• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
دوستان من 500 یورو دارم میخوام بفروشم
قیمت چند باید بدم؟ تو بازار آزاد

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
تا خبر خوبی نیاد یا گشایشی حاصل نشه همینه پایین بیا نیست. از هر زاویه هم نگاه کنی قرار نیست اتفاق خوبی بیفته
مردم حق دارن بخرن شما هم بخر
خب بخر بعد میخوای چیکار کنی؟میخوای با دلار بری پول غذا جا مکانتو بدی؟باید تبدیلش کنی به ریال گیرم الان ۱میلیار تومن سرمایه کسب کردی با این دلار بازیهات به قول بقیه قیمتها پایین هم نمیاد همینطور میره بالا بازم ۱ میلیاردت پولی نیست در برابر این افزایش قیمت دست رو هر ملک یا ماشینی بذاری نصفش خواهد رفت خب نمیخوای زندگی کنی؟میخوای تا آخر عمرت دلار بخری بفروشی؟پس سودشو چطور ارزیابی میکنی؟اون ارزش سود اونقدری هست که بگی من زرنگی کردمو تونستم خودمو از این وضعیت نجات بدم؟در حال حاظر هرکی توی این وضعیت دلار خرید و فروش میکنه درجا زده چون فردا صبح که پامیشه هزار تومن دیگه رو دلار اومده خودتون دارید زیر پای خودتونو خالی میکنید این وسط هم چندتا هموطنتون هم با چاهی که زیر پاتون دارید میکنید نابود میکنید

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
آقا هی نرید دلار و سکه بخرید همین شماها هستید که باعث میشید زرتی قیمتهای دلار و سکه اینطور بالا بره طرف میبینه دلارش سکش رو توی هر قیمتی بذاره رو هوا میزنن خب معلومه قیمتشو بازم بالاتر میبره نکن این کارو برادر من ببین کی گفتم اینا ناچار بشن بخوان قیمتهارو بکشن پایین فقط اون تویی که ضرر میکنی بدون اونی که بی حسابو کتاب ارز و سکه رو میبره بالا یه روزی ناچار بشه بدون حسابو کتاب قیمتو میاره پایین مگه چند درصد از مردم میتونن دلار ۱۰تومنی بخرن چند درصد میتونن موبایل ۵ میلیونی بخرن چند درصد میتونن ماشین ۵۰ میلیونی بخرن؟این خود ماییم که داریم همه چیزو گرون میکنیم اونا هم از این جریان سواستفاده میکنن

طرف کیه دقیقا ؟

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
همون بازار سیاهی که راه انداخت واسه خودشون هم صرافیها

صرافی که الان نمیفروشه اصلا. خودشون خریدارن

این قیمتی که شما می بینی، قیمت واقعیه. نه حبابه. نه توطئه است. نه تبانی. به این چند هزار دلار اسکناسی هم که مردم میخرن ربطی نداره. بر خلاف دروغ های دولت که میگفتن ارز کافی برای واردات داریم و تراز تجاریمون مثبته:D ، امروز با ممنوعیت واردات بعضی کالاها خیلی واضح گفتن که حتی ارز برای واردات قانونی هم ندارن

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
صرافی که الان نمیفروشه اصلا. خودشون خریدارن

این قیمتی که شما می بینی، قیمت واقعیه. نه حبابه. نه توطئه است. نه تبانی. به این چند هزار دلار اسکناسی هم که مردم میخرن ربطی نداره. بر خلاف دروغ های دولت که میگفتن ارز کافی برای واردات داریم و تراز تجاریمون مثبته:D ، امروز با ممنوعیت واردات بعضی کالاها خیلی واضح گفتن که حتی ارز برای واردات قانونی هم ندارن

پس علت چیه؟

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
قیمت فروشش الان 10 تومنه. اگر به صرافی بفروشی احتمالا 9 تا 9.5 میخرن

یه مشتری پیدا کردم تو تلگرام
میگه 10 هزار خریدارم هر یورو - پولمم نقده
یکمی مشکوکه - باید بگم بریزه حسابم

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
بد نیست. اگه میخوای بهش بفروش

احتمال داره قیمت بالاتر بره؟ چون تو همین صفحه گفتن 10700 شده
امرز یکی از بچه ها رفته بود فردوسی میگفت دلار 9500 میدن

بعد کارت ب کارت 5 میلیون میشه کرد؟ یا همون 3 میلیون سابقیه حداکثر؟

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
نوشتن که :
‏نیکل الان کیلویی 15.2 دلاره، یعنی سکه های 500 تومنی الان فقط فلزش 1250 تومن میارزه :))))
:general509:

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
احتمال داره قیمت بالاتر بره؟ چون تو همین صفحه گفتن 10700 شده
امرز یکی از بچه ها رفته بود فردوسی میگفت دلار 9500 میدن

بعد کارت ب کارت 5 میلیون میشه کرد؟ یا همون 3 میلیون سابقیه حداکثر؟
موبایل بانک ملت به ملت 5 تومن
اینترنت بانک ملت به ملت 50 تومن

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
مشاهده پیوست 1075075

شرکت نودیس پرداز که در صدر جدول دریافت ارز دولتی است، تنها ۲۸ روز پیش اجازه واردات موبایل رو به اجازه فعالیتش اضافه کرده و 29 میلیون یورو هم گرفته ! (واقعا خنده دار هست )
اگر با مبانی واردات آشنا باشید میدونید که پروسه ثبت سفارش و دریافت خیلی بیشتر از اینها زمان میبره ...

اینم سایتشون برید ازشون گوشی بخرید ببینید میتونید : https://www.nodis.net/product-category/iphone

پ ن : توی پست قبلی گفتم : خیلی راحت مردم رو فریب میدن و به جون هم میندازن

شوخی میکنی دیگه؟ اومدی اسم یه شرکت بی نام و نشون رو بردی فکر کردی کل واردات گوشی موبایل برای ایناس؟؟؟
الان شرکت های غول وارد کننده و گارانتی کننده برند ها هم ۲۸ روز قبل اجازه واردات پیدا کردن؟؟؟

بیخیال!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
براهیم درستی نایب رئیس اتاق اصناف:

یک شرکت وارد کننده دام و طیور اقدام به دریافت ارز 4200 تومانی و واردات تلفن همراه کرده است/ تسنیم

SM.TB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
64
امروز قیمت فروش دلار در تهران چند بود؟

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
دوستان به نظرتون خرید دلار تو این شرایط با این قیمت کار درستیه؟

بالا