• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

ali.h12

Registered User
لایک‌ها
113
متاسفانه بعضی از دوستانی که توی تاپیک میان اونقدر در مباحث اقتصادی ساده هستند که آدم میترسه اظهار نظری بکنه و این دوستان متضرر بشن. تجربه شو هم دارم. دفعه قبل که نوسانات دلار روی 3 تومن بود، یکی از دوستان ظاهرا از حرف های من متضرر شده بود و تا یکسال زیر تمام پست های من فحش می نوشت:D .... اما

به نظر من، حداقل در این یکی دو سال آینده، افزایش قیمت دلار بیشتر از سود بانکی و متوسط نرخ تورم خواهد بود. این نظر شخصیمه

یه توصیه هم دارم. چه دلار چه هر بازار دیگری. وقتی قصد دارید وارد یک بازاری بشید، اول باید اصول اون بازار رو یاد بگیرید. وارد کاری که بلد نیستید نشید. هر چیزی که به شما میفروشند و ازتون میخرند رو که نباید خرید و فروش کنید:D. من نوعی به عنوان آدم بالغ عاقل حق خرید و فروش هر چیزی رو دارم. اما منی که در عمرم سیگار و غلیون نکشیدم، اگر برم 5 تن تنباکو بخرم، به احتمال زیاد متضرر میشم:D
بعضی ها بلد نیستن حساب کنن چقدر سود می کنن رو دلار مثلا اگه ۵ میلیون تومان رو دلار ۸۰۰۰ تومنی گرفته باشن وقتی دلار رسید به ۹۰۰۰ تومن فکر می کنن پولشون شده ۱۰ میلیون.:D

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
بعضی ها بلد نیستن حساب کنن چقدر سود می کنن رو دلار مثلا اگه ۵ میلیون تومان رو دلار ۸۰۰۰ تومنی گرفته باشن وقتی دلار رسید به ۹۰۰۰ تومن فکر می کنن پولشون شده ۱۰ میلیون.:D
اون اسمش سود نیست، حفظ ارزش پوله، حداقل انقدر که ادعا داری فرق اینارو بفهم. الان با همون چندرغاز دلاری که خریدی برو ببین بهت ماشین یا خونه چی میدن. همین الان که دلار شده هشت تومن، فروشنده کالا و خدمات هم با همون نرخ باهات حساب میکنه، نکنه فکر کردی فقط خودت زرنگی که با بالا رفتن دلار، چندرغاز سود کردی.

Last edited:

ali.h12

Registered User
لایک‌ها
113
اون اسمش سود نیست، حفظ ارزش پوله، حداقل انقدر که ادعا داری فرق اینارو بفهم. الان با همون چندرغاز دلاری که خریدی برو ببین بهت ماشین یا خونه چی میدن.
نگران من نباش , نگران خودت باش.
سود هست برا کسی که قبل از رشد تورم از سود ریالش استفاده بکنه به همین اسونی تورم دیرتر از دلار بالا میره فرق اینو بفهم. در دراز مددت میشه حفظ ارزش پول.

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
تیکه خوبی بود:general710:
کی با شما بود :D منظور من یک بنده خدایی بود که قبلا در این تاپیک فعالیت میکرد
شما عاقل اگه دوستان به حرفهای بنده توجه میکردن متوجه منظورم میشدن کسی نگفت سود فروش دلار کمتر از سود بانکیه من گفتم کسی که کارش همینه هیچ وقت نمیتونه از پولش استفاده کنه کسی که سرمایشو میده دلار و یک قرون توی جیبش ریال نیست نمیتونه تا ابد منتظر گرون شدن دلار و بالا رفتن سود سرمایش باشه چون باید خرج خودش کنه به ریال تبدیل کنه شما که دلار رو فروختی ۹تومن الان بخوای نون پنیر بخوری چرت ترین پنیر هست ۴۵۰۰ و فردا که بخوای ۱۰تومن دلارتو بفروشی و بعد بری برای همون پنیر ریال بدی اون پنیر شده ۶۰۰۰تومن آخه چی فکر کردی که دلار بره بالا من کلی سود کردمو همون پنیر رو ۴۵۰۰ میخرم نمیدونم من نمیگیرم شما آنتن دهیت ضعیفه:general702:
:general304::general304::general304:

