• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
جداً انتظار دارید تحریمهایی به این گستردگی طی یک مذاکره 2-3 روزه حل شود؟؟
فکر نمی کنید اگر واقعاً به این صورت بود این تعداد شرکت بزرگ خود را درگیر مشکلات قطع ارتباط تجاری با ایران می کردند؟؟

البته من خیلی خیلی کنجکاوم که بدانم بانکها ارزها مورد بحث زیر را کی و کجا و به چه کسانی فروخته اند چون به هر بانکی که رفتم می گفتند "بانک مرکزی به ما ارز نمی دهد " اصلاً هم دروغ نمی گفتند:blink::

داستان اینگونه آغاز شد که هشتم بهمن ماه سال گذشته کمیته پنج نفره ارزی در وزارت امور اقتصادی و دارایی برداشت از حساب بانکها را تصویب و دولت نیز در تاریخ 18 بهمن ماه این مصوبه را برای اجرا به بانک مرکزی ابلاغ کرد. برهمین اساس، مقرر شد به شرح جدول ذیل بانک مرکزی از حساب بانکها برداشت کند.
بانکمبلغ پرداختی بابت مابه‌التفاوت ارز دریافتی
بانک صنعت و معدن18869000000
بانک ملت7923253000000
بانک رفاه4202555000000
بانک مسکن133311000000
بانک سپه2049253000000
بانک کشاورزی63276000000
بانک ملی23488157000000
بانک تجارت7025079000000
بانک صادرات4159688000000
بانک توسعه صادرات9062311000000
بانک کارآفرین2315842000000
بانک پارسیان4407585000000
بانک اقتصادنوین601548000000
بانک سامان8846393000000
بانک پاسارگاد4534776000000
بانک سینا1192297000000
پست بانک821622000000
بانک سرمایه1302140000000
مجموع87561887000000

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
جداً انتظار دارید تحریمهایی به این گستردگی طی یک مذاکره 2-3 روزه حل شود؟؟
فکر نمی کنید اگر واقعاً به این صورت بود این تعداد شرکت بزرگ خود را درگیر مشکلات قطع ارتباط تجاری با ایران می کردند؟؟

البته من خیلی خیلی کنجکاوم که بدانم بانکها ارزها مورد بحث زیر را کی و کجا و به چه کسانی فروخته اند چون به هر بانکی که رفتم می گفتند "بانک مرکزی به ما ارز نمی دهد " اصلاً هم دروغ نمی گفتند:blink::

جو روانی تو بازار ایران تاثیر زیادی داره ! ولی نه در حد اینکه دلار بشه 1000 !
-

چو جواب دانی و سوال پرسی !!!!

الان می شناسم ، 10 میلیون دلار LC باز کرده ، داخلی ( دلار ) !
خیلی راخت ! همه رو هم انتقال داده بانک ترکیه !
هیچ جنسی هم وارد نکرده ! به همین راحتی !

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
مگه می شه ، از اول هم می دونستن دمشق رو موافقت نمی کنند ، شدن مثل بچه های اجمق لج باز که مثلا باباشون شمال نبرده ، شب بابا می گه کجا بریم پارک ! می گه بریم پارک های شمال !

احمقانست که بابا به خاطر یه پارک شب بره شمال و برگرده

متاسفانه تایید می شه

باز خوبه این صالحی زبان انگلیسی حالیش هست

مهم نیس
همین که اسم سوریه رو میکشن وسط برا خبرسازیه

اینطوری قیمت نفت رو به خاطر ترس از عدم برگزاری حفظ میکنن

ترکیه که دست و پا میزنه به عنوان یه قدرت تو منطقه معروف شه رو قهوه ای میکنه

در هر صورت این نشست برگزار میشه

اما نه تو یه کشوری که بتونه رقیب سیاسی اینا تو منطقه بشه

برا همین هم بغداد رو قاطی ماجرا کردن

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
آخه واسه ترکیه که واسه ال سی دلار نمیدن:wacko: لیره ترکیه هست.شایدم من اطلاعی ندارم.
-

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
آخه واسه ترکیه که واسه ال سی دلار نمیدن:wacko: لیره ترکیه هست.شایدم من اطلاعی ندارم.

