• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

pm2008

Registered User
لایک‌ها
68
امکان داره تا چقدر بره بالا مثلا تا آخر این برج یا برج بعد
فکر میکنم وایسم تا ۹ هزار رسید بعد بفروشم
9 هزار فعلا خبری نیست ، با یه شیب ملایم داره صعود میکنه و تا آخر خرداد احتمالا روی 6500 میمونه

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
در مورد میزان افت ارزش پول ملی و در نتیجه وضعیت پیش رو برای نرخ ارز و همچنین تورم، باید وضعیت حجم نقدینگی و شبه پول را هم در نظر بگیریم. طی چند سال گذشته درصد سودهای بانکی بسیار بالاتر از گذشته ایران بوده و این مساله بدلیل هدف دولت برای کنترل مقطعی تورم در انظار عمومی، اتفاق افتاده است. پرداخت سود بانکی بالاتر بدون وجود رشد اقتصادی و تولید کالا و خدمات بصورت متناظر با آن، منجر به تولید پول بدون پشتوانه اقتصادی و در نتیجه تورم نهایی بسیار گسترده خواهد شد، زیرا هر زمان که مردم نسبت به وضعیت ارزش پول ملی کاملاً ناامید شوند و این حجم از نقدینگی و شبه پول به جریان بیافتد و از بانکها خارج شود تا تبدیل به کالا، ارز، ملک و کالاهای با ارزش سرمایه ای مانند خودرو شود، تمام بازارها با تورم وسیع و غیرقابل کنترل مواجه خواهد شد زیرا عرضه توان پاسخ دهی به تقاضای وسیعی که ایجاد شده را نخواهد داشت. تا بهمن 96 حجم نقدینگی به حد 1500 تریلیون تومان رسیده و حجم شبه پول هم به 1300 تریلیون تومان رسیده بود در مورد حجم نقدینگی و شبه پول میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید:
نقدینگی به مرز ۱۵۰۰هزار میلیارد تومان رسید
حتی بخشی از این حجم از نقدینگی وارد هر بازاری شود، تلاطم و تورم بسیار وسیع خواهد بود. همچنین بخش گسترده ای از داراییهای سپرده گذاران با سرمایه های بالاتر از 100 و 200 میلیون تومان در موسسات مالی و اعتباری ورشکسته بلوکه شده بود و تابحال و با گذشت ماهها انتظار سپرده گذاران، پرداخت نشده، حتی تحویل نصف این سرمایه های مردم که با توجه به نابودی سرمایه هایشان، درواقع امیدی هم به وضعیت بانکها ندارند، نقدینگی در گردش چشمگیری را ایجاد خواهد گرد.
وضعیت بانکهای کشور بسیار وخیم هست و صندوقهای بازنشستگی همه در وضعیت ورشکستگی هستند و هرنوع برداشت مالی اضافه توسط دولت از این بنگاهها، منجر به فروپاشی وضعیت خواهد شد در نتیجه منابع ارزان قیمتی برای جلوگیری از سقوط ارزش پول ملی در دسترس دولت نیست.
اجرای تحریمهای گسترده مالی و بانکی و نفتی و حمل و نقل و بیمه و مشکلات مربوط به نقل و انتقال پول و تعرفه های وارداتی بالاتر در کشور و همچنین قطع دسترسی به بسیاری از بازارها برای واردات منجر به تورم بیشتر هم خواهد شد. تنها راه خروج از این وضعیت، همان تغییر رفتار کشور و بقول خودشان نرمش ذلیلانه هست.

Last edited:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
9 هزار فعلا خبری نیست ، با یه شیب ملایم داره صعود میکنه و تا آخر خرداد احتمالا روی 6500 میمونه
درواقع شخصاً فکر میکنم شیب افزایش نرخ دلار، ملایم نیست، در همین لحظه و در روز تعطیل و با انس 1292 دلاری یعنی بدون افزایش انس بر مبنای دلار، قیمت سکه امامی به 2215000 تومان رسیده که نشان دهنده افزایش نرخ دلار هست. شخصاً حتی علت زمینه ای چنین تغییری را در اخبار پیدا نکردم، البته شاید اخبار هسته ای در مورد تغییر در میزان غنی سازی، در این مورد موثر بوده باشد:
خبرهای جدید صالحی از اقدامات ایران در صنعت هسته‌ای
یا مثلاً این اخبار:
واکنش نتانیاهو به سخنان *****‌ای

Last edited:

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
سلام من 1000 دلار خریدم با نرخ 6100 ت یه ماه پیش دقیقا 97/3/15 اینو نگه دارم یا بفروشم ؟ یا بفروشم بخرم هی ؟ ( اینم بگم سخت شده خب خرید و فروش دلار) نظر دوستان چیه ؟

