• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
به نظر من دلار 15 هزار تومنی و بالاتر تا اواسط پاییز دور از انتظار نمیتونه باشه. مگر اینکه معجزه بزرگی رخ بده
برای ایجاد امکان مقایسه، دلار طی همین ۴ ماه گذشته، از نرخ بازار آزاد ۶۰۰۰ تومان (روز قبل از اعلام دلار جهانگیری) تا نرخ بازار آزاد ۱۲۰۰۰ تومان رسید یعنی دو برابر شد و در این بازه هنوز هیچ تحریمی هم اجرا نشده بود و فروش نفت هم انجام میشد، حتی اگر بسیار خوشبینانه به وضعیت نگاه کنیم، بدون در نظر گرفتن اثر اجرایی شدن همه تحریمها بر حذف درآمد ارزی از نفت و غیره، اگر همان روند ۴ ماه گذشته را در نظر بگیریم و نرخ دلار افزایش دو برابری طی ۴ ماه آینده پیدا کند و به ۲۴۰۰۰ تومان برسد، واقعاً وضعیت کشور بحران کامل میشود. در واقع هرچقدر زمان بگذرد خروج سرمایه از بانکها و فروش املاک و داراییها و درخواست تبدیل به ارز برای مهاجرت و حفظ ارزش دارایی، هم سرعت بیشتری پیدا میکند، مگر اینکه واقعاً مذاکرات برای تأمین نظر آمریکا بصورت رسمی شروع شود و امیدی در بازار ایجاد شود.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
در واقع هرچقدر زمان بگذرد خروج سرمایه از بانکها و فروش املاک و داراییها و درخواست تبدیل به ارز برای مهاجرت و حفظ ارزش دارایی، هم سرعت بیشتری پیدا میکند، مگر اینکه واقعاً مذاکرات برای تأمین نظر آمریکا بصورت رسمی شروع شود و امیدی در بازار ایجاد شود.
موافقم. خود من یکی از افرادی که سرمایه تریلیاردی ندارم اما الان به شدت دنبال راه برای مهاجرت همیشگی میگردم و اگه راه کم ریسکی رو پیدا کنم به سرعت هر چی که دارم تبدیل به ارز میکنم و فرار میکنم.
این بار حتی دیگه چیزی در حد و اندازه برجام هم نمیتونه کارساز باشه. فقط پذیرش کامل همه شروط طرف مقابل و رسیدن به یک توافق پایدار میتونه نه تنها ایران رو بلکه منطقه رو به آرامش نسبی برسونه.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
اینا بسته ارزی دادن که دلار بیاد پایین. الان شما میگید تا پاییز میشه ۱۵ ؟
اینجوری که دولت باید دیگه استعفا بده اگه این بسته ارزیش اثر نکنه

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121

دولت خیلی زودتر از این ها باید استعفا میداد .. اما فرض کن این دولت استعفا بده تو این بلبشو کی میاد جاش ؟ کی بیاد مدیریت کنه این بحران رو ؟ اصلا" کسی را دارن از هر دو جناح ؟

باید شرایط اضطراری اعلام بشه .

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
صرافی ها دلار میفروشند؟ اگه نه از کجا میشه خرید؟
خرید گیفت کارت چطور، خوبه یا بعد از خریدن فروشش سخته؟

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
دولت هیچیش نمیشه، این همه بسته داده هیچ کدوم جواب نداده چون هر چی محدودیت خرید و فروش بیشتر بزارن مردم بیشتر میفهمن که دستشون خالیه و اینکه تا وقتی جدال با کل جهان ادامه داشته باشه اوضاع همینه و هیچ کسی نمیتونه کار خاصی کنه. مگه سه ماه پیش به کسی میگفتی سه ماه دیگه دلار میرسه یازده تومن، کسی باور میکرد ؟!! الان هم دلار پونزده تومنی برای پاییز حالت خوش بینانشه.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
یه عده میگن ممکنه دلار از این بالاتر نره. مثل سال 91 که دلار 1800 بود تا 3800 تومن رفت ( بیشتر 2 برابر شد) اما برای چند سال روی کانال 3000 و 4000 بود. سال 94 زیر 3700 بود
امسال هم دلار آزاد از 4700 رفت روی 12000 (2.5 برابر) میگن احتمالا روی 9000 تثبیت بشه.

27 فروردین 1390

قيمت دلار آمريکا در بازار ايران (تومان)
خريد 1127
فروش 1135
قيمت دلار آمريکا در بانک مرکزی(ريال)
خريد 10423
فروش 10443

8 بهمن 91 بازار آزاد
خرید 3490
فروش 3525

21 بهمن 94 بازار آزاد
فروش 3520

11 بهمن 95 بازار آزاد
خرید 3825
فروش 3845

23 بهمن 96 بازار آزاد
خرید 4620
فروش 4638

Last edited:

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
تا موقعی بحث تحریما باشه همینجور میره بالا تا زمانی که همه پول دست مردم تبدیل به ارز و طلا بشه
کی وایمیسته؟ دیگه کسی ریال نداشته باشه دلار بخره

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
اشتباه میگن چون با هیچ محاسبه و منطقی جور در نمیاد. بین 92 تا 94 ماه عسل برجام بود. اون زمان منابع ارزی خارجی وارد ایران شد. فروش و صادرات نفت افزایش پیدا کرد و دست واسطه ها برای مدتی کوتاه شد. گشایش های اعتباری و بانکی ایجاد شد و نقل و انتقال پول داشت از زیر سایه تحریم ها بیرون میرفت و سرمایه گذاران خارجی برای حضور در بازار ایران ابراز تمایل میکردند. اما این بار قضیه کاملاً فرق میکنه و تمام این موارد قرار هست معکوس بشه. ترامپ هم آدمی نیست که بتونه با اینا بشینه فالوده بخوره. پس قیاس حال حاضر با سال های پیش ، قیاس مع الفارق هست.

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
دولت هیچیش نمیشه، این همه بسته داده هیچ کدوم جواب نداده چون هر چی محدودیت خرید و فروش بیشتر بزارن مردم بیشتر میفهمن که دستشون خالیه و اینکه تا وقتی جدال با کل جهان ادامه داشته باشه اوضاع همینه و هیچ کسی نمیتونه کار خاصی کنه. مگه سه ماه پیش به کسی میگفتی سه ماه دیگه دلار میرسه یازده تومن، کسی باور میکرد ؟!! الان هم دلار پونزده تومنی برای پاییز حالت خوش بینانشه.

هرگز این ها با کل جهان جدال نداشتند ... بلکه چهل ساله که با کل جهان لاس زدن از شرق تا غرب .
اینها فقط با مردم ایران در جدال بودند و بس .

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
چطوری میشه به سامانه نیما دسترسی داشت و قیمت ها رو چک کرد؟
قرار هست میانگین وزنی نرخ خرید و فروش ارز بر مبنای معاملات انجام شده در سامانه نیما را در سامانه سنا ثبت کنند و قابل دسترسی باشد:
لینک سامانه سنا:
https://www.sanarate.ir

اطلاعیه بانک مرکزی در این زمینه را لینک زیر از سایت بانک مرکزی ببینید:
لینک: اطلاعیه بانک مرکزی در مورد اعلام روزانه نرخ ارز در سامانه سنا

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سال 90 هرکی دلار خریده بود 1100 تومن و سال 91 روی 3500 فروخته 210 درصد سود کرده
هر کسی زمستون 96 دلار 4600 تومن خریده مرداد 12000 فروخته 160 درصد سود کرده

هرکسی هم سال 91 روی 3500 خریده تا سال 96 فقط 32 درصد سود کرده. 5 سال فقط 30 درصد.

دوباره 160 درصد بره بالا باید بیاد روی 28500.

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
بچه ها من میخوام پولم رو از بانک بردارم و ارز یا سکه بخرم، یه راهنمایی نمیکنید کدوم بهتره و از کجا باید خرید؟

01100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
بچه ها من میخوام پولم رو از بانک بردارم و ارز یا سکه بخرم، یه راهنمایی نمیکنید کدوم بهتره و از کجا باید خرید؟
سلام
اگه بتونی ارز بخری بهتره. البته من خودم سکه خریدم
راستش از بین ارزها فکر دلارو که اصلا نکردم چون گفتم نکنه آمریکا سریال نامبرها رو باطل کنه و سرمایه م از دست بره

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
دوستان نظرتون در مورد خرید درهم امارات و یا سرمایه گزاری در بازار خودرو تا دیر نشده چیه ؟.

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
سلام
اگه بتونی ارز بخری بهتره. البته من خودم سکه خریدم
راستش از بین ارزها فکر دلارو که اصلا نکردم چون گفتم نکنه آمریکا سریال نامبرها رو باطل کنه و سرمایه م از دست بره
دوست من آمریکا سریال نامبرها رو باطل نمیکنه چون عمق پولش زیاده از دهات توی موزامبیک تا بارهایی که دانشمندا برای خودشون تو قطب شمال افتتاح کردن گسترش داره، یه بابایی یه حرفی زد و تو ذهن ناقص و معیوبش فکر میکرد میتونه مردم رو بترسونه وقیمت رو بیار پایین

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
دولت و مملکت هم چسبیده به این ۵۰۰۰ یا ۱۰۰۰۰ و یا ۲۰ الی ۳۰ سکه ای هست که دست مردم عادی هست که فقط برای حفظ ارزش پول هست و از خیلی قسمتها غافل شده
مانند آژانس املاک ها و قسمت مسکن
هر کی واس خودش یک ساز و قیمتی گذاشته و هیچ نظارتی روی اون قسمت نیست .

01100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
دوست من آمریکا سریال نامبرها رو باطل نمیکنه چون عمق پولش زیاده از دهات توی موزامبیک تا بارهایی که دانشمندا برای خودشون تو قطب شمال افتتاح کردن گسترش داره، یه بابایی یه حرفی زد و تو ذهن ناقص و معیوبش فکر میکرد میتونه مردم رو بترسونه وقیمت رو بیار پایین
ممکنه همینطور باشه که شما میگین ولی متوجه نشدم. نفوذ زیاد واحد پول آمریکا در سطح جهان چطور میتونه مانع از ابطالشون بشه یعنی رو چه قاعده ای این اتفاق میفته؟! چون با ورود دلار داخل هر کشوری ثبت میشن و معلومه کدوم دلار کجا رفته و ظاهرا با چین همین کارو کردن

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
دلار این هفته بنظرم قیمتش هر چیباشه این یک هفته با کمترین نوسانات قیمت میخوره
اگربره بالاتر که بعید میدونم اما در بازه ۱۰۵۰۰ تا ۱۱۰۰۰ ثابت میماند
اگر با عرضه حجیم ارز از سمت پتروشیمی ها مواجه بشیم دلار در بازه ۹۰۰۰تا۹۵۰۰ ثابت خواهد ماند و احتمالا زیاد بازه افزایشی نداریم

بالا