• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
طرف سکته کرده رسما!نصف بدن فلج!جدی میگم ها!
دیگه از نابودی یه سری ادما یه سری برج ساز میشن دیگه.
حالا دیگه دلارم برگرده , برای این شخص یا افرادی مثل این شخص که سلامتی نمیشه , تموم شد رفت.

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
تو اين چند هفته اخير ديديم كه چه سيستمی جلوی افت قيمت دلار رو ميگيره اگه فردا صبح ساعت 9 هم دوباره شاهد بالارفتن قيمت دلار تا 1690 باشيم فرضيه من درست از آب درمياد.

چه سیستمی؟؟؟؟؟؟؟
اگه ا .ن هیچ سهمی در قضیه مذاکرات بهش اختصاص داده نشه امید اینکه مذاکرات مثبت باشه هست
مثل قضیه استانبول که حتی بهش نگفته بودن پیشنهاد ایران چی هست

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان به نظرتون باز قیمت ها میره بالا یا می یاد پایین ؟ من که میگم پایین !

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
والا چی بگم!من از یکی از آشنا ها شنیدم خونشونو فروخته بودن تحت تاثیر این جریانات و همه رو دلار 1900 خریده بوده.الانم سکته مغزی کرده افتاده یه گوشه بنده خدا!
از این صحبت های فارس نیوزی زیاد میشنویم این روزا جالبه همه خونشون را میفروشن وبعد هم سکته میکنن:blink:
ولی به طور کلی مال دنیا بی ارزش تر از اونه که فکرشون بکنی
ضمنا من جای این بابا باشم یک مدت صبر میکنم بعدش که باز قیمت ها بالا رفت میره چهار راه استانبول میفروشم:D

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آخه آدم اینقدر بی فکر و طمعکار که بره همه چیو بفروشه بزنه به سکه
من نیم 290 خریدم و 345 الان ماتم گرفتم.
اون بنده خدا که دیگه هیچی

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
از این صحبت های فارس نیوزی زیاد میشنویم این روزا جالبه همه خونشون را میفروشن وبعد هم سکته میکنن:blink:
ولی به طور کلی مال دنیا بی ارزش تر از اونه که فکرشون بکنی
ضمنا من جای این بابا باشم یک مدت صبر میکنم بعدش که باز قیمت ها بالا رفت میره چهار راه استانبول میفروشم:D

والا من طرف و مستقیم نمیشناسم ولی از کسی که شنیدم داماد دوستم بود!طرف پدر شوهر خواهرش بوده! با فشار پسرش خونشون و فروختن!

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
آخه آدم اینقدر بی فکر و طمعکار که بره همه چیو بفروشه بزنه به سکه
من نیم 290 خریدم و 345 الان ماتم گرفتم.
اون بنده خدا که دیگه هیچی

تقصیر پسرش بوده ظاهرا!بابا پیرشو مجبور کرده خونشو بفروشه بره دلار بخره!

Last edited:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

بیچاره باباهه .این بچه ها گاهی فکر میکنن عقل کلن باباهاشون هم عقلشونو میدن دست بچه ها

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
یعنی با این حرف ها الان نتیجه گیری می کنیم که این دلار ۱۷۰۰ تومنی ماندنی هست ... درسته؟

این حرف ها رو ۶۹ می زدن آدم باور می کرد که یک هو نصف شد ارزش دلار و امیدی هم برای بازگشتش نبود چون جنگ تموم شده بود ... ولی الان حرف بلا نسبت مفتیه چون شرایط تغییر نکرده و درصد اینکه این قیمت بمونه از هر کسی بپرسید می گه زیر ۳۰٪ هستش مگر اینکه اتفاقی انقلابی بیفته!

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
بالا رفتن نرخ دلار یه شمشیر دو لب هست برای دولت . سودش رو زیاد میکنه اما بعد به ضرر خودش میشه . مثل یک چرخه هست ، اولش سود خوبی داره اما به قیمت نابود شدن همه چیز خواهد بود .
بذار یه مثال ساده تر بزنم . توی واکنش های شکافت هسته ای همیشه یه عامل بازدارنده میذارن چرا که همونطوری که اورانیوم داره سود میرسونه و انرژی میده اگه کنترلش نکنی منفجر میشه و نابودت میکنه !
ارز هم همینه . به نظرم دولت سودی که باید میکرد رو کرد. الان هم داره سعی میکنه کنترلش کنه. چندین دفعه هم عرض کردم الان بازار فوق العاده بازار خطرناکی هست . هیچ کسی با قطع و یقین نمیتونه حرف بزنه . فعلا نظاره کردن بهترین تصمیم است .

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
چون سیاست های کلان اقتصادی این دولت اکثرا اشتباهه(به قول یک شخصی این روش های اقتصادی دولت را یک دانشجوی ترم اول اقتصاد هم پیشنهاد نمیکنه)
دیر یا زود باز قیمت ها افزایش خواهد داشت
وقتی قیمت ها بالا بره ارزش پول پایین می یاد
در نتیجه مردم باز سعی میکنن با یک سرمایه گذاری ارزش پولشون را حفظ کنن و چون در ایران بازار هایی مثل بورس و...چندان فعال نیست و مردم هم شاید چندان وارد نباش باز این سرمایه سرگردان میره سمت زمین و طلا و دلار و باز هم قیمت این اقلام میره بالا
خصوصا دلار چون همین الانش دولت در تهیه دلار با مشکل مواجهه و هی داره دلار مسافرتی و... را کمتر میکنه

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70

به نظرم آدم باید با سرمایش بازی کنه نه با زندگیش !

چون سیاست های کلان اقتصادی این دولت اکثرا اشتباهه(به قول یک شخصی این روش های اقتصادی دولت را یک دانشجوی ترم اول اقتصاد هم پیشنهاد نمیکنه)
دیر یا زود باز قیمت ها افزایش خواهد داشت
وقتی قیمت ها بالا بره ارزش پول پایین می یاد
در نتیجه مردم باز سعی میکنن با یک سرمایه گذاری ارزش پولشون را حفظ کنن و چون در ایران بازار هایی مثل بورس و...چندان فعال نیست و مردم هم شاید چندان وارد نباش باز این سرمایه سرگردان میره سمت زمین و طلا و دلار و باز هم قیمت این اقلام میره بالا
خصوصا دلار چون همین الانش دولت در تهیه دلار با مشکل مواجهه و هی داره دلار مسافرتی و... را کمتر میکنه

بله دوست عزیز دقیقا همینطور هست.
سوء مدیریت توی این کشور موج میزنه ... افرادی در راس هستند که متاسفانه اصلا نه در زمینه اقتصاد ، نه سیاست، نه دیپلماسی و نه ... کلا هیـــچ، بوووق ! شاید هم این حق مردم باشه . شما فقط خودت و من رو نبین . خر زیاد هست توی این جامعه .. زیاد

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
الان دولت داره ارز تزریق میکنه به بازار درسته؟
با چه قیمتی تزریق میکنه؟ و از چه طریقی؟

dss

Registered User
لایک‌ها
198
ارز تو بودجه امسال چقدره؟ نوع مدیریتش را چطور تعیین کردند؟

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
مدیریتش فکر کنم شناور مدیریت شدست ولی من تغییری در نرخ دلار دولتی نمی بینم نمی دونم شناورش کجاشه!

مکه مهمه! یک هو می بینی میلیون ها دلار مفقود میشه کسی اونا رو پیدا کرد؟ به نظرم مجلس و تصویب بودجه تا حدی تشریفاتی هستند!

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
دوستان درهم آزاد چنده امروز ؟ احتمال داره پایین بازم بیاد ؟
بعد ممکن هست کسی باشه که بتونه درهم دولتی بده ؟

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
دوستان درهم آزاد چنده امروز ؟ احتمال داره پایین بازم بیاد ؟
بعد ممکن هست کسی باشه که بتونه درهم دولتی بده ؟

دوست عزیز بیشتر پیش بینی روی کاهش هست .
راجع به سوال دوم شما جواب خیر هست .

بالا