The Destroyer
Registered User
- نوشتهها
- 5,815
- لایکها
- 1,620
دوستان به نظرتون خرید دلار تو این شرایط با این قیمت کار درستیه؟
بنظرم امروز رسید کف قیمتدوستان به نظرتون خرید دلار تو این شرایط با این قیمت کار درستیه؟
دوستان به نظرتون خرید دلار تو این شرایط با این قیمت کار درستیه؟
دلار از 3800 تومن که شروع به رشد کردن کرد ، تمام مسئولین دولت از جمله جهانگیری و رییس بانک مرکزی و ... دائم میگفتند هر کسی دلار بخره ضرر میکنه. الان بیان جواب بدن که این وسط کی ضرر کرده دقیقاً؟!
چند وقته پیش بینی هام درست از آب در میادپیش بینی بعدیم وقوع قحطی و جنگه :general509:
جنگ داخلی ؟؟ یا ...؟؟ افتک نازنین .
عرض نکردم؟بنظرم امروز رسید کف قیمت
الان خریدن کار درستیه
اگه اینطوری که گفتی 100 ملیون کل زندگیته بهتره با کل زندگیت بازی نکنی.دوستان سلام. یه مشاوره میخواستم ازتون. من حدود ۱۰۰ میلیون تومن پول دارم که کل سرمایه زندگیمه. اوضاع روز به روز داره بدتر میشه و تحریم نفتی هم که اجرا بشه دیگه بدتر. میخوام بدونم اگه کل پولمو بدم دلار بهتر نیست؟ چون میترسم اوضاع جوری پیش بره که ارزش صد میلیونم، یه سال دیگه بشه ۵ میلیون تومن.
واینکه میترسم پولو تو بانک نگه دارم چون اگه زمانی ورشکستگی ایجاد بشه دیگه زندگیم تمومه.
حالا با این تفاسیر کل سرمایه ام دلار بخرم؟
ممنون میشم صادقانه راهنمایی کنید
الان صرافی ها دلار نمی فروشند به نظر من سکه بگیرید بهتر هست. خرید و فروشش آسان هست و هر موقع نیاز داشته باشید می تونید چندتاش رو بفروشیددوستان سلام. یه مشاوره میخواستم ازتون. من حدود ۱۰۰ میلیون تومن پول دارم که کل سرمایه زندگیمه. اوضاع روز به روز داره بدتر میشه و تحریم نفتی هم که اجرا بشه دیگه بدتر. میخوام بدونم اگه کل پولمو بدم دلار بهتر نیست؟ چون میترسم اوضاع جوری پیش بره که ارزش صد میلیونم، یه سال دیگه بشه ۵ میلیون تومن.
واینکه میترسم پولو تو بانک نگه دارم چون اگه زمانی ورشکستگی ایجاد بشه دیگه زندگیم تمومه.
دوستان سلام. یه مشاوره میخواستم ازتون. من حدود ۱۰۰ میلیون تومن پول دارم که کل سرمایه زندگیمه. اوضاع روز به روز داره بدتر میشه و تحریم نفتی هم که اجرا بشه دیگه بدتر. میخوام بدونم اگه کل پولمو بدم دلار بهتر نیست؟ چون میترسم اوضاع جوری پیش بره که ارزش صد میلیونم، یه سال دیگه بشه ۵ میلیون تومن.
اونی که به جای طلا و دلار ، سکه بخره همین اول کار 20 درصد ضرر کرده .الان صرافی ها دلار نمی فروشند به نظر من سکه بگیرید بهتر هست. خرید و فروشش آسان هست و هر موقع نیاز داشته باشید می تونید چندتاش رو بفروشید
الان که دلار نمیشه خرید, صرافی نه میخرد و نه می فروشداونی که به جای طلا و دلار ، سکه بخره همین اول کار 20 درصد ضرر کرده .
بابت حبابی که بعدها خواهد ترکید
دلارسکه 10400
دلار طلا 8300
دلار اسکناس 8500