• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

pm2008

Registered User
لایک‌ها
68
اردوغان هم داره ترک ها رو بدبخت میکنه... ما اخر راهیم و اونا تازه اول راه...

اردوغان ترکیه رو به اینجا رسوند که امروز میبینید ، شهر های ترکیه دونه به دونه رکورد گردشگری رو میزنند و صنایعشون هم پیشرفته تر میشه ، اینکه دیکتاتور شده قابل انکار نیست اما داره از چیزی که ساخته دفاع میکنه

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
البته به لطف ایرانی ها... :general107:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
آفرین!
اصن جنس هست منتها کسی نمی فروشه چون با اون قیمتی که شما انتظار داری بفروشه مطمئن نیست فردا خودش بتونه بخره!!

خب نتونه با قیمت قبل بخره! چیکار کنم؟؟؟
با قیمت جدید بخره و وقتی با قیمت جدید خرید با قیمت جدید بفروشه!
بعدشم این یه بازی دوسر باخت ه! جنس رو دو برابر بفروشن ببینم اصلا کسی میخره؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429

مثال :
قیمت خرید قبل : هزار تومان
قیمت خرید فعلی : 2 هزار تومان

زمانی که قیمت خرید تغییر کرده و اگر کسی با همان قیمت قبلی جنس خودش رو بفروشه یعنی از بین رفتن نصف سرمایه و اگر 100 عدد از یک کالا داشته سری جدید 50 عدد بیشتر نمیونه بیاره و عملا سرمایش نصف شده
با توجه به این در کشور ما چندین بار در سال قیمت ها جهش رو به بالا دارند اگر کسی این کار رو بکنه که سر سال باید بره گدایی ...

شما شک نداشته باش که این افزایش قیمت ها 100 درصد به ضرر کاسب هست و کاسب از مشتری ناراحت تر هست ولی چاره ای نداره و مجبور هست

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179

قیمت جنس هیچ تغییری نکرده که بخواد به قیمت جدید بخره و بفروشه. من 6 ماه پیش یه جنس از دوبی خریدم 100 درهم همون 6 ماه پیش میفروختم 120 درهم، الان هم میفروشم 120 درهم. شما 120 درهم به من بده جنس رو ببر. به همین سادگی.

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
قیمت جنس هیچ تغییری نکرده که بخواد به قیمت جدید بخره و بفروشه. من 6 ماه پیش یه جنس از دوبی خریدم 100 درهم همون 6 ماه پیش میفروختم 120 درهم، الان هم میفروشم 120 درهم. شما 120 درهم به من بده جنس رو ببر. به همین سادگی.
ایشون هنوز متوجه نشدن که وقتی ریال "بی ارزش" میشه معناش چیه...
اقتصاد خیلی بی رحمه... با بی ارزش شدن ریال کسی سود نمیکنه حتی اونی که انبارش پر از کالا هست و حالا جنس ش رو نمی فروشه یا با قیمت جدید می فروشه!
تاجر با داد و ستد سود میکنه نه با وضع فعلی... اقتصاد ایران در حال فروپاشی هست متاسفانه

pm2008

Registered User
لایک‌ها
68

فروشنده هم هیچوقت نمیاد برای رضای دل شما اینکارو بکنه و شما هم باید بشینید همینجا و غر بزنید که چرا فروشنده به خاطر من نمیاد سرمایشو نصف کنه و باز چند تا کاربر بیان و جواب بدن که کاپیتان جان اگر فروشنده جنسی که با قیمت قبل خریده به همون قیمت قبل بفروشه در واقع سرمایشو کم میکنه و ضرر میده ...

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
سوال اینه که کاسبی که جنسو دو برابر کرده آیا واقعن قیمت خریدش هم با قیمت خرید قبلی واقعن اینقدر تفاوت و داشته ؟

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
سوال اینه که کاسبی که جنسو دو برابر کرده آیا واقعن قیمت خریدش هم با قیمت خرید قبلی واقعن اینقدر تفاوت و داشته ؟
این که معلومه نه الان منطقه آزاد ما هیچکی جنس نمیفروشه همه خرید قبلیهاشونو انبار کردن بخاطر بالارفتن دلار و وارد نشدن جنس خارجی موندن که با قیمت بسیار بالا بخاطر نایاب بودن بفروشن

