ببین الان دیگه مشخص نیست چی خوبه چی بده سود دلار خوبه یا سود بانکی هر کدوم یه مشکلاتی داره دلار اگه همه پسندازتو داری میدی دلار بخری خب پس باید قید زندگیتم بزنی از جمله خورد و خوراک لباس ماشین خونه چون همش در حال خرید و فروش دلاری هی طمع سود بیشتر داری و نمیدونی کی از سودش استفاده کنی چون هر لحظه داره به سود دلارت افزوده میشه و در نهایت باید تبدیل کنی به پول بی ارزش ریال و باز هم درنهایت پولت بی ارزش میشه چون همچنان دلار میره بالا و ریال میاد پایین و میمونی چیکار کنی نه میتونی از سود دلارت بخوری نه کاری میتونی بکنی تنها راه اینکه انقدر دلار جمع کنی که از کشور خارج بشی بری جای دیگه کاسبی راه بندازی با دلارت که همه نمیتونن خارج بشن از کشور میرسیم به سود بانکی اونم یه خوبی هایی داره یه بدی هایی خوبیش اینه خیالت راحته از نظر اینکه مثل دلار نکشه پایین البته دلار پایین نیومده اما بازم کار این مملکت روشن نیست الان طلا و سکه کشیده پایین شاید روزی دلار هم پایین بیاد چون با این وضعیت دلار نسلها نمیتونن زندگی کنن و اطمینان دارم روزی این گرونیها تموم میشه و اونجاست که دلار سکه طلا بشدت پایین میاد چون اکثر مردم همینو میخوان سود بانکی یه چیز متعادله تمام مردم از بیشتر شدن درصد سود بانکی ناراحت که هیچ خوشحال هم میشن پس ضرری توش نیست هر وقت هم خواستی میتونی از سود به خورد و خوراک و زندگیت خرج کنی شما برای دلارت باید از خوابو خوراک کارت بزنی و همش توی صرافی ها یا دوستانی که دستی توی بازار سیاه دارن بچرخی هی خرید و فروش کنی این نشد زندگی طرف هم کار میکنه هم سودشو از بانک میگیره زندگیشم میکنه استرس اینم نداره که دلارش گرون شد یا ارزون و اینم بگم پول یه کشور مهم ترین جز اون کشوره و روزی ریال یا همون تومان جلو دلار برمیگرده به همون ۱۰۰۰تومن یا ۹۰۰تومن اگه این مردم ما کمی حرص دلار نداشتن حرص پراید مقوایی رو نداشتن که زرتی برن صرافی دلار پارو کنن برگردن خونه یا برن با وام و هرچیزی پراید آشغال رو بخرن الان اون صرافی دلارشو گرون نمیکرد اون خودرو ساز ماشین آشغالشو هم به مردم نمینداخت و اینم بگم دولت اگه بخواد میتونه دلارها و طلاهای مردم رو بگیره واسه اینکه وضعیت بازار رو درست کنه حالا میتونه قیمت دلار یا طلا رو بکشه پایین مردم بترسن همه برن بفروش یا کارهای دیگه که هر چی بگی از این دولت برمیاد یه چیزایی هم شنیدم که میگن دلارهایی که توی ایران داره ردوبدل میشه رو دارن از اونطرف باطل میکنن دروغ یا راستش پنجاه پنجاست چون خب پولهایی آمریکایی ثبت میشن و توی بانکهای خارجی هرجا که دلار پذیرش داره میتونه ردیابی بشه و ترامپ میتونه اینکارو کنه از جنبه دروغیش نگاه کنی میخوان دلارتو بیاری بفروشی دوستان پارو کنن وسلام ختم جلسه:general711:حرفت خیلی ابلهانه هست.
ارقامی که نوشتم مال گذشتتست؟ همین ۳۰ روز پیش قیمت دلار چند بود؟ الان چنده؟ تو برو پولاتو بزار بانک سودشو بگیر .من همین الان پولمو بیشتر از ۲.۵ برابر کردم و بزودی خیلی بیشترر.
