• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
پیشبینی من صعود لاک پشتی و با شیب ملایم دلار و رسیدن به مرز روانی 7000 تومن در دی و بهمنه. منتها اینبار که به 7 هزار تومن برسه و عبور کنه دیگه برگشتی در کار نخواهد بود
...
به نظرم از این به بعد باید خودمون رو برای صعود های هزار تومنی در هر سال آماده کنیم. 97 دلار 7 هزار تومنی، 98 دلار 8 هزار تومنی و ... در نهایت تا 1400 با دلار 10 هزار تومنی به رنگ بفنش;)

به 2 ماه هم نرسید 10 تومنی رو رد کردیم.
1400 !!!!

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
به 2 ماه هم نرسید 10 تومنی رو رد کردیم.
1400 !!!!

آره این پستم مال خیلی وقت پیشه و اون موقع دلار 6 تومن و سکه 2 تومن بود فکر کنم. به نظرم بازم خیلی خوب پیشبینی کردم 10 هزار تومن رو، بعضیا که میگفتن سکه باید بشه 1.5 !!

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
به نظر من دلار 12 13 هزار تومنی حداکثر و نهایت تحمل اقتصاد ایرانه. با دلاری بالاتر از این قیمت، تمام کارخونه ها و کارگاه های تولیدی و مونتاژی و همه و همه به سرعت نور و در چشم بهم زدنی مطلقا ورشکست میشن و سقوط اقتصادی حتمیه.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
دوستان بنظرتون آینده ارز چطور خواهد بود ؟
و تو این شرایط آیا هنوز سرمایه گذاری رو ارز منطقیه ؟ دلار یا یورو یا فرقی نداره ؟؟

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
گفتنی ها رو گفتی بهتر از من. ما اتحاد نداشتیم از اول تو تاریخ. یک معلمی داشتیم هنرستان درس تاریخ میگفت این خیانت های و وضعیت ما دلیلش همینه. الان شما به یک ایرانی بگو دو میلیارد بهت میدم این اثار باستانی رو که دسترسی داری بردار بیار احتمال خیلی بالا قبول میکنه.میگه من نکنم یکی دیگه این کارو میکنه و خب بذار من پول رو بگیرم. نهادینه شده و طول میکشه پاک بشه.

ساختار دنیا خیلی پیچیده تر از تصور ما هست. از مدتی که بیکار بودم و همیشه فکر میکردم بعد درس چیکار کنم خیلی فکر میکردم به همه چی بارها و میبینم افراد فقیری رو تو خیابون که لیاقتشون این نیست. گناهی ندارن. نفهمیدم جریان پولداری و بی پولی و عدالت و این ها چطوریه. واقعا الان خیلی ها پولدارم هستن و لیاقتشو از دیدگاه من ندارن. ولی در کل به این نتیجه رسیدم انگار تمام این ها برنامه ریزی شده هست. دنیا باید به این سمت بره و میره. شاید بار ها این اتفاقات افتاده و تکرار شده. نهایتا ما میتوانیم در چهار چوب خاصی حرکت کنیم. نه به معنی تلاش نکردن در زندگی نه ولی هر کسی یک ماکسیمم پیشرفت و سرنوشتی داره احتمالا.
غیر ممکنه در دنیا به طور کامل صلح برقرار بشه.
حقیقتا من خودم هم به آینده امثال خودم امیدی ندارم.
نسل ما حداقل تا ۷۵ مثل نسل های قبلی جزوه بدشانس ها بودن. جوون های مثل من در حال حاظر شرایط مختلفی دارند.
بیشترشون به فکر ترک کشور هستن. اون معدودی که پول دارن به هر نحوی هم ممکنه بمونن و هم برن. راحت تر ازدواج و زندگی میکنن.
افراد عادی اگر یک مدرک ارشد داشته باشن و رزومه اکادمیک خوب با حقوق میتونن برن برای دکترا. نمیشه خرده هم گرفت از طرف. عده ای هم بتونن کاری میرن که خیلی سخت تره. عده سوم هم میمونن همینجا مشغولن. این جزوه همون داستان سرنوشته.
از این عده من بین دوستان بزرگتر از خودم هم دیدم که قصد ازدواج و توانش فراهم نیست. هستن ولی خیلی کم که این ریسک رو میکنن تو این سختی. نمیدونم چطوری از دل این نسلی که زن ندارن ، اصلا جرئتشو ندارن و اینده مبهم قراره نسل بعد بیاد بیرون. شاید به قول شما نسلی از دل سختی. شاید هم من خیلی سخت میگیرم موضوعات رو. چون افرادی هم همین الان دیدم که وضع جالب تحصیلی یا مالی ندارن و بچه هم دارن.
واقعا فکر به آینده ادم رو میترسونه.
الان هم به نظرم انقلاب مثل گذشته نیست. خطرات خیلی زیادی داره.
جوری هست که انگار راه پس و پیش نیست. باید خودمون رو بسپریم به دست سرنوشت بریم جلو و خدا که امیدوارم تمام جوان های این کشور رو حفظ کنه هر اتفاقی که میوفته. با اینکه طبق قوانین فیزیک هم باید برای بدست اوردن چیز جدید چیز های فعلی رو از دست بدی و درستم هست.

گفت موسی تو دهانم دوختی وز پشیمانی تو جانم سوختی

انقدر پاسخت صریح و محکم و تلخ بود که پشیمون شدم از کامنتم .. موافقم با حرفات متاسفانه اما به لحاظ سنی هم شما زمان بیشتری پیش رو دارید نسبت به افراد مسن تر و این به نظر من یک امتیازه
باور کن بچه های دهه 70 و 80 که دوران سیاه 60 را ندیدن فقط .... خیلی خوش شانس ترن . خوشبختی اسایش اینها امور نسبی هستند .
اینطور به نظر میاد که راه پس و پیش نیست اما اینده با خودش اتفاقات جدید میاره که الان از دید ما پنهانه .
تصور کن دارن می برنت به سمت یک پرتگاه خیلی مرتفع .. با گامهای محکم و سر بالا گرفته شده یا در حال لرزین و زاری ... در هر دو صورت سقوط حتمیه اما اگر با حالت اول بری افرادی که دارن شمارو به پرتگاه می برن به هدف اصلی خودشون نرسیدن ... یعنی شکستن شما .
ادمهای عافیت طلب و منفعت طلب را خیلی راحت میشه ترساند این فرهنگ منفعت جویی و طمع ورزی قدمت طولانی در این ملک داره به همین دلیل میشه ترسوندشون از سوریه از لیبی شدن و الی اخر
همین قدر که می فهمی و فکر می کنی جای امید هست .
افسوس که جز ارزوی اینده بهتر برای تو کاری از دستم ساخته نیست .

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
به نظر من دلار 12 13 هزار تومنی حداکثر و نهایت تحمل اقتصاد ایرانه. با دلاری بالاتر از این قیمت، تمام کارخونه ها و کارگاه های تولیدی و مونتاژی و همه و همه به سرعت نور و در چشم بهم زدنی مطلقا ورشکست میشن و سقوط اقتصادی حتمیه.
در مورد دلار 4 هزار تومنی هم از این حرفا زیاد میزدن. همین تاپیک رو سرچ کنید در سال های قبل پر هست از این مدل اظهار نظرها. حتی بعضی ها با دلار بالای 4000 تومن احتمال شورش مردمی میدادن. این که میگم مربوط به همین 3-2 سال اخیر میشه ، نه قبل تر!
اما دیدیم که دلار شد 11 هزار تومن. نه شورشی شد و نه حکومتی از هم پاشید!

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
ممکنه هدف جمع آوری نقدینگی باشه ؟
دلار و سکه برسونن تا ۴۵۰۰
بعد یهو پمپاژ کنند داخل بازار بیارنش یه مقدار پایین تا ۳۵۰۰ این حدود ؟.

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
در مورد دلار 4 هزار تومنی هم از این حرفا زیاد میزدن. همین تاپیک رو سرچ کنید در سال های قبل پر هست از این مدل اظهار نظرها. حتی بعضی ها با دلار بالای 4000 تومن احتمال شورش مردمی میدادن. این که میگم مربوط به همین 3-2 سال اخیر میشه ، نه قبل تر!
اما دیدیم که دلار شد 11 هزار تومن. نه شورشی شد و نه حکومتی از هم پاشید!

عزیزم! لطفا پست بنده رو درست بخون و روی واژه ها دقت کن! من هرگز نگفتم شورش و تغییر حکومت. گفتم ورشکستگی و تعطیلی کارخونه ها، شما واسه خودت بریدی و دوختی و تبدیلش کردی به شورش مردمی و تغییر حکومت؟!

ورشکستگی و تعیلی کارخونه ها معنیش میشه فقر و بیکاری نه شورش مردمی و تغییر حکومت! حالا دیگه اینکه مردم فقیر و گرسنه و بیکار بخوان شورش کنند یا نکنند یه بحث دیگست که من اصلا درباره اش صحبتی نکردم!

فراموش نکن ونزوئلا چند ساله کاملا سقوط اقتصادی کرده اما برادر نیکولاس مادورو پر قدرت و با صلابت در راس حکومت حضور داره و همین چند ماه پیش برنده انتخابات هم شد.

el digo

Registered User
لایک‌ها
176

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
دوستان عذر میخوام اگر سوالم دقیقا مرتبط با بحث تاپیک نیست. کنجکاوم بدونم از این سقوط آزاد ریال, چه مقداریش سهم چاپ پول ,سود بانک و افزایش نقدینگی طی چهار پنج سال اخیر بوده,چه مقداریش سهم تحریم های پیش رو هست و چه مقداریش حاصل مستقیم رانت و فساد اقتصادی بوده؟ کسی برآوردی در این زمینه داره؟
@behsen69
@Titania
@F-May5th
و سایر دوستان...