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
قیمت با عرضه و تقاضا تعیین میشود. اگر قیمت جدید در بازار، دو برابر یا حتی بیشتر باشد و مشتری کافی هم برای این قیمت جدید، وجود داشته باشد، به همین قیمت جدید معامله انجام میشود. استدلال در مورد اینکه قیمت خرید چقدر بوده، با واقعیت بازار منطبق نیست.
همانطور که در بازار بورس هم، قیمت خرید برای هر شخص، هر مبلغی که باشد، در زمان فروش با نرخ جدید معامله صورت میگیرد.
در بازار یا بورس، حتی اگر قیمت سقوط کند هم دو حالت اتفاق می افتد، یا شخصی که با نرخ بالاتر خرید انجام داده، با نرخ جدید حاضر به فروش میشود، یا نمیفروشد و صبر میکند. به همین سادگی.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
مثال :
قیمت خرید قبل : هزار تومان
قیمت خرید فعلی : 2 هزار تومان

زمانی که قیمت خرید تغییر کرده و اگر کسی با همان قیمت قبلی جنس خودش رو بفروشه یعنی از بین رفتن نصف سرمایه و اگر 100 عدد از یک کالا داشته سری جدید 50 عدد بیشتر نمیونه بیاره و عملا سرمایش نصف شده
با توجه به این در کشور ما چندین بار در سال قیمت ها جهش رو به بالا دارند اگر کسی این کار رو بکنه که سر سال باید بره گدایی ...

شما شک نداشته باش که این افزایش قیمت ها 100 درصد به ضرر کاسب هست و کاسب از مشتری ناراحت تر هست ولی چاره ای نداره و مجبور هست

شما مثل اینکه خودتو میخوای بزنی به نفهمیدن!

کاسب میخواد بتونه مثل قبل ۱۰۰ تا بخره که دقیقا مثل دفعه قبل سود کنه و آب از آب تکون نخوره؟؟ یعنی همون سودی رو بکنه که قبلا میکرد؟

کاسب قبلا ۱۰۰ تا میخرید هزار تومن میفروخت ۲ تومن. ۱۰۰۰ سود میکرد

الان میخواد بازم ۱۰۰ تا بخره دو هزار تومن بفروشه ۳ تومن ۱۰۰۰ سود کنه!

کاسب اینو میخواد!

حرف من اینه :

نه دیگه! نمیشه عزیز من!

فروشنده هم مثل بقیه مردم باید قدرت خریدش کم بشه. و از اونور کمتر سود کنه..مگه فروشنده چه فرقی با مردم عادی که مصرف کننده هستن و سال به سال درامدشون اضافه نمیشه داره؟

چرا فقط کسی که همیشه مصرف کننده هست نتونه خیلی چیزا رو به خار گرونی بخره یا مجبور بشه کمتر بخره! یا کمتر بخوره! یا کمتر بپوشه؟؟؟

کاسب جماعت میخوان زندگیشون روی یه روال ثابت بمونه! حرف شما اینه! واس همین جنس قبلی رو هم گرون میکنن.

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
شما مثل اینکه خودتو میخوای بزنی به نفهمیدن!

کاسب میخواد بتونه مثل قبل ۱۰۰ تا بخره که دقیقا مثل دفعه قبل سود کنه و آب از آب تکون نخوره؟؟ یعنی همون سودی رو بکنه که قبلا میکرد؟

کاسب قبلا ۱۰۰ تا میخرید هزار تومن میفروخت ۲ تومن. ۱۰۰۰ سود میکرد

الان میخواد بازم ۱۰۰ تا بخره دو هزار تومن بفروشه ۳ تومن ۱۰۰۰ سود کنه!

کاسب اینو میخواد!

حرف من اینه :

نه دیگه! نمیشه عزیز من!

فروشنده هم مثل بقیه مردم باید قدرت خریدش کم بشه. و از اونور کمتر سود کنه..مگه فروشنده چه فرقی با مردم عادی که مصرف کننده هستن و سال به سال درامدشون اضافه نمیشه داره؟

چرا فقط خریدار قدرت خریدش کم بشه؟؟
چون خریدار اشتباه کرده و سرمایه اش را به ریال در حال سقوط نگه داشته بنابراین به شدت متضرر میشود و بهای بی ارزش شدن سرمایه اش را میپردازد.
همانطور که اگر دارایی و سرمایه شما ملک یا خودرو یا طلا یا دلار باشد، میتوانید در لحظه فروش، ارزش روز سرمایه تان را طلب کنید، فروشنده هر محصول دیگر هم میتواند ارزش روز دارایی اش را بخواهد و بر مبنای عرضه و تقاضا خرید و فروش را انجام بدهد.