بعد گفتی دلار ریسک دار. توضیح بده دلار چه ریسکی داره؟ دقیقا برعکسشه دلار هیچ ریسکی نداره, ریال ریسک داره خیلی اسونه درکش. چون در حداقل ۲۰ سال پیش تا الان قیمت دلار پایین نیومده؟ پس چه ریسکیو گفتی؟
گفتی سود بانکی قابل پش بینه؟ چجوری پیش بینی مکنی؟ العان من ۵۰ میلیون بزارم بانک سال دیگه چقدر سود کردم؟ احتمالا می دونی که نرخ تورم سود بانکیو تعیین میکنه دیگه نه؟
خود خدا هم بیاد حکومت ایران رو دست بگیره دلار ۱۰۰۰ تومن نمیشه در بهترین حالت همین که هست ثابت میمونهببین الان دیگه مشخص نیست چی خوبه چی بده سود دلار خوبه یا سود بانکی هر کدوم یه مشکلاتی داره دلار اگه همه پسندازتو داری میدی دلار بخری خب پس باید قید زندگیتم بزنی از جمله خورد و خوراک لباس ماشین خونه چون همش در حال خرید و فروش دلاری هی طمع سود بیشتر داری و نمیدونی کی از سودش استفاده کنی چون هر لحظه داره به سود دلارت افزوده میشه و در نهایت باید تبدیل کنی به پول بی ارزش ریال و باز هم درنهایت پولت بی ارزش میشه چون همچنان دلار میره بالا و ریال میاد پایین و میمونی چیکار کنی نه میتونی از سود دلارت بخوری نه کاری میتونی بکنی تنها راه اینکه انقدر دلار جمع کنی که از کشور خارج بشی بری جای دیگه کاسبی راه بندازی با دلارت که همه نمیتونن خارج بشن از کشور میرسیم به سود بانکی اونم یه خوبی هایی داره یه بدی هایی خوبیش اینه خیالت راحته از نظر اینکه مثل دلار نکشه پایین البته دلار پایین نیومده اما بازم کار این مملکت روشن نیست الان طلا و سکه کشیده پایین شاید روزی دلار هم پایین بیاد چون با این وضعیت دلار نسلها نمیتونن زندگی کنن و اطمینان دارم روزی این گرونیها تموم میشه و اونجاست که دلار سکه طلا بشدت پایین میاد چون اکثر مردم همینو میخوان سود بانکی یه چیز متعادله تمام مردم از بیشتر شدن درصد سود بانکی ناراحت که هیچ خوشحال هم میشن پس ضرری توش نیست هر وقت هم خواستی میتونی از سود به خورد و خوراک و زندگیت خرج کنی شما برای دلارت باید از خوابو خوراک کارت بزنی و همش توی صرافی ها یا دوستانی که دستی توی بازار سیاه دارن بچرخی هی خرید و فروش کنی این نشد زندگی طرف هم کار میکنه هم سودشو از بانک میگیره زندگیشم میکنه استرس اینم نداره که دلارش گرون شد یا ارزون و اینم بگم پول یه کشور مهم ترین جز اون کشوره و روزی ریال یا همون تومان جلو دلار برمیگرده به همون ۱۰۰۰تومن یا ۹۰۰تومن اگه این مردم ما کمی حرص دلار نداشتن حرص پراید مقوایی رو نداشتن که زرتی برن صرافی دلار پارو کنن برگردن خونه یا برن با وام و هرچیزی پراید آشغال رو بخرن الان اون صرافی دلارشو گرون نمیکرد اون خودرو ساز ماشین آشغالشو هم به مردم نمینداخت و اینم بگم دولت اگه بخواد میتونه دلارها و طلاهای مردم رو بگیره واسه اینکه وضعیت بازار رو درست کنه حالا میتونه قیمت دلار یا طلا رو بکشه پایین مردم بترسن همه برن بفروش یا کارهای دیگه که هر چی بگی از این دولت برمیاد یه چیزایی هم شنیدم که میگن دلارهایی که توی ایران داره ردوبدل میشه رو دارن از اونطرف باطل میکنن دروغ یا راستش پنجاه پنجاست چون خب پولهایی آمریکایی ثبت میشن و توی بانکهای خارجی هرجا که دلار پذیرش داره میتونه ردیابی بشه و ترامپ میتونه اینکارو کنه از جنبه دروغیش نگاه کنی میخوان دلارتو بیاری بفروشی دوستان پارو کنن وسلام ختم جلسه:general711:
