• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته این چیزی که گذاشتم تحلیله و شاید درست نباشه ....

بستگی به وضعیت فاندامنتال و خبرها هم داره

اما اگه RSI به گفته شما برگرده زیر خط و بازار بریزه احتمال هست تا 2100 بره پایین اما فکر نکنم به 2000 برسه.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
دولت هرچی هم بریزه بازار مردم میخرن زورش به هیولای نقدینگی که خودش درستش کرده نمیرسه ! مجبوره خودش رو از این بازی بکشه بیرون و دلار هاش رو دست خودش نگه داره و خورد خورد بفروشه تا سود کنه !

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
دولت هرچی هم بریزه بازار مردم میخرن زورش به هیولای نقدینگی که خودش درستش کرده نمیرسه ! مجبوره خودش رو از این بازی بکشه بیرون و دلار هاش رو دست خودش نگه داره و خورد خورد بفروشه تا سود کنه !

2 ریال یارانه ای که ریخت تو جیب مردم و اون تسهیلات بانک های خصوصی و ... شدن مثل یه دست بزرگ که همه رو داره می کشونه توی یه چاه.

نمی دونم واقعا عقلش نمی رسید داره چه غلطی می کنه؟

bravia2009

Registered User
لایک‌ها
35
مشاهده پیوست 202774
http://technicalanalysis.rozup.ir/dollar/dollar22.jpg
بنده دیروز تمام 20 هزارتام رو روی 2640 تومن رد کردم رفت تازه شب قبل هم 2420 یک مقداری رو فروخته بودم

توی صرافی بین الملل توی اصفهان که صفش مثل نونوایی بود و من که داشتم میفروختم تازه یه عده مادر مرده داشتند روی 2680 و 2700 میخریدند

دوستان تحلیل تکنیکال بازم خوب جواب داد قابل توجه دوستانی که میگن اینها ماله اونور ابه
سیگنال خرید در 2215 تومن صادر شد و وقتی 2 روز بالای این قیمت بسته شد و حتی بیش از 3درصد در این محدوده نفوذ داشت بنده خرید هام رو انجام دادم
در ضمن انقدر خرید دلار هیجانی بود که RSI شده بود 80!! و کاملا اخطار فروش بود و من هم به موقع خریدم و به موقع فروختم و از بازار خارج شدم و سود خوبی خدا رو شکر بردم
از خرداد تا حالا غیر از یک مورد تمام خزید ها با سود همراه بوده

اون دوستانی که نفروختن اشتباه کردن چون هدف از خرید دلار بیشتر نوسان گیری هست و اگه دنبال سرمایه گذاری هستید طلا که روند اونس هم صعودی هست گزینه بسیار بهتریه
کسیکه میگه من روی 2600 نفروختم و میشه 3000 داره اشتباه میکنه چون هم فرصت خرید رو از خودش میگیره و هم اینکه ریسک خبر های اتی رو به جون میخره

پس دوستان به موقع بخرید و به موقع بفروشید و پسود کنین و به موقع از بازار بیایین بیرون
دلار خونه و زمین نیست که بخری 1 سال دیگه 3 برابر بشه الان رو نگاه نکنین الان وضعیت عادی نیست ولی قرار نیست همیشه اینطور باشه

ولی از خدا میخوام که دلار بیاد پایین و ثابت بمونه
اینطور که معلومه دولت تعمدا دلار در بازار نمیریخته از حرفای بعضی از این به اصطلاح مسئولین میشه اینو فهمید
اغا یا باید جام زهر رو که برای مردم شهد و عسل است بره بالا یا با این اوضاع که هنوز 4 ماه از تحریم ماه جون نمیگذره و وضعیت اینه کم کم مردم جام رو ایندفعه انشالا به همشون میدن برن بالا

اما از فاندیمنتال اصلا نباید غافل شد چون اینجا ایرانه و حتی خبر جام شهد و عسل هم راحت دلار رو بدون تزریق میاره پایین