آقا کسی پول نون و پنیرشو نمیده دلار بخره:D. هیچی ولش کن اصلا . توضیح دادن بی فایده است. شما دلار نخر. بذار اونایی که آنتن دهیشون ضعیفه بخرند:p:D

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
شما اول بگو مشقاتو نوشتی اومدی اینجا؟ بعد ادم فکر کنه ببینه وقت بذاره واسه پاسخ دادن به افکار ابتداییت یا نه
نمونه کسی که مثل فلانی ها ارزشهایی که چندین سال توی وطن خودش ساخته شده رو خراب و میفروشه فردا دیگه چیتو بخاطر دلار میخوای بفروشی؟همین شماهایید که باعث میشید یکسری سواستفادگر با پولی که ارزشش حتی از دلار هم بالاتر بود بیادو هرچی که ساخته شده رو خراب کنه چرا؟چون فلانی هم کرد اگه نکنی سرت کلاه رفته بدبخت میشی به گدایی میوفتی هر وقت تونستی به عمق فاجعه ای که با دلار خریدنهات داره اتفاق میوفته برسی بیا باهام حرف بزن

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
من نگفتم سود بانکی ۱۱ درصده. حساب کردن بلدی؟ من با سود ۱۵ درصد حساب کردم. حتی با سود ۲۱ درصد هم باید پول تو بیشتر ۶ ماه بزاری بانک ۱۱ درصد سود کنی که تو اون ۶ ماه ریال ممکنه خیلی بیشتر سقوط کنه..
خرج منو کار منو ول کن تو. تفاوت بین ۹۰۰۰۰۰۰۰۰ و ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰ در یک روز و ۶ ماه رو می تونی بفهمی؟
دقیقا من سودمو با خرجم مقایسه میکنم من دارم توی این مملکت ریال خرج میکنم من با پولی که توی این مملکت رسمیت نداره داری ندارم پولی که فردا هر بلایی سرش بیاد هیچ کسی پاسخگو نیست نمیخرم فردا سر دلار هر بلایی بیاد میخوای یقه کدوم نماینده یا سرییس جمهور رو بگیری؟

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
نمونه کسی که مثل فلانی ها ارزشهایی که چندین سال توی وطن خودش ساخته شده رو خراب و میفروشه فردا دیگه چیتو بخاطر دلار میخوای بفروشی؟همین شماهایید که باعث میشید یکسری سواستفادگر با پولی که ارزشش حتی از دلار هم بالاتر بود بیادو هرچی که ساخته شده رو خراب کنه چرا؟چون فلانی هم کرد اگه نکنی سرت کلاه رفته بدبخت میشی به گدایی میوفتی هر وقت تونستی به عمق فاجعه ای که با دلار خریدنهات داره اتفاق میوفته برسی بیا باهام حرف بزن
خودت میتونی بفهمی چی مینویسی؟ بپا فقط شست پات نره تو چشت
گویا یه جوجه مزدور هستی

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
من از این میترسم که ترامپ برای این مملکت هر کاری میکنه تا گوشگیرش بکنه این دلارها مال اونه صاحبش اونه بخواد کاری کنه حتی از رو سریال دلار نمیدونم بخواد دلار جدید بزنه بقیه رو باطل کنه یه کاری کنه که ما زمینگیر بشیم مطمئن باش که این کارو میکنه الان فروش نفت رو میخواد بطور کامل قطع کنه اگه بدونه که میدونه دلارشم تحریمهاشو خراب میکنه حتما واسه باطل شدنش اقدام میکنه من حرف حسابم اینه چیزی دست شماست که برای این مملکت نیست و مشکلی برای دلارتون پیش بیاد اینجا هیچکی جوابگو نیست مثل خودروی لوکسی که اینجا هیچ پشتیبانی یا قطعات نداره
تمام دلار های اسکناسی که تو ایران هست به اندازه 1 درصد کل دلارها هم نمیشود, آمریکا هیچ وقت نمیاد کل اسکناس ها را باطل کنه که مثلا 1 درصد ایرانی ها متضرر شوند, غیر از اون راهی برای تشخیص اینکه کدام اسکناس داخل ایران هست و کدام نیست وجود ندارد. کسی که این حرف رو زده می خواسته ساده لوح ترین قشری که دلار میخرند را بترساند. اگر می گفت هر کس دلار بخرد آمریکا میاد می خوردش باور پذیرتر بود :D