نه ! ال سی داخلی باز کرده ! بین بانکی ! با دلار ! اونجا هم نوشتم !

حالا چطور انتقال به ترکیه داده که می دونستم الان تو پی تی نبودم !

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
-

من اطلاعی نداشتم تا الان که شما گفتید ولی من از چند نفر هم که توی کار LC بودند سوال کردم آنها هم بدجور می نالیدند.
حتی یکنفرشون بهم گفت که دیگر LC زیر 300 هزار یورو براشون باز نمی کنند (اگر هم بخواهند باز کنند)

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
مهم نیس
همین که اسم سوریه رو میکشن وسط برا خبرسازیه

اینطوری قیمت نفت رو به خاطر ترس از عدم برگزاری حفظ میکنن

ترکیه که دست و پا میزنه به عنوان یه قدرت تو منطقه معروف شه رو قهوه ای میکنه

در هر صورت این نشست برگزار میشه

اما نه تو یه کشوری که بتونه رقیب سیاسی اینا تو منطقه بشه

برا همین هم بغداد رو قاطی ماجرا کردن

چه قیمتی ؟ که کلینتون بخنده به این کار ایران ؟

ترکیه رو خوب کار کردن ، فکر می کرد خیلی گنده شده !

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
من اطلاعی نداشتم تا الان که شما گفتید ولی من از چند نفر هم که توی کار LC بودند سوال کردم آنها هم بدجور می نالیدند.
حتی یکنفرشون بهم گفت که دیگر LC زیر 300 هزار یورو براشون باز نمی کنند (اگر هم بخواهند باز کنند)
---------------

Last edited:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
نه ! ال سی داخلی باز کرده ! بین بانکی ! با دلار ! اونجا هم نوشتم !

حالا چطور انتقال به ترکیه داده که می دونستم الان تو پی تی نبودم !

داوود واقعا دوست داری بدونی ؟
i248535_63014116575034495205.png

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
چرا مکان مذاکرات هسته‌ای ایران اهمیت پیدا کرد؟ - Tabnak.IR | تابناك

این رو بخونید خیلی جالب هست . انگار جدیدا تابناک یه محلل سیاسی درست و حسابی اورده .

در ضمن به تحلیل های محسن رضائی هم توجه کنید .

پ ن : بدون جبهه سیاسی نگاه کنید از نگاه یک سرمایه دار فک کنم متاسفانه 90% کارشناس های اینجا نمیتونن به این صورت تحلیل کنند . به نظر خودم احتمال اینکه توافقی بشی خیلی زیاده چون آمریکا میخواد ریباد اقتصادی کنه و 100% اروپا از همین ریباد اقتصادی بزرگترین ضرر رو میکنه یه نگاه کوچیک به همین 3 روزه و اکسچنج ریت یورو جای فکر داره . در ضمن توافقی هم اگر بشه معنی ایش این نیست که همه تحریم های ایران لغو بشه . خیر بلکه مثه دولت آقای خاتمی سبک تر میشه و امتیازات اقتصادی میگیره . در ضمن دوستانی که گمانه زنی درباره قیمت دلار میکنند که تابستون قیمتش این میشه و یا چیز دیگه لطفا یه بررسی درباره تاریخچه نرخ ارز در ایران بکنند بد نیست :

قیمت دلار در بازار آزاد در 33سال قیمتاش به تومن هست:
1357 10
1358 14
1359 20
1360 27
1361 35
1362 45
1363 58
1364 61
1365 74
1366 99
1367 96
1368 120
1369 141
1370 142
1371 149
1372 180
1373 263
1374 403
1375 444
1376 478
1377 646
1378 863
1379 813
1380 792
1381 799
1382 832
1383 874
1384 904
1385 922
1386 935
1387 966
1388 1000
1389 1100

