• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بازم خوبه
دلار اگه بشه 8تومن بازم خوبه ؟
یه ماه دیگه دلار آزاد بشه 20تومن و دولت بگه رسمیش 12تومنه بازم خوبه ؟
دو ماه دیگه بشه 40تومن و نرخ رسمی اعلام بشه 35تومن بازم خوبه ؟
....

امثال شماها هستین که باعث شدین ارز و سکه هر روز 50درصد گرونتر بشه و وقتی 2درصد ارزون شد گفتین بازم خوبه، خدارو شکر
تا زمانی که امثال شما طرز فکرشون اینچنین باشه این کشور روی خوشی و آرامش رو نخواهید دید

تا زمانی که خودتون رو با مردم سوریه و افغانستان مقایسه کنید و دلخوش باشین که وضعتون در ظاهر بهتر از اوناست وضعیت ما روز به روز به اونا نزدیکتر میشه

یادش بخیر، توی زمانهای خیلی دور، یه نفری مردم کشورش رو با سوئد مقایسه میکرد و میگفت تمام تلاشم را میکنم تا سطح زندگی مردمان سرزمینم نه فقط مانند اروپاییها، بلکه بهتر از اونها بشه

میخوای مردم چیکار کنن؟ دقیق با جزئیات بگو فقط. کار عملی. حرف نه.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
نه عزیزم، نابودی یعنی زیمباوه و ونزوئلا. یه سرچی کن درباره اقتصاد این دو کشور بخون تا با نابودی آشنا بشی تازه. البته الان زیمباوه وضعش خیلی خوب شده.

خیلیها میگفتن همین هفته دلار به 15 هزار و بالاتر میرسه اما من با قاطعیت گفتم دلار بالای 12 هزار نخواهد رفت چون دلار بالای 12 13 هزار تومن در حال حاضر یعنی فروپاشی مطلق اقتصادی.

حب اوکی مثلا اقتصاد هم مطلق فروپاشید! خب؟ چی میشه! ؟ هیچی! ته ته ش اینه یه عده می ریزن بیرون....اینا هم اینقد لباس شخصی و بسیجی و دوستدار و ناجا دارن که می ریزن میزنن و میگیرن و چون رسانه هم دست خودشونه چیزی هم اعلام نمیشه و بقیه مردمم که می ترسن و هر روز مثل ربات میرن سرکار و برمیگردن خونه و تو دلشون فحش میدن به دولت و جکومت.
همینجور فرمون رو بگیر برو میشه ده سال دیگه!
هیچ اتفاقی هم نمیفته داداش!

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
میخوای مردم چیکار کنن؟ دقیق با جزئیات بگو فقط. کار عملی. حرف نه.
داداش من از ترس گونی راهکار کلی هم نمیدم، چه برسه به جزئیات [emoji6]

فقط اینو میدونم که مقصر مردم نیستن و چاره کار این نیست که بگیم مردم نرن دلار و سکه بخرن، چون سکه و دلاری که مردم میخرن هیچه، و یک هزارم مافیای سکه و ارز نیست
(البته در مورد خودروهای داخلی مقصر 100% مردمن)

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
بازم خوبه
....

امثال شماها هستین که باعث شدین ارز و سکه هر روز 50درصد گرونتر بشه و وقتی 2درصد ارزون شد گفتین بازم خوبه، خدارو شکر
تا زمانی که امثال شما طرز فکرشون اینچنین باشه این کشور روی خوشی و آرامش رو نخواهید دید

تا زمانی که خودتون رو با مردم سوریه و افغانستان مقایسه کنید و دلخوش باشین که وضعتون در ظاهر بهتر از اوناست وضعیت ما روز به روز به اونا نزدیکتر میشه

یادش بخیر، توی زمانهای خیلی دور، یه نفری مردم کشورش رو با سوئد مقایسه میکرد و میگفت تمام تلاشم را میکنم تا سطح زندگی مردمان سرزمینم نه فقط مانند اروپاییها، بلکه بهتر از اونها بشه
۹۰درصد تقصیرها از کسانی هستند که دولت رو اداره میکنن و کسایی که دستی در تجارت دارن و برای این کشور کالا وارد میکنن این آدمها داخل کشور سرمایه خاصی ندارن اما برعکس تمام سرمایه و املاکشون در خارج از کشور هست حالا چرا؟خب اونا خارج از کشور رو بهتر از اینجا دونستن اونطوری که ما هم دونستیم:D هم از نظر زندگی هم رفاه و امکانات برای زندگی در خارج هم باید دلار یا یورو داشت بخاطر همین کم کم ریال فراموش شد و ارز خارجی برای این افراد مهمترین سرمایه شد همینطور که ارزش دلار برای این افراد رفت بالا و به ریال اهمیت ندادن ریال ارزشش رو جلو ارز خارجی باخت حالا برای اونها اصلا مهم نیست این جریان یه جور مثل شمال رفتن پایتختیها میمونه کار رو توی پایتخت میکنم عشقو حال و زندگی شمال اینا هم کار و درآمدشونو اینجا انجام میدن خوشی و زندگیشون خارج از کشور هست مثل آقای صیف که اومد دلار پارو کرد الان استرالیا داره زندگی میکنه مثل خاوری در کانادا:general711:ما برای اینها مثل کارگرهای زمان فرعون هستیم یه آب و نانی به ما میدن کارهاشونو انجام میدیم و نتیجه و سود و زندگی رو اونها میکنن

