helijoop
Registered User
حدود 7200 بهترین محدوده نهایی کاهش قیمت دلار میتونه باشهدوستان بنظرتون این کاهش قیمت تا کی ادامه پیدا میکنه؟
پایینتر بعید میدونم بیاد
حدود 7200 بهترین محدوده نهایی کاهش قیمت دلار میتونه باشهدوستان بنظرتون این کاهش قیمت تا کی ادامه پیدا میکنه؟
شخصاً فکر میکنم ایجاد ثبات در بازار ارز فقط در چند روز ممکن هست و با توجه به اینکه 26 تیر سررسید سکه آتی تیر هست و تاریخ تحویل سکه های پیش فروش سه ماهه هم نزدیک هست، شاید بتوانند با کنترل و تثبیت نرخ ارز، باعث کاهش قیمت سکه در بازار برای یک بازه حداکثر ده، یازده روزه با شروع از 18 تیر و ادامه تا حداکثر 29 تیر بشوند که حتی اگر واقعاً طی این مدت بتوانند یک ثبات کمرنگ هم در بازار ارز ایجاد کنند، واقعاً عجیب هست. البته هر خبر ناگهانی در مورد عدم تحویل یا ایجاد مالیات برای سکه ها یا هر خبر سیاسی ناگهانی موثر بر نرخ ارز هم میتواند کل این روند را فیل کند. در مرداد با توجه به اینکه روز 13 مرداد تحریم های طلا و فلزات گرانبها و خودرو انجام میشود، بازار هم به پیشواز قیمتهای بالاتر خواهد رفت. برای نرخ ارز واقعاً فکر نمیکنم کاهش قیمت قابل توجهی نسبت به حال حاضر امکانپذیر باشد، ولی برای سکه شاید با افزایش عرضه در سررسید، یک کاهش هیجانی در بازه زمانی محدود اتفاق بیفتد.دوستان بنظرتون این کاهش قیمت تا کی ادامه پیدا میکنه؟
به نظر من این اصلا کاهش قیمت نیست. الان قیمت حتی از قیمت های یکماه قبل هم بالاتره. نرخ دلار در یک بازه 6 ماهه، بیشتر از 110 درصد رشد داشته و الان فقط 10 درصد کاهش پیدا کرده. به نظرم بازار فقط داره به قیمت های جدید عادت میکنه تا به صعود به عدد های بالاتر حمله کنهدوستان بنظرتون این کاهش قیمت تا کی ادامه پیدا میکنه؟
در راستای حمایت از تولیدات ملی، باید بگم حیف ساندیس که اینجوری خز شده و بار معنایی منفی پیدا کرده.
یکی از خوشمزه ترین آبمیوه های پاکتی ایران بود با بسته بندی کاملا منحصر به فرد؛ اما از وقتی این اصطلاح ساندیس خور باب شد و جا افتاد، خیلی ها از جمله خود من ازش بدشون اومد.
من بچه بودم خیلی دوست داشتم. البته دوران کودکی من متعلق به دهه هفتاده و اون موقع لازم نبود برای کشوندن مردم به راهپیمایی ها وعده کیک و ساندیس بهشون یدن، چون خیلی بیشتر از الان طرفدار و فدایی داشتن.
پ.ن: در ضمن اصحاب کنونی همین ساندیس (!!) بهتره زیاد دلشونو به حمایت روسیه و چین خوش نکنن. اونا همونجوری که پشت کره ی شمالی رو خالی کردن و کیم مجبور به سازش شد، به وقتش ج.ا رو هم درست وسط بحران تنها میذارن و نزام مجبور به نرمش قهرمانانه Part II میشه :general304:
کاملا درسته ولی هرچی بود همینجا تولید میشد، درست مثل خودکار بیک که امتیاز ساختشو از فرانسه خریده بودن، یا مثل کوکا مشهدی و یا پیکان و خیلی چیزهای دیگه.بالبته ساندیس هم تولید ملی نیست و جزو صنایع مصادره ایه که نابود شد:general509:
https://en.wikipedia.org/wiki/Capri_Sun
ابتدای ماه تیر که پیش بینی وقوع قحطی و جنگ را مطرح کردید، هنوز امیدوار بودم که مسیری را نروند که کار به قحطی کشیده شود، ولی با دیدن خبر دستور روحانی برای ذخیره کالاهای اساسی و با توجه به اینکه در کشور اصولاً برای هیچ مشکلی، برنامه ریزی یا اقدامی انجام نمیشود مگر اینکه بحران کاملاً شروع شده باشد، واقعاً فکر میکنم پیش بینی شما در مورد جنگ و قحطی، کاملاً محتمل و نزدیک هست:چند وقته پیش بینی هام درست از آب در میادپیش بینی بعدیم وقوع قحطی و جنگه :general509:
سلام و خسته نباشید نظر خودمو میگم درباره اقتصاد کشور بنده میگم هرکاری تا الان شده از طرف خودمونه و خودمون میتونیم جلو گیری کنیم خواستن توانستن است اگه هرکی دنبال سود میگرده خو اول باید از کشور خودت شروع کنی و کار و کسب و تولیدی و ساخت ساز و شرکت و .... که خیلی کارها هستن بتونی اقتصاد مقاومتی رو قوی کنی یعنی واسه مردم خودت دست بکار بشی اشتغال ایجاد کنی دنبال سود بیشتر نباشی که به ملت خودت ضربه بزنی من موندم کلی جنس تو ایران تولید میشه ولی اکثر ما ها به فکر این نیستم که اون کارگر که داره تو کارخانه ها کار میکنن برادر های خودمون هستن و اگه مردم روی به کالا داخلی کنن الان دلار معنی ندارد مثل ترکیه همه دلارهاشو سوزوند چون باعث تورم میشد و نکته مهم اینه که هرچی گرون میشه همه هجوم میارن خوب هرکی باشه قیمت رو تغییر میده و الان اوضاع اقتصاد کشور داخلی هست حتی یک درصد ترامپ نقش نداشته و نمیتونه داشته باشه
چون خودش میدونه بخاد یه کارهای بکنه ایران بیکار نمیشینه مثله بعضیها به فکر پول و دلار و طلا باشه
الان نقش اول اقتصاد دنیارو ایران داره چون تنگه هرمز رو داره و تنگه باب المندب روداره حتی نمیتونه یک قطره نفت ببره امریکا پس از این بیا پایین که ترامپ شول میکنه سفت میکنه هیچ غلطی نمیتونه بکنه اگه میخواست امریکا انجام بده تو این چهل سال انجام میدادن
ایران زنده باد و مردم غیرتمندش
از نظز من پولاتونو برین تو ساختو ساز تولیدی هر چی که بتونه یه سودی واستون به اندازه سود بانکی داشته باشه و کمک به مردمت داره انجام بدین
اگه غلطی هم نوشتم به بزرگی خودتون ببخشین
نظر من اینکه هیچ وقت همچینکاری رو نکنییه سوال حیاتی داشتم
من یه آپارتمان دارم که تا ۵۰۰ میلیون می تونم بفروشمش و الان خودم توش ساکن هستم
به نظر شما با این وضعیت بفروشمش و به دلار یا طلا تبدیلش کنم؟
کلا خیلی فکرم درگیر شده به نظر شما وضعیت دلار و سکه به چه سمتی میره و خرید دلار توصیه میکنید یا سکه؟
برادر خونه شما هم بعد از گرون شدن طلا و دلار گرون میشه منتها دیرتریه سوال حیاتی داشتم
کلا خیلی فکرم درگیر شده به نظر شما وضعیت دلار و سکه به چه سمتی میره و خرید دلار توصیه میکنید یا سکه؟
دقیقاً همینطور هست که توضیح دادید، بعضاً مصرف ساندیس از نظر ایجاد توهم، با مصرف مواد مخدر، برابری میکند!حیف وقتت که جواب این ساندیسی های متعفن رو بدی. بذار تو رویای بستن تنگه هرمز بمونن تا اون روزی که ارباب های روسی و چینیشون با امریکا به توافق برسن و دم اینا رو بگیرن مثل موش پرتشون کنن به زباله دان تاریخ
همین امروز ولایتی رفته روسیه، سی التماسیه مشت بدبخت وامونده درمونده از همه جا رونده ذلیل شده خوار و خفیف که دنیای متمدن در حد طالبان هم آدم حسابشون نمیکنه:general509:. فقط بلدن از محل جیب مردم بدبخت، حرف های گنده تر از دهنشون بزنن و لات بازی در بیارن !
ایران تنگه باب المندب رو در اختیار داره:general304: حضرات برای بستن دکمه شلوارشون از روسیه اجازه میگیرن:general509:
من میگم نکن اینکا رویه سوال حیاتی داشتم
صرافی ها خرید و فروش ارز ندارن مگر اینکه آشنا داشته باشیدرقم های کوچیک مثل 100-200 یورو رو صرافی ها می فروشند؟
الان یک بنده خدایی برای هزینه ویزا نیاز به ارز داشته باشه باید چکار کنه؟ قانون گذار چه اندیشیده است؟صرافی ها خرید و فروش ارز ندارن مگر اینکه آشنا داشته باشید
قانون گذار خودش هم تو تصمیم خودش مونده و نمیدونه چیکار داره میکنه. باید برین طرفهای میدون فردوسی از دلال های خیابونی بگیرین.الان یک بنده خدایی برای هزینه ویزا نیاز به ارز داشته باشه باید چکار کنه؟ قانون گذار چه اندیشیده است؟![]()
به نظرم حقیقت داره چون وضع اقتصادی خیلی خرابه و همیشه مذاکره بهتر جواب میدهدوستان این خبرهای مبتنی بر در جریان بودن مذاکرات پنهانی و پشت پرده با آمریکا و اسرائیل حقیقت داره به نظرتون؟ یا فکر می کنید فقط یه شایعه ست؟