من حرف حسابم اینه چیزی دست شماست که برای این مملکت نیست و مشکلی برای دلارتون پیش بیاد اینجا هیچکی جوابگو نیست
الان مشکلاتی که برای ریال پیش آمده آیا کسی پاسخگو هست؟ سپرده های مالباختگان تو موسسات اعتباری رو بهشون پس دادن؟

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
کی با شما بود :D منظور من یک بنده خدایی بود که قبلا در این تاپیک فعالیت میکرد

:general304::general304::general304:

آقا کسی پول نون و پنیرشو نمیده دلار بخره:D. هیچی ولش کن اصلا . توضیح دادن بی فایده است. شما دلار نخر. بذار اونایی که آنتن دهیشون ضعیفه بخرند:p:D
در آینده خواهیم دید که استدلال شما به کجا میرسد

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
خودت میتونی بفهمی چی مینویسی؟ بپا فقط شست پات نره تو چشت
گویا یه جوجه مزدور هستی

وطنفروش :general108::D

پ.ن: انصافا وطنی که توش با این جماعت هموطن باشیم، همون بهتر که خراب بشه:general509::D

h_jal

Registered User
لایک‌ها
69
دقیقا من سودمو با خرجم مقایسه میکنم من دارم توی این مملکت ریال خرج میکنم من با پولی که توی این مملکت رسمیت نداره داری ندارم پولی که فردا هر بلایی سرش بیاد هیچ کسی پاسخگو نیست نمیخرم فردا سر دلار هر بلایی بیاد میخوای یقه کدوم نماینده یا سرییس جمهور رو بگیری؟
شما نگران بی ارزش شدن دلار هستید؟ توی کشورمون رسمیت نداره؟ انس طلا و پایه مبادلات جهان با دلار امریکا است واقعا فکر میکنید بلایی باید سرش بیاد؟ الان ریال بی ارزش شده کی پاسخگو هست!!!

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
بله. من صبرم زیاده. از 1981 دلار دارم :D
باشه عمو جان فهمیدیم شما دلار داری دیگه فهمیدم با چه قشری طرفم شما همون قشری هستید که سایپا وام گذاشت واسه خرید پراید مقوایی رفتید مثل دلار گرفتنتون همشو جارو کردید شما همون قشر ساندیس خوری بودید که برای بار دوم به روحانی رای دادید گفتید احمدی نژاد خراب کرد مملکتو اما الان از خداتونه که برگرده امثال شما داره ارزشهای کشورمون رو خراب میکنه من نه مزدورم نه فلان نه بسار متاسفانه درک صحبتهای من برای شما قابل فهم نیست آدمهای ما متاسفانه همه چیز رو به شوخی و خنده و مسخره کردن میگیرن و مملکتشون هم جز اینی که میبینید نمیتونه بهتر باشه نادانی و مسخره کردن شده جزیی از فرهنگ ما و میبینیم کشورهای دیگه حتی به اندازه افغانی های اینجا که ما تحویلشون میگیرم ما رو نمیپذیرن

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
باشه عمو جان فهمیدیم شما دلار داری دیگه فهمیدم با چه قشری طرفم شما همون قشری هستید که سایپا وام گذاشت واسه خرید پراید مقوایی رفتید مثل دلار گرفتنتون همشو جارو کردید شما همون قشر ساندیس خوری بودید که برای بار دوم به روحانی رای دادید گفتید احمدی نژاد خراب کرد مملکتو اما الان از خداتونه که برگرده امثال شما داره ارزشهای کشورمون رو خراب میکنه من نه مزدورم نه فلان نه بسار متاسفانه درک صحبتهای من برای شما قابل فهم نیست آدمهای ما متاسفانه همه چیز رو به شوخی و خنده و مسخره کردن میگیرن و مملکتشون هم جز اینی که میبینید نمیتونه بهتر باشه نادانی و مسخره کردن شده جزیی از فرهنگ ما و میبینیم کشورهای دیگه حتی به اندازه افغانی های اینجا که ما تحویلشون میگیرم ما رو نمیپذیرن

اشکال از آدم های مخاطبت نیست. شما یه جوری حرف میزنی که هیچکس نمی فهمه داری جدی حرف میزنی یا داری جوک تعریف میکنی:D

پ.ن: یه سوال خارج از موضوع. شما ترک هستی. درسته ؟

Last edited:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
اگه اینطور که شما میگی باشه دیگه پول مملکت باید به دلار تغییر کنه و تمام کالاها با دلار خرید و فروش بشه و ریال یا تومن از بین بره