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
یه چیزی میگی ها طلا ارزشش به دلاره و در کل دنیا ارزشش ثابت با پمپاژ قیمت نمیاد پایین چون قیمت طلا تابع عرضه و تقاضا نیست فلزی است با ارزش ذاتی. الان که خرید و فروش طلا و جواهر صفر شده طبق گفته شما باید ارزشش بیاد پایین دیگه

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
یه چیزی میگی ها طلا ارزشش به دلاره و در کل دنیا ارزشش ثابت با پمپاژ قیمت نمیاد پایین چون قیمت طلا تابع عرضه و تقاضا نیست فلزی است با ارزش ذاتی. الان که خرید و فروش طلا و جواهر صفر شده طبق گفته شما باید ارزشش بیاد پایین دیگه
ایشون منظورش پمپاژ دلاره که پایین اومدن نرخ دلار باعث پایین اومدن نرخ سکه و طلای داخل هم میشه. این اتفاق هم بدون گشایش در سیاست خارجی نمی افته چون دلاری نیست که پمپاژ بشه، حالا برن بازار ثانویه و ثالثیه و هر کوفت دیگه ای راه بندازن.
فردا سکه میرسه پنج میلیون البته اگه فروشنده ای باشه.

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
دوستان عذر میخوام اگر سوالم دقیقا مرتبط با بحث تاپیک نیست. کنجکاوم بدونم از این سقوط آزاد ریال, چه مقداریش سهم چاپ پول ,سود بانک و افزایش نقدینگی طی چهار پنج سال اخیر بوده,چه مقداریش سهم تحریم های پیش رو هست و چه مقداریش حاصل مستقیم رانت و فساد اقتصادی بوده؟ کسی برآوردی در این زمینه داره؟
@behsen69
@Titania
@F-May5th
و سایر دوستان...
شما حساب کن نقدینگی تو دولت روحانی سه برابر شده پس طبیعیه که ارزش ریال همین مقدار افت کنه باقی مسائل رو نمیدونم. همین الان روزی هزار میلیارد تومن داره بهش اضافه میشه!

Mohamad846

Registered User
لایک‌ها
1,176
دوستان دلار های قدیمی واسه 20 سال پیش با قیمت کمتر از دلار های جدیدتر وضعیتشون چجوریه؟ بیشتر واسه سفر به خارج از کشور میخوام.

f3er

Registered User
لایک‌ها
165
دوستان دلار های قدیمی واسه 20 سال پیش با قیمت کمتر از دلار های جدیدتر وضعیتشون چجوریه؟ بیشتر واسه سفر به خارج از کشور میخوام.

خارج از کشور هیچ مشکلی نداره . قیمت قدیم و جدید یکی هست . تو ایران الکی داستان در آوردن واسه مردم . شیک و مجلسی برو سفر و فرو کن ب صراف اون شهر .:general307:

avan

Registered User
لایک‌ها
207

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
سلام من یه مقدار پول توی سپرده یه ساله و یه مقداری هم کوتاه مدت داشتم ولی الان دیگه مثل سگ پشیمونم چرا تبدیل به ارز یا سکه نکردم ارزشش به معنای واقعی دیگه از بین رفت و با پهن هیچ فرقی نداره.. به نظر شما الان دیر نیست همین چیزی که مونده رو تبدیل به دلار یا سکه کنم؟ و بعد از کجا برم با نرخ مناسب بخرم؟ شهرستان هستم لطفا تا بیش از این دیر نشده هرچه زودتر راهنمایی کنید.. دلار یا سکه از کدوم نوعش. یا ارز دیجیتال

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
سلام من یه مقدار پول توی سپرده یه ساله و یه مقداری هم کوتاه مدت داشتم ولی الان دیگه مثل سگ پشیمونم چرا تبدیل به ارز یا سکه نکردم ارزشش به معنای واقعی دیگه از بین رفت و با پهن هیچ فرقی نداره.. به نظر شما الان دیر نیست همین چیزی که مونده رو تبدیل به دلار یا سکه کنم؟ و بعد از کجا برم با نرخ مناسب بخرم؟ شهرستان هستم لطفا تا بیش از این دیر نشده هرچه زودتر راهنمایی کنید.. دلار یا سکه از کدوم نوعش. یا ارز دیجیتال
طلا آبشده بخر جای معتبر

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
غیر از بالا پایین کردن قیمتها ، سکه الان یه میلیون حباب داره
یعنی دولت اگه سکه ای برای فروش داشته باشه سر فرصت میتونه با یک چهارم تخفیف بخره

این جوگیری ملت رو نبین که میگن نگه میداریم به صد میلیون میرسه و ...
اگه یه ذره قیمت پایین بیاد سکته میزنن می ریزن برای فروش . تعداد کمی مقاومت میکنن . طبیعت هر بازاری همینه
در اینصورت دولت تا میتونه تو سر قیمت میزنه و ارز و سکه هایی که فروخته رو با قیمت پایین تر جمع میکنه
البته این کار نیاز به خبر خوب داره + دولتی که به فکر این چیزا باشه نه بیخیال

بالا