توجه کنید به این جدول ارز یک کالا هست و همون جور که یک کالا هست ارزش سرمایه گذاری داره . همین کالا قیمتش تحت مسائل سیاسی و روند بازار تغییر میکنه سال 90 پر تنش ترین سال در این این 33 سال از لحاظ سیاسی بوده و همین جور گند ترین سال در سطح مدیریت کلان اقتصادی . اگر موافقتی حاصل بشه دوباره به احتمال قوی رشد ارز برمیگرده به سال 74 تا 82 که این سناریو از دید حاصل شدن توافقی در این نشست هست . اگر نشه فاتحه این مملکت رو باید از همین حالا خوند . حالا سناریوی بدتر : اگر توافقی حاصل نشه و تحریم ها از این بیشتر بشه و همه بانک های ایرانی رو که الان مشمول تحریم ها نشدن رو بگیره و با توجه به نرخ تورم و تحریم های جدید که از در و دیوار میباره رک و راست باید جمع کرد رفت وقتی نرخ تورم به این شکل هست شما اگر کل سرمایتون به ارز باشه و همیشه بتونید حفظ سرمایه کنید همون نرخ تورم هچل هفت همه این رو از جیب شما در میاره . دوستان عزیز که توی بحث شرکت میکنند لطفا تحلیل کنند . گمانه زنی نکنن .
این از دلار . 2 روز پیش سعادت یه خبری از اردوغان برای داد و بیداد کردنش گفت ! حالا این جواب رسمی وزارت امور خارجه ترکیه :

توضیح مقامات ترک درباره سخنان تند اردوغان - Tabnak.IR | تابناك

بازی سیاسی جای اربده کشی و داد و بیداد کردن نیست . دقیقا کار این شخص مصه بعضی از مقامات خودمون بود که میرن واسه خودشون سینه چاک میکنن و حرفای احساسی میزنن . اگر این واکنش امور خارجه ترکیه انجام نمیشد ارز در بازار ایران برای شنبه از خودش حداقل 15 تومن واکنش نشون می داد و گرون میشد که با این کار به نظر خودم عملا دیگه این یک واکنش سوخته هست و دیگه نمیتونه بازار واکنش نشون بده . بخاطر این پست رو این موقع دادم چون تحلیلی که داشتم امروز میکردم و جمع بندی واکنش های سیاسی کشورهای مختلف تا همین الان طول کشید خرید بنده برای فردا 75000 دلار هست باید این خرید موقعی انجام بشه که به اصطلاح دریا آروم هست و من بدونم که میتونم با سود ثابت 10 تومن روی هر دلار بشه تا ساعت چهار همه این مقدار رو فروخت ;) . البته این مقدار سود برای بنده که فقط کارم حواله هست و طرف حسابم صرافی ها هست مثه سود تولید کننده هست به فروشنده :lol:

این نرخ کانون صرافان برای 5 شنبه هست

مشاهده پیوست 129515

همون جور که میبیند که حداقل نرخ هست و طبق بخشنامه بانک مرکزی و مصالحه کانون صرافان تا مبلغ 10 تومان بالاتر برای اسکناس و 25 تا 30 تومن برای حواله مجاز هست .

لطفا دوستان گرامی تاپیک داریم که عملا تخصصی هست سعی کنید تحلیل کنید مثه بلومبرگ با این تفاوت که بازار داخلی خودمون رو تحلیل میکنیم که تحلیلش صد البته به خاطر وجود رانت های سنگین در این بازار سخت تر هست . تحلیل های بعضی از دوستان حکم طلا رو داره . بنده از تحلیل های دوستانی مصه mohene استفاده کردم و حداقل 2 بار به سودم تموم شده . این ارز کاملا وابسته به شرایط و واکنش های سیاسی هست . تحلیل کنید ولی بدون تمایلات درونی . سرمایه باید در کانالانی راه پیدا کنه که ایمن باشه حتی برای زمان بسیار اندکی .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
داداش نیکی و پرسش ؟