زیمباوه سال 2010 که تورمش به 230 میلیون درصد رسید و هر 500 میلیارد دلارِ زیمباوه معادل نیم سنت دلار آمریکا بود دقیقا همین کارو کرد و طی 4 5 سال موفق شد تورم 230 میلیون درصدی رو به کمتر از 5 درصد برسونه. ما هنوز چند سالی جا داریم تا به اونجا برسیم

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
اشکال از آدم های مخاطبت نیست. شما یه جوری حرف میزنی که هیچکس نمی فهمه داری جدی حرف میزنی یا داری جوک تعریف میکنی:D

پ.ن: یه سوال خارج از موضوع. شما ترک هستی. درسته ؟
برو سیمکارتتو عوض کن درست میشه:general711:
نه بچه ناف گزوینم:general304:
#موضوع تاپیک را منحرف نکنیم

Last edited:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
متاسفانه بعضی از دوستانی که توی تاپیک میان اونقدر در مباحث اقتصادی ساده هستند که آدم میترسه اظهار نظری بکنه و این دوستان متضرر بشن. تجربه شو هم دارم. دفعه قبل که نوسانات دلار روی 3 تومن بود، یکی از دوستان ظاهرا از حرف های من متضرر شده بود و تا یکسال زیر تمام پست های من فحش می نوشت:D .... اما

به نظر من، حداقل در این یکی دو سال آینده، افزایش قیمت دلار بیشتر از سود بانکی و متوسط نرخ تورم خواهد بود. این نظر شخصیمه

یه توصیه هم دارم. چه دلار چه هر بازار دیگری. وقتی قصد دارید وارد یک بازاری بشید، اول باید اصول اون بازار رو یاد بگیرید. وارد کاری که بلد نیستید نشید. هر چیزی که به شما میفروشند و ازتون میخرند رو که نباید خرید و فروش کنید:D. من نوعی به عنوان آدم بالغ عاقل حق خرید و فروش هر چیزی رو دارم. اما منی که در عمرم سیگار و غلیون نکشیدم، اگر برم 5 تن تنباکو بخرم، به احتمال زیاد متضرر میشم:D
توصیه شما مفید هست. وقتی در جامعه، یک حداقلی از دانش اقتصادی وجود نداشته باشد، کار به اینجا میرسد که بدنه حاکمیت، هر شعر و داستان مضحک و بی معنی که میخواهند را به خورد ملت میدهند. در این شرایط هر توصیه مالی و اقتصادی به این افراد هم بی فایده هست.
در مورد خبر بازار ثانویه ارز و صحبت از امکان برگشت صرافی ها به بازار و معامله با نرخ بورس، به نظر شما برگشت صرفی ها با امکان فروش ارز بصورت قانونی به مردم (حتی با نرخ بازار آزاد) ممکن هست حداقل برای نمایش در یک مدت کوتاه، اجرائی شود؟ یا این صحبتها هم کلاً دروغ هست و فقط با هدف افزایش نرخ پایه ارز دولتی اتفاق می افتد؟ یعنی مثلاً یک بازار ثانویه با نرخ دستوری 5000 یا 6000 تومان فقط برای مصارف دولتی و رانتخواری اختصاص داده میشود و نرخ ارز دولتی 4200 تومانی هم عملاً حذف میشود؟

Last edited:

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
توصیه شما مفید هست. وقتی در جامعه، یک حداقلی از دانش اقتصادی وجود نداشته باشد، کار به اینجا میرسد که بدنه حاکمیت، هر شعر و داستان مضحک و بی معنی که میخواهند را به خورد ملت میدهند. در این شرایط هر توصیه مالی و اقتصادی به این افراد هم بی فایده هست.
در مورد خبر بازار ثانویه ارز و صحبت از امکان برگشت صرافی ها به بازار و معامله با نرخ بورس، به نظر شما برگشت صرفی ها با امکان فروش ارز بصورت قانونی به مردم (حتی با نرخ بازار آزاد) ممکن هست حداقل برای نمایش در یک مدت کوتاه، اجرائی شود؟ یا این صحبتها هم کلاً دروغ هست و فقط با هدف افزایش نرخ پایه ارز دولتی اتفاق می افتد؟ یعنی مثلاً یک بازار ثانویه با نرخ دستوری 5000 یا 6000 تومان فقط برای مصارف دولتی و رانتخواری اختصاص داده میشود و نرخ ارز دولتی 4200 تومانی هم عملاً حذف میشود؟
۱۰ سال بعد:general711:علی بفروشم یا بخرم؟:Dمیدونی هنوز از سال تیرکمون شاه تا الان دارم هی سرمایمو میفروشم دلار میخرم دوباره میفروشم:general710:پس کی باهاش خونه بخرم؟:general710:پس کی باهاش ماشین بخرم؟:general710:پس کی باهاش زن بگیرم؟:general710::general304:چقدر مفیده بود:general404:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538

