• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

rezafarhang54

Registered User
لایک‌ها
214
اصلاً بازار ارز بی سقف شده، همه سقف ها طی یک روز تبدیل به کف دست نیافتنی شده اند. دیروز از ساعت یک و نیم عصر به بعد، نرخ ارز هم نامشخص شد و نمیفروختند بلکه فقط میخریدند.
الان تو بازار عمدتا دلال از مردم ارز میخرن؟یا بالعکس؟

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
ظاهرا الان قیمتی که میشه دلار خرید، 11 هزار تومنه. با این سرعتی که از 10 تومن گذشت و هیچ واکنشی هم در پی نداشت، واقعا به نظر میاد بانک مرکزی قصد هیچ دخالتی در بازار نداره:general509:
تشکر از اعلام قیمت.
توضیحی در مورد وضعیت امروز وجود دارد؟ یعنی این واکنش سنگین بازار در پاسخ به چه خبری اتفاق افتاده؟

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
یه بار 900 شد 3600 آخ هم نگفت :general206:
الان 3600 هنوز 14400 نشده چطوری ترکید ؟ :general405:
احمدی نژاد که تو 5 سال اول دلارو تقریبا ثابت نگه داشت فقط 200 تومن رفت بالا . ولی روحانی تو 5 سال دلارو 3 برابر کرد .

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
تشکر از اعلام قیمت.
توضیحی در مورد وضعیت امروز وجود دارد؟ یعنی این واکنش سنگین بازار در پاسخ به چه خبری اتفاق افتاده؟

خواهش میکنم
والا الان من چیزی نمیدونم. باید برم صرافی ببینم چه خبره:general509:

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
تشکر از اعلام قیمت.
ممنوعیت ثبت سفارش، بسته شدن بازار سکه آتی و نزدیک شدن به سیزده مرداد.

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
احمدی نژاد که تو 5 سال اول دلارو تقریبا ثابت نگه داشت فقط 200 تومن رفت بالا . ولی روحانی تو 5 سال دلارو 3 برابر کرد .
جالبه که هنوز شما فکر میکنی تفاوتی بین احمقی نژاد و این کفتار دروغگو و غیره هست. هر خر دیگر هم بود و باشد این مسیر جاهلیت طی میشد فقط سرعتش کم و زیاد بستگی به عوامل خارجی داشت. اوباما خیلی با ایران راه اومد و دلار های ایران رو برگردوند با اینکه هیچ تغییری برای مردم عادی نداشت و جای دیگه خرج میشد. یعنی اگر ترامپ یا بوش به جای اوباما بود این قیمت ها بعید نبود همون موقع ثبت بشه و شاید حکومت سوریه هم تغییر کرده بود. از سر تا ته این ها چه اصول گرا چه اصلاح طلب همه یک جور هستند و همه به فکر پر کردن جیب خود بد نام کردن ایران و ایرانی و فرمان گرفتن از یک نفر ، ایجاد تنش و جنگ در منطقه.
خلاصه از اون یک نفر یک بتی ساخته اند ، رابط با خدا و مردم! ، که دیگه نمیتونی حتی بهش بگی بالای چشمت ابرو هست.

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
اقتصاد ایران امروز ترکید

موافقم .. امروز شاید اغاز ترکیدن بود .

با هر ترفندی و هر تکنیکی جنازشو تا اینجا کشیدن اما امروز یه صدای ترک بزرگ شنیده شد ..

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
جالبه که هنوز شما فکر میکنی تفاوتی بین احمقی نژاد و این کفتار دروغگو و غیره هست. هر خر دیگر هم بود و باشد این مسیر جاهلیت طی میشد فقط سرعتش کم و زیاد بستگی به عوامل خارجی داشت. اوباما خیلی با ایران راه اومد و دلار های ایران رو برگردوند با اینکه هیچ تغییری برای مردم عادی نداشت و جای دیگه خرج میشد. یعنی اگر ترامپ یا بوش به جای اوباما بود این قیمت ها بعید نبود همون موقع ثبت بشه و شاید حکومت سوریه هم تغییر کرده بود. از سر تا ته این ها چه اصول گرا چه اصلاح طلب همه یک جور هستند و همه به فکر پر کردن جیب خود بد نام کردن ایران و ایرانی و فرمان گرفتن از یک نفر ، ایجاد تنش و جنگ در منطقه.
خلاصه از اون یک نفر یک بتی ساخته اند ، رابط با خدا و مردم! ، که دیگه نمیتونی حتی بهش بگی بالای چشمت ابرو هست.
دقیقا این دلار از زمان بوش بالا گرفت و در زمان اوباما سرعتش بسیار کم شد و همونطور که گفتید بخاطر راه اومدن اوباما با ایران فشارهای امروز احساس نشد و همکنون هم ترامپ که دستکمی از بوش نداره و همین که امروز میبینید ایران با خاک یکسان شد جالبه امروز ظریف داشت توی سمینار با همه شوخی میکرد گل و بلبل میگفت نیشش تا پس کلش باز بود اونم از روحانی که میگه ما همه چیز داریم آب غذا همه چیز موجوده خیال همه راحت:general710:باشه:general710:مرده هنوز تحریمهای اصلی رو اجرا نکرده برق کشورت خاموش شده چه برسه اجرا کنه اولین نفر خودتی که از اینجا فرار میکنی:general710:

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
ما هم میگیم فرقی نداره ولی شماها احمدی نژادو کردین علم یزید انگار بقیه فرشتن:general304:

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
اوه اوه ببینید اوضاع چقدر خرابه که شهرام جزایری خواسته از مرز فرار کنه دستگیرش کردن...

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
ما هم میگیم فرقی نداره ولی شماها احمدی نژادو کردین علم یزید انگار بقیه فرشتن:general304:
شماها منظورت کیا هست ؟ من با ۲۶ سال سن شناسنامم سفیده. آخه کسی که تو این کشور بزرگ شده باشه و عقل داشته باشه میدونه اینا رو خیلی وقته شناخته. ولی باز بری تو صفحه احمقی نژاد میبینی یه عده طرفدارشن. اصلا همین فردا ممکنه یکی رو الم کنن بگه من وضع رو درست میکنم به تنهایی و مردم بازم خوشحال بشن.
به نظر من الان دیگه هیچکسی مقصر نیست. چون مسیریه که باید طی میشده تا مردم هوشیار تر بشن.
با توجه به عقب بودن تاریخ ما از میلادی ۷۰۰ ۸۰۰ سال حدودا. بلاهایی که به اسم دین سر مردم و کشور ها اوردن تو تاریخ مسیحیت هم بوده پر از خرافات. اونا اینارو گذروندن. برگردیم به زمان شاه های قبلی. یارو کلا پی حرم سرا بوده. دیگه اون اواخر باز داشتن ایران رو میساختن اگرم خودشون میخوردن. ببینیم اون موقع تو اروپا و امریکا رئیس جمهور و ملکه و پادشاه ها دنبال چی بودن.
خارج از این ها الان در حال حاظر کنار خرافات یک سری کشور ابر قدرت هستن که وضعیت یک کشور رو تعیین میکنن.
تعیین میکنن که کجا چجوری باشه و از کنارش اسلحه بفروشن. یا به هرزگی بکشن یک کشور رو. با استعداد های نخبه ایران از بعد انقلاب و سرمایه نفتی کشور ایران میتونست به سمت امریکا شدن پیش بره. اینایی که فراریشون دادن به امریکا و کانادا و اروپا ، خیلی کشور ها با همین ادما ساخته میشه.

من در حالت فعلی آرزو دارم ایران باید جوری برنامه ریزی کنه که بشه مثل ژاپن در دهه هایه اینده. اول باید بشیم مثل ترکیه. فعلا به سمت افغانستان در حال حرکتیم.
ببینید امریکا به ژاپن جنگنده نداد خودش رفت یکی ساخت. ماشین خودش میسازه. تو صنعت گیم همپای امریکا به اون وسعته. نه جنگ داره با کسی نه دشمنی و تکبیر گفتن و این اراجیف. انقدر هم خدمت کردن به بشریت.

اصلا ادم داغون میشه میبینه تو اینستاگرام یه بچه ۱۴ ساله میگه اگر این ها نبودن امنیت نداشتی. بعد کلی بحث اخرم من بدهکار شدم بهش.
خدا ما رو هم مینداختی وسط اسکاندیناوی چی میشد اصلا نمیفهمیم چجوری داره میگذره عمرمون. همش خبر های بد و سیاست و کثافت کاری های دورش.

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
شماها منظورت کیا هست ؟ من با ۲۶ سال سن شناسنامم سفیده. آخه کسی که تو این کشور بزرگ شده باشه و عقل داشته باشه میدونه اینا رو خیلی وقته شناخته. ولی باز بری تو صفحه احمقی نژاد میبینی یه عده طرفدارشن. اصلا همین فردا ممکنه یکی رو الم کنن بگه من وضع رو درست میکنم به تنهایی و مردم بازم خوشحال بشن.
به نظر من الان دیگه هیچکسی مقصر نیست. چون مسیریه که باید طی میشده تا مردم هوشیار تر بشن.
با توجه به عقب بودن تاریخ ما از میلادی ۷۰۰ ۸۰۰ سال حدودا. بلاهایی که به اسم دین سر مردم و کشور ها اوردن تو تاریخ مسیحیت هم بوده پر از خرافات. اونا اینارو گذروندن. برگردیم به زمان شاه های قبلی. یارو کلا پی حرم سرا بوده. دیگه اون اواخر باز داشتن ایران رو میساختن اگرم خودشون میخوردن. ببینیم اون موقع تو اروپا و امریکا رئیس جمهور و ملکه و پادشاه ها دنبال چی بودن.
خارج از این ها الان در حال حاظر کنار خرافات یک سری کشور ابر قدرت هستن که وضعیت یک کشور رو تعیین میکنن.
تعیین میکنن که کجا چجوری باشه و از کنارش اسلحه بفروشن. یا به هرزگی بکشن یک کشور رو. با استعداد های نخبه ایران از بعد انقلاب و سرمایه نفتی کشور ایران میتونست به سمت امریکا شدن پیش بره. اینایی که فراریشون دادن به امریکا و کانادا و اروپا ، خیلی کشور ها با همین ادما ساخته میشه.

من در حالت فعلی آرزو دارم ایران باید جوری برنامه ریزی کنه که بشه مثل ژاپن در دهه هایه اینده. اول باید بشیم مثل ترکیه. فعلا به سمت افغانستان در حال حرکتیم.
ببینید امریکا به ژاپن جنگنده نداد خودش رفت یکی ساخت. ماشین خودش میسازه. تو صنعت گیم همپای امریکا به اون وسعته. نه جنگ داره با کسی نه دشمنی و تکبیر گفتن و این اراجیف. انقدر هم خدمت کردن به بشریت.

اصلا ادم داغون میشه میبینه تو اینستاگرام یه بچه ۱۴ ساله میگه اگر این ها نبودن امنیت نداشتی. بعد کلی بحث اخرم من بدهکار شدم بهش.
خدا ما رو هم مینداختی وسط اسکاندیناوی چی میشد اصلا نمیفهمیم چجوری داره میگذره عمرمون. همش خبر های بد و سیاست و کثافت کاری های دورش.

افرین دوست جوان و عزیزم .. "دیگه هیچکس مقصر نیست " داستان همینه .. من به اینده تو و نسل تو و بچه های جوونتر امیدوارم ..شاید این اینده از دل یک شرایط خیلی سخت بیرون بیاد اما اینده به نفع شماست ... مال شماست .
اون بچه 14 ساله هیچ درکی از واژه امنیت نداره .. مغزشو شستن اهمیت نده تلفات جاده ای ما با تلفات جنگ عراق و امریکا قابل مقایسه است ..منابعش فراوونه .
کسانی هم که احمدی نژادو کردن شمر و یزید می خواستن روحانی رو با ارزون ترین قیمت بفروشن به مردم که فروختن ... انگشتان بنفش رو که یادت هست ؟ حتی یک کشور خیلی محروم هم اگه داستان ارزش پولش به اینجا می کشید شک نکن رییس جمهورشو استیضاح کرده بودن و حکم جلب براش صادر می شد اما اینجا حتی سیف را هم بر نداشتن تا زمان خدمتش به پایان رسید ....

پس همیشه این داستان سیاه وسفید خیر و شر پابرجاست مگر مردم بفهمن و گوش به جادوگر ندن ... اون موقع دیگه هیچکس مقصر نیست .. عبور از خرافات داره انجام میشه .

ali.h12

Registered User
لایک‌ها
113
دلار امروز 11200 تومان رو تاچ کرده.

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
افرین دوست جوان و عزیزم .. "دیگه هیچکس مقصر نیست " داستان همینه .. من به اینده تو و نسل تو و بچه های جوونتر امیدوارم ..شاید این اینده از دل یک شرایط خیلی سخت بیرون بیاد اما اینده به نفع شماست ... مال شماست .
اون بچه 14 ساله هیچ درکی از واژه امنیت نداره .. مغزشو شستن اهمیت نده تلفات جاده ای ما با تلفات جنگ عراق و امریکا قابل مقایسه است ..منابعش فراوونه .
کسانی هم که احمدی نژادو کردن شمر و یزید می خواستن روحانی رو با ارزون ترین قیمت بفروشن به مردم که فروختن ... انگشتان بنفش رو که یادت هست ؟ حتی یک کشور خیلی محروم هم اگه داستان ارزش پولش به اینجا می کشید شک نکن رییس جمهورشو استیضاح کرده بودن و حکم جلب براش صادر می شد اما اینجا حتی سیف را هم بر نداشتن تا زمان خدمتش به پایان رسید ....