ای ول یاهو ای دیتو برام پ خ کن ؟
این نمودارو با چی تحلیل کردی ؟

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
متاسفانه وقتی یک سقف قیمت جدید در بازار دیده می شود به راحتی یه قیمت قبلی باز نمی گردد،دولت جهت حل مشکلاتش با دلار بازی می کند،اما خود و مردم را در قیمت بالا گرفتار می کند.
دلار و طلا نسبت به صبح دوباره افزایشی شد.
با چند فروشنده لوازم خانگی امروز در تهران صحبت کردم از فروختن جنس احتناب داشتند.
بعضی از فروشنده های عمده،حواله به دلار را می پذیرند،خودم یک مورد را دیدم که می گفت جنس در گمرگ است حواله بزن و بعد بیار تحویلت میدهم.
:(

Last edited:

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
متاسفانه وقتی یک سقف قیمت جدید در بازار دیده می شود به راحتی یه قیمت قبلی باز نمی گردد،دولت جهت حل مشکلاتش با دلار بازی می کند،اما خود و مردم را در قیمت بالا گرفتار می کند.
با چند فروشنده لوازم خانگی امروز در تهران صحبت کردم از فروختن جنس احتناب داشتند.
بعضی از فروشنده های عمده،حواله به دلار را می پذیرند،خودم یک مورد را دیدم که می گفت جنس در گمرگ است حواله بزن و بعد بیار تحویلت میدهم.

دقیقا ؛
دولت فکر می کنه سود می کنه ؛ در باتلاقی که داره می سازه مردم و خودش رو غرق می کنه ؛
وقتی اجناس گرون بشه ؛ کم کم اعتراض های گروههای کارگری ؛ افزایش حقوق
کلی نابسامانی به وجود میاد ؛
اگر این یارانه رو نمی داد خیلی بهتر بود ؛
چون بودجه کم داریم ؛ فشار خارجی هم که برای پول نفت نمی تونه دلار بگیره هم هستش ؛
یعنی فقط نوک دماغشون رو می بینن

به قول استادی می گفت ؛ کار دیگه از دست در رفته ؛ هیچ کاریش نمی شه کرد
افتادیم تو باتلاقی که هر چی دست و پا بزنیم بیشتر فرو می ریم ؛

همین هم هستش ؛ از زمانی که یارانه و تحریم ها شروع شده ؛ اوضاع رو به رکود هستش .

به امید رهایی ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
متاسفانه حاضر هم نیستند برگردن و از روش فعلی دست نگه دارن.

اگه از همین امروز این یارانه رو بی خیال میشدن و برمیگشتن به حالت قبل یا اینکه به جای دادن پول نقدی دست مردم خدمات رفاهی و مواد غذایی زندگی و مسکن رو درست میکردند (با همین قیمت های اب و برق و گاز) خیلی خوب میشد.

الان دغدغه اصلی مردم مواد اصلی زندگی + مسکن هست. همین 2 تا عامل درست باشه استرس جامعه به شدت کاهش پیدا میکنه. الان خیلیها تو اجاره خونه یا مایحتاج اصلی زندگیشون موندن چه برسه به پول اب و برق و گاز

اگه مشکل مسکن و مواد اصلی زندگی نبود خیلیها راحت تر پول گاز و برق و اب رو میدادن.

متاسفانه مسئولین حاضر به پذیرفتن این مساله نیستند که این بخش هدفمندی که پول رو بدن دست مردم اشتباه محض بوده.

bene

Registered User
لایک‌ها
481
توی این چند ماه شاهدیم که هر 2 ماه در طی 2 روز 300 تومن دلار را به علت جو روانی (اخبار تحریم) بالا می برند و در 2 سه روز بعدی تا 200 تومن پایین میارند
احتمالا قیمت حول حوش 2450 باقی می مونه و تا 30 روز دیگه قیمت دلار را به 2650 می رسونند ودر طی دو روز بازی تکرار میشه و دلار را تا3000 تومن بالا می برند

babakparsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63

یکی از اقشارفرصت طلب و مفتخوره کشور همین بازاریها هستن به ویژه کله گنده های مذهبیشون که باهمدستی **** خون مردمو تو شیشه کردن

