نگفتم دلار !
عرض کردم سکه و طلا.
به ایشون هم بفرمایید فکر بکنند سریعتر به جای غصه.
طرف سکته کرده رسما!نصف بدن فلج!جدی میگم ها!
نگفتم دلار !
عرض کردم سکه و طلا.
به ایشون هم بفرمایید فکر بکنند سریعتر به جای غصه.
خب هر چقدر هم ضرر باشه به هر حال باید تصمیم گرفت !طرف سکته کرده رسما!نصف بدن فلج!جدی میگم ها!
دیگه از نابودی یه سری ادما یه سری برج ساز میشن دیگه.طرف سکته کرده رسما!نصف بدن فلج!جدی میگم ها!
تو اين چند هفته اخير ديديم كه چه سيستمی جلوی افت قيمت دلار رو ميگيره اگه فردا صبح ساعت 9 هم دوباره شاهد بالارفتن قيمت دلار تا 1690 باشيم فرضيه من درست از آب درمياد.
از این صحبت های فارس نیوزی زیاد میشنویم این روزا جالبه همه خونشون را میفروشن وبعد هم سکته میکنن:blink:والا چی بگم!من از یکی از آشنا ها شنیدم خونشونو فروخته بودن تحت تاثیر این جریانات و همه رو دلار 1900 خریده بوده.الانم سکته مغزی کرده افتاده یه گوشه بنده خدا!
از این صحبت های فارس نیوزی زیاد میشنویم این روزا جالبه همه خونشون را میفروشن وبعد هم سکته میکنن:blink:
ولی به طور کلی مال دنیا بی ارزش تر از اونه که فکرشون بکنی
ضمنا من جای این بابا باشم یک مدت صبر میکنم بعدش که باز قیمت ها بالا رفت میره چهار راه استانبول میفروشم![]()
آخه آدم اینقدر بی فکر و طمعکار که بره همه چیو بفروشه بزنه به سکه
من نیم 290 خریدم و 345 الان ماتم گرفتم.
اون بنده خدا که دیگه هیچی
تقصیر پسرش بوده ظاهرا!بابا پیرشو مجبور کرده خونشو بفروشه بره دلار بخره!
تقصیر پسرش بوده ظاهرا!بابا پیرشو مجبور کرده خونشو بفروشه بره دلار بخره!
چون سیاست های کلان اقتصادی این دولت اکثرا اشتباهه(به قول یک شخصی این روش های اقتصادی دولت را یک دانشجوی ترم اول اقتصاد هم پیشنهاد نمیکنه)
دیر یا زود باز قیمت ها افزایش خواهد داشت
وقتی قیمت ها بالا بره ارزش پول پایین می یاد
در نتیجه مردم باز سعی میکنن با یک سرمایه گذاری ارزش پولشون را حفظ کنن و چون در ایران بازار هایی مثل بورس و...چندان فعال نیست و مردم هم شاید چندان وارد نباش باز این سرمایه سرگردان میره سمت زمین و طلا و دلار و باز هم قیمت این اقلام میره بالا
خصوصا دلار چون همین الانش دولت در تهیه دلار با مشکل مواجهه و هی داره دلار مسافرتی و... را کمتر میکنه
دوستان درهم آزاد چنده امروز ؟ احتمال داره پایین بازم بیاد ؟
بعد ممکن هست کسی باشه که بتونه درهم دولتی بده ؟
مرسیدوست عزیز بیشتر پیش بینی روی کاهش هست .
راجع به سوال دوم شما جواب خیر هست .