• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
یه عده از خودشون همین الان دارن با اینویس های صوری، درهم 1200 تومنی میگیرن و دوباره با یک چرخش میارن داخل کشور و 2100 تومن می فروشند. متاسفانه اینا آدم بشو نیستن:D. این شرایط اقتصادی، آدم با سواد و با عرضه و پاکدست نیاز داره. حضرات، هیچکدام از این 3 تا نیستن
دلار ۴۲۰۰ تومانی آبستن بابک زنجانی‌ها

[emoji1593]دکتر پویا ناظران

همیشه مونده بودم چرا شرکتهای پتروشیمی به فروش ارز به قیمت ۴۲۰۰ تن می‌دن.
برام سوال بود که چرا به دولت فشار نمی‌آرند که ارزشون رو به قیمت بازار، که بین هفت تا هشت هزار تومنه، معامله کنند.

بالاخره فهمیدم و می‌خوام براتون تعریف کنم. فقط اگه سرپا یا در حال حرکتید، اول بشینید بعد بخونید!

ارز صادرکنندگان، مثلا پتروشیمی یا فولاد، در اختیار بانک مرکزی در حسابهای خارج کشور قرار می‌گیره.

وارد کننده ثبت سفارش میگیره و میره بانک مرکزی میگه دلار ۴۲۰۰ می‌خوام.

بانک مرکزی به هر صادرکننده ارز داری، پنج تا واردکننده معرفی میکنه تا برن ازش دلار بخرند‌.

واردکننده‌ها به شرکت صادرکننده، مراجعه می‌کنند. مثلا میرن دفتر‌مرکزی یه شرکت پتروشیمی و هر کدوم چونه می‌زنند که پتروشیمی دلار ۴۲۰۰ رو به اونها بفروشه.

شرکت پتروشیمی فقط می‌تونه به نرخ ۴۲۰۰ بفروشه، پس چطوری بین متقاضی‌های ارز یکی رو انتخاب میکنه؟

مدیر پتروشیمی بهشون یادآوری میکنه که قیمت ارز تو بازار مثلا ۷۵۰۰ه. طرفین شروع میکنن به چونه زدن و چون پنج تا متقاضی هست، قیمت میاد بالا.

یه واردکننده بهم گفت دیروز ۳۰ میلیون دلار ارز ۷۲۰۰ از یک پتروشیمی دولتی خریده. منتها
۳۰ × ۴۲۰۰ = ۱۲۶
۱۲۶ میلیارد تومان چک در وجه شرکت پتروشیمی کشیده.

اینجا جالب می‌شه:

بعد بابت اختلاف ۳۰۰۰ تومنی،
۳۰ × ۳۰۰۰ = ۹۰
۹۰ میلیارد تومن چک در وجه شخص مدیر پتروشیمی دولتی کشیده!

گفتم آخه مگه میشه؟!؟! حسابهای بانکی راحت قابل کنترله. مگه میشه کسی حساس نشه که این آقای مدیر پتروشیمی چجوریه که چند روز یه بار ۹۰ میلیارد تومان پول میاد تو حسابش؟

گفت مدیرهایی که محافظه‌کارند یه جور دیگه باهام حساب میکنند. میگن ۱۲۶ میلیارد تومن چکی که بابت ۳۰ میلیون دلار دادی، واقعا معادل ۱۷/۵ میلیون دلار ۷۲۰۰ بوده. پس مدیر پتروشیمی یه شماره حساب خارج از کشور بهم میده میگه وقتی ۳۰ میلیون دلار رو از بانک مرکزی تحویل گرفتی، ۱۲/۵ میلیون دلار رو به این شماره حساب واریز کن. اینجوری عملا ۱۷/۵ میلیون دلار به قیمت ۷۲۰۰ خریدم.

گفتم اگه به نرخ ۷۲۰۰ تن ندی چی میشه؟ گفت ارز رو میده به یکی دیگه از اون چهار نفر.

این خاص یه پتروشیمی دولتی خاص نیست، شامل فولاد و همه صادرکننده‌های دیگه هم میشه.