اگه اینطور که شما میگی باشه دیگه پول مملکت باید به دلار تغییر کنه و تمام کالاها با دلار خرید و فروش بشه و ریال یا تومن از بین بره بهرحال هیچی یکجور نمیمونه فقط میخوام بگم همین دلار که دستتونه قابل باطل شدن مثلا بیان بگن فلان دلارهایی که این سریالها رو دارن باطله اونایی که دارن بیان بانکهای مجاز تعویض کنن شما میخوای چکار کنی؟اینجا که بانکی که ارتباط با بانکهای رسمی دنیا داشته باشه که وجود نداره کلا یه مشت کاغذ باطله دستته و تمام زندگیت رفته حرفم اینه چیزی که برای ما غیر مجاز و غیر قانونیه و اون دولت و مملکت مارو برای این تحریم کرده نباید خرید چون راحت میتونه باطل کنه اگه بخوای فکر کنی ترامپ برای دلارش خیلی کارا میتونه بکنه که هیچ کدوم از آدمهای این مملکت کاری نمیتونن بکننخود خدا هم بیاد حکومت ایران رو دست بگیره دلار ۱۰۰۰ تومن نمیشه در بهترین حالت همین که هست ثابت میمونه
دلار ۶ تومنی رو یادتونه یه ماه پیش که جهانگیری اومد دلار ۴۲۰۰ رو معرفی کرد یدفعه اومد پایین و ما اونایی که دلار ۶ تومنی خریده بودن رو مسخره میکردیم؟
الان هم دلار ۱۰ تومن رو دیده واسه یه ماه دیگه ۱۲ رو در نظر داشته باشین. هیچ راه حلی هم دیده نمیشه که بخواد جلوی این روند رو بگیره
آفرین! خیلی خوبه که پولت را 2-3 برابر کردی ولی بهتر بود در کنارش "ادب و اخلاقت" را هم 2 برابر میکردی دست کم.حرفت خیلی ابلهانه هست.
ارقامی که نوشتم مال گذشتتست؟ همین ۳۰ روز پیش قیمت دلار چند بود؟ الان چنده؟ تو برو پولاتو بزار بانک سودشو بگیر .من همین الان پولمو بیشتر از ۲.۵ برابر کردم و بزودی خیلی بیشترر.
بعد گفتی دلار ریسک دار. توضیح بده دلار چه ریسکی داره؟ دقیقا برعکسشه دلار هیچ ریسکی نداره, ریال ریسک داره خیلی اسونه درکش. چون در حداقل ۲۰ سال پیش تا الان قیمت دلار پایین نیومده؟ پس چه ریسکیو گفتی؟
گفتی سود بانکی قابل پش بینه؟ چجوری پیش بینی مکنی؟ العان من ۵۰ میلیون بزارم بانک سال دیگه چقدر سود کردم؟ احتمالا می دونی که نرخ تورم سود بانکیو تعیین میکنه دیگه نه؟
دلار 5 سال ثابت بود کجا بودی ؟حرفت خیلی ابلهانه هست. بی تربیت :general710:
بس کنید جان ...اگه اینطور که شما میگی باشه دیگه پول مملکت باید به دلار تغییر کنه و تمام کالاها با دلار خرید و فروش بشه و ریال یا تومن از بین بره بهرحال هیچی یکجور نمیمونه فقط میخوام بگم همین دلار که دستتونه قابل باطل شدن مثلا بیان بگن فلان دلارهایی که این سریالها رو دارن باطله اونایی که دارن بیان بانکهای مجاز تعویض کنن شما میخوای چکار کنی؟اینجا که بانکی که ارتباط با بانکهای رسمی دنیا داشته باشه که وجود نداره کلا یه مشت کاغذ باطله دستته و تمام زندگیت رفته حرفم اینه چیزی که برای ما غیر مجاز و غیر قانونیه و اون دولت و مملکت مارو برای این تحریم کرده نباید خرید چون راحت میتونه باطل کنه اگه بخوای فکر کنی ترامپ برای دلارش خیلی کارا میتونه بکنه که هیچ کدوم از آدمهای این مملکت کاری نمیتونن بکنن
دقیق موافقما تو حالت مستی و جوگیری توصیه نکنید.دلار 5 سال ثابت بود کجا بودی ؟
اونایی که 5 سال پیش گذاشتن بانک تا 6 ماه قبل ، و اونایی که از 5 سال قبل دلار نگه داشتن تا همون 6 ماه قبل
پول کدومشون بیشتر شد ؟ سود 5 سال بانک بیشتر از دلار بوده
اونایی سود کردن که 6 ماه قبل از بانک خارج کردن و دلار خریدن .
