• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
دوستان به نظرتون خرید دلار تو این شرایط با این قیمت کار درستیه؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
آذری جهرمی: شرکتی که گوشی های خود را 2میلیون گران تر به مردم فروخته بود نودیس پرداز است
این شرکت 26میلیون یورو ارز دولتی گرفته است و نام مدیران آن سارانیلی و احمدپاسدار است

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی:
شرکتی ۱۳ میلیون یورو با ارز دولتی موبایل وارد کرده و همه گوشی‌های تلفن همراه را به یک نفر فروخته است.
از 22 میلیون یورو ارز دولتی کهاین شرکت برای واردات موبایل دریافت کرده 9 میلیون یورو آن بلاتکلیف است.
این شرکت همه گوشی‌های تلفن همراه را به یک نفر فروخته است./

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
no3o_photo_2018-06-27_08-47-53.jpg

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دلار از 3800 تومن که شروع به رشد کردن کرد ، تمام مسئولین دولت از جمله جهانگیری و رییس بانک مرکزی و ... دائم میگفتند هر کسی دلار بخره ضرر میکنه. الان بیان جواب بدن که این وسط کی ضرر کرده دقیقاً؟!

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
دوستان به نظرتون خرید دلار تو این شرایط با این قیمت کار درستیه؟

عزیز خبر ها دنبال نمیکنی؟
وقتی ترامپ گفته متحدانش حق خرید از نف ایران ندارن و تحریم کامل برای خرید نفت از ایران هست
وقتی نمایند مجلسی گفته هنوز دشواری ها شروع نشده اوضاع خیلی بدتر میشه
جاهایی مثل وسترن و ...... گفتن دیگه با پاسپورت ایرانی پول جابه جا نمیکنن
گرجسان بانک ها بخصوص tbs اعلام کرده دیگه خدمات نمیده به ایرانی هایی که اقامت قانونی رجستان ندارن
و ..........
این یعنی دلار تا 20 هزار تومنم بالا میره و بالاتر
اینو در نظر بگیر هنوز تحریم ها هنوز عملیاتی نشده

خود من الان خیلی پول لازمم میخوام 500 یورو بزارم بفروم
اما دست نگه داشتم به 10 هزار تومن رسید بفروشم

Last edited:

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692

والا من یادمه چند وقت پیش اعلام شد که امتیاز واردات گوشی آیفون به سازمان تامین اجتماعی واگذار شده پس این شرکت هم به احتمال زیاد باید از زیر مجموعه های تامین اجتماعی باشه یعنی خود دولت!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دلار از 3800 تومن که شروع به رشد کردن کرد ، تمام مسئولین دولت از جمله جهانگیری و رییس بانک مرکزی و ... دائم میگفتند هر کسی دلار بخره ضرر میکنه. الان بیان جواب بدن که این وسط کی ضرر کرده دقیقاً؟!

:D:D اره دقیقا یادمه میگفت. من همون موقع دلار خریدم اتفاقا به خاطر همین حرف این یارو بی سواد بانک مرکزی.اشتباه کردم زیاد تر نخریدم
اینا هر چیزی میگن باید برعکسشو انجام بدی

bigbang0661

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان سلام. یه مشاوره میخواستم ازتون. من حدود ۱۰۰ میلیون تومن پول دارم که کل سرمایه زندگیمه. اوضاع روز به روز داره بدتر میشه و تحریم نفتی هم که اجرا بشه دیگه بدتر. میخوام بدونم اگه کل پولمو بدم دلار بهتر نیست؟ چون میترسم اوضاع جوری پیش بره که ارزش صد میلیونم، یه سال دیگه بشه ۵ میلیون تومن.
واینکه میترسم پولو تو بانک نگه دارم چون اگه زمانی ورشکستگی ایجاد بشه دیگه زندگیم تمومه.
حالا با این تفاسیر کل سرمایه ام دلار بخرم؟
ممنون میشم صادقانه راهنمایی کنید

ali.h12

Registered User
لایک‌ها
113
دوستان سلام. یه مشاوره میخواستم ازتون. من حدود ۱۰۰ میلیون تومن پول دارم که کل سرمایه زندگیمه. اوضاع روز به روز داره بدتر میشه و تحریم نفتی هم که اجرا بشه دیگه بدتر. میخوام بدونم اگه کل پولمو بدم دلار بهتر نیست؟ چون میترسم اوضاع جوری پیش بره که ارزش صد میلیونم، یه سال دیگه بشه ۵ میلیون تومن.
واینکه میترسم پولو تو بانک نگه دارم چون اگه زمانی ورشکستگی ایجاد بشه دیگه زندگیم تمومه.
اگه اینطوری که گفتی 100 ملیون کل زندگیته بهتره با کل زندگیت بازی نکنی.

ali.h12

Registered User
لایک‌ها
113
در شرایط فعلی خرج کردن از اصل سرمایتون بصرفه تر از خرج کردن سود بانکی هست چون هر ماه دلار یشتر میره بالا از سود بانکی حتی اگه بانک ها سالی ۲۰ درصد سود بدن میشه ماهی ۱.۶ درصد ولی قیمت دلار هر ماه چند درصد میره بالا؟

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
الان صرافی ها دلار نمی فروشند به نظر من سکه بگیرید بهتر هست. خرید و فروشش آسان هست و هر موقع نیاز داشته باشید می تونید چندتاش رو بفروشید

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
به نظر من الان دلار نسبت به سکه هنوز خیلی عقبه.
کسی که خریدار دلار باشه فروشنده ش رو هم پیدا میکنه

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538

خریدن دلار و سکه و این چیزها، برای پس انداز سرمایه آزاده. شما اگر کل زندگیت این پوله؛ اول باید خونه بخری. بعدش ماشین و لوازم زندگی

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
الان صرافی ها دلار نمی فروشند به نظر من سکه بگیرید بهتر هست. خرید و فروشش آسان هست و هر موقع نیاز داشته باشید می تونید چندتاش رو بفروشید
اونی که به جای طلا و دلار ، سکه بخره همین اول کار 20 درصد ضرر کرده .
بابت حبابی که بعدها خواهد ترکید
دلارسکه 10400
دلار طلا 8300
دلار اسکناس 8500

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
اونی که به جای طلا و دلار ، سکه بخره همین اول کار 20 درصد ضرر کرده .
بابت حبابی که بعدها خواهد ترکید
دلارسکه 10400
دلار طلا 8300
دلار اسکناس 8500
الان که دلار نمیشه خرید, صرافی نه میخرد و نه می فروشد
ولی سکه برای من هم سوال هست چرا بجاش مردم شمش طلا نمی خرند؟ وزن و عیار سکه رو با قیمت طلا حساب کنیم خیلی بیشتر از ارزش طلاش قیمت خورده

بالا