• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
نرخ مرجع ارز تغییر نمی کند - Tabnak.IR | تابناك

اینجا حرف های حسینی رو بخونید
چون نقطه نظر های بهمنی هست میشه رو به نمیشه
خواهد شد را به نخواهد شد
نزول را به صعود
و امید را به یاس تبدیل کنید تا به واقعیت بازار در روزهای آینده پی ببرید!!!!!

22ze

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز من کار اصلیم بورسه ولی چند وقتی هست که دلار هم کار میکنم و مطمئن باش اینو از سر تجربه میگمشما که دلار 2300 خریدی باید 2600 به بالا رد میکردی میرفت خود من هم 2200 خریدم و هم تو 2400 و هم 2600 فروختم و از بازار اومدم بیرون و الان اماده میشم تا بیشتر بریزه تا دوباره برم بخرم .من هدفم نوسان گیری در بازاره ولی شما که نفروختی به نظر میاد خریدی تا ارزش پولت حفظ بشه اما دلار چون پیچش کامل دست اینهاست خیلی راحت تر میتونن بالا پایینش کنن تا اونس طلا و در ضمن شما که دلار رو نگه داشتی اتفاقا همونطور که گفتم بیشتر در معرض خطر اخبار اینده هستی چون ممکنه چند روز دیگه یه خبر هسته ای بیاد ودلار بریزه و اونوقت این شما هستی که ضرر کردی ونه من و اینو بدون که الان دلار در اصلاح قیمته و اینجوری نیست که یهو فردا صبح بره بالا.خودت میدونی اما اگر هدفت حفظ پولته سکه بخری بهتره چون کسی که سکه میخره یه مغازه 3 دهنه زدههم از افزایش انس میخوره که به احتمال زیاد برنانکه با شروع QE3 موافقت میکنه و حتی صندوق هایی مثل اسپایدر هم ذخیره طلا رو بالا بردن و همه اینها نشونه افزایشی بودن انس جهانیه انس طلاست در ضمن هم از افزایش دلار و هم چون الان حباب سکه منفی هست هم از معکوس شدن حباب سکه میخوره هر ان مثبت شدن ان حسابی پول تو جیبت میکنه.پیروز باشی
چیزی که میگم نظرشخصیمه وامیدوارم ازگفتنش دوستان ازم ناراحت نشن....طرف صوبتم هم شخص خاصی نیس همه اون کسایی هستن که ازاین آب گلالود ماهی میگیرن وبه اصطلاح نوسان میگیرن.......اینکاری که باب شده وبرخی دوستان بعنوان نوسانگیری ازبازارانجام میدن بنظرم خیانت بزرگی دراقتصاداین کشوروزندگی مردم هست......چرا؟چون بااینکاربدون ذره ای تولیدبخشی ازسرمایه مردم هدرمیره وباعث میشه سرمایه ازبخشهایی مث تولیدوخدمات بره بسمت دلالی که برای اقتصادمث سم میمونه......البته ازونجایی که تاریخ نشون داده بابگیروببندوبستن وکونیستی کردن اقتصادهیچ کاری پیش نمیره تنهاراه حل اینه که روی وجدان یااون چیزیکه خارجیابهش میگنmoral senseاین دوستان کارکردوازاین کاربظاهرسودآورمنصرفشون کرد........هرچندنمیشه ازباعث وبانی کثیف اینکارگذشت ومسعولین دولتی خائن بیهمه چیزروبایددارزدکه آگاهانه دارن آتیش به خرمن این مملکت میزنن......اون ازاون یارانه دادنشون باچاپ بیرویه ریال.....اینم ازاین بالاپایین کردن ارزمرجع......کاری که اینامیکنن بورس نیس چون شماتوی بورس داری روی سهم شرکتهاوکارخونه های تولیدی کارمیکنی وباعث گردش چرخ اقتصاد میشی هرچندکه تواین مملکت بورسی هم وجودنداره ومافیای ارگانهای حکومتی اونروهم ازبین بردن......البته من ازخریددلاربعنوان حفظ ارزش سرمایه حمایت کردم ومیکنم چون بنظرم راه دیگه ای وجودنداره.....وگرنه اگرراه دیگه ای باشه که یه کارگریاکارمندیا حتی یه کارخونه داربتونه باهاش ارزش سرمایش روحفظ کنه خریددلاروهم درست نمیدونم.......بدبختی اینه که این حک.مت چنان ضربه ای بکاروتولیدواقتصاداین مملکت زده که دیگه راه دیگه ای نمونده.......من خودم بعنوان یه کشاورززاده که الآن بیکارم وازجیب ده سال پیشم میخورم ازافزایش قیمت دلارخیلی خوشحال میشم.....چون ازسی سال پیش تورم بیش نزدیک2000درصدافزایش داشته ولی این دلارودستوری پایین نگه داشتن وتنهاحدود400درصدافزایش داشته واین یعنی واردات بی رویه وشکستن کمرکشاورزوتولیدمملکت....... افزایش نرخ ارزبقیمت واقعیش باعث بهبوداقتصادمملکت میشه ولی این بالاوپایین کردناش امیدتولیدروهم ازبین میبره........میدونم که خیلی سخته آدم ازاینهمه سودکه ازطریق نوسانگیری میتونه بدست بیاره بگذره ولی اگرمردم مملکتت وآینده خودت برات مهمه ازت خواهش میکنم اینکارونکنی حتی اگه بقیه میکنن وپولدارمیشن.......جلوی ضررکردنوگرفتن روعیب نمیدونم ولی سودکردن ازین اوضاع وخیم......خودت فکرکن......

