• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
غیر از بالا پایین کردن قیمتها ، سکه الان یه میلیون حباب داره
یعنی دولت اگه سکه ای برای فروش داشته باشه سر فرصت میتونه با یک چهارم تخفیف بخره

این جوگیری ملت رو نبین که میگن نگه میداریم به صد میلیون میرسه و ...
اگه یه ذره قیمت پایین بیاد سکته میزنن می ریزن برای فروش . تعداد کمی مقاومت میکنن . طبیعت هر بازاری همینه
در اینصورت دولت تا میتونه تو سر قیمت میزنه و ارز و سکه هایی که فروخته رو با قیمت پایین تر جمع میکنه
البته این کار نیاز به خبر خوب داره + دولتی که به فکر این چیزا باشه نه بیخیال
شما یک دلیل منطقی بیار از اینده که دلار و سکه بخواد ارزون بشه. اینده ایران یا جنگه یا قحطی یا شورش و اشوب داخلی

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
شما یک دلیل منطقی بیار از اینده که دلار و سکه بخواد ارزون بشه. اینده ایران یا جنگه یا قحطی یا شورش و اشوب داخلی
یه سوال هم پیش میاد تا کجا میخواد دلار گرون بشه؟آیا جنگ یا شورشی که شما میگی باعث توقف گرونی دلار میشه؟آیا بعد جنگ و شورش دلار پایین میاد؟هیچکی نمیدونه چی میشه شاید متوقف بشه شایدم ارزون

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
اقا سلامو عرض ادب دارم بعد از مدتها دارم کامنت میزارم تو پرشین تولز

اقا من دیروز ده هزار دلار خرید کردم

تو این 100 دلاریها تاریخشون 2009 و 2013 خورده

میخاستم بدونم موقع فروش بخاطر تاریخ چاپ دلارها دبه در نیارن ارزونتر بخرن ??? دوستان کسی اطلاع داره ???

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
اقا سلامو عرض ادب دارم بعد از مدتها دارم کامنت میزارم تو پرشین تولز

اقا من دیروز ده هزار دلار خرید کردم

تو این 100 دلاریها تاریخشون 2009 و 2013 خورده

میخاستم بدونم موقع فروش بخاطر تاریخ چاپ دلارها دبه در نیارن ارزونتر بخرن ??? دوستان کسی اطلاع داره ???

سلام و عرض ادب متقابل

نگران نباشید. دلارهای شما آخرین سری و آخرین طرح 100 دلاری چاپ شده است.
دلارهای طرح قدیمی(سری 1996 و 1999 و 2001 و 2003 و 2006) هم به راحتی در بازار ایران خرید و فروش میشه

h_jal

Registered User
لایک‌ها
69
یه سوال هم پیش میاد تا کجا میخواد دلار گرون بشه؟آیا جنگ یا شورشی که شما میگی باعث توقف گرونی دلار میشه؟آیا بعد جنگ و شورش دلار پایین میاد؟هیچکی نمیدونه چی میشه شاید متوقف بشه شایدم ارزون
اسم کشور ونزوئلا رو شنیدی؟ برو از مادورو بپرس دلار تا کجا میره بالا! بنده خدا دنبال چی میگردی؟ فازت چیه ؟ فرغون بخر اماده حمل ریال باشه واسه خرید نون!:general304:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
انگار دیروز سقف بوده
3 درصدی اومده پایین.
دلار 112590
یورو 131530
هر کی پریروز خریده دیروز فروخته 20 درصد سود کرده. 5 درصد بیشتر از سود بانکی 1 ساله

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
اسم کشور ونزوئلا رو شنیدی؟ برو از مادورو بپرس دلار تا کجا میره بالا! بنده خدا دنبال چی میگردی؟ فازت چیه ؟ فرغون بخر اماده حمل ریال باشه واسه خرید نون!:general304:
چیه یه حرف من انقدر تورو ترسوند که الان فکر کردی از ارزش دلارهات کم میشه؟:general710:یه سری شل مغز دلار باز دلال توی این تاپیک همه چیز رو به مسخره گرفتن همه که نباید مثل تو فکر کنن یه سریها مثل من امید دارن که اوضاع بهتر بشه حالا چه اینا برن یکی دیگه بیاد یا **** برگرده یه چیز دیگه بشه یا هرچی دیگه دلار که الان ۱۱تومن شد تقصیر ترامپ نیست تقصیر یه سری دزد و سود جویه که با چندتا حرف چرت خواستن همچنان نرخ ارز بالا و بالا و بالاتر بره

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
دلار که الان ۱۱تومن شد تقصیر ترامپ نیست تقصیر یه سری دزد و سود جویه که با چندتا حرف چرت خواستن همچنان نرخ ارز بالا و بالا و بالاتر بره
حتی اگه همین الان تحریمهای جدید شروع شده بود باز هم لازم بود راجع به میزان تاثیرش رو نرخ دلار تامل کرد، چه برسه به اینکه هنوز شروع هم نشده
برای اینکه وضعیت به اینجا برسه مجموعه ای از عوامل دست به دست هم دادن که قطعا همشون ریشه داخلی دارن و اتفاقا در همین سایت دوستان زیادی راجع بهشون صحبت کردن و پست گذاشتن