خروج این ارز ایران به راحتی از طریق شبکه بانکی انجام میشه . بعضی از بانک های خصوصی ایران با هالک بانک ترکیه و یه دونه دیگه هنوز طرف قرار داد هستند . اینا میان این ال سی های ریالی رو تنزیل میدن و چون منشا دلار داخلی هست به اینا بانکی که تنزیل میکنه کش (نقد) نمیده . میان یه حساب ارزی در همون بانک خصوصی طرف قرار داد این 2 بانک ترکیه که داره این ال سی ها رو تنزیل میکنه باز میکنن و مبلغ به صورت همون دلار واریز به حساب ارزی میکنند . از بهمن ماه پارسال به بازنگری مقررات ارزی بانک مرکزی سرفصل "منشاء ارز داخلی-خارجی" حذف شده . بنابر این بانک ها دیگه نمی تونن بگن که ارز شما منشاء داخلی هست و امکان حواله به خارج از کشور نیست . میان روی هر دلار با هزینه کوفت درد و زهرمار 7.3% کارمزد میدن و چون منشاء پول حساب ارزی هست و طبق سرفصل مقررات ارزی حواله اون بلا مانع هست و هم هیچ سقفی نداره به راحتی حواله میکنند . این بود کل پروسه انجام این کار

البته خوشحال نشید و فکر نکنید میتونید این کار رو انجام بدید چون باید شرکت مرتبط با واردات داشته باشید و همچنین حساب جاری ارزی و گردش مالی حداقل در سال 50 میلیون دلار . اگر دارید بسم ا....

پ ن : لطفا پیغام خصوصی ارسال نکنید در این باره چون به هیچ عنوان جواب نمیدم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
چرا مکان مذاکرات هسته‌ای ایران اهمیت پیدا کرد؟ - Tabnak.IR | تابناك

این رو بخونید خیلی جالب هست . انگار جدیدا تابناک یه محلل سیاسی درست و حسابی اورده .

این که سیاسی بود ...
اهمیتش واسه ما چیه؟

یکم به روز باشینم بد نیست الان نسبت یورو به دلار 1.3068 هست یعنی دلار تقویت شده .

نه بحث سر تیترش و اونی که قرمز کرده بودم بود

سقوط ارزش دلار به پایین‌ترین حد خود

ارزش یورو در برابر دلار 0.15 درصد افزایش یافت

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
خب دقیقا امروز همون جور که پیش بینی کردم شد خوشبختانه :دی 3 تومن هم در هر دلار افت قیمت داشت و بازار آرومی رو داریم :دی

این که سیاسی بود ...
اهمیتش واسه ما چیه

اهمیتش اینه که همون جور که گفتم تنش های سیاسی اگر خنثی نشه بر روی بازار ارز تاثیر گذار هست . نرخ ارز رو از روی همین تنش های سیاسی میشه پیش بینی کرد .

نرخ های بعضی از مناطق رو میزارم جهت اطلاغ

نرخ فروش دلار آمریکا در تهران : 1906 تا 1913 تومان
نرخ حواله : 1924 الی 1935 تهران
نرخ ارز جلفا اسکناس : 1915 تومن

به تفاوت نرخ جلفا که جزو منطقه آزاد ارس حساب میشه توجه کنید ! بازار عرضه و تقاضا بر روی نرخ تاثیر گذار هست . البته نا گفته نمونه که در جلفا فقط 3 صرافی وجود داره

البته تا اینجا
608_eskelet_24.gif

این هم نرخ اعلامی اتحادیه صرافان هست :

مشاهده پیوست 129623

امروز نرخ یه نیم ساعت دیرتر در اومد :دی

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
خروج این ارز ایران به راحتی از طریق شبکه بانکی انجام میشه . بعضی از بانک های خصوصی ایران با هالک بانک ترکیه و یه دونه دیگه هنوز طرف قرار داد هستند . اینا میان این ال سی های ریالی رو تنزیل میدن و چون منشا دلار داخلی هست به اینا بانکی که تنزیل میکنه کش (نقد) نمیده . میان یه حساب ارزی در همون بانک خصوصی طرف قرار داد این 2 بانک ترکیه که داره این ال سی ها رو تنزیل میکنه باز میکنن و مبلغ به صورت همون دلار واریز به حساب ارزی میکنند . از بهمن ماه پارسال به بازنگری مقررات ارزی بانک مرکزی سرفصل "منشاء ارز داخلی-خارجی" حذف شده . بنابر این بانک ها دیگه نمی تونن بگن که ارز شما منشاء داخلی هست و امکان حواله به خارج از کشور نیست . میان روی هر دلار با هزینه کوفت درد و زهرمار 7.3% کارمزد میدن و چون منشاء پول حساب ارزی هست و طبق سرفصل مقررات ارزی حواله اون بلا مانع هست و هم هیچ سقفی نداره به راحتی حواله میکنند . این بود کل پروسه انجام این کار