Last edited:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
هیچی فروشنده جنساش میمونه روی دستش.
حالا فهمیدی؟
اگر تقاضا برای محصول با قیمت جدید وجود نداشته باشد، در صورتی که برای فروشندگان امکان و صرفه اقتصادی برای فروش با قیمت پائینتر وجود داشته باشد، قیمت به مرور زمان تعدیل میشود یا بدلیل نبودن مشتری کافی برای قیمت جدید و عدم امکان فروش با قیمت پائینتر، تعداد زیادی از فروشنده ها هم از فروش آن نوع محصول منصرف میشوند و بدلیل تعداد توزیع کننده کمتر، محصول مورد نظر حتی گرانتر از قبل به همان تعداد کم متقاضی که باقی مانده اند، به فروش میرسد.

Last edited:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
هیچی فروشنده جنساش میمونه روی دستش.
حالا فهمیدی؟

یه سوال ازت میپرسم خیلی کوتاه با یک کلمه و یک عدد جواب بده.

من 10 سال پیش که دلار هزار تومن بوده دلار خریدم گذاشتم تو خونه. الان با همون دلارای هزار تومنی میرم ترکیه یا دوبی جنس خرید میکنم. یه جنس خریدم 10 دلار. چقدر باید بفروشم؟ یه عدد بگو فقط

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یه سوال ازت میپرسم خیلی کوتاه با یک کلمه و یک عدد جواب بده.

من 10 سال پیش که دلار هزار تومن بوده دلار خریدم گذاشتم تو خونه. الان با همون دلارای هزار تومنی میرم ترکیه یا دوبی جنس خرید میکنم. یه جنس خریدم 10 دلار. چقدر باید بفروشم؟ یه عدد بگو فقط

شما سوالت جای پرسیدنش اشتباهه میدونی چرا؟ چون شما هم مثل بقیه فکر میکنی من میگم نباید گرون بشه جنسا!! یا شایدم تند تند میخونی و کاسبی! اعصابت خورد شده فقط میخوای یه جوابی بدی!

من نمیگم الان فروشنده ها گرون نکنن! باید گرون کنن! ولی با توجه به میزانی که دلار رفته بالا! دلار ۴۲۰۰ بوده شده ۶ و خورده ای! این رقم دو برابر نیست! دو برابر یعنی ۸۲۰۰!‍

ولی من دقیقا دو تا کالا رو مدرک میارم من زمستون خریدم از دی جی کالا الان دقیقا دو برابر کردن ! این از نظر من نامردی ه!

مثلا کالایی که من خریدم ۲۳۰ تومن الان باید بشه دیگه نهایت ۴۰۰ تومن! نه اینکه بشه ۵۰۰ تومن!نتیجه ش این میشه که آقا من نمیخرم! دارم بخرم ولی نمیخرم. گور بابای همشون از دم. خیلیا رو هم میشناسم که نمیخرن...

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
چون خریدار اشتباه کرده و سرمایه اش را به ریال در حال سقوط نگه داشته بنابراین به شدت متضرر میشود و بهای بی ارزش شدن سرمایه اش را میپردازد.
همانطور که اگر دارایی و سرمایه شما ملک یا خودرو یا طلا یا دلار باشد، میتوانید در لحظه فروش، ارزش روز سرمایه تان را طلب کنید، فروشنده هر محصول دیگر هم میتواند ارزش روز دارایی اش را بخواهد و بر مبنای عرضه و تقاضا خرید و فروش را انجام بدهد.

سرمایه!

چند درصد مردم سرمایه دارن؟؟ من دارم از مردمی حرف میزنم که درآمد ماهیانه شون خرج میشه میره! منی دارم این جرف رو میزنم که هم دلار ذخیره دارم هم سکه! هم ماشینم رفته روی قیمتش! فک نکنید من دارم حرص خودمو میزنم....
ولی اینی که شما میگی برای ۲۰٪ مردم ایرانه که سرمایه داشتن میتونستن یه کاریش بکنن! تازه همونا هم الان جرات ندارن اون دلار یا طلا یا ملک یا ماشین رو بفروشن به قول شما ارزش روز سرمایه رو طلب کنن و برن باهاش گذارن امور کنن! نگه میدارن چون میدونن گران تر خواهد شد و بنابر این کسی هم دلار یا ملک یا طلا داشته باشه از قبل نمیاد الان بفروشه که ! پس عملا یعنی هیچی نقدینگی نداره و باید با درآمد ماهیانه یا روزانه ش مثل اونی که دلار و طلا نداره خرید کنه!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بدلیل تعداد توزیع کننده کمتر، محصول مورد نظر حتی گرانتر از قبل به همان تعداد کم متقاضی که باقی مانده اند، به فروش میرسد.

