چیزی که میگم نظرشخصیمه وامیدوارم ازگفتنش دوستان ازم ناراحت نشن....طرف صوبتم هم شخص خاصی نیس همه اون کسایی هستن که ازاین آب گلالود ماهی میگیرن وبه اصطلاح نوسان میگیرن.......اینکاری که باب شده وبرخی دوستان بعنوان نوسانگیری ازبازارانجام میدن بنظرم خیانت بزرگی دراقتصاداین کشوروزندگی مردم هست......چرا؟چون بااینکاربدون ذره ای تولیدبخشی ازسرمایه مردم هدرمیره وباعث میشه سرمایه ازبخشهایی مث تولیدوخدمات بره بسمت دلالی که برای اقتصادمث سم میمونه......البته ازونجایی که تاریخ نشون داده بابگیروببندوبستن وکونیستی کردن اقتصادهیچ کاری پیش نمیره تنهاراه حل اینه که روی وجدان یااون چیزیکه خارجیابهش میگنmoral senseاین دوستان کارکردوازاین کاربظاهرسودآورمنصرفشون کرد........هرچندنمیشه ازباعث وبانی کثیف اینکارگذشت ومسعولین دولتی خائن بیهمه چیزروبایددارزدکه آگاهانه دارن آتیش به خرمن این مملکت میزنن......اون ازاون یارانه دادنشون باچاپ بیرویه ریال.....اینم ازاین بالاپایین کردن ارزمرجع......کاری که اینامیکنن بورس نیس چون شماتوی بورس داری روی سهم شرکتهاوکارخونه های تولیدی کارمیکنی وباعث گردش چرخ اقتصاد میشی هرچندکه تواین مملکت بورسی هم وجودنداره ومافیای ارگانهای حکومتی اونروهم ازبین بردن......البته من ازخریددلاربعنوان حفظ ارزش سرمایه حمایت کردم ومیکنم چون بنظرم راه دیگه ای وجودنداره.....وگرنه اگرراه دیگه ای باشه که یه کارگریاکارمندیا حتی یه کارخونه داربتونه باهاش ارزش سرمایش روحفظ کنه خریددلاروهم درست نمیدونم.......بدبختی اینه که این حک.مت چنان ضربه ای بکاروتولیدواقتصاداین مملکت زده که دیگه راه دیگه ای نمونده.......من خودم بعنوان یه کشاورززاده که الآن بیکارم وازجیب ده سال پیشم میخورم ازافزایش قیمت دلارخیلی خوشحال میشم.....چون ازسی سال پیش تورم بیش نزدیک2000درصدافزایش داشته ولی این دلارودستوری پایین نگه داشتن وتنهاحدود400درصدافزایش داشته واین یعنی واردات بی رویه وشکستن کمرکشاورزوتولیدمملکت....... افزایش نرخ ارزبقیمت واقعیش باعث بهبوداقتصادمملکت میشه ولی این بالاوپایین کردناش امیدتولیدروهم ازبین میبره........میدونم که خیلی سخته آدم ازاینهمه سودکه ازطریق نوسانگیری میتونه بدست بیاره بگذره ولی اگرمردم مملکتت وآینده خودت برات مهمه ازت خواهش میکنم اینکارونکنی حتی اگه بقیه میکنن وپولدارمیشن.......جلوی ضررکردنوگرفتن روعیب نمیدونم ولی سودکردن ازین اوضاع وخیم......خودت فکرکن......
ببینید کسب سود از نوسان ارزها یک کار قدیمی هست. الان در بازار فارکـــس دقیقا تریدرها همین کار رو میکنن.
منتها این وسط 90 درصد شرکت کنندگان ضرر میکنند. این کار اسونی نیست.. کار بسیار مشکلیه.
در کشورهای خارجی پیشرفته شما میبینید اگه برید سمت تولید اولا دولت از شما حمایت میکنه ، ثانیا اعتبار بالایی کسب میکنید. ثالثا سود سرشاری برای شما داره نسبت به دلالی
اینو هم در نظر بگیرید که در کشورهای خارجی دلالی به اون شکلی که در ایران هست اصلا و ابدا نداریم.
در ایران طرف میخواد بره سمت تولید ، اولا دولت که اصلا کمک نمیکنه. ثانیا باید مالیات بده - ثالثا سود تولید از دلالی کمتره - رابعا واردات بی رویه جنس اشغال (نه جنس خوب) و قدرت خرید پایین مردم هم یه خطر دیگه هست. مردم اگه قدرت خرید داشته باشن جنس خوب میخرن.
برای همین در ایران اکثرا دیده میشه تجارتهایی مثل فارکس یا کوئست و ........... سود سرشاری داره !! که البته از دور قشنگن. وقتی میری داخلش میبینی که احتمال اموفقیتت 1 درصد هم شاید نباشه