Arash6427

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
[h=1]سکه امروز 115 هزار تومان ارزانتر از طلای موجود در خود معامله شد[/h]
سه شنبه ، ۲۱ شهریور ۱۳۹۱ ، ۰۰:۳۱
2 نظر

http://www.talanews.com/fa/plugins/...mbHRyW109d21pfHdhdGVybWFyay9qdXcucG5nfEJMfDc1 [h=4]طلانیوز[/h]

طلانیوز: مقایسه قیمت طلای موجود در سکه بهارآزادی با قیمت معاملاتی آن در بازار نشان می دهد هم اکنون طلای موجود در یک سکه 115 هزار تومان بیشتر از نرخ سکه در بازار ارزش دارد.

به گزارش طلا نیوز هم اکنون ارزش طلای موجود در سکه بهارآزادی به علاوه 5 هزار تومان حق ضرب بانک مرکزی، یک میلیون و 55 هزار تومان است که با قیمت 940 هزار تومان تفاوت بسیاری دارد.

این می تواند به دو معنی باشد. پیش بینی می شود یا امروز قیمت سکه در محدوده 50 تا 60 هزار تومان افزایش قیمت پیدا می کند یا قیمت دلار امروز با کاهش همراه خواهد شد.

قیمت های واقعی انواع سکه، نیم سکه ، ریع سکه و سکه یک گرمی را در این صفحه طلانیوز ببینید:
طلا نیوز | فرمول و محاسبه آنلاین قیمت سکه و میزان حباب سکه