باشه! بفروشن....میتونن بفروشن. ولی زمان بسیار بیشتری خواهد برد.

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
سرمایه!

چند درصد مردم سرمایه دارن؟؟ من دارم از مردمی حرف میزنم که درآمد ماهیانه شون خرج میشه میره! منی دارم این جرف رو میزنم که هم دلار ذخیره دارم هم سکه! هم ماشینم رفته روی قیمتش! فک نکنید من دارم حرص خودمو میزنم....
ولی اینی که شما میگی برای ۲۰٪ مردم ایرانه که سرمایه داشتن میتونستن یه کاریش بکنن! تازه همونا هم الان جرات ندارن اون دلار یا طلا یا ملک یا ماشین رو بفروشن به قول شما ارزش روز سرمایه رو طلب کنن و برن باهاش گذارن امور کنن! نگه میدارن چون میدونن گران تر خواهد شد و بنابر این کسی هم دلار یا ملک یا طلا داشته باشه از قبل نمیاد الان بفروشه که ! پس عملا یعنی هیچی نقدینگی نداره و باید با درآمد ماهیانه یا روزانه ش مثل اونی که دلار و طلا نداره خرید کنه!
دوست گرامی، توضیح من در مورد "فروشنده هر محصول دیگر" دقیقاً در مورد صاحب فروشگاهی بود که شما انتظار داشتید که در زمان فروش محصولی که عرضه میکند، قیمت را بر مبنای نرخ خریدش دریافت کند، نه بر مبنای قیمت روز.
این متن توضیح من بود:
"
همانطور که اگر دارایی و سرمایه شما ملک یا خودرو یا طلا یا دلار باشد، میتوانید در لحظه فروش، ارزش روز سرمایه تان را طلب کنید، فروشنده هر محصول دیگر هم میتواند ارزش روز دارایی اش را بخواهد و بر مبنای عرضه و تقاضا خرید و فروش را انجام بدهد."
یعنی صاحب فروشگاه (مثلاً فروشگاه گوشی ، هدفون، تلویزیون، یخچال یا هر محصول دیگر) هم با هر نرخی که خرید کرده باشد، میتواند در زمان فروش، قیمت روز آن محصول را از خریدار طلب کند.
صحبت دیگر شما در مورد اینکه مردم عادی جرأت نمیکنند که اگر ملک یا طلا یا دلار دارند، حتی آنرا به قیمت روز بفروشند و هزینه زندگی کنند، پس چطور انتظار دارید که یک صاحب فروشگاه، حاضر باشد که محصولی که میداند قیمتش بسرعت در حال افزایش است را با توجه به قیمت خرید بفروشد و سرمایه اش کاملاً نابود شود؟! در چنین شرایطی همانطور که مردم عادی جرأت نمیکنند دارایی شان را حتی به قیمت روز بفروشند و شاهد نابودی سرمایه شان باشند، صاحب فروشگاه هم به سمت نگهداری محصول یا گرانتر فروختن برای پوشش ریسک میرود و در این شرایط اگر محصول را به قیمت روز بفروشد هم کاملاً منصفانه رفتار کرده است.
اصولاً علت اینکه وقتی ارزش پول ملی به سرعت درحال سقوط هست، قیمت اجناس حتی بیشتر از افزایش نرخ دلار در بازه مورد نظر رشد میکند، بدلیل پوشش ریسک مالی متناظر با امکان ناتوانی در خرید همان تعداد محصول بعد از فروش هست. علاوه بر آن، ریسکهای مالی متناظر با کاهش تعداد مشتری و تعداد معاملات و رکود بازار هم به فروشنده تحمیل میشود.
حفظ قدرت خرید مردم عادی، بر عهده فروشندگان یا بر عهده اقشار با درآمد بالاتر و توان مالی و دانش اقتصادی بالاتر نیست. بلکه این وظیفه حاکمیت است که برای حفظ قدرت خرید مردم تلاش کند و میبینید که حاکمیت، این وظیفه را انجام نمیدهد.

Last edited:
بالا