الان یکی به توصیه قهرمانانه شما گوش داد و خرید . تا یه سال قیمت بالا نرفت
سود بانکی رو از دست داد . این 20 درصد ریسک نیست پس چیه ؟ :general210:
خواهشا تو حالت مستی و جوگیری توصیه نکنید
هر توصیه ای در زمان خودش ارزش داره نه وقتی ماجرا تموم شد
عمه منم بلده بگه آقا دلار بخرید ممکلت خرابه یه روزی 100 هزارت میشه
یعنی داری میگی هرکی دلار می خره دیگه نمیتونه غذا بخوره و لباس بخره؟ به اندازه خورد خوراکت دلار بفروش خیلی سادت. دلار پایین نمی دلار ۴۲۰۰دیگه نیست. ولی اگه ریال بزاری بانک هر ماه بیشتر ممکنه سقوط کنه اونم الان که بزودی تحریم ها اجرایی خواهند شد.ببین الان دیگه مشخص نیست چی خوبه چی بده سود دلار خوبه یا سود بانکی هر کدوم یه مشکلاتی داره دلار اگه همه پسندازتو داری میدی دلار بخری خب پس باید قید زندگیتم بزنی از جمله خورد و خوراک لباس ماشین خونه چون همش در حال خرید و فروش دلاری هی طمع سود بیشتر داری و نمیدونی کی از سودش استفاده کنی چون هر لحظه داره به سود دلارت افزوده میشه و در نهایت باید تبدیل کنی به پول بی ارزش ریال و باز هم درنهایت پولت بی ارزش میشه چون همچنان دلار میره بالا و ریال میاد پایین و میمونی چیکار کنی نه میتونی از سود دلارت بخوری نه کاری میتونی بکنی تنها راه اینکه انقدر دلار جمع کنی که از کشور خارج بشی بری جای دیگه کاسبی راه بندازی با دلارت که همه نمیتونن خارج بشن از کشور میرسیم به سود بانکی اونم یه خوبی هایی داره یه بدی هایی خوبیش اینه خیالت راحته از نظر اینکه مثل دلار نکشه پایین البته دلار پایین نیومده اما بازم کار این مملکت روشن نیست الان طلا و سکه کشیده پایین شاید روزی دلار هم پایین بیاد چون با این وضعیت دلار نسلها نمیتونن زندگی کنن و اطمینان دارم روزی این گرونیها تموم میشه و اونجاست که دلار سکه طلا بشدت پایین میاد چون اکثر مردم همینو میخوان سود بانکی یه چیز متعادله تمام مردم از بیشتر شدن درصد سود بانکی ناراحت که هیچ خوشحال هم میشن پس ضرری توش نیست هر وقت هم خواستی میتونی از سود به خورد و خوراک و زندگیت خرج کنی شما برای دلارت باید از خوابو خوراک کارت بزنی و همش توی صرافی ها یا دوستانی که دستی توی بازار سیاه دارن بچرخی هی خرید و فروش کنی این نشد زندگی طرف هم کار میکنه هم سودشو از بانک میگیره زندگیشم میکنه استرس اینم نداره که دلارش گرون شد یا ارزون و اینم بگم پول یه کشور مهم ترین جز اون کشوره و روزی ریال یا همون تومان جلو دلار برمیگرده به همون ۱۰۰۰تومن یا ۹۰۰تومن اگه این مردم ما کمی حرص دلار نداشتن حرص پراید مقوایی رو نداشتن که زرتی برن صرافی دلار پارو کنن برگردن خونه یا برن با وام و هرچیزی پراید آشغال رو بخرن الان اون صرافی دلارشو گرون نمیکرد اون خودرو ساز ماشین آشغالشو هم به مردم نمینداخت و اینم بگم دولت اگه بخواد میتونه دلارها و طلاهای مردم رو بگیره واسه اینکه وضعیت بازار رو درست کنه حالا میتونه