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70
توی این چند ماه شاهدیم که هر 2 ماه در طی 2 روز 300 تومن دلار را به علت جو روانی (اخبار تحریم) بالا می برند و در 2 سه روز بعدی تا 200 تومن پایین میارند
احتمالا قیمت حول حوش 2450 باقی می مونه و تا 30 روز دیگه قیمت دلار را به 2650 می رسونند ودر طی دو روز بازی تکرار میشه و دلار را تا3000 تومن بالا می برند

این درسته اما به نظرم دلار پایینتر میاد و به مرز 2200 میرسه
واسه همین من ترجیح میدم یه فروش در امروز و یه خرید در 15 روز آینده داشته باشم
متاسفانه انفجار قیمت دیروز مشخصا بهترین زمان فروش بود که تعلل کردم :happy:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
مشاهده پیوست 202774
http://technicalanalysis.rozup.ir/dollar/dollar22.jpg
بنده دیروز تمام 20 هزارتام رو روی 2640 تومن رد کردم رفت تازه شب قبل هم 2420 یک مقداری رو فروخته بودم

توی صرافی بین الملل توی اصفهان که صفش مثل نونوایی بود و من که داشتم میفروختم تازه یه عده مادر مرده داشتند روی 2680 و 2700 میخریدند

دوستان تحلیل تکنیکال بازم خوب جواب داد قابل توجه دوستانی که میگن اینها ماله اونور ابه
سیگنال خرید در 2215 تومن صادر شد و وقتی 2 روز بالای این قیمت بسته شد و حتی بیش از 3درصد در این محدوده نفوذ داشت بنده خرید هام رو انجام دادم
در ضمن انقدر خرید دلار هیجانی بود که RSI شده بود 80!! و کاملا اخطار فروش بود و من هم به موقع خریدم و به موقع فروختم و از بازار خارج شدم و سود خوبی خدا رو شکر بردم
از خرداد تا حالا غیر از یک مورد تمام خزید ها با سود همراه بوده

اون دوستانی که نفروختن اشتباه کردن چون هدف از خرید دلار بیشتر نوسان گیری هست و اگه دنبال سرمایه گذاری هستید طلا که روند اونس هم صعودی هست گزینه بسیار بهتریه
کسیکه میگه من روی 2600 نفروختم و میشه 3000 داره اشتباه میکنه چون هم فرصت خرید رو از خودش میگیره و هم اینکه ریسک خبر های اتی رو به جون میخره

پس دوستان به موقع بخرید و به موقع بفروشید و پسود کنین و به موقع از بازار بیایین بیرون
دلار خونه و زمین نیست که بخری 1 سال دیگه 3 برابر بشه الان رو نگاه نکنین الان وضعیت عادی نیست ولی قرار نیست همیشه اینطور باشه

ولی از خدا میخوام که دلار بیاد پایین و ثابت بمونه
اینطور که معلومه دولت تعمدا دلار در بازار نمیریخته از حرفای بعضی از این به اصطلاح مسئولین میشه اینو فهمید
اغا یا باید جام زهر رو که برای مردم شهد و عسل است بره بالا یا با این اوضاع که هنوز 4 ماه از تحریم ماه جون نمیگذره و وضعیت اینه کم کم مردم جام رو ایندفعه انشالا به همشون میدن برن بالا

اما از فاندیمنتال اصلا نباید غافل شد چون اینجا ایرانه و حتی خبر جام شهد و عسل هم راحت دلار رو بدون تزریق میاره پایین

چیزی که شما در نظر نگرفتی تغییر و تحولات سیاسی آینده نزدیکه که به شدت روی قیمت دلار تاثیر گذاره.