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
هنوز از خبری از بسته دولت نشده ؟!! خخخ هر دو هفته یکبار که ارز جهش میکنه، دولت میاد میگه بسته جدید داریم که تا ۴۸ ساعت آینده ارائه میشه، ولی تا آخر هفته ش هیچ خبری نمیشه و روز از نو و روزی از نو !!! واقعا دولت با این برنامه های اقتصادیش همه اقتصاددانهای دنیا رو مبهوت کرده خخخخ از همه باحالتر این یارو پورابراهیمی، رییس کمیسیون اقتصادی مجلسه، از وقتی دلار رسید ۶ تومن میگه بسته طراحی کردیم که قیمت دلار میشکنه به زودی خخخ

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
هنوز از خبری از بسته دولت نشده ؟!! خخخ هر دو هفته یکبار که ارز جهش میکنه، دولت میاد میگه بسته جدید داریم که تا ۴۸ ساعت آینده ارائه میشه، ولی تا آخر هفته ش هیچ خبری نمیشه و روز از نو و روزی از نو !!! واقعا دولت با این برنامه های اقتصادیش همه اقتصاددانهای دنیا رو مبهوت کرده خخخخ از همه باحالتر این یارو پورابراهیمی، رییس کمیسیون اقتصادی مجلسه، از وقتی دلار رسید ۶ تومن میگه بسته طراحی کردیم که قیمت دلار میشکنه به زودی خخخ
جمع میزان اطلاعات اقتصادی کل تیم اقتصادی در دولت و مجلس با اطلاعات اقتصادی کرم خاکی برابری میکند. هر روز از یک شعر جدید رونمایی میکنند و وقتی شعر جدیدی هم در دسترس نباشد، همان اشعار قبلی را با گروه کُر بصورت دسته جمعی اجرا میکنند.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
باز یورو روند صعودی رو پیش گرفته مثل اینکه و دوباره مرز 13000 رو رد کرده
کسی از دوستان از هفته آتی پیش بینی خاصی داره ؟

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
بازم خوبه
....

آره آقا بازم خوبه. حالا دو روز دیگه آب کلا قطع شد مگه ادرار بیاریم تصفیه کنیم بخوریم بده مگه؟ بازم خوبه. خیلی هم خاصیت داره.
همیشه باید شکرگزار باشید. همینکه امنیت داریم برو خدا رو شکر کن. حالا دلار شد 50 تومن بازم خوبه. حداقل امنیت داریم. :general601:

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
بسته ارزی شنبه اعلام میشه
و به نظر من دلار روی ۹۰۰۰ تا ده روز ثابته و بعد افزایشی خواهد بود
البته بستگی به سود بانکی هم بخان تغییر بدن یا نه هم داره

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
آره یه نوشابه اضافه هم روش بهت میدن ... منتظر باش هههه هههههههه

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
خیلی عالیه. سکه هم ببندن رو 5 تومن دیگه ما مردم هیچی نمیخوایم. روحانی مچکریم. لعنت خدا بر تو باد ترامپ ظالم قمارباز. ما مردم تا ابد پای انقلاب ایستاده ایم.

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
احسنت، و اینکه دور اول تحریمای امریکا که 4روز دیگه رسما شروع میشه اصلا تاثیری رو نرخ ارز نخواهد داشت
جای شما در تیم اقتصادی دولت و مجلس خالیه
به غیر تماشای اخبار 20:30 ، عضو کانال باشگاه خبرنگاران جوان در پیامرسان سروش هم بشید تا اطلاعاتتون از این هم بیشتر بشه

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
تاثیر ؟ پس تا الان بازار داشت چه غلطی میکرد ؟ :confused:

قبل از شروع برنامه اثر میزاره نه بعدش
از این به بعد هر افزایشی تو قیمت اثر تحریم های آبان ماهه
عمدا برای هر سه ماه برنامه چیدن که آرامش رو از بازار بگیرن