قیمت دلار یا طلا رو بکشه پایین مردم بترسن همه برن بفروش یا کارهای دیگه که هر چی بگی از این دولت برمیاد یه چیزایی هم شنیدم که میگن دلارهایی که توی ایران داره ردوبدل میشه رو دارن از اونطرف باطل میکنن دروغ یا راستش پنجاه پنجاست چون خب پولهایی آمریکایی ثبت میشن و توی بانکهای خارجی هرجا که دلار پذیرش داره میتونه ردیابی بشه و ترامپ میتونه اینکارو کنه از جنبه دروغیش نگاه کنی میخوان دلارتو بیاری بفروشی دوستان پارو کنن وسلام ختم جلسه:general711:
چرا میتونی خورد و خوراک داشته باشی در صورتی که کار کنی و پول خورد و خوراکت از کارت باشه و دلارهاتو خرج نکنی واسه سود کردن بالا تپی دلار باید ۲ یا ۳ سال صبر کرد نه با این قیمتهای چند روزه که هزارتون هزار تومن میره بالا فایده نداره الان که مثلا ۹تومنه خریدت ۹تومن بوده فردا ۱۰تومن شد بری بفروشی بازم میگم اگه ریال افت کنه بازم تو مجبوری برای نیازهای روزمرت بری دلارتو خرج کنی هم سودت رو میدی هم بخشی از اصلشو چون ریال افت کرده جنسها چند برابر گرون شده دلار بالا رفته اینها باهم تضاد دارن هرچقدر سود دلارت بره بالا خرج ریالتم میره بالا اما در شرایطی که گفتم اگه با کار زندگیتو بچرخونی و اصلا به دلارات دست نزنی و بذاری چند سال بعد بفروشی اون موقع سود کرد یه چیزی هم اضافه کنم الان مثل ۵ سال پیش نیست زرتی بتونی دلار بخری الان دولت میدونه مردم همه چیزشون دلار شده نمیاد دلار بریزه تو صرافی یا بانک که بخری الان دیگه اوضاع واسه خرید دلار دیر شده دلار گردشگری هم سالی یکباره که بنظرم حرفشم نزنیم سنگینتره به قول دوستمون هرکی ۴ سال پیش خرید الان سود کرد پس بازم میگم خودتونو اذیت نکنید واسه هزارتومن بیشتر راه های دیگه ای هم برای سود کردن وجود دارهیعنی داری میگی هرکی دلار می خره دیگه نمیتونه غذا بخوره و لباس بخره؟ به اندازه خورد خوراکت دلار بفروش خیلی سادت. دلار پایین نمی دلار ۴۲۰۰دیگه نیست. ولی اگه ریال بزاری بانک هر ماه بیشتر ممکنه سقوط کنه اونم الان که بزودی تحریم ها اجرایی خواهند شد.
من از این میترسم که ترامپ برای این مملکت هر کاری میکنه تا گوشگیرش بکنه این دلارها مال اونه صاحبش اونه بخواد کاری کنه حتی از رو سریال دلار نمیدونم بخواد دلار جدید بزنه بقیه رو باطل کنه یه کاری کنه که ما زمینگیر بشیم مطمئن باش که این کارو میکنه الان فروش نفت رو میخواد بطور کامل قطع کنه اگه بدونه که میدونه دلارشم تحریمهاشو خراب میکنه حتما واسه باطل شدنش اقدام میکنه من حرف حسابم اینه چیزی دست شماست که برای این مملکت نیست و مشکلی برای دلارتون پیش بیاد اینجا هیچکی جوابگو نیست مثل خودروی لوکسی که اینجا هیچ پشتیبانی یا قطعات ندارهبس کنید جان ...یه کودنی یه حرفی زد خودشو مسخره کرد تموم شد
به شونصد مدل مختلف دلار میاد تو ایران . سریال اینا رو کی و کجا یادداشت کرده که الان باطل کنه
اصلا به فرض که سریالها رو میدونن و باطل کردن .
