• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
ملت وقتی جای مغز تو اونجا خاک اره ریختن همین وضعیته
طرف سوار ماشین چینی 180 تومنی شده فکر کرده خیلی باکلاس شده چون قبلا بنز 180 بود
یا دنا سوار شده یه سره لنگ و پاچه اش رو کلاچه فکر میکنه ماشین لاکچری سوار شده
یارو 21 پراید خریده شده 30 تومن حال میکنه ماشین 30 تومنی سوار شده و نه تومن انگار سود کرده
و اصلا حواسش نیست که پراید گرون نشده پول ملی به فنا رفته
و تا وقتی با این جمعیت که اکثرا همین هستند زندگی کنی باید همین چیزها رو هم بشنوی

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
photo_2018-08-14_12-26-17.jpg

این است آرمان
این است لغو کاپیتولاسیون
این است روی پای خودیمون! واسادیم! میدونی Chara
برای اینکه روی آمریکا کم شه حاضریم تجزیه کنیمش
بیچاره فتحعلیشاه نور به قبرت بباره!

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
بازار ارز مثل قبل دچار بحران نمیشه و کم کم باید ثابت بشه ، بنظرم مردم خودشون دلشون میخواست دلار بره بالا چون تو بازار اجناس نصفه و نیمه قیمت قدیم بود الان که داره تمام اجناس میکشه بالا و کارخانجات به آستانه ورشکستگی رسیدن و دارن تعدیل نیرو میکنن یا تولیدشونو کم کردن ، یک الگو کاهشی باید شکل بگیره و اعتراضات مردم شکل بگیره ، دولت احتمالا سعی کنه نقدینگی رو کم کنه تا به سرنوشت اندونزی دچار نشیم و این شروع فلاکت و بدبختی مردم
هست ....

دولت میتونه نقدینگی رو همینطور افزایش بده با روال ثانیه ای نه میلیون تومن ! و شاهد از بین رفتن تمام کارخانجات و تولیدی ها باشیم و انذونزی دیگر ...

+ در کل سفت بچسبید که سال وحشتناکی رو پیش رو داریم

+ عزیزانی که راهکار بلدن بیان بگن تو این شرایط چه کنیم

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
ملت وقتی جای مغز تو اونجا خاک اره ریختن همین وضعیته
طرف سوار ماشین چینی 180 تومنی شده فکر کرده خیلی باکلاس شده چون قبلا بنز 180 بود
یا دنا سوار شده یه سره لنگ و پاچه اش رو کلاچه فکر میکنه ماشین لاکچری سوار شده
یارو 21 پراید خریده شده 30 تومن حال میکنه ماشین 30 تومنی سوار شده و نه تومن انگار سود کرده
و اصلا حواسش نیست که پراید گرون نشده پول ملی به فنا رفته
و تا وقتی با این جمعیت که اکثرا همین هستند زندگی کنی باید همین چیزها رو هم بشنوی
یه زمانی مگان و مزدا 3 30 میلیون بود سراتو 40 میلیون.
206 مدل 96 48 میلیون زدن. پارسال صفرش 35 میلیون بود
photo_2018-08-14_12-26-17.jpg

این است آرمان
این است لغو کاپیتولاسیون
این است روی پای خودیمون! واسادیم! میدونی Chara
برای اینکه روی آمریکا کم شه حاضریم تجزیه کنیمش
بیچاره فتحعلیشاه نور به قبرت بباره!
این نقشه قدیمیشه جدیدش از این کوچکتره یه خط مستقیمِ نقاط مرزی رو به هم وصل کرده

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
بعد از فروش دریای شمال و دریای جنوب و فروش خاک کشاورزی ایران و تقدیم کردن منابع گازی جنوب ایران به قطری ها و دادن نفت ارزان قیمت به کشورهایی مثل چین و کره با قراردادهای بلند مدت و زدن چوب حراج به سایر منابع کشور با توسل به دزدی و اختلاس و ... ، واقعاً از ایران چیز دیگه ای هم باقی مونده؟! اگه باقی مونده آمارش رو به آقایون و سران مملکت بدید تا اونها رو هم سریع به فروش برسونن تا یک وقت **** به خطر نیافته!

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
‏رئیس جمهور در جلسه هیئت دولت: مردم از سامانه نیما ارز نمی‌خرند. دستور دادم قیمت را پایین بیارن تا خرید ارز انجام شود.
قبلتر رئیس بانک مرکزی گفته بود در تعیین نرخ ارز سامانه نیما دخالت نمیکنیم. قیمت دستوری نداریم.