البته خوشحال نشید و فکر نکنید میتونید این کار رو انجام بدید چون باید شرکت مرتبط با واردات داشته باشید و همچنین حساب جاری ارزی و گردش مالی حداقل در سال 50 میلیون دلار . اگر دارید بسم ا....

مرسی مرتضی جان ! خودش اینجوری گفته بود ! ولی باور نکردم ! توضیح به این کاملی نداد ! ولی یه چیزایی گفت که من سر در نیاوردم !

پ .ن : یه پ.خ دادم بابت این موضوع :D ;)

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
واسه یدونه ویزاکارت 5000 دلاری ، تازه اونم به نرخ نیمه دولتی و فقط یکبار در سال.50 میلیون تومن سپرده می خوان که تا یکسالم جلوشو میبندنو نمیتونی برداشتش کنی.
حالا شما فکر کن یه حساب ارزی تو ایران باز کنی با نرخ بانکی و تو ترکیه برداشت کنی.:lol: شرکت تو ترکیه با من حساب بانکی تو هالک بانک هم موجوده:) هر کی تونست بفرسته سودشم ماله خودش فقط یه بارم برای ما حواله بفرسته کافیه:blush:

مرسی مرتضی جان ! خودش اینجوری گفته بود ! ولی باور نکردم ! توضیح به این کاملی نداد ! ولی یه چیزایی گفت که من سر در نیاوردم !

پ .ن : یه پ.خ دادم بابت این موضوع :D ;)

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
نرخ های امروز رو میذارم خودتون ببینید و مقایسه کنید . نکته مهمتر اینکه از امروز اکثر صرافی بانک ها هم شروع به معامله کردن .

قیمت اسکناس دلار آمریکا تهران : 1904 تا 1910
قیمت حواله : 1921.5 تا 1931
قیمت ارز در جلفا : 1911 تومان

قیمت اعلامی کف اتحادیه صرافان :

مشاهده پیوست 130100

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
مرتضی جان ! واقعا یه مشت یابو نفهم هستند !

شبکه ی تلویزیونی پرس تی وی اعلام کرد که مذاکرات ایران و 1+5 در استانبول ترکیه برگزار می شود.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، پرس تی وی به نقل از یک مسئول در شورای عالی امنیت ملی گزارش داد که مذاکرات ایران و پنج یعلاوه یک در روزهای 13 - 14 آپریل در استانبول برگزار می شود.

پیش از این ایران، بغداد و پکن را برای برگزاری مذاکرات پیشنهاد کرده بود.

اخبار تکمیلی متعاقبا ارسال می شود.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرده بود که مذاکرات دو طرف در تاریخ ۱۳ و ۱۴ آوریل در استانبول ترکیه برگزار می شود، با این همه کمی بعد ایران موضع خود را تغییر داد و گفت استانبول در این مذاکرات بی طرف نیست و گفتگوها باید در کشوری بی طرف مثل عراق برگزار شود.
نیویورک تایمز به نقل از برخی کارشناسان نوشته پذیرش چنین درخواستی برای رهبران ایران که می خواهند نشان بدهند دست بالا را در مذاکرات دارند دشوار خواهد بود با این همه دولت آمریکا با کمتر از بسته شدن تاسیسات فردو کنار نخواهد آمد.
در همین حال روزنامه واشنگتن پست خبر داده که تصاویر هوایی تاسیسات هسته ای فردو سه سال پیش توسط یک هواپیمای بدون سرنشین سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا که به عمق خاک ایران نفوذ کرده بود گرفته شده است.

بالا