• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
پاسپورت چک رو که رد کرد روبروش یه کافی شاپ هست پشتش پله داره بره پایین پشت پله ها شعبه های بانک ها هست از هر بانکی که حواله گرفته ارز هم بگیره
هنوز مگه میدن؟ تا کی ارز مسافرتی ادامه داره؟

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
میدونم عزیزم، منم نگفتم دلار 8500 تومنی رو تو جیب من و شما میریزن. منظورم همون واردات بود. با دلار 12 تومن پراید میشد 70 تومن، الان با دلار 8500 میشه 50 تومن که اینم جشن داره به هر حال

بقیه توضیحات شما هم درست و البته بسیار بدیهیه. اواخر امسال و ابتدای سال آینده بالاترین نرخ تورم در تاریخ اقتصاد کشور ثبت خواهد شد.

نقدینگی 1500 هزار میلیاردی هم مال اخر سال 96ئه، الان به حدود 1700 هزار میلیارد رسیده.
من واقعاً متعجبم که چطور ممکن هست دقیقاً دوبرابر شدن نرخ ارز دولتی جشن داشته باشد؟! همان وارد کنندگانی که ارز دولتی 4200 تومانی را دریافت میکردند، حالا قرار هست ارز 8500 تومان و بالاتر دولتی را دریافت کنند و نرخ بازار آزاد هم تبعاً نسبت به نرخ بازار آزاد در زمان ارز 4200 تومانی، چند برابر میشود. درحال حاضر صحبت این هست که پتروشیمی که خوراک را با نرخ ارز 4200 دریافت میکرده و ارز حاصل از صادرات محصولاتش را هم با انواعی از نرخهای توافقی به بازار عرضه میکرده، از این به بعد، خوراک پتروشیمی را با ارز 8500 تومان و بالاتر دریافت کند و ارز حاصل از صادرات را هم با نرخ توافقی بفروشد که مسلماً خیلی بیشتر از نرخهای گذشته خواهد بود وگرنه اگر نرخ بازار آزاد خیلی بالاتر از بازار ثانویه باشد، صادر کننده اصولاً انگیزه ای برای فروش و ارائه ارز صادراتی در بازار ثانویه پیدا نمیکند و هیچ تغییر مثبتی در بازار ایجاد نمیشود.
طی 4 ماه گذشته با شروع از فردای روز اعلام دلار جهانگیری تا انتهای هفته گذشته، وقتی ارز دولتی 4200 تا 4400 تومان بود، نرخ ارز در بازار آزاد بدلیل عدم عرضه کافی ارز، از 5000 تا 12000 تومان رسید. حالا وقتی ارز دولتی از کف 8500 تومان شروع شود و برنامه ای هم برای عرضه ارز در بازار آزاد وجود نداشته باشد، ارز آزاد هم امکان افزایش از کف 9900 تومان در روز اعلام تا 26000 تومان و حتی بالاتر را در بازه زمانی محدود دارد، مگر اینکه توافق با آمریکا یا امیدی برای توافق ایجاد شود و انتظارات بازار کاهش پیدا کند(یعنی شروع مذاکرات بصورت رسمی اعلام شود).
خودرو در حال حاضر با قطعاتی ساخته میشود که یا با ارز دولتی 4200 تومانی وارد شده اند و ارز آزاد هم متناظر با همین کف قیمت تعیین میشد و تحریم خودروسازان و تحریمهای انتقال مالی هم هنوز اجرایی نشده بود. وقتی قرار باشد خودرو در شرایطی تولید شود که کف ارز دولتی دو برابر شده یعنی 8500 تومان و ارز آزاد هم متناظر با آن افزایش پیدا کند(حتی اگر اصلاً امکان واردات همه قطعات و مواد لازم برای خودروساز و قطعه ساز وجود داشته باشد) میتوانید وضعیت را تصور کنید.
تا وقتی بازار با نرخ شفاف و مشخص کار نمیکند و ارز در بازار آزاد به اندازه لازم توزیع نمیشود، بدلیل نیاز بازار آزاد، رانت فروش ارز دولتی به نرخ آزاد باقی می ماند.

Last edited:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
به همون دلیل که باخت در جام جهانی جشن دارد
من به اندازه شما خوشبین نیستم، معتقدم که این جاده انتهایی ندارد حتی اگر نصف مردم کشور از گرسنگی و بیماری و کمبود دارو و فقر تلف شوند، پتانسیلی برای تغییر در این مردم نمیبینم و کشورهای دیگر هم انگیزه ای برای تغییر وضعیت این کشور ندارند، چون منافع مورد نظر آنها هم در حد امکان با توافق با حاکمیت و دریافت امتیازات کافی، تأمین میشود، چون این کشور در سراشیبی سقوط کامل اقتصادی هست.

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
من به اندازه شما خوشبین نیستم، معتقدم که این جاده انتهایی ندارد حتی اگر نصف مردم کشور از گرسنگی و بیماری و کمبود دارو و فقر تلف شوند، پتانسیلی برای تغییر در این مردم نمیبینم و کشورهای دیگر هم انگیزه ای برای تغییر وضعیت این کشور ندارند، چون منافع مورد نظر آنها هم در حد امکان با توافق با حاکمیت و دریافت امتیازات کافی، تأمین میشود، چون این کشور در سراشیبی سقوط کامل اقتصادی هست.