خدایا اینا دیگه کی هستن که خلق کردی؟:eek:

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
گفته بودم که
در این چند روز اخیر از بعد از بسته ی ارزی
حالا با یه سری نوسان کوچک قیمتها تقریبن به ثبات میرسه
تقریبا تا دوشنبه سه شنبه دیگه حدود قیمتها همینه حالا ۴۰۰ تومن پایینتر حدودن
اواخر هفته ی آتی کمی افزایش داریم که بعد سه روز میاد پایین
در نیمه شهریور و یا اوایل مهر افزایش قیمت مجدد داریم
در کل تو این هفته های باثبات و کمی رو به کاهش جزیی موقعیت خرید هست
ولی ماشین باز میره بالاتر
مسکن تغییرات محسوسی نخواهد کرد

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
صدای اخبار صداسیمای میلی می اومد رئیس جمهور محبوب گفت فلانی میگه کسی تو سامانه نیما ارز نمی خره ارز زیاد داریم، گفتم خب قیمت رو بیارین پایین تا بخرن
خب اگه ارز زیاده چرا 2 برابر کردین 5000 میکردین مردم اذیت نشن. همه چی 2 برابر شده. از کرایه تاکسی تا ...

گفته بودم که
در این چند روز اخیر از بعد از بسته ی ارزی
حالا با یه سری نوسان کوچک قیمتها تقریبن به ثبات میرسه
تقریبا تا دوشنبه سه شنبه دیگه حدود قیمتها همینه حالا ۴۰۰ تومن پایینتر حدودن
اواخر هفته ی آتی کمی افزایش داریم که بعد سه روز میاد پایین
در نیمه شهریور و یا اوایل مهر افزایش قیمت مجدد داریم
در کل تو این هفته های باثبات و کمی رو به کاهش جزیی موقعیت خرید هست
ولی ماشین باز میره بالاتر
مسکن تغییرات محسوسی نخواهد کرد
یه نظر شخصی یا یه احتمال میدم اضافه کن.
شهریور مهر ارز به چه خاطری میخواد بره بالا؟

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
خدایا اینا دیگه کی هستن که خلق کردی؟:eek:
خبرگزاریت رو عوض کن
‏رئیس جمهور در جلسه هیئت دولت: مردم از سامانه نیما ارز نمی‌خرند. دستور دادم قیمت را پایین بیارن تا خرید ارز انجام شود.
قبلتر رئیس بانک مرکزی گفته بود در تعیین نرخ ارز سامانه نیما دخالت نمیکنیم. قیمت دستوری نداریم.
اصل 2 تا خبر اینه . حالا خبرگزاری ها میتونن جمله مورد نظر و باب میلشون رو کات کنن تیتر کنن :android17:

همتی : نرخ‌هایی که شکل گرفته برای واردکنندگان خیلی قابل قبول نیست. بنابراین به سمت کاهش نرخ میرود.
همانطور که از ابتدا گفته ایم، در نرخ ارز دخالت نمی‌کنیم و بازار در این خصوص تصمیم می‌گیرد.

روحانی :« رئیس بانک مرکزی گله دارد که مردم در سامانه نیما نمی‌خرند ما ارز زیاد داریم نمیخرن . گفتم قیمت رو بردین بالا نمیخرن بیاورید پایین تا بخرند (به شوخی :p )
البته آقای روحانی بلافاصله تاکید کرد که دولت در سامانه نیما خیلی مداخله نمی‌کند و در این زمینه معمولاً دو طرف تقاضا و عرضه ایفای نقش می‌کنند.
ویدیو

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
خبرگزاریت رو عوض کن

اصل 2 تا خبر اینه . حالا خبرگزاری ها میتونن جمله مورد نظر و باب میلشون رو کات کنن تیتر کنن :android17:

همتی : نرخ‌هایی که شکل گرفته برای واردکنندگان خیلی قابل قبول نیست. بنابراین به سمت کاهش نرخ میرود.
همانطور که از ابتدا گفته ایم، در نرخ ارز دخالت نمی‌کنیم و بازار در این خصوص تصمیم می‌گیرد.

روحانی :« رئیس بانک مرکزی گله دارد که مردم در سامانه نیما نمی‌خرند ما ارز زیاد داریم نمیخرن . گفتم قیمت رو بردین بالا نمیخرن بیاورید پایین تا بخرند (به شوخی :p )
البته آقای روحانی بلافاصله تاکید کرد که دولت در سامانه نیما خیلی مداخله نمی‌کند و در این زمینه معمولاً دو طرف تقاضا و عرضه ایفای نقش می‌کنند.
ویدیو
جناب شیرین عقل بچه سال، لطفا از این به بعد پست های منو نقل قول نکن. لازم نیست ماله بکشید، کسی که برعکس شما که در خواب عمیقی قرار دارید، متوجه منظور و اوضاع و سخنان شده است.

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
جناب شیرین عقل بچه سال، لطفا از این به بعد پست های منو نقل قول نکن. لازم نیست ماله بکشید، کسی که برعکس شما که در خواب عمیقی قرار دارید، متوجه منظور و اوضاع و سخنان شده است.
اینجا فرومه خونه خالت نیست پفی...:D هرچی دلم بخواد نقل میکنم :general206:
خبر بولشت گذاشتی من خبر واقعی رو اطلاع رسانی کردم
این یعنی تعریف فروم . دوست نداری نیا ;)

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
اینجا فرومه خونه خالت نیست پفی...:D هرچی دلم بخواد نقل میکنم :general206:
خبر بولشت گذاشتی من خبر واقعی رو اطلاع رسانی کردم
این یعنی تعریف فروم . دوست نداری نیا ;)
درسته که فرومه ولی من به شما شیرین عقل کوچک میگم برای اجتناب از درگیری بنده رو نقل قول نفرمایید.
و همچنین برای کوری چشم انگل های اجتماعی چون شما اتفاقا خواهم آمد.

جناب پرزیدنت روحانی هیچ شوخی نداشتند و اتفاقا این گفته یعنی به بانک مرکزی دستور داده است تا قیمت ارز را در سامانه نیما پایین بیاورد و تمام خبرگزاری ها هم همین موضوع رو نقل کرده اند، بعداز این گفته که از زبونشون پرید البته به یکباره به یاد آوردند که قبلا گفته بودند در سامانه هیچ دخالتی ندارند و خود معامله کنندگان قیمت رو تایین میکنند.
حالا این ''خیلی'' دخالت نمیکنیم رو شما که شیرین عقل تشریف دارید، اشتباه فکر دیگری کرده اید.

http://www.entekhab.ir/fa/news/4242...رید-ارز-انجام-شود-قیمت-دلار-قطعا-پایین-می-آید

http://akharinkhabar.ir/politics/4511076/روحانی-دستور-دادم-قیمت-ارز-را-در-سامانه-نیما-پایین-بیاورند

http://www.ghatreh.com/news/nn43887438/دستور-دادم-قیمت-پایین-بیارن-خرید-ارز-انجام-شود

https://eslahatnews.com/100861/روحانی-دستور-دادم-قیمت-را-پایین-بیارن-ت.html

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
درسته که فرومه ولی من به شما شیرین عقل کوچک میگم برای اجتناب از درگیری بنده رو نقل قول نفرمایید.
و همچنین برای کوری چشم انگل های اجتماعی چون شما اتفاقا خواهم آمد.

جناب پرزیدنت روحانی هیچ شوخی نداشتند و اتفاقا این گفته یعنی به بانک مرکزی دستور داده است تا قیمت ارز را در سامانه نیما پایین بیاورد و تمام خبرگزاری ها هم همین موضوع رو نقل کرده اند، بعداز این گفته که از زبونشون پرید البته به یکباره به یاد آوردند که قبلا گفته بودند در سامانه هیچ دخالتی ندارند و خود معامله کنندگان قیمت رو تایین میکنند.
حالا این ''خیلی'' دخالت نمیکنیم رو شما که شیرین عقل تشریف دارید، اشتباه فکر دیگری کرده اید.

http://www.entekhab.ir/fa/news/4242...رید-ارز-انجام-شود-قیمت-دلار-قطعا-پایین-می-آید

http://akharinkhabar.ir/politics/4511076/روحانی-دستور-دادم-قیمت-ارز-را-در-سامانه-نیما-پایین-بیاورند

http://www.ghatreh.com/news/nn43887438/دستور-دادم-قیمت-پایین-بیارن-خرید-ارز-انجام-شود

https://eslahatnews.com/100861/روحانی-دستور-دادم-قیمت-را-پایین-بیارن-ت.html
فیلم ـشو بالا گذاشتم . کامل مشخصه کجای صحبت شوخیه کجاش جدیه
نیازی نیست به یه مشت خبرگزاری آت و آشغال :general502: لینک بدی
واقعا باید به عقل کسی که به خبر اینا استناد میکنه و تحقیقی هم نمیکنه شک کرد ;)

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
ملت دلار 12000 خریدن به امید سود
الان با هر خبر مثبت پاچه اینو و اون رو میگیرن
آقا به من چه که افتادی تو تله بازار
چند ماه صبر کن 120 هزار میشه

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
این نقشه قدیمیشه جدیدش از این کوچکتره یه خط مستقیمِ نقاط مرزی رو به هم وصل کرده
اگه اینطور بخوان تقسیم کنن آذربایجان چیزی که گیرش نمیاد هیچ یه تیکه از خاکش رو هم باید بده :general304:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
به نظرتون باز کانال 9000 میاد ؟ یا حتی پایین تر

اگه اینطور بخوان تقسیم کنن آذربایجان چیزی که گیرش نمیاد هیچ یه تیکه از خاکش رو هم باید بده :general304:
چه ربطی به خاک داره؟
با رسم شکل کشیدم تا شاید متوجه بشی /:
map.jpg
این پست هم رو گذاشته بودم
https://forum.persiantools.com/threads/بدون-شرح.919640/page-3#post-12504149

بالا