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
جدا از سكه،طلا هم حباب منفي دارد و اكنون قاچاقش به صرفه است،دليل اين تفاوت قيمتي را نمي دانم.اما شايد بزرگان بازار براي سود بيشتر(قاچاق)اين فاصله را حفظ كرده اند تا برادران قاچاقچي هم سود ببرند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چیزی که میگم نظرشخصیمه وامیدوارم ازگفتنش دوستان ازم ناراحت نشن....طرف صوبتم هم شخص خاصی نیس همه اون کسایی هستن که ازاین آب گلالود ماهی میگیرن وبه اصطلاح نوسان میگیرن.......اینکاری که باب شده وبرخی دوستان بعنوان نوسانگیری ازبازارانجام میدن بنظرم خیانت بزرگی دراقتصاداین کشوروزندگی مردم هست......چرا؟چون بااینکاربدون ذره ای تولیدبخشی ازسرمایه مردم هدرمیره وباعث میشه سرمایه ازبخشهایی مث تولیدوخدمات بره بسمت دلالی که برای اقتصادمث سم میمونه......البته ازونجایی که تاریخ نشون داده بابگیروببندوبستن وکونیستی کردن اقتصادهیچ کاری پیش نمیره تنهاراه حل اینه که روی وجدان یااون چیزیکه خارجیابهش میگنmoral senseاین دوستان کارکردوازاین کاربظاهرسودآورمنصرفشون کرد........هرچندنمیشه ازباعث وبانی کثیف اینکارگذشت ومسعولین دولتی خائن بیهمه چیزروبایددارزدکه آگاهانه دارن آتیش به خرمن این مملکت میزنن......اون ازاون یارانه دادنشون باچاپ بیرویه ریال.....اینم ازاین بالاپایین کردن ارزمرجع......کاری که اینامیکنن بورس نیس چون شماتوی بورس داری روی سهم شرکتهاوکارخونه های تولیدی کارمیکنی وباعث گردش چرخ اقتصاد میشی هرچندکه تواین مملکت بورسی هم وجودنداره ومافیای ارگانهای حکومتی اونروهم ازبین بردن......البته من ازخریددلاربعنوان حفظ ارزش سرمایه حمایت کردم ومیکنم چون بنظرم راه دیگه ای وجودنداره.....وگرنه اگرراه دیگه ای باشه که یه کارگریاکارمندیا حتی یه کارخونه داربتونه باهاش ارزش سرمایش روحفظ کنه خریددلاروهم درست نمیدونم.......بدبختی اینه که این حک.مت چنان ضربه ای بکاروتولیدواقتصاداین مملکت زده که دیگه راه دیگه ای نمونده.......من خودم بعنوان یه کشاورززاده که الآن بیکارم وازجیب ده سال پیشم میخورم ازافزایش قیمت دلارخیلی خوشحال میشم.....چون ازسی سال پیش تورم بیش نزدیک2000درصدافزایش داشته ولی این دلارودستوری پایین نگه داشتن وتنهاحدود400درصدافزایش داشته واین یعنی واردات بی رویه وشکستن کمرکشاورزوتولیدمملکت....... افزایش نرخ ارزبقیمت واقعیش باعث بهبوداقتصادمملکت میشه ولی این بالاوپایین کردناش امیدتولیدروهم ازبین میبره........میدونم که خیلی سخته آدم ازاینهمه سودکه ازطریق نوسانگیری میتونه بدست بیاره بگذره ولی اگرمردم مملکتت وآینده خودت برات مهمه ازت خواهش میکنم اینکارونکنی حتی اگه بقیه میکنن وپولدارمیشن.......جلوی ضررکردنوگرفتن روعیب نمیدونم ولی سودکردن ازین اوضاع وخیم......خودت فکرکن......

ببینید کسب سود از نوسان ارزها یک کار قدیمی هست. الان در بازار فارکـــس دقیقا تریدرها همین کار رو میکنن.

منتها این وسط 90 درصد شرکت کنندگان ضرر میکنند. این کار اسونی نیست.. کار بسیار مشکلیه.

در کشورهای خارجی پیشرفته شما میبینید اگه برید سمت تولید اولا دولت از شما حمایت میکنه ، ثانیا اعتبار بالایی کسب میکنید. ثالثا سود سرشاری برای شما داره نسبت به دلالی

اینو هم در نظر بگیرید که در کشورهای خارجی دلالی به اون شکلی که در ایران هست اصلا و ابدا نداریم.

در ایران طرف میخواد بره سمت تولید ، اولا دولت که اصلا کمک نمیکنه. ثانیا باید مالیات بده - ثالثا سود تولید از دلالی کمتره - رابعا واردات بی رویه جنس اشغال (نه جنس خوب) و قدرت خرید پایین مردم هم یه خطر دیگه هست. مردم اگه قدرت خرید داشته باشن جنس خوب میخرن.

برای همین در ایران اکثرا دیده میشه تجارتهایی مثل فارکس یا کوئست و ........... سود سرشاری داره !! که البته از دور قشنگن. وقتی میری داخلش میبینی که احتمال اموفقیتت 1 درصد هم شاید نباشه

saman_mettaller

Registered User
لایک‌ها
70

بعد از تزریق: 1- کاهش سریع و رسیدن به کف قیمت داریم یا 2-کمی کاهش پیدا میکنه وطی چند روز به کف قیمتی میرسه یا 3-یه کاهش سریع و زیاد داریم بعدش کمی افزایش ؟؟

bene

Registered User
لایک‌ها
481
احتمالا متاسفانه فردا هم ارزش ریال باز هم سقوط می کنه

Last edited:

Gita.

Registered User
لایک‌ها
58
بعد از تزریق: 1- کاهش سریع و رسیدن به کف قیمت داریم یا 2-کمی کاهش پیدا میکنه وطی چند روز به کف قیمتی میرسه یا 3-یه کاهش سریع و زیاد داریم بعدش کمی افزایش ؟؟

این دقیقا سوال منم هست.
همون اولین روز کاهش خرید رو انجام بدیم یا ممکنه فردا پس فرداش هم روند کاهشی باشه؟

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
به نظرتون کشته شدن سفیر آمریکا در لیبی و حوادث سفارت آمریکا در مصر رو قیمت دلار تاثیر بذاره؟

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
ما الان چیزی مثل حالت بهت زدگی دلار 1400 تومانی پارسال هستیم...(که بهش میگفتیم نمیدونم چهارشنبه سیاه و...).
الان دلار رو روی 2400 تثبیت میکنند.تا دی برسوننش به 2900 .مثل پارسال...
مردم عادت میکنند.