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
یورو دوباره رفت روی حالت صعودی
این زیاد شدن غیر از عامل هیجانی و چاپ پول به نظر دوستان چ دلیل دیگه ای داره ؟

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
انگار دیروز سقف بوده
3 درصدی اومده پایین.
دلار 112590
یورو 131530
هر کی پریروز خریده دیروز فروخته 20 درصد سود کرده. 5 درصد بیشتر از سود بانکی 1 ساله
امروز از دیروز قیمتها زده بالاتر، اول صبح کاهشی بود از ساعت یک به بعد دوباره کشید بالا، دلار الان رسیده 12، یورو 14 ، سکه 4700. کسی هم تو این اوضاع دنبال نوسان گیری نیست انقدر اوضاع داغونه.

01100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
این زیاد شدن غیر از عامل هیجانی و چاپ پول به نظر دوستان چ دلیل دیگه ای داره ؟
دولت دست رو دست گذاشته تا ملت راضی بشه که در هرم سلسله نیازهای مازلو یه پله پایین بیفته و امنیت رو با نیازهای اولیه طاق بزنه.. ظاهرا روحانی به هیچ عنوان خیال نداره به عقب برگرده و این کارو تا مذاکرات و توافقات امنیتی ادامه میده..
البته با تیری که داره چند نشون دیگه رو هم هدف گرفته:
اول پرداخت بدهی های دولت
دوم نجات بانک ها از ورشکستگی(بانکداران اعیان قبل از این ماجراها با استفاده از رانت های اطلاعاتی آمادگی این وضعیت رو بدست آوردن و برای چندین سال خودشون رو بیمه کردن) همین نکته راجع به اعوان و انصار دولتی هام وجود داره ذخایر ارز و طلای اینها جوابگوی چند نسلشونه
شاید بعد از رسیدن به سقف همه این خواسته هاشون قصد اینم داشته باشن که نقدینگی که خودشون عاملش بودن رو جمع کنن و یکبار برای همیشه به اوضاع سر و سامان بدن. راه دیگه ای هم جز له شدن اقشار فقیر زیر بار این فشارها به ذهنشون نرسیده!

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
یکم هم باید منصف بود
یادمون نره این مشکلات که پیش اومده همه بخاطر این فرد ظالم ترامپ هست
داخل و ظرفیتهای داخل هم درسته
اما پنجاه درصد هم اینکه این آقا ناحق میگه هست
کدوم کشور میاد بنیان دفاعی و موشکشو تحویل شما بده
بعد به چه تضمینی ؟
به چه تضمینی یک فیلم سر کشور ما درنیاری
دوباره دوسال چهارسال هر موقع رییس جمهور جدید اومد اونم نگه توافق قبل نقض
اینا مشکلشون با چیز دیگه ست
هر چند درسته ضعفهای داخل هم به اوج خودش رسیده
اما از اول غیرمنطقی اونا بودن
البته دوستداران ترامپ گویا در ایران زیاد شده
اما باید دونست اونم این آدم اصلن دوست حقیقی مردم ایران نیست به هیچ وجه

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
یکم هم باید منصف بود
یادمون نره این مشکلات که پیش اومده همه بخاطر این فرد ظالم ترامپ هست
داخل و ظرفیتهای داخل هم درسته
اما پنجاه درصد هم اینکه این آقا ناحق میگه هست
کدوم کشور میاد بنیان دفاعی و موشکشو تحویل شما بده
بعد به چه تضمینی ؟
به چه تضمینی یک فیلم سر کشور ما درنیاری
دوباره دوسال چهارسال هر موقع رییس جمهور جدید اومد اونم نگه توافق قبل نقض
اینا مشکلشون با چیز دیگه ست
هر چند درسته ضعفهای داخل هم به اوج خودش رسیده
اما از اول غیرمنطقی اونا بودن
البته دوستداران ترامپ گویا در ایران زیاد شده
اما باید دونست اونم این آدم اصلن دوست حقیقی مردم ایران نیست به هیچ وجه
90درصد مشکل داخلی هست ترامپ یا فلان بسار اینا همش سیاه بازیه که دلار و طلا رو بکشن بالا و خون مردم رو توی شیشه کنن شما هم بگیر بخواب حالت خوش نیست:general710:

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
رئیس اتحادیه طلافروشان: دیگر سکه ای برای عرضه نداریم...بانک مرکزی دیگر سکه ای عرضه نکرده است!.
منبع

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
طبق خبرهای ضد و نقیض سکه به قوت الله سیر سعودی خودش رو در پیش داره ۴۶۰۰۰۰۰ :D

hadi_bnd

Registered User
لایک‌ها
873
مشاممونو بعضیها به بوی گند ساندیس آغشته مینمایند یکی نیست بگه آخه زمانی که عوام مردم خیلی چیزا حالیشون نبود گذشت به لطف اطلاع رسانی ها مردم کشورم تا حدودی از اقتصاد حالیشونه و کم کم دل از خرافات میکنند :confused::cool:

بالا