drdexter
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 4,171
- لایکها
- 3,550
یورو هم شامل این قانون زیر 2006 هم می شود یا خیر؟
اسکناس هیچ ارزی رو گلم زیر 2006 نگیر

یورو هم شامل این قانون زیر 2006 هم می شود یا خیر؟
قیمت خرید فعلا پرت هست فعلا سمت فروش نریددر ضمن خیلی ها هم میگن که خرید نداریم![]()
شرمنده اصلا حواسم نبود ببخشید![]()
در مورد خرید ارز از صرافی موقعی که اسکناس میگیرد فرقی نداره چه 100 دلاری و چه پائینتر دقت کنید اسکناس اگر وسط تا خوردگی هم داشته باشه ایراد نداره ولی طوری نباشه که به پرتره وسط آسیب زده باشه . در ضمن اسکناس زیر 2006 به هیچ عنوان قبول نکنید . اگر صرافی هم گفت ایراد نداره خودم قبول میکنم باز هم زیر بار نرید چون عملا گفته شون کشک هست. مورد آخر اگر اسکناس 2004 دادن به شما در خارج از ایران هم به زور برای شما اکسچنج میکنن .![]()
ساعت خرید بهترین ساعت 12 الی 2 هست بعد از اون تنها در یک شرایط در صورتی که بازار روند نزولی داشته باشه فقط تا ساعت 4 یا 4:30 چون به بعدش قیمتها پرت میشهحتما از صرافی بخواهید به شما فاکتور بده و شماره سریال های اسکناس ها رو ذکر کنه توش یا اگر به شما شماره سریال ها رو با دستگاه به شما میدن حتما مهرش کنه
. از دلال ها هم به هیچ عنوان خرید نکنید دلیل : یادتون هست که گفتم حتما شماره سریال ها ذکر شه دیگه
به خاطر این هست جوری اسکناس تقلبی در دلار علی الخصوص هست که صراف های قدیمی هم نمی تونن تشخصی بدن و فقط دستگاه میتونه![]()
به نظرم خبر خوبیه که بزارن بره بالا.امروز دلار تزریق نکنن به بازار , بازار حداقلش 1700 !!
نمیشه که حدس زد چه کلکی تو سرشونه ولی اگه اینکارو نکنن اوضاع خیط خیط میشه.
این احتمال هم شدید هست , بحث قصد بانکه که واقعا نمیشه گفت چیه. الان با یه تزریق کوچیک میتونست بازارو برگردونه ولی به نظر میرسه این کارو نکرده , حالا شاید قصد اینه که بزاره 3 خرداد قیمتا خودش بیاد پایین و تا اونوقت یه سودی ببره خودش !1 واقعا معلوم نیست.به نظرم خبر خوبیه که بزارن بره بالا.
میخوان دلارا رو رد کنن.چون شاید میدونن گشایشی میشه و باز راه دلار باز میشه
به شخصه اعتقاد دارم مذاکرات بغداد نه به شکست کامل منجر میشه و نه موفقیت کامل.متن زیر رو بخونید.انصافا خوب تحلیل کردهاین احتمال هم شدید هست , بحث قصد بانکه که واقعا نمیشه گفت چیه. الان با یه تزریق کوچیک میتونست بازارو برگردونه ولی به نظر میرسه این کارو نکرده , حالا شاید قصد اینه که بزاره 3 خرداد قیمتا خودش بیاد پایین و تا اونوقت یه سودی ببره خودش !1 واقعا معلوم نیست.
در مورد مذاکراتم قبلا گفتم , سنگای بزرگی که اونا میندازن جلوی پای اینا که غیر معقوله میتونه گاوبندی باشه که بعد کوتاه بیان سرش و اینا بتونن پیروز این ماجرا جلوه کنن جلوی ملت , تنها راهی که اینا میتونن کوتاه بیان همینه , که مثلا اونا بگن بزار جیب خشتک کسایی که دارن بمب هسته ای صلح امیز میسازن توی این بندو بساطتونو بگردیم , بعد اینا بگن نه نهایت کاری که میکنیم اینه بزاریم جیب کتشو بگردی اونا هم بگن باشه بعد اینا بیان به ملت بگن اره اونا میخواستن جیب خشتک مارو بگردن ولی ما نزاشتیم اونا هم مجبور شدن قبول کنن ! پس ما بردیم !!
همه اینا احتماله هیچی معلوم نیست !
خب انتخابات آمریکا که با جنگ به نتیجه نمیرسه !به نظر من که منفیه!
چون ایران که کوتاه نمی اد.
ان ور هم فک کنم انتخابات نزدیکه تو امریکا!
من قبلا هم گفتم این جریان حل نمیشه فقط وقت تلف کردنه که هر دو طرف فعلا بهش نیاز دارن , پس یه مدت رو با خوش و بشو مذاکره جلو میرن بعد دوباره همون اشو همون کاسه , چون هم اینور به دشمن خارجی نیاز داره هم اونور کم خرج نکرده دورو بر ایرانو بگیره بعد تقدیم کنه به ... برای همین گفتم اخر این ماجرا موشکه !به شخصه اعتقاد دارم مذاکرات بغداد نه به شکست کامل منجر میشه و نه موفقیت کامل.متن زیر رو بخونید.انصافا خوب تحلیل کرده
خوب اره اوباما شعارش همین صلح بود.باید جلوه صلح بدن که مردم بپذیرن.
این ور هم انتخابات نزدیکه.
معذرت میخوام از طرز صحبتم ولی:خوب اره اوباما شعارش همین صلح بود.
ولی بالاخره باید به امتیاز از ایران بگیرن که بگن پوزشو زدیم!
حالا ببینیم چی می شه.
دلار 1650
معذرت میخوام از طرز صحبتم ولی:
دهن ایرانو صاف کردن،دیگه چه امتیازی؟؟؟؟
اره دهنشو صاف کردن.معذرت میخوام از طرز صحبتم ولی:
دهن ایرانو صاف کردن،دیگه چه امتیازی؟؟؟؟
آشش که فکر کنم با دلار +2500 پخته بشه !اگه این روند صعودی ادامه داشته باشه و مذاکرات هم به نتیجه نرسه باز همون اش و همون کاسه البته ایندفعه اش داغتر کاسه کوچیکتر !!! دلار 1662
اگه اونجوری بشه که کلا باید قید اش رو هم بزنیم باید با نون خشک سر کنیمآشش که فکر کنم با دلار +2500 پخته بشه !
آش گرونی میشه نه؟
قدیما نون خشک چیزی نبود 1اگه اونجوری بشه که کلا باید قید اش رو هم بزنیم باید با نون خشک سر کنیم![]()