والا چیزی که من شنیدم اینه که خرید و فروش حواله دوباره بر عهده صرافی ها گذاشته شده. کاری که از اول هم دولت توانایی انجام دادنش رو نداشت. در یکماه گذشته روال به این صورت بود که فروشندگان و خریداران حواله، نرخ دستوری را در سامانه نیما ثبت میکردن و برای مابقیش از طریق یک صرافی به توافق میرسیدن. الان با این طرح جدید، این کار قانونی شده و قیمت واقعی در سامانه ثبت میشه. در این طرح، در مورد اسکناس هیچ حرفی زده نشده

اما مشکل اصلی همچنان پابرجاست. عرضه کننده اصلی در بازار ارز، دولته. دولت هم بر طبق قرائن و شواهد الان پولی در بساط نداره. الان دو حالت در پیش رو داریم.

اول اینکه دولت زیر بار فشار میره و واردات وسایل مورد نیاز کشور با وجود کمبود ارز انجام میشه که در این صورت چون ارز کافی موجود نیست، قیمت اجناس اونقدر بالا میره که خرید اجناس برای مردم امکانپذیر نباشه و در نتیجه واردات کم میشه و بازار در اون قیمت به تعادل میرسه

دوم اینکه دولت سعی میکنه با ممنوع و محدود کردن واردات، تعادل عرضه و تقاضای ارز رو برقرار کنه که در این صورت قحطی پیش میاد و قیمت اجناس اونقدر بالا میره که خرید اجناس برای مردم امکان پذیر نباشه.

نتیجه هر دو حالت یکسانه :general509::D. من دو سه ماه پیش گفتم هر کسی که اهل احتکاره، الان وقتشه:D، اون آقاهه گفت چرا اینو میگی:p خب حالا بیا تحویل بگیر ! زمستون امسال باید ماشینتو هل بدی، چون باتری پیدا نمیشه. بعدش هم باید با لاستیک صاف بری ته دره، چون لاستیک پیدا نمیشه:general509: .... خاموشی برنامه ریزی شده هم که داریم. فقط یه جنگ کم داریم که با حرفای امروز حاج قایم ایشالا اونم در راهه:p

خلاصه مطلب، دوستان جوان به دهه 60 خوش آمدید:general108::p:D

Last edited:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
خلاصه مطلب، دوستان جوان به دهه 60 خوش آمدید:general108::p:D

دهه 60 جمعیت 40 میلیون بود و بازار مصرف و تکنولوژی بسیار بسیار محدود. چیزی به نام اینترنت و ماهواره و موبایل وجود نداشت. کل صنعت اتومبیل سازی کشور خلاصه میشد تو پیکان سپر استیل و سپر جوشن. مصرف برق بسیار بسیار کمتر از الان بود. واردات بسیار بسیار کمتر از الان بود. کشورهای همسایه به چنین پیشرفت و توسعه اقتصادی نرسیده بودند و مهمتر از همه خیل عظیم امت اسلامی رو با یه سخنرانی و یه فتوا و یه آهنگ حماسی از حاج صادق اهنگران میشد خاموش و در حالت استندبای نگه داشت. اون دوران گذشت. خلاصه اینکه این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست، دیگه توده مردم نمیتونن درک کنن که چرا به دلیل ایده ئولوژی و آرمان های مضحک و مبارزه با کل کره زمین اونها باید طعم فقر و بیکاری و نداری رو بچشن، چرا باید حقوقشون یک دهم مردم دنیا باشه و خودرویی که سوار میشن 5 برابر قیمت جهانیش و... در یک کلام چرا نباید مثل آدم زندگی کنن. مثل حداقل 4 5 میلیارد آدمیزاد کره زمین.

بالا