پس همیشه این داستان سیاه وسفید خیر و شر پابرجاست مگر مردم بفهمن و گوش به جادوگر ندن ... اون موقع دیگه هیچکس مقصر نیست .. عبور از خرافات داره انجام میشه .

گفتنی ها رو گفتی بهتر از من. ما اتحاد نداشتیم از اول تو تاریخ. یک معلمی داشتیم هنرستان درس تاریخ میگفت این خیانت های و وضعیت ما دلیلش همینه. الان شما به یک ایرانی بگو دو میلیارد بهت میدم این اثار باستانی رو که دسترسی داری بردار بیار احتمال خیلی بالا قبول میکنه.میگه من نکنم یکی دیگه این کارو میکنه و خب بذار من پول رو بگیرم. نهادینه شده و طول میکشه پاک بشه.

ساختار دنیا خیلی پیچیده تر از تصور ما هست. از مدتی که بیکار بودم و همیشه فکر میکردم بعد درس چیکار کنم خیلی فکر میکردم به همه چی بارها و میبینم افراد فقیری رو تو خیابون که لیاقتشون این نیست. گناهی ندارن. نفهمیدم جریان پولداری و بی پولی و عدالت و این ها چطوریه. واقعا الان خیلی ها پولدارم هستن و لیاقتشو از دیدگاه من ندارن. ولی در کل به این نتیجه رسیدم انگار تمام این ها برنامه ریزی شده هست. دنیا باید به این سمت بره و میره. شاید بار ها این اتفاقات افتاده و تکرار شده. نهایتا ما میتوانیم در چهار چوب خاصی حرکت کنیم. نه به معنی تلاش نکردن در زندگی نه ولی هر کسی یک ماکسیمم پیشرفت و سرنوشتی داره احتمالا.
غیر ممکنه در دنیا به طور کامل صلح برقرار بشه.
حقیقتا من خودم هم به آینده امثال خودم امیدی ندارم.
نسل ما حداقل تا ۷۵ مثل نسل های قبلی جزوه بدشانس ها بودن. جوون های مثل من در حال حاظر شرایط مختلفی دارند.
بیشترشون به فکر ترک کشور هستن. اون معدودی که پول دارن به هر نحوی هم ممکنه بمونن و هم برن. راحت تر ازدواج و زندگی میکنن.
افراد عادی اگر یک مدرک ارشد داشته باشن و رزومه اکادمیک خوب با حقوق میتونن برن برای دکترا. نمیشه خرده هم گرفت از طرف. عده ای هم بتونن کاری میرن که خیلی سخت تره. عده سوم هم میمونن همینجا مشغولن. این جزوه همون داستان سرنوشته.
از این عده من بین دوستان بزرگتر از خودم هم دیدم که قصد ازدواج و توانش فراهم نیست. هستن ولی خیلی کم که این ریسک رو میکنن تو این سختی. نمیدونم چطوری از دل این نسلی که زن ندارن ، اصلا جرئتشو ندارن و اینده مبهم قراره نسل بعد بیاد بیرون. شاید به قول شما نسلی از دل سختی. شاید هم من خیلی سخت میگیرم موضوعات رو. چون افرادی هم همین الان دیدم که وضع جالب تحصیلی یا مالی ندارن و بچه هم دارن.
واقعا فکر به آینده ادم رو میترسونه.
الان هم به نظرم انقلاب مثل گذشته نیست. خطرات خیلی زیادی داره.
جوری هست که انگار راه پس و پیش نیست. باید خودمون رو بسپریم به دست سرنوشت بریم جلو و خدا که امیدوارم تمام جوان های این کشور رو حفظ کنه هر اتفاقی که میوفته. با اینکه طبق قوانین فیزیک هم باید برای بدست اوردن چیز جدید چیز های فعلی رو از دست بدی و درستم هست.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
تاریخ داره تکرار میشه مثل 55-56 یک عده دارن زن و بچه میفرستن اونور آب :general711:

بالا