اگر دسترسی داری که بخر و بفروش
فعلن اینو هم نگه دار تا نوسان بعدی

milad2008

Registered User
لایک‌ها
60
سلام ، دوستان در حال حاضر بانک ها حساب ارزی جهت واریز دلار باز میکنند ؟

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دلار تهران 6490 تا 6500
درهم 1760

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
بدهی های دولت بسیار سنگین هست و جالب اینجاست که به دولت اجازه داده شده که از منابع مالی حاصل از مابه التفاوت نرخ ارز، براحتی استفاده کند، در نتیجه یک دولت کاملاً بدهکار که مجوز افزایش نرخ ارز و استفاده از مابه التفاوت آن برای پرداخت بدهی های خودش را دارد، قطعاً برای کنترل وضعیت سقوط پول ملی هیچ کاری انجام نمیدهد.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفته : "دولت می تواند از محل افزایش درآمد نفت و درآمد حاصل از مابه التفاوت نرخ ارز به منابع دست یابد که این منابع صرف تسویه بدهی های دولتی شود."
این صحبت را لینک زیر از سایت مجلس میتوانید ببینید:
رنجبرزاده: روند افزایشی بدهی های دولتی متوقف شود

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
:D
آره نیست که ارزش نداره و اصلا جواب نمیدید و کوت نمیکنید پست ها رو!
یه مشت کاسبید دیگه! همدیگه رو لایک میکنید..بکنید!
من حرف جدید نزدم...جوابی برای حرف آخر نداری!
دلار هم ۳۷۰۰ نبود و ۴۲۰۰ بود...دلاری که توی صرافی و استانبول میدن مهمه! نه دلاری که به وارد کننده میدن! دلاری که به وارد کننده میدن الانش هم دولت میده نه با دلار ۶۰۰۰ تومن!
برفرضم باشه دوتا ۳۷۰۰ از هفت تومن هم بالاتر میزنه میشه ۷۴۰۰....نمیدونم چی میزنی ولی هر چی میزنی جنسش خوب نیست!
برای اون کالا مگه فقط یک فروشنده وجود داشته که داره گرون فروشی میکنه؟
یعنی همه فروشنده ها با هم دست به یکی نمی کنن که یه قیمت را یهو افزایش بدن. چهار تا هم قیمت پرت بدن, بقیه فروشنده ها قیمتی که براشون امکان پذیر هست میدن, چون بهرحال دنیای رقابت هست هر کی ارزان تر بدهد بیشتر فروش می کند. ولی اگر همه فروشنده های اون کالا این افزایش قیمت رو انجام دادن میشه نتیجه گرفت که قیمت واقعی هست

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
برای اون کالا مگه فقط یک فروشنده وجود داشته که داره گرون فروشی میکنه؟
یعنی همه فروشنده ها با هم دست به یکی نمی کنن که یه قیمت را یهو افزایش بدن. چهار تا هم قیمت پرت بدن, بقیه فروشنده ها قیمتی که براشون امکان پذیر هست میدن, چون بهرحال دنیای رقابت هست هر کی ارزان تر بدهد بیشتر فروش می کند. ولی اگر همه فروشنده های اون کالا این افزایش قیمت رو انجام دادن میشه نتیجه گرفت که قیمت واقعی هست

منطق این بنده خدا اینه که اگر من نوعی دارم بدبخت میشم، عدالت اینه که همه با من بدبخت بشن:general710:. اما مشکل اینجاست که همه صبر نمیکنن تا بدبخت بشن:D

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
دلار 7200
یورو 8400
پوند 9500
درهم 1930

تو یه کشور درجه 3 دنیا هم چنین اتفاقاتی میفتاد بلاشک تا الان شورش شده بود. منتها ما نه کشوریم و نه اصلا جز دنیاییم!

pm2008

Registered User
لایک‌ها
68
دلار 7200
یورو 8400
پوند 9500
درهم 1930

تو یه کشور درجه 3 دنیا هم چنین اتفاقاتی میفتاد بلاشک تا الان شورش شده بود. منتها ما نه کشوریم و نه اصلا جز دنیاییم!

ترکیه هم تقریبا از نظر ارزش پول هم پای ایران حرکت کرده اما صداشون در نمیاد چون درامد ها خوب بوده و توریست هم با همین کاهش ارزش پول ملی بیشتر شده

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
اوبر بانک اتریش اعلام کرد با توجه به افزایش ریسک فعالیت شرکت‌های اروپایی در ایران به دلیل تحریم های آمریکا، از بازار ایران خارج خواهد شد.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، سپتامبر سال گذشته این بانک با ایران قراردادی امضا کرد که به موجب آن می‌توانست مبادرت به تامین مالی پروژه های داخل ایران کند. اوبر بانک یکی از اولین بانک های اروپایی بود که از زمان توافق هسته ای ایران با شش کشور دیگر در سال ۲۰۱۵ و رفع بسیاری از تحریم ها علیه ایران دست به چنین کاری زده بود.

اما اکنون چشم انداز همکاری‌ها با روی کار آمدن دونالد ترامپ عوض شده و او ماه گذشته با اعلام خبر خروج آمریکا از برجام اعلام کرد تحریم ها را مجددا برقرار خواهد کرد.

این بانک اعلام کرد که مشتریان خود را تشویق می کند تا معاملات مربوط به ایران را سریعا انجام دهند؛ چرا که به احتمال زیاد از تاریخ چهارم نوامبر (۱۳ آبان) به بعد پرداخت های جدید ممکن نخواهد بود.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
دلار 7200
یورو 8400
پوند 9500
درهم 1930

شايد هم درجه مون از 3 بالاتره.
تا وقتي مردمي داريم كه اينقدر حافظه ضعيفي دارن وضعمون بهتر از اين نميشه. همين الان خيلي ها ميگن احمدي نژاد! يادشون رفته بدبختي هاي اون دوره و تورم 200 درصدي رو.
ازشون بپرسي چرا به فلاني راي دادي ميگن به كي راي مي دادم؟ انگار مجبورشون كردن حتما بيان به يكي راي بدن.

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام
دوستان قیمت روز دوشنبه سه شنبه دلار و یورو رو چند پیش بینی میکنید ؟
صلاح هست 4 5 هزار تا برای حفظ سرمایه بخرم ؟
ممنون

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
دلار 7200
یورو 8400
پوند 9500
درهم 1930

امروز ۱۰۰ یورو به یک نفر فروختم هر یورو ۹۰۰۰ تومان

یه مقدار یورو دیگه دارم
چون پول میخوام باید بفروشم
الان بفروشم یا بزارم مثلا ۲ هفته بعد بفروشم ؟ فرقی میکنه قیمت ارز؟

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
دلار داره یکم میاد پایین
6800-6900 میگن اما فعلا فروشنده نیست کسی

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
الان بگن دلار 10 هزار تومن واقعا کاری از دست بیشتر ما بر نمیاد. پس سر قیمتش بحث کردن هم فایده ای نداره جز حرص خوردنمون. مثلا 20 هزار تومنم بشه من میخوام ارزش پولم حفظ بشه از کجا برم بخرم و از سمتی هم ببینی این کار رو انجام ندی خودت ضرر میکنه و انجامش بدی یه ضربه ای به اقتصاد داغونمون هست. طلا هم با دلار رشد میکنه و راحت تر در دسترس. ولی دلار مزیتش اینه پوله.
در مورد دیجی کالا هم این فروشگاه ها من جایی خوندم که دلار دولتی از همون جهانگیری ها میدن بهشون. یعنی اینا با اون نرخ میخریدن و تو کشور با 6 7 تومنی پخش میکردن.
بیشتر تقصیر هم گردن خود دولت هست که بهشون ارز دولتی میده. چون ما به تفاوتش میره جیبه خودشون. البته حق دلالی هم برای دلال ها این وسط محفوظه ;)

کشوری که خودش جایگاه اول اختلاص و فساده و انگشت کردن تو کشور های دیگه همسایه به نظر من غلط میکنه برای بقیه شاخ و شونه میکشه. اون که میبینی از کشورش چند هزار کیلومتر میاد تو افغانستان عراق نیرو میریزه فضولی میکنه و صدام رو تو چند ساعت خفت میکنه و تو هر مورد خودش تولید کننده تکنولوژی و تمام علوم هست ، پس از دیدگاه عرزشی ببینی حق داره هر کاری هم بکنه ، چون زورشو داره.خدایی برید ببینید F35 که الان دسته چند کشوره چه سیستم هایی روش داره. نه تویی که میخوای یه اتوبان بزنی با کمک از خارج و داخل و حق دلالی و کمبود بودجه میخوری 40 سال لفتش میدی.
البته اینارو گفتم برای اونا که حنجره پاره میکنن و عرزشین. وگرنه گفتنی ها رو قبلا گفتم. گندشون خودش made in انگلیسه ، assembled by راشا.:D بخونید عرزشی ها. بری لندن تو محرم میبینی یه آغازاده شور حسینی برداشته حسینیه زده. بعد فیلماش میاد 2 ماه بعد با بساط لحو و لعب استغفرالله... مرگ به غرب و اسرائیل:mad: خلاصه اگر الان امثال ژاپن و... مستعمره منم حاظرم کل عمرم مستعمره باشم ولی در رفاه باشم و ماشین شخمیم تویوتا باشه و لوازمم سونی و هر چیزی به وفور برام باشه با قدرت انتخاب تا پراید و جی ال ایکس. الان پراید 20 25 تومنی دقیقا در نقش همون لادا و ترابانت روسیه و المانه زمان دیکتاتوریه. البته ژاپن نفتم نداشت.

Last edited:
بالا