این ملت به هیچ عنوان بدبخت نیست. ملتی که 4 دهه چشم و گوش خودش رو نسبت به دزدی و چپاول و غارت و ... چیزهای دیگه ای که نمیشه اینجا گفت بست شریک جرم تبهکاراست. 40 سال گفتن به ما چه، ما سیاسی نیستیم، آسته میریم آسته میایم که گربه شاخمون نزنه الان که شکمشون گرسنه شده فهمیدن چه بر سر خودشون و این مملکت اومده. ملتی که سالهای سال مغزش کار نکرد و آخر معده و شکم خالی بیدارش کرد. مطمئن باشید تر و خشک تاوان سکوت گوسفند وار 40 ساله رو میدیم و به این زودی ها خلاص نمیشیم از این داستان. تازه اول کاره.
کاملا" باهات موافقم تمام افرادی که چشمشون رو روی هر ظلم و اجهافی بستن و گفتن وضع ما که خوبه به ما چه که دانشجو و استاد رو بیرون می اندازن به ماچه که فلانی را ... کردن و الی اخر ... از نظر من تمام این افراد شریک جرم بودن ... همدست بودن .... سالیان سال مغزشون کار کرد اتفاقا" اما در جهت منافع خودشون نه بخاطر دیگران .. مشکل اینه .
خیلی داستانها هست که نمیشه مطرح کرد و خودت بهتر می دونی ... اما تو و من از این قماش نبودیم و خیلیای دیگه ... من فقط خواستم بگم تو و من هم بودیم که چشم رو هر چیز نبستیم با هر سازی
نرقصیدیم ... تو میتینگ انتخاباتی هر کسی پرچم هوا نکردیم .
ما همیشه در این چهل سال تاوان بی غیرتی و منفعت طلبی و همدستی همینارو دادیم ... اگه اینا همدست نداشتن تو خود مردم کار به چهل سال نمی کشید .
شما و من و امثال ما در اقلیتیم .
به نظر منهم به این زودی ها خلاص نمی شیم .. اینده خیلی مبهم و مه الوده .