نمیدونم خوشبینی من رو از کجا برداشت کردی تیتانیا جان:D نظر من تو همین تاپیک هسته همین چند روز پیش زمانی که دلار 7900 بود یکی پرسید وضع دلار چه جوریه؟ گفتم کوتاه کوتاه 8400 بلند مدت 9 به بالا. خیلی وقت نیست همین 10 روز پیش. درباره تورم هم بین 50 تا 70% تورم عمومی در پیش خواهیم داشت که اوجش بهمن و اسفند خواهد بود. تو تاپیک خودرو هم گفتم برای سال آینده منتظر 206 و پارس و سمند 100 میلیونی باشید. مرغ هم به نظر من قیمت واقعیش بین 18 تا 20 هزار تومنه که زورکی و با یارانه پایین نگه داشته شده. اگه از نظر شما این خوشبینیه من خوشبینم!

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
نمیدونم خوشبینی من رو از کجا برداشت کردی تیتانیا جان:D نظر من تو همین تاپیک هسته همین چند روز پیش زمانی که دلار 7900 بود یکی پرسید وضع دلار چه جوریه؟ گفتم کوتاه کوتاه 8400 بلند مدت 9 به بالا. خیلی وقت نیست همین 10 روز پیش. درباره تورم هم بین 50 تا 70% تورم عمومی در پیش خواهیم داشت که اوجش بهمن و اسفند خواهد بود. تو تاپیک خودرو هم گفتم برای سال آینده منتظر 206 و پارس و سمند 100 میلیونی باشید. مرغ هم به نظر من قیمت واقعیش بین 18 تا 20 هزار تومنه که زورکی و با یارانه پایین نگه داشته شده. اگه از نظر شما این خوشبینیه من خوشبینم!
تصور من این بود که شاید به تغییر و ایجاد یک فهم حداقلی اقتصادی و سیاسی در مردم در شرایط فقر و سقوط اقتصادی، امیدوار هستید وگرنه نابودی و فقر اقتصادی که تغییری در فهم مردم ایجاد نکند، پتانسیل ظلم پذیری بالاتری را در همین مردم ایجاد میکند.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
خب بسته شون هم بیرون اومد. فقط برای نیازهای خدماتی و مسافرت ارز از صرافی بخرن اونم به قیمت ثانویه

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
خب بسته شون هم بیرون اومد. فقط برای نیازهای خدماتی و مسافرت ارز از صرافی بخرن اونم به قیمت ثانویه
بیشتر صرافی ها به صورت غیر قانونی به مردم ارز میفروختن البته به کسایی که اعتماد داشتند الان با این طرح کار اونا راحتتر شده و البته این نشون میده دولت به اندازه کافی ارز در اختیار صراف ها نمیخواد قرار بده

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
بسته بسته که میگفتن این بود؟!
این که هیچ چیز خاصی نداشت. بعد از رونمایی از این به اصطلاح بسته ، قیمت دلار به بالای 10 هزار تومن برگشت.

el digo

Registered User
لایک‌ها
176
در رابطه با حذف ارز مسافرتی دولتی هم مطلبی درش نبود،بود؟

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
بسته مربوط به ارز مسافرتی فردا رونمایی میشه. احتمالاً میگن میتونید تا یک سقف معین ، با ارائه مدارک معتبر ، از صرافی ها ارز مسافرتی تهیه کنید ، اما به نرخ آزاد!
این هم تاثیر مثبتی روی بازار و کاهش قیمت ها نداره.

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
اینجوری که رییس بانک مرکزی حرف میزنه زیاد به کاهش قیمت نمیشه امیدوار بود همون موقت در حد ۸۳۰۰_۸۵۰۰
احتمال شکست این طرح هم با توجه به تحریم پیش روی نفت هست که از یک ماه پتروشیمی نزنه زیرش بگه من با این قیمت عرضه نمیکنم
پس در حد همون ده روزی که گفتم قیمت ثابت بعد برمیگرده اول روی ۱۰_۱۱
و سپس از مهر و آبان بالاتر .

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
بسم الله الرحمن الرحیم

دلار آزاد شد

والسلام و علیکم و رحمت الله و برکاته

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
بنظر نمیاد این اقداما بخواد ارز رو ارزون کنه

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
خیلی ها ساده و خوش خیالن فکر میکنن این طرح بسته ارزی برای کاهش قیمته که آرامش به مردم برگرده، نه عزیزم. پایین اومدن دلار و بهتر شدن وضع مردم برای دولت و بانک مرکزی پشیزی ارزش نداره، این طرح فقط میخواد گند کاری طرح جهانگیری احمق رو پاک کنه و دلار مفت از چنگ دولت نره، همین و بس. کما اینکه 20 30 میلیارد دلار به قیمت 4200 و 8 میلیون قطعه سکه به یک سوم قیمت از خزانه خارج شد طی 3 ماه گذشته.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
والا با این بسته مسخره من یکی که از کاهش قیمت ناامید شدم.
از این به بعد هم هیچکس ارز خودش رو نمیبره به صرافی بفروشه. طبق این بسته ، میگن هر کی میخواد بفروشه ازش راحت در جا جیرینگی میخریم اما اگه کسی بخواد بخره باید از 7 خوان رد بشه و کلی مدرک ارائه کنه و سوال و جواب پس بده و ما بدونیم که ارز رو میخواد چی کار کنه!!! خوب معلومه اینطوری کسی ارز رو نمیبره دو دستی تقدیم صرافی کنه.

Last edited:

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
خلاصه بسته ارزی به زبان ساده: تا الان فقط خود دلار و چند چیز دیگه مثل سکه و آهن رفت بالا و 3 برابر شد. از الان به بعد بقیه اجناس هم باید رشد کنند تا با قیمت دلار آزاد فیکش بشن. یعنی منتظر جهش 2 تا 3 برابری تمااااااام کالاها باشید و کالاهای دیگه ای هم که تا الان 2 3 برابر شدند با همین قیمتشون کنار بیاید.

پراید 50 میلیونی از رگ گردن به شما نزدیک تر است:)

بالا