شما که دلارت رو 2300 نخریدی و احتمال زیاد پایین تر خریدی ....مشکلی نیست که دیروز فروختی..

ولی کسی مثل من که 2315 خریده...ارزش داره ریسک کنه و صبر کنه.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دوستان فکر می کنید به محدوده 2200 تا 2170 برمیگرده ؟

bene

Registered User
لایک‌ها
481
باتوجه به احتمال تحریم مرحله بعدی اتحادیه اروپا در اکتوبر به احتمال زیاد جهش زیاد افزایش قیمت دلار حدود 3 یا 4 هفته دیگه هست
الان قیمت فروش دلار 2470 هست

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
متاسفانه حاضر هم نیستند برگردن و از روش فعلی دست نگه دارن.

اگه از همین امروز این یارانه رو بی خیال میشدن و برمیگشتن به حالت قبل یا اینکه به جای دادن پول نقدی دست مردم خدمات رفاهی و مواد غذایی زندگی و مسکن رو درست میکردند (با همین قیمت های اب و برق و گاز) خیلی خوب میشد.

الان دغدغه اصلی مردم مواد اصلی زندگی + مسکن هست. همین 2 تا عامل درست باشه استرس جامعه به شدت کاهش پیدا میکنه. الان خیلیها تو اجاره خونه یا مایحتاج اصلی زندگیشون موندن چه برسه به پول اب و برق و گاز

اگه مشکل مسکن و مواد اصلی زندگی نبود خیلیها راحت تر پول گاز و برق و اب رو میدادن.

متاسفانه مسئولین حاضر به پذیرفتن این مساله نیستند که این بخش هدفمندی که پول رو بدن دست مردم اشتباه محض بوده.

متاسفانه درصد کمی از مردم مثل شما فکر میکنن!این یارانه دادن ها همش عوامفریبی هس!
اکثر روستاییان و خانواده های فقیر به قیمت دلار و سکه کاری ندارن!همه دعا گوی رییس جمهور هسن!
اکثرا خانواده های پر جمعیتی دارن ۲برابر حقوق سابق سرپرست خانواده داره یارانه میگیره!

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
تحقیقات تسلیحات هسته‌ای ایران را یافتیم! - Tabnak.IR | تابناك

اوضاع جالب نیست، تحریمهای جدید اروپایی ها در اکتبر و مطرح شدن مدارک جدید در آژانس. بعید میدونم بانک مرکزی برای قدرت نمایی یا حفظ آبرو دلار وارد بازار کنه، اگر هم طبق معمول اینکار رو انجام بده با هدف دلار فروشی و کسب درآمد خواهد بود.

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
چیزی که شما در نظر نگرفتی تغییر و تحولات سیاسی آینده نزدیکه که به شدت روی قیمت دلار تاثیر گذاره.

شما که دلارت رو 2300 نخریدی و احتمال زیاد پایین تر خریدی ....مشکلی نیست که دیروز فروختی..

ولی کسی مثل من که 2315 خریده...ارزش داره ریسک کنه و صبر کنه.

دوست عزیز من کار اصلیم بورسه ولی چند وقتی هست که دلار هم کار میکنم و مطمئن باش اینو از سر تجربه میگم
شما که دلار 2300 خریدی باید 2600 به بالا رد میکردی میرفت خود من هم 2200 خریدم و هم تو 2400 و هم 2600 فروختم و از بازار اومدم بیرون و الان اماده میشم تا بیشتر بریزه تا دوباره برم بخرم .من هدفم نوسان گیری در بازاره ولی شما که نفروختی به نظر میاد خریدی تا ارزش پولت حفظ بشه اما دلار چون پیچش کامل دست اینهاست خیلی راحت تر میتونن بالا پایینش کنن تا اونس طلا و در ضمن شما که دلار رو نگه داشتی اتفاقا همونطور که گفتم بیشتر در معرض خطر اخبار اینده هستی چون ممکنه چند روز دیگه یه خبر هسته ای بیاد ودلار بریزه و اونوقت این شما هستی که ضرر کردی ونه من و اینو بدون که الان دلار در اصلاح قیمته و اینجوری نیست که یهو فردا صبح بره بالا.
خودت میدونی اما اگر هدفت حفظ پولته سکه بخری بهتره چون کسی که سکه میخره یه مغازه 3 دهنه زده
هم از افزایش انس میخوره که به احتمال زیاد برنانکه با شروع QE3 موافقت میکنه و حتی صندوق هایی مثل اسپایدر هم ذخیره طلا رو بالا بردن و همه اینها نشونه افزایشی بودن انس جهانیه انس طلاست در ضمن هم از افزایش دلار و هم چون الان حباب سکه منفی هست هم از معکوس شدن حباب سکه میخوره هر ان مثبت شدن ان حسابی پول تو جیبت میکنه.
پیروز باشی

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
دوست عزیز من کار اصلیم بورسه ولی چند وقتی هست که دلار هم کار میکنم و مطمئن باش اینو از سر تجربه میگم
شما که دلار 2300 خریدی باید 2600 به بالا رد میکردی میرفت خود من هم 2200 خریدم و هم تو 2400 و هم 2600 فروختم و از بازار اومدم بیرون و الان اماده میشم تا بیشتر بریزه تا دوباره برم بخرم .من هدفم نوسان گیری در بازاره ولی شما که نفروختی به نظر میاد خریدی تا ارزش پولت حفظ بشه اما دلار چون پیچش کامل دست اینهاست خیلی راحت تر میتونن بالا پایینش کنن تا اونس طلا و در ضمن شما که دلار رو نگه داشتی اتفاقا همونطور که گفتم بیشتر در معرض خطر اخبار اینده هستی چون ممکنه چند روز دیگه یه خبر هسته ای بیاد ودلار بریزه و اونوقت این شما هستی که ضرر کردی ونه من و اینو بدون که الان دلار در اصلاح قیمته و اینجوری نیست که یهو فردا صبح بره بالا.
خودت میدونی اما اگر هدفت حفظ پولته سکه بخری بهتره چون کسی که سکه میخره یه مغازه 3 دهنه زده
هم از افزایش انس میخوره که به احتمال زیاد برنانکه با شروع QE3 موافقت میکنه و حتی صندوق هایی مثل اسپایدر هم ذخیره طلا رو بالا بردن و همه اینها نشونه افزایشی بودن انس جهانیه انس طلاست در ضمن هم از افزایش دلار و هم چون الان حباب سکه منفی هست هم از معکوس شدن حباب سکه میخوره هر ان مثبت شدن ان حسابی پول تو جیبت میکنه.
پیروز باشی

مهندس 5 شنبه نرخ دلار میاد پایین یا نه ؟
می خوام دلار حواله بزنم برای خرید آیفون جدید !

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70

5 شنبه بانک مرکزی فعاله ؟؟؟
اگه نباشه بستگی به حرف سیاسیون در 5 شنبه داره
و اگه چیزی نگن به نظر من میاد پایین
تا ببینیم آقای جای جای نظرشون چیه ! :happy:

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16

دوست عزیز از نظر تکنیکال ما در موج اصلاح هستیم و این افزایش امروز هم یک نوع زیر موجه و درصد اینکه پایین بیاد زیادتره
از نظر فاندیمنتال هم با حرفای وزیر اقتصاد و مجلسی ها حساس شدن ممکنه چند وقتی دلار رو بیارن پایین و پنج شنبه هم اگه بازار باز باشه به احتمال پایین اومدن از بالا رفتن بیشتره
اینها برای قدرت نمایی هم که باشه چند روزی میارنش پایین
در ضمن هیچ کس نمیتونه بگه فردا یا پس فردا چی میشه اینها حدس های من هست و ممکنه اوضاع جوری دیگه پیش بره

بالا