یعنی اینا رو ببری خارج خرج کنی یکی یکی چک میکنن که سریالش فلانه ؟ مگه میشه . مگه داریم![]()
بله منم گفتم تنها راهش اینه از کشور خارج بشی بری دلارتو عوض کنی یا خرج کنی یا تبدیل کنی به چیز دیگه ای حالا چند نفر مثل شما میتونن خارج بشن از کشور؟همه نمیتونن اما همه دلار رو دارنببینید من نمی خوام بی ادبی کنم ولی دارم رک حرف می زنم
این که کسی می گه دلار باطل بشه خزف خیلی ساده لوحهانه هست, دلار در تمام کشور های دنبا می تونی خرج کنی, حتی اگه در ایران دلار باطل بشه که هیچ وقت نحواهد شد بعد می تونی پولتو ببرییه کشور دیگه ارش استفاده کنی با این همه هر کی می خواد دلار بخر دلارش بعد از سال 2008 باشه .
بله؟؟؟؟ اگه من الان دلار بخرم ۹۰۰۰ تومان و فردا بشه ۱۰۰0۰ تومان اونوقت تو می گیچی سود نکردم؟؟چرا میتونی خورد و خوراک داشته باشی در صورتی که کار کنی و پول خورد و خوراکت از کارت باشه و دلارهاتو خرج نکنی واسه سود کردن بالا تپی دلار باید ۲ یا ۳ سال صبر کرد نه با این قیمتهای چند روزه که هزارتون هزار تومن میره بالا فایده نداره الان که مثلا ۹تومنه خریدت ۹تومن بوده فردا ۱۰تومن شد بری بفروشی بازم میگم اگه ریال افت کنه بازم تو مجبوری برای نیازهای روزمرت بری دلارتو خرج کنی هم سودت رو میدی هم بخشی از اصلشو چون ریال افت کرده جنسها چند برابر گرون شده دلار بالا رفته اینها باهم تضاد دارن هرچقدر سود دلارت بره بالا خرج ریالتم میره بالا اما در شرایطی که گفتم اگه با کار زندگیتو بچرخونی و اصلا به دلارات دست نزنی و بذاری چند سال بعد بفروشی اون موقع سود کرد
سود بانکی الان ۲۱ هست نه ۱۱ بعدشم شما خرجتم حساب نمیکنی میخوای سود رو همینطوری بذاری رو سرمایه اصلی اینطوری که نمیشه اون سود شما نصفش اگه کار نداشته باشی درآمدت فقط از دلار فروشی باشه میپره والا تفاوت برای کسی که فقط درآمدش از فروش دلاره هیچه تو خودتو حساب نمیکنی فقط داری سود سرمایتو میبینی ۱۰۰ میلیون هم سود کنی برای اون تایمی که دوباره دلار بکشه بالا باید خرج کنی تازه اگه بکشه بالا و این وقفه ها شاید چند ماه طول بکشهبله؟؟؟؟ اگه من الان دلار بخرم ۹۰۰۰ تومان و فردا بشه ۱۰۰۰ تومان اونوقت تو می گیچی سود نکردم؟؟
۹۰۰۰ به شه ۱۰۰0۰ یعنی ۱۱.۱ درصد سود تو یک روز در حالی که اگه پول تو بزاری تو بانک باید ۹ ماه صبر کنی تا ۱۱ درصد سود کنی تفاوت خیلی بزرگه
اگه من امروز ۹۰۰ میلیون تومان دلار بخرم به قیمت ۹۰۰۰ تومان و فردا دلار بشه ۱۰۰۰۰ تومان اونوقت ۹۰۰ میلیون من می شه ۱ میلیارد, تو میگی بین ۹۰۰۰۰۰۰۰۰ و ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰ هیچ تفاوتی نیست؟