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
احسنت، و اینکه دور اول تحریمای امریکا که 4روز دیگه رسما شروع میشه اصلا تاثیری رو نرخ ارز نخواهد داشت
جای شما در تیم اقتصادی دولت و مجلس خالیه
به غیر تماشای اخبار 20:30 ، عضو کانال باشگاه خبرنگاران جوان در پیامرسان سروش هم بشید تا اطلاعاتتون از این هم بیشتر بشه

حالا شما مسخره کن
یه مدت قیمتها در حد ده پونزده روز تثبیت میشه
چون دیگه قیمتها تقریبن سقف هست
اگرم باز بخواد گرونی ای بشه و توافقی حتی در حد رسانه ای هم صورت نگیره افزایش مجدد قیمتها رو در مهر و آبان و همزمان با تحریم نفت میبینیم
این نظر منه
نظر شما ممکنه متفاوت باشه
اخبار هم هم بیست و سی میبینم . هم پیام رسان سروش دارم
هم تلگرام و هم من و تو و ایران اینترنشنال میبینم

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
دوستان به نظرتون روند ارز کاهشی میشه یا دوباره یک کاهش کوچیک و یک جهش بزرگ اتفاق میافته؟؟؟

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
دوستان به نظرتون روند دلار کدوم طرفیه؟؟؟

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
دوستان به نظرتون روند ارز کاهشی میشه یا دوباره یک کاهش کوچیک و یک جهش بزرگ اتفاق میافته؟؟؟
بنظر من باید منتظر 6 آگوست بشینیم
اعمال تحریم های جدید در صورت نظاره گر بودن بانک مرکزی حتما جو روانی بازار رو تشدید میکنه و قیمت رو بالا میبره تا آبان ماه به تعادل نسبی میرسه و دوباره در آبان شوکی به بازار وارد بشه بازم این نظر منه
نظر دوستان چی هست ؟

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
اگه نمیگید برو اخبار بیست و سی تو ببین و ..
با توجه به سیاست ارزی پیش رو از دوشنبه . کم شدن التهابات . تحویل سکه های شش ماهه که قسمت اعظم پیش فروشها بوده . در پیش بودن ماه محرم و صفر که بهرحال تاثیراتی میگذاره قیمت دلار بنظرم میاد روی ۸۵۰۰ تثبیت و سکه هم حدودن روی بین ۳۳۰۰ الی ۳۵۰۰ نوسان خواهد داشت
که به نظر من برای کسی که دنبال سرمایه گزاری میان مدت هست میتونه زمان خرید باشه
چون پس از حدود دو ماه دیگر ممکنه منتظر شوکی دیگر و البته بیشتر از قبل باشیم .

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
الان دلاری که تقریبا همه قبولش دارن همون 8500 تا 9000ئه. صادرکننده راضیه وارد کننده هم باهاش کنار میاد. ملتم که هفته پیش دلار 12 تومنی و سکه 5 میلیونی رو دید با دلار 8500 و بازار ثانویه جشن ملی میگیره. دولتم با این دلار به راحتی و به شکل قانونی نقدینگی 1500 هزار میلیارد تومنی رو جمع میکنه. چون نقدینگی به نرخ دلار و کالاهای سرمایه ای برمیگرده به سال 93. کافیه چند هزار تن میلگرد و آهن و فلزات به قیمت جدید، چند هزار خودرو به قیمت جدید و چند هزار تن محصولات پتروشیمی به قیمت های جدید بفروشه و کل نقدینگی به خیر و خوشی و به صورت قانونی جمع بشه از سطح جامعه و شر نقدینگی 1500 هزار میلیاردی از سر اقتصاد کم شه.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
الان دلاری که تقریبا همه قبولش دارن همون 8500 تا 9000ئه. صادرکننده راضیه وارد کننده هم باهاش کنار میاد. ملتم که هفته پیش دلار 12 تومنی و سکه 5 میلیونی رو دید با دلار 8500 و بازار ثانویه جشن ملی میگیره. دولتم با این دلار به راحتی و به شکل قانونی نقدینگی 1500 هزار میلیارد تومنی رو جمع میکنه. چون نقدینگی به نرخ دلار و کالاهای سرمایه ای برمیگرده به سال 93. کافیه چند هزار تن میلگرد و آهن و فلزات به قیمت جدید، چند هزار خودرو به قیمت جدید و چند هزار تن محصولات پتروشیمی به قیمت های جدید بفروشه و کل نقدینگی به خیر و خوشی و به صورت قانونی جمع بشه از سطح جامعه و شر نقدینگی 1500 هزار میلیاردی از سر اقتصاد کم شه.
بله و به همین راحتی ملت بدبحت شن. 50 درصد از دارایی شون از دست بدن چیزی نمیشه که :general710: اونم در ازای چی نه خدمات خوبی نه درمان خوبی نه ...

بالا