----------
دلیل اصلی تزریق نکردن هم همینه.زدن کف جدید برای دلار.دلار رو تا 1650 بالا بردن و کم کردن اون تا حد 1400. و این راهکاریست که همواره سالانه دها بار به طرق مختلف به مردم تحمیل میشه.یک بار مرغ یک بار سکه،یک بار ارز ، یک بار ماست،یک بار شیر،و.....
من که حاظرم کلی ضرر بدم دلار باز بشه 2000 تومان.چون اونطوری درامد بالاتر هست تا دلار 2500 تومانی....اما امکان ندارد

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
کسی از میزان تقاضا دقیقا خبر نداره ! یعنی امار دقیقی در دست نیست که دقیقا چه میزان تقاضا وجود داره ... بر همین مبنا نمیشه دقیقا گفت که در روزهای اتی قیمت بالا میره یا پایین .. چونکه از میزان تزریق ارز به بازار هم کسی خبری نداره ... ولی چیزی که مشخصه فضای امنیتی حاکم هستش .. شخصا فکر میکنم نهایت تا یکشنبه یا دوشنبه قیمت ها از روند صعودیش کاسته بشه و حتی با کاهش قیمت مواجه بشیم ولی نه بیشتر

این کاهش هم بر میگرده بخاطر جلسه غیر علنی مجلس بدستور شخص اول مملکت (به عقیده من) تزریق انجام شده و در حدی هم قطعا نخواهد بود که روند صعودی رو پایین بیاره شاید برای ضرب و شتم نشان دادن به مسئولین یا ابراز قدرت کردن باشه که دوامی نخواهد داشت.

zamaniali77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
باسلام خدمت دوست عزیزم jayjay4174---درصورت امکان برای راهنمایی گرفتن ازشمابه بنده یک ایمیل ارسال بفرمایید.ایمیل شخصی من [email protected]

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
آخرین خبر »
پیشنویس م ح ک ومی ت برنامه ه س ت ه ا ی ایران توسط 6 کشور جهان آماده ارایه در روز پنجشنبه می باشد
احتمالا متاسفانه فردا هم ارزش ریال باز هم سقوط می کنه

این قطع نامه ها ( اونم از نوع اژانسی ) تاثیری نداره توی بازار ! چون ما همین الانم زیر تحریم هستیم ! و این قطع نامه چیز جدیدی نداره !

به نظرتون کشته شدن سفیر آمریکا در لیبی و حوادث سفارت آمریکا در مصر رو قیمت دلار تاثیر بذاره؟

نه بابا دیگه اینچیزا به ما ربط نداره که .......

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
دلار داره میاد پایین
فرصت خرید داره ایجاد میشه

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
یک صحبت حاشیه ای ، بالا رفتن قیمت دلار اولین فکری که به ذهن خواننده ایرانی میاره این هست که کاش درآمدم بر اساس دلار بود و اونوقت وضعم خوب میشد و نگرانی نداشتم ! بعد فکر میکنه چیکار بکنم بتونم دلار در بیارم و درنهایت با فارکس و تبلیغات اون آشنا میشه که رو در و دیوار چسبوندن (یا لا اقل تا 2-1 سال پیش می چسبوندن). الان در این شرایط باید منتظر رشد قارچ گونه موسسات آموزش فارکس باشیم، 2-1 سال پیش ممنوع شد و کلی خبر و گزارش تصویری که شرکتهای مربوطه بسته شده و .. الان وقتشه که دوبار ببینیم اینگونه شرکتها ظاهر بشوند !
خدا به داد مردم ناآگاه برسه ....

rezaei77

Registered User
لایک‌ها
19
امروز فکر کنم حول و حوش 2400 نوسان کنه نه خريدار ريسک ميکنه بخره نه فروشنده شنبه روند مشخص ميشه که تزريق دلار به بازار انجام ميشه يا نه که احتمالا براي حفظ ظاهر هم شده مقدار قيمت رو بکشن پايين اما دلار زير 2300 فقط فرصت خريده

بالا