• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
امارات خبری بشه دلار 12 رو به راحتی رد میکنه

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
امارات خبری بشه دلار 12 رو به راحتی رد میکنه
زمان محمود دلار رسمی 1200 بود . بازار به 3600 رسید
الان 4200 ـه ضربدر 3 کنیم میشه 12600 :D
شاید مسئولین راضی شدن
البته شرایط امروز فرق میکنه و اصلا بازار رو به رسمیت نمی شناسن و هروز کمیاب تر از دیروز

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
زمان محمود دلار رسمی 1200 بود . بازار به 3600 رسید
الان 4200 ـه ضربدر 3 کنیم میشه 12600 :D
شاید مسئولین راضی شدن
البته شرایط امروز فرق میکنه و اصلا بازار رو به رسمیت نمی شناسن و هروز کمیاب تر از دیروز
واقعا مدیریت زمان محمود بهتر از الان بود، حداقل نیومد صرافی ها رو ببنده، هر کس دلار میخواست میرفت میخرید. الان باید بری منت چهارتا دلال بی سواد رو بکشی که بهت دلار بدن. یادم نمیاد اون موقع اینجوری دو روز پشت سر هم قیمت افسار پاره کنه، طلای ۱۸ عیار دو روزه چهل هزار تومن گرون شده ! سکه دو روزه چهارصد تومن گرون شده! اون موقع بعد هر افزایشی یه اصلاحی هم داشتیم الان ولی یه کله فقط میره بالا !!

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
مشکل به محمود و حسن و ممد و اکبر ربطی نداره. مشکل بسیار بنیادی تر از این حرفهاست!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
دلار 4200 رو امروز تازه گفتن که میخوان بدن به واردکنندگان گوشی ...
هیچکس برای کالاهای موبایل و کامپیوتر قبل از این ارزی نگرفته و طبیعی هست که با قیمت دلار آزاد افزایش قیمت هم هست
پ ن : به خیلی از صنف ها دلار ندادن و فقط حرفش رو زدن !!
پ ن 2 : خیلی راحت مردم رو فریب میدن و به جون هم میندازن

کی گفته که ما باید حرف شما رو باور کنیم ولی حرف مدیر بلاگفا رو نکنیم؟؟؟ موبایل با کامپیوتر فرق داره..همه میدونن به وارد کنندگان قطعات کامپیوتر ارز تعلق نگرفته و همین الانش هم نمیگیره! حتی حرفشم نزدن.
منم میگم خیلی وفته به واردکنندگان گوشی ارز ۴۲۰۰ دادن!
اتفاقا این کسبه هستن که مردم رو فریب میدن چون طمع دارن.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
اشتباه کردم 500 یورو فروختم الان 1000 یورو دارم
من که یورو خریده بودم 5200

جایی خوندم آژانس ها هواپیمایی که تور میدن خدشونم ارز میفروشن به مسافر ها , درسته؟
نشنیدم من.
اگر هم بفروشن قیمت ازاد هست

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
کی گفته که ما باید حرف شما رو باور کنیم ولی حرف مدیر بلاگفا رو نکنیم؟؟؟ موبایل با کامپیوتر فرق داره..همه میدونن به وارد کنندگان قطعات کامپیوتر ارز تعلق نگرفته و همین الانش هم نمیگیره! حتی حرفشم نزدن.
منم میگم خیلی وفته به واردکنندگان گوشی ارز ۴۲۰۰ دادن!
اتفاقا این کسبه هستن که مردم رو فریب میدن چون طمع دارن.

4454.jpg

شرکت نودیس پرداز که در صدر جدول دریافت ارز دولتی است، تنها ۲۸ روز پیش اجازه واردات موبایل رو به اجازه فعالیتش اضافه کرده و 29 میلیون یورو هم گرفته ! (واقعا خنده دار هست )
اگر با مبانی واردات آشنا باشید میدونید که پروسه ثبت سفارش و دریافت خیلی بیشتر از اینها زمان میبره ...

اینم سایتشون برید ازشون گوشی بخرید ببینید میتونید : https://www.nodis.net/product-category/iphone

پ ن : توی پست قبلی گفتم : خیلی راحت مردم رو فریب میدن و به جون هم میندازن

Last edited:

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
اوضاع بازار خیلی پیچیده است. من از این می ترسم که همونطور که دولت به صورت هیجانی تصمیم گرفت که بازار رو ببنده، به همون صورت هم یک دفعه تصمیم بگیره که تسلیم فشار بازار بشه و بشینه ببینه بازار خودش چطور متعادل میشه. مثل کاری که بانک مرکزی سوئیس کرد. در این صورت حتی تصور قیمت های اون چند هفته هیجانی هم مشکله.

چند وقته پیش بینی هام درست از آب در میاد:D پیش بینی بعدیم وقوع قحطی و جنگه :general509:

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
مشاهده پیوست 1075075

شرکت نودیس پرداز که در صدر جدول دریافت ارز دولتی است، تنها ۲۸ روز پیش اجازه واردات موبایل رو به اجازه فعالیتش اضافه کرده و 29 میلیون یورو هم گرفته ! (واقعا خنده دار هست )
اگر با مبانی واردات آشنا باشید میدونید که پروسه ثبت سفارش و دریافت خیلی بیشتر از اینها زمان میبره ...

اینم سایتشون برید ازشون گوشی بخرید ببینید میتونید : https://www.nodis.net/product-category/iphone

پ ن : توی پست قبلی گفتم : خیلی راحت مردم رو فریب میدن و به جون هم میندازن
پرداخت پول که در ازای دریافت سفارش نیست دوست گرامی.
شرکتی که همین امروز تاسیس شده باشه هم میتونه ثبت سفارش رو انجام بده و به محض تایید سفارش ، باید در ازای مبلغ پروفورما گشایش اعتبار کنه . یعنی باید محل تامین پرداختش مشخص باشه. حالا ممکنه کالا رو دو ماه دیگه تحویل بگیره اما به محض ثبت سفارش باید اعتبارنامه داشته باشه. این مثالی که شما اینجا آوردی ربط چندانی به موضوع نداشت و هیچ چیز خنده داری هم توش مشاهده نمیشه!

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
آقا هی نرید دلار و سکه بخرید همین شماها هستید که باعث میشید زرتی قیمتهای دلار و سکه اینطور بالا بره طرف میبینه دلارش سکش رو توی هر قیمتی بذاره رو هوا میزنن خب معلومه قیمتشو بازم بالاتر میبره نکن این کارو برادر من ببین کی گفتم اینا ناچار بشن بخوان قیمتهارو بکشن پایین فقط اون تویی که ضرر میکنی بدون اونی که بی حسابو کتاب ارز و سکه رو میبره بالا یه روزی ناچار بشه بدون حسابو کتاب قیمتو میاره پایین مگه چند درصد از مردم میتونن دلار ۱۰تومنی بخرن چند درصد میتونن موبایل ۵ میلیونی بخرن چند درصد میتونن ماشین ۵۰ میلیونی بخرن؟این خود ماییم که داریم همه چیزو گرون میکنیم اونا هم از این جریان سواستفاده میکنن

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
آقا هی نرید دلار و سکه بخرید همین شماها هستید که باعث میشید زرتی قیمتهای دلار و سکه اینطور بالا بره طرف میبینه دلارش سکش رو توی هر قیمتی بذاره رو هوا میزنن خب معلومه قیمتشو بازم بالاتر میبره نکن این کارو برادر من ببین کی گفتم اینا ناچار بشن بخوان قیمتهارو بکشن پایین فقط اون تویی که ضرر میکنی بدون اونی که بی حسابو کتاب ارز و سکه رو میبره بالا یه روزی ناچار بشه بدون حسابو کتاب قیمتو میاره پایین مگه چند درصد از مردم میتونن دلار ۱۰تومنی بخرن چند درصد میتونن موبایل ۵ میلیونی بخرن چند درصد میتونن ماشین ۵۰ میلیونی بخرن؟این خود ماییم که داریم همه چیزو گرون میکنیم اونا هم از این جریان سواستفاده میکنن
تا خبر خوبی نیاد یا گشایشی حاصل نشه همینه پایین بیا نیست. از هر زاویه هم نگاه کنی قرار نیست اتفاق خوبی بیفته
مردم حق دارن بخرن شما هم بخر

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دوستانی که حرف از پایین اومدن میزنن!!! پایین اومدنی در کار نیست مگر اینکه یه توافق خیلی جامع صورت بگیره که در اونصورت همه چیز ارزون میشه اگه دلارتون ارزون بشه بازم ضرر نکردید
دلار که سهله یه مدت دیگه مواد غذایی هم ذخیره کنید مطمئنا کشور با بحران جدی مواجه خواهد شد که البته امیدوارم کار به اونجا نکشه ولی احتمال زیاد میکشه....

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دوستانی که حرف از پایین اومدن میزنن!!! پایین اومدنی در کار نیست مگر اینکه یه توافق خیلی جامع صورت بگیره که در اونصورت همه چیز ارزون میشه اگه دلارتون ارزون بشه بازم ضرر نکردید
دلار که سهله یه مدت دیگه مواد غذایی هم ذخیره کنید مطمئنا کشور با بحران جدی مواجه خواهد شد که البته امیدوارم کار به اونجا نکشه ولی احتمال زیاد میکشه....
عمو ترامپ اومده تا کارو یکسره کنه!

بالا