لیست رو دیدم احساس کردم برگشتیم به دوران طلایی عمام و زمان جنگ!فهرست کالاهایی که واردات آنها ممنوع شده
https://cdn.isna.ir/d/2018/06/23/0/57698765.pdf
زمان محمود دلار رسمی 1200 بود . بازار به 3600 رسیدامارات خبری بشه دلار 12 رو به راحتی رد میکنه
واقعا مدیریت زمان محمود بهتر از الان بود، حداقل نیومد صرافی ها رو ببنده، هر کس دلار میخواست میرفت میخرید. الان باید بری منت چهارتا دلال بی سواد رو بکشی که بهت دلار بدن. یادم نمیاد اون موقع اینجوری دو روز پشت سر هم قیمت افسار پاره کنه، طلای ۱۸ عیار دو روزه چهل هزار تومن گرون شده ! سکه دو روزه چهارصد تومن گرون شده! اون موقع بعد هر افزایشی یه اصلاحی هم داشتیم الان ولی یه کله فقط میره بالا !!زمان محمود دلار رسمی 1200 بود . بازار به 3600 رسید
الان 4200 ـه ضربدر 3 کنیم میشه 12600
شاید مسئولین راضی شدن
البته شرایط امروز فرق میکنه و اصلا بازار رو به رسمیت نمی شناسن و هروز کمیاب تر از دیروز
دلار 4200 رو امروز تازه گفتن که میخوان بدن به واردکنندگان گوشی ...
هیچکس برای کالاهای موبایل و کامپیوتر قبل از این ارزی نگرفته و طبیعی هست که با قیمت دلار آزاد افزایش قیمت هم هست
پ ن : به خیلی از صنف ها دلار ندادن و فقط حرفش رو زدن !!
پ ن 2 : خیلی راحت مردم رو فریب میدن و به جون هم میندازن
نشنیدم من.اشتباه کردم 500 یورو فروختم الان 1000 یورو دارم
من که یورو خریده بودم 5200
جایی خوندم آژانس ها هواپیمایی که تور میدن خدشونم ارز میفروشن به مسافر ها , درسته؟
آره راست میگن. دلار و سکه ارزون شد!!! مفت شد!!! حالشو ببرید!!!میگن امروز بازار نزولیه،سکه ۲۰۰تومن افت کرده
کی گفته که ما باید حرف شما رو باور کنیم ولی حرف مدیر بلاگفا رو نکنیم؟؟؟ موبایل با کامپیوتر فرق داره..همه میدونن به وارد کنندگان قطعات کامپیوتر ارز تعلق نگرفته و همین الانش هم نمیگیره! حتی حرفشم نزدن.
منم میگم خیلی وفته به واردکنندگان گوشی ارز ۴۲۰۰ دادن!
اتفاقا این کسبه هستن که مردم رو فریب میدن چون طمع دارن.
اوضاع بازار خیلی پیچیده است. من از این می ترسم که همونطور که دولت به صورت هیجانی تصمیم گرفت که بازار رو ببنده، به همون صورت هم یک دفعه تصمیم بگیره که تسلیم فشار بازار بشه و بشینه ببینه بازار خودش چطور متعادل میشه. مثل کاری که بانک مرکزی سوئیس کرد. در این صورت حتی تصور قیمت های اون چند هفته هیجانی هم مشکله.
پرداخت پول که در ازای دریافت سفارش نیست دوست گرامی.مشاهده پیوست 1075075
شرکت نودیس پرداز که در صدر جدول دریافت ارز دولتی است، تنها ۲۸ روز پیش اجازه واردات موبایل رو به اجازه فعالیتش اضافه کرده و 29 میلیون یورو هم گرفته ! (واقعا خنده دار هست )
اگر با مبانی واردات آشنا باشید میدونید که پروسه ثبت سفارش و دریافت خیلی بیشتر از اینها زمان میبره ...
اینم سایتشون برید ازشون گوشی بخرید ببینید میتونید : https://www.nodis.net/product-category/iphone
پ ن : توی پست قبلی گفتم : خیلی راحت مردم رو فریب میدن و به جون هم میندازن
خواهش می کنم دیگه پیش بینی نکن :general507:چند وقته پیش بینی هام درست از آب در میادپیش بینی بعدیم وقوع قحطی و جنگه :general509:
تا خبر خوبی نیاد یا گشایشی حاصل نشه همینه پایین بیا نیست. از هر زاویه هم نگاه کنی قرار نیست اتفاق خوبی بیفتهآقا هی نرید دلار و سکه بخرید همین شماها هستید که باعث میشید زرتی قیمتهای دلار و سکه اینطور بالا بره طرف میبینه دلارش سکش رو توی هر قیمتی بذاره رو هوا میزنن خب معلومه قیمتشو بازم بالاتر میبره نکن این کارو برادر من ببین کی گفتم اینا ناچار بشن بخوان قیمتهارو بکشن پایین فقط اون تویی که ضرر میکنی بدون اونی که بی حسابو کتاب ارز و سکه رو میبره بالا یه روزی ناچار بشه بدون حسابو کتاب قیمتو میاره پایین مگه چند درصد از مردم میتونن دلار ۱۰تومنی بخرن چند درصد میتونن موبایل ۵ میلیونی بخرن چند درصد میتونن ماشین ۵۰ میلیونی بخرن؟این خود ماییم که داریم همه چیزو گرون میکنیم اونا هم از این جریان سواستفاده میکنن
عمو ترامپ اومده تا کارو یکسره کنه!دوستانی که حرف از پایین اومدن میزنن!!! پایین اومدنی در کار نیست مگر اینکه یه توافق خیلی جامع صورت بگیره که در اونصورت همه چیز ارزون میشه اگه دلارتون ارزون بشه بازم ضرر نکردید
دلار که سهله یه مدت دیگه مواد غذایی هم ذخیره کنید مطمئنا کشور با بحران جدی مواجه خواهد شد که البته امیدوارم کار به اونجا نکشه ولی احتمال زیاد میکشه....