اگه دولت از خیر ارز ۴۲۰۰ می‌گذشت و نرخ ارز رو آزاد می‌کرد، این پولها وارد یه شرکت دولتی می‌شد، اما حالا گیر مدیر فاسدش می‌آد. اگه تونستید حسابهای خارج از کشورش رو ردگیری کنید.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
حتی اگر به توافق هم برسند اثرش 6 ماهه. هر وقت پول برق ارزون شد ، من باور میکنم دلار هم ارزون بشه.شاید دلار به نسبت مستقیم با تورم پیش نره ، اما قطعا در خلاف جهت تورم هم پیش نمیره

پ.ن: فقط یک توصیه دوستانه میکنم ! دلار نمیخرید، عیب نداره نخرید ، سکه نمیخرید ، اشکال نداره نخرید. اما ریال به ریال پولتون رو پس انداز کنید.این دولت تورمی به وجود میاره که صبح تا شب به جون الفنون دعا کنید:wacko:

خدا رحمت کنه مرحوم افتک رو :D. این پست مال مهر 92 ـه. چند ماه بعد از روی کاری آمدن روحانی:D

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دلار ۴۲۰۰ تومانی آبستن بابک زنجانی‌ها

[emoji1593]دکتر پویا ناظران

همیشه مونده بودم چرا شرکتهای پتروشیمی به فروش ارز به قیمت ۴۲۰۰ تن می‌دن.
برام سوال بود که چرا به دولت فشار نمی‌آرند که ارزشون رو به قیمت بازار، که بین هفت تا هشت هزار تومنه، معامله کنند.

بالاخره فهمیدم و می‌خوام براتون تعریف کنم. فقط اگه سرپا یا در حال حرکتید، اول بشینید بعد بخونید!

ارز صادرکنندگان، مثلا پتروشیمی یا فولاد، در اختیار بانک مرکزی در حسابهای خارج کشور قرار می‌گیره.

وارد کننده ثبت سفارش میگیره و میره بانک مرکزی میگه دلار ۴۲۰۰ می‌خوام.

بانک مرکزی به هر صادرکننده ارز داری، پنج تا واردکننده معرفی میکنه تا برن ازش دلار بخرند‌.

واردکننده‌ها به شرکت صادرکننده، مراجعه می‌کنند. مثلا میرن دفتر‌مرکزی یه شرکت پتروشیمی و هر کدوم چونه می‌زنند که پتروشیمی دلار ۴۲۰۰ رو به اونها بفروشه.

شرکت پتروشیمی فقط می‌تونه به نرخ ۴۲۰۰ بفروشه، پس چطوری بین متقاضی‌های ارز یکی رو انتخاب میکنه؟

مدیر پتروشیمی بهشون یادآوری میکنه که قیمت ارز تو بازار مثلا ۷۵۰۰ه. طرفین شروع میکنن به چونه زدن و چون پنج تا متقاضی هست، قیمت میاد بالا.

یه واردکننده بهم گفت دیروز ۳۰ میلیون دلار ارز ۷۲۰۰ از یک پتروشیمی دولتی خریده. منتها
۳۰ × ۴۲۰۰ = ۱۲۶
۱۲۶ میلیارد تومان چک در وجه شرکت پتروشیمی کشیده.

اینجا جالب می‌شه:

بعد بابت اختلاف ۳۰۰۰ تومنی،
۳۰ × ۳۰۰۰ = ۹۰
۹۰ میلیارد تومن چک در وجه شخص مدیر پتروشیمی دولتی کشیده!

گفتم آخه مگه میشه؟!؟! حسابهای بانکی راحت قابل کنترله. مگه میشه کسی حساس نشه که این آقای مدیر پتروشیمی چجوریه که چند روز یه بار ۹۰ میلیارد تومان پول میاد تو حسابش؟

گفت مدیرهایی که محافظه‌کارند یه جور دیگه باهام حساب میکنند. میگن ۱۲۶ میلیارد تومن چکی که بابت ۳۰ میلیون دلار دادی، واقعا معادل ۱۷/۵ میلیون دلار ۷۲۰۰ بوده. پس مدیر پتروشیمی یه شماره حساب خارج از کشور بهم میده میگه وقتی ۳۰ میلیون دلار رو از بانک مرکزی تحویل گرفتی، ۱۲/۵ میلیون دلار رو به این شماره حساب واریز کن. اینجوری عملا ۱۷/۵ میلیون دلار به قیمت ۷۲۰۰ خریدم.

گفتم اگه به نرخ ۷۲۰۰ تن ندی چی میشه؟ گفت ارز رو میده به یکی دیگه از اون چهار نفر.

این خاص یه پتروشیمی دولتی خاص نیست، شامل فولاد و همه صادرکننده‌های دیگه هم میشه.