تیکه خوبی بود:general710:شما عاقل اگه دوستان به حرفهای بنده توجه میکردن متوجه منظورم میشدن کسی نگفت سود فروش دلار کمتر از سود بانکیه من گفتم کسی که کارش همینه هیچ وقت نمیتونه از پولش استفاده کنه کسی که سرمایشو میده دلار و یک قرون توی جیبش ریال نیست نمیتونه تا ابد منتظر گرون شدن دلار و بالا رفتن سود سرمایش باشه چون باید خرج خودش کنه به ریال تبدیل کنه شما که دلار رو فروختی ۹تومن الان بخوای نون پنیر بخوری چرت ترین پنیر هست ۴۵۰۰ و فردا که بخوای ۱۰تومن دلارتو بفروشی و بعد بری برای همون پنیر ریال بدی اون پنیر شده ۶۰۰۰تومن آخه چی فکر کردی که دلار بره بالا من کلی سود کردمو همون پنیر رو ۴۵۰۰ میخرم نمیدونم من نمیگیرم شما آنتن دهیت ضعیفه:general702:متاسفانه بعضی از دوستانی که توی تاپیک میان اونقدر در مباحث اقتصادی ساده هستند که آدم میترسه اظهار نظری بکنه و این دوستان متضرر بشن. تجربه شو هم دارم. دفعه قبل که نوسانات دلار روی 3 تومن بود، یکی از دوستان ظاهرا از حرف های من متضرر شده بود و تا یکسال زیر تمام پست های من فحش می نوشت.... اما
به نظر من، حداقل در این یکی دو سال آینده، افزایش قیمت دلار بیشتر از سود بانکی و متوسط نرخ تورم خواهد بود. این نظر شخصیمه
یه توصیه هم دارم. چه دلار چه هر بازار دیگری. وقتی قصد دارید وارد یک بازاری بشید، اول باید اصول اون بازار رو یاد بگیرید. وارد کاری که بلد نیستید نشید. هر چیزی که به شما میفروشند و ازتون میخرند رو که نباید خرید و فروش کنید. من نوعی به عنوان آدم بالغ عاقل حق خرید و فروش هر چیزی رو دارم. اما منی که در عمرم سیگار و غلیون نکشیدم، اگر برم 5 تن تنباکو بخرم، به احتمال زیاد متضرر میشم
![]()
من نگفتم سود بانکی ۱۱ درصده. حساب کردن بلدی؟ من با سود ۱۵ درصد حساب کردم. حتی با سود ۲۱ درصد هم باید پول تو بیشتر ۶ ماه بزاری بانک ۱۱ درصد سود کنی که تو اون ۶ ماه ریال ممکنه خیلی بیشتر سقوط کنه..سود بانکی الان ۲۱ هست نه ۱۱ بعدشم شما خرجتم حساب نمیکنی میخوای سود رو همینطوری بذاری رو سرمایه اصلی اینطوری که نمیشه اون سود شما نصفش اگه کار نداشته باشی درآمدت فقط از دلار فروشی باشه میپره والا تفاوت برای کسی که فقط درآمدش از فروش دلاره هیچه تو خودتو حساب نمیکنی فقط داری سود سرمایتو میبینی ۱۰۰ میلیون هم سود کنی برای اون تایمی که دوباره دلار بکشه بالا باید خرج کنی تازه اگه بکشه بالا و این وقفه ها شاید چند ماه طول بکشه
شما اول بگو مشقاتو نوشتی اومدی اینجا؟ بعد ادم فکر کنه ببینه وقت بذاره واسه پاسخ دادن به افکار ابتداییت یا نهتیکه خوبی بود:general710:شما عاقل اگه دوستان به حرفهای بنده توجه میکردن متوجه منظورم میشدن کسی نگفت سود فروش دلار کمتر از سود بانکیه من گفتم کسی که کارش همینه هیچ وقت نمیتونه از پولش استفاده کنه کسی که سرمایشو میده دلار و یک قرون توی جیبش ریال نیست نمیتونه تا ابد منتظر گرون شدن دلار و بالا رفتن سود سرمایش باشه چون باید خرج خودش کنه به ریال تبدیل کنه شما که دلار رو فروختی ۹تومن الان بخوای نون پنیر بخوری چرت ترین پنیر هست ۴۵۰۰ و فردا که بخوای ۱۰تومن دلارتو بفروشی و بعد بری برای همون پنیر ریال بدی اون پنیر شده ۶۰۰۰تومن آخه چی فکر کردی که دلار بره بالا من کلی سود کردمو همون پنیر رو ۴۵۰۰ میخرم نمیدونم من نمیگیرم شما آنتن دهیت ضعیفه:general702: