یعنی اینکه هزینه اینکار در برابر آنچه آمریکا بدست می آورد خیلی زیاد هست. جدا از هزینه زیاد و صدمه ای که به اعتبار دلار زده میشه آمریکا از کجا میخواد بفهمه کدام دلار در ایران قرار دارد, این اسکناس ها 100 دست می چرخه, شما موقعی که وارد فرودگاه امام میشید آیا مامور فدرال رزرو آمریکا رو می بینید که بگیرد دونه دونه اسکناس ها را اسکن کند؟ اگرنه با علم غیب میخواهند بفهمند کدام اسکناس در ایران قرار دارد؟
آمریکا اسکناس بدون پشتوانه چاپ میکنه این چه هزینه ای میتونه براش داشته باشه؟ اگر منظورتون اینه که از لحاظ حیثیتی هزینه سازه خب اونها که به فکر این چیزها نیستن و از زمانیکه مشغول چاپ دلار الکی شدن همه کشور ها و شرکای تجاری آمریکا اینو فهمیدن و باوجود اعتراضاتی که همیشه داشتن عملا کاری نکردن.
من فکر نمیکنم دانستن شماره سریال دلارهایی که در ایران هست برای اونها کار سختی باشه چون در همه جای دنیا ارزهای خارجی از مبادی رسمی وارد کشورها میشه و بعد از ورود هم ثبت میشن و در اون جاهایی هم که از راه های غیر قانونی وارد میشن طی مدتی که در معاملات مورد استفاده قرار میگیرن بالاخره وارد سیستم رسمی اعم از بانکها و صرافی ها میشن.
جدای از این حداقلش اینه که بعد از مدتی که متوجه در گردش نبودن برخی از این اسکناسها شدن احتمالا میفهمن از معدود جاهایی که دلار غیر رسمی وجود داره ایران ـه. البته این واسه برخی از دلارهایی هست که غیر سیستماتیک جابجا میشن وگرنه دلارهایی که با روشهای قانونی وارد کشور شدن قابل ردیابی اند.
قصدم این نیست ثابت کنم این کار صددرصد شدنیه! منظورم اینه که حتی از دید من مبتدی هم امکان پذیره و خود اون کشور که راه ها و سبک های بیشتر و دقیقتری هم برای کنترل دلار بلده