اگه دولت از خیر ارز ۴۲۰۰ می‌گذشت و نرخ ارز رو آزاد می‌کرد، این پولها وارد یه شرکت دولتی می‌شد، اما حالا گیر مدیر فاسدش می‌آد. اگه تونستید حسابهای خارج از کشورش رو ردگیری کنید.

من متوجه نشدم...
برای چی واردکننده ها باید برن از شرکت های پتروشیمی ارز بخرن؟؟؟ اصلا برای چی شرکت های پتروشیمی شدن فروشنده ارز؟؟؟؟ وارد کننده ای که واجد شرایط ارز ۴۲۰۰ تومنیه مگه نباید بانک مرکزی بهش ارز ۴۲۰۰ بده؟؟؟ خب این وارد کننده برای چی باید مجبور بشه بره دلار رو اولا از یه شرکت پتروشیمی بخره دوما چرا نمیره به بانک مرکزی گزارش این تخلف رو بده؟؟؟ یعنی بانک مرکزی میدونه که شرکت های پتروشیمی ارز رو ۴۲۰۰ میگیرن و ۷۲۰۰ میفروشن؟

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
دیشب 8100 8200 هم معامله شد
امروز اگه شل نکنه قیمت میره بالا باز
دیگه ثانیه ای داره اوضاع خراب تر میشه.
دیگه مخمون پوکید کم اوردیم والا...

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
رییس تمبون میخواد جناب کارشناس تمام امور بزاره تو منگنه مثل زمانی که طرف دید کل حکومت به فنا میره اگر برجام قبول نکنه احتمال زیاد این روند تا شروع اعتراضات مردمی کف خیابون ادامه پیدا میکنه تا جناب کارشناس شلوارش خیس کنه و برن برای مذاکره مستقیم با بوفالوی آمریکایی

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
رییس تمبون میخواد جناب کارشناس تمام امور بزاره تو منگنه مثل زمانی که طرف دید کل حکومت به فنا میره اگر برجام قبول نکنه احتمال زیاد این روند تا شروع اعتراضات مردمی کف خیابون ادامه پیدا میکنه تا جناب کارشناس شلوارش خیس کنه و برن برای مذاکره مستقیم با بوفالوی آمریکایی

مردم ما لمسن. هیچ اعتراضی در کار نیست

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
علیرضا شیرازی مدیر بلاگفا در صفحه توییتر خود نوشت:
" داستان چیست؟ مگر همه موبایلها به صورت قانونی وارد نمی شوند و رجیستر نمی شوند؟ اگر بصورت قانونی وارد می شوند پس با دلار 4200 وارد شده اند پس چرا قیمت موبایلها در بازار با دلار بالای شش و پانصد است؟ وزارت ارتباطات چه می‌کند؟ تعزیرات چه می‌کند؟ "

محمد جواد آذری جهرمی نیز در پاسخ مدیر بلاگفا در صفحه توییتر خود نوشت:
" انتقاد وارد است. هفته گذشته پیگیری‌هایی در این خصوص داشته‌ام. اکنون امکان شفاف سازی و گزارش اختصاص ارز در مدت اخیر به همه گوشی‌های وارد شده در کشور به وجود آمده و در همین هفته عملیاتی خواهد شد. تخلفات صورت گرفته نیز قابل پیگیری است. فردا در کرمان از طریق خبرنگاران بیشتر خواهم گفت. "

بیا این که مدیر بلاگفاس! بعد ما اینجا حرف میزنیم همه کاسبا حمله میکنن که نه فروشنده باید گرون کنه چون نمیتونه دیگه با قیمت قبل بخره!!! بعدم مارو بن میکنن.:general304:
اگه موبایل با دلار ۴۲۰۰ وارد نمیشه پس مدیر بلاگفا احمقه و وزیر ارتباطات هم لابد چیزی مصرف میکنه که تايید کرده!

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
شل نکرد حاجی شل نکرد:general503:

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
دیگه اوضاع غیر طبیعی شده، همینجوری پیش بره تا چند وقت دیگه از ترس جونمون نمیتونیم از خونه خارج بشیم، مگه جنگ شده که دو روزه طلای ۱۸ عیار چهل هزار تومن گرون شده ؟!!!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
علیرضا شیرازی مدیر بلاگفا در صفحه توییتر خود نوشت:
" داستان چیست؟ مگر همه موبایلها به صورت قانونی وارد نمی شوند و رجیستر نمی شوند؟ اگر بصورت قانونی وارد می شوند پس با دلار 4200 وارد شده اند پس چرا قیمت موبایلها در بازار با دلار بالای شش و پانصد است؟ وزارت ارتباطات چه می‌کند؟ تعزیرات چه می‌کند؟ "

محمد جواد آذری جهرمی نیز در پاسخ مدیر بلاگفا در صفحه توییتر خود نوشت:
" انتقاد وارد است. هفته گذشته پیگیری‌هایی در این خصوص داشته‌ام. اکنون امکان شفاف سازی و گزارش اختصاص ارز در مدت اخیر به همه گوشی‌های وارد شده در کشور به وجود آمده و در همین هفته عملیاتی خواهد شد. تخلفات صورت گرفته نیز قابل پیگیری است. فردا در کرمان از طریق خبرنگاران بیشتر خواهم گفت. "

بیا این که مدیر بلاگفاس! بعد ما اینجا حرف میزنیم همه کاسبا حمله میکنن که نه فروشنده باید گرون کنه چون نمیتونه دیگه با قیمت قبل بخره!!! بعدم مارو بن میکنن.:general304:
اگه موبایل با دلار ۴۲۰۰ وارد نمیشه پس مدیر بلاگفا احمقه و وزیر ارتباطات هم لابد چیزی مصرف میکنه که تايید کرده!

من 15 فروردین یک گوشی هواوی از دیجی کالا گرفتم به قیمت 769 تومن. الان همون گوشی رو زده 1349 تومن.
ثبت سفارش رو با دلار 4200 تومنی انجام میدن ولی با دلار 8 تومنی جنس رو تو بازار میفروشن! این هیچ فرقی با این نداره که دلار 4200 تومنی رو از دولت بگیرن بیارن تو بازار به قیمت 8 تومن بفروشن!
خود دولت و مسئولین هم خوب میدونن چه خبره و خود مسئولین پشت پرده این سو استفاده فاحش هستند و از این داستان سود میبرند.

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
آقا من یه 1000 یورو دارم
یه مبلغی هم دارم بالا 1 میلیون تومن میخوام ارز کنم این پول
از کجا یورو یا دلار بخرم که بفروشه؟ قیمت یورو و دلار چنده الان؟

ارز مسافرتی فقط سالی یک بار میدن یا بیشتر میدن؟

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
آقا من یه 1000 یورو دارم
یه مبلغی هم دارم بالا 1 میلیون تومن میخوام ارز کنم این پول
از کجا یورو یا دلار بخرم که بفروشه؟ قیمت یورو و دلار چنده الان؟

ارز مسافرتی فقط سالی یک بار میدن یا بیشتر میدن؟
ارز مسافرتی سالی یک بار
یورو الان 10 تومن
دلار 8500

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
ارز مسافرتی سالی یک بار
یورو الان 10 تومن
دلار 8500

اشتباه کردم 500 یورو فروختم الان 1000 یورو دارم
من که یورو خریده بودم 5200

جایی خوندم آژانس ها هواپیمایی که تور میدن خدشونم ارز میفروشن به مسافر ها , درسته؟

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
با این محدودیت های ارزی که وضع کردن, آنهایی هم که درآمد ارزی دارند نمی تونن پولشون را تزریق کنن به داخل بازار

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
یورو 10700 تومن :general410:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
من 15 فروردین یک گوشی هواوی از دیجی کالا گرفتم به قیمت 769 تومن. الان همون گوشی رو زده 1349 تومن.
ثبت سفارش رو با دلار 4200 تومنی انجام میدن ولی با دلار 8 تومنی جنس رو تو بازار میفروشن! این هیچ فرقی با این نداره که دلار 4200 تومنی رو از دولت بگیرن بیارن تو بازار به قیمت 8 تومن بفروشن!
خود دولت و مسئولین هم خوب میدونن چه خبره و خود مسئولین پشت پرده این سو استفاده فاحش هستند و از این داستان سود میبرند.

دلار 4200 رو امروز تازه گفتن که میخوان بدن به واردکنندگان گوشی ...
هیچکس برای کالاهای موبایل و کامپیوتر قبل از این ارزی نگرفته و طبیعی هست که با قیمت دلار آزاد افزایش قیمت هم هست
پ ن : به خیلی از صنف ها دلار ندادن و فقط حرفش رو زدن !!
پ ن 2 : خیلی راحت مردم رو فریب میدن و به جون هم میندازن

بالا