• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
بله حق با شماست هواسم نبود فکر کردم قیمتها به تومان است ... به تومان دیدم .. یعنی در واقع 1.9 تومان است .

ugi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
من فکر مى کنم نرخ دولتی دلار رو هم بالا ببرن. کسى نظرى در مورد تأثیراتش داره?

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

zamaniali77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
باسلام.برای روزشنبه اگردلارثابت بماندسکه 50 تا60 هزارتومان افزایش خواهدداشت ولی درصورت کاهش دلاربازاراحتمالا سکه رشدزیادی نخواهدکرد.

Star.Sky

Registered User
لایک‌ها
143
دوستان یک سوال !!

احتکار ارز که موجب نوسان در بازار میشه و قیمت دلار رو به دلیل کم شدنش در بازار بالا میبره و ایجاد گرانی اجناس میکنه همین کاری است که شما میکنید یا شما قصد حفظ ارزش سرمایه رو دارید و به فکر سود بردن نیستید؟؟ آخه وقتی گرونی میشه فکر نکنم شما سودی ببرید هر چقدر اینجا سود کنید باید برید بدید مغازه دار شکم رو سیر کنید . مگر اینکه هدف حفظ ارزش اصل سرمایه باشه .

واقعا سوال بود .
ممنون

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
دوستان یک سوال !!

احتکار ارز که موجب نوسان در بازار میشه و قیمت دلار رو به دلیل کم شدنش در بازار بالا میبره و ایجاد گرانی اجناس میکنه همین کاری است که شما میکنید یا شما قصد حفظ ارزش سرمایه رو دارید و به فکر سود بردن نیستید؟؟ آخه وقتی گرونی میشه فکر نکنم شما سودی ببرید هر چقدر اینجا سود کنید باید برید بدید مغازه دار شکم رو سیر کنید . مگر اینکه هدف حفظ ارزش اصل سرمایه باشه .

واقعا سوال بود .
ممنون

اولا درست میفرمایید.
دوما راه بهتری برای حفظ ارزش پول دارید بفرمایید. بنده خودم و دوستام هم که با نظر من طلا گرفتن رو ترغیب میکنن بیان سمت اون کار.

بعدش همین الان نگاه کنیدQE3 داره اجرا میشه.ارزش دلار میاد پایین ارزش طلا میره بالا.غیر از اینه هرکی دلارش رو به طلا تبدیل نکنه ضرر میکنه؟
خوب پس میبینید این یک قانون جهانیه که سرمایه به سمت چیزههای امن میره.حتی گاهی دلار هم ارزش نگه داری نداره!

M.Saleh

Registered User
لایک‌ها
153

mafiaii

Registered User
لایک‌ها
1
مهندس پ.خ رو که بستی. پیام بازدید کننده هم که بستی! یهو ای دیت هم ترمینیت میکردی دیگه :D غرض از مزاحت میخواستم اون دلارهارو حساب کنی اگه زحمتی نیست شماره کارت بدم برام واریز کنی
جناب پرزیدنت این کار رو کردن که کسی مزاحمشون نشه برنامه های مهمشون به هم بخوره!!!!

ali_jighil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این مطلب خیلی خوشبینی هست، نهایت اگر معادلات سیاسی جابجا بخواد بشه قبول شرایط مذاکرات 1+5 از سوی ایران هست . مشکل عدم فروش نفت و درآمد ارزی هست ! الان دنیا هم دیده که تحریم ها اثر گداشته و ارزش پول ملی پایین و نارصایتی مردم بالا رفته ! پس حالا طرف مقابل ایران برگ برنده را داره و با شرطهای سنگین تری سر میز مذاکره میاد ! اینور هم که متاسفانه فکر این روزها را نمیکردند و از یک سری مسائل بعنوان آرمانهای مقدس و حق مسلم یاد کردند و اینکه حالا از این آرمانهای مقدس و حق مسلم کوتلهی بشه و چشم پوشی هزینه سنگین داره که همان از دست دادن اقتدار در پیش مردم هست مقل شیر بی یال و کوپال !
در هر صورت اینکه دلار به زیر 2000 تومن برسه امری بسیار بعیده چرا که خودمون هم میدونیم ارزش واقعی پول ما در بهترین شرایط از این مقدار هم کمتر هست و تنها با فروش نفت هست که در یک عدد ثابت نگه داشته شده . تخریب اقتصاد در طول 20 سال اخیر و رفتن بسوی دلالیسم بجای تولید و نهادینه شدن اون بعنوان شغل مطلوب یکشبه از بین نمیره شاید دو برابر این زمان نیاز باشه تا الگوهای درآمدی تغییر کنه و صنایع دوباره مقصد سرمایه گذاران بشه ...
نتیجه اینکه شرایط دنیا و ایران بسوی تقویت صعود قیمت دلار در ماهای اینده هست

میگم با عرض معذرت تمام
انگاری یه عده بدرقم جو گرفتتشون
یا به تعبیر بهتر باید بگم که مترجم برادر باراک شدن

مواظب اون روز باشین که روسیاهی واسه زغال بمونه
البته با شما نیستما با غرب هستم
شما دوست ماهستین
ولی این طور صحبت کردن به جز ریختن آب تو آسیاب نیس
اینم بگم تحریم برا ما هیچی نبود اگر یه تعدادی از دولتی ها بی عرضگی نمی کردن

به حول قوه الهی هم این مشکلاتم تموم میشه

زیاد هم داغش نکنین هفته بعد ایشالا دلار رو زیر 2000 ببینید
من دیگه رشتمه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
میگم با عرض معذرت تمام
انگاری یه عده بدرقم جو گرفتتشون
یا به تعبیر بهتر باید بگم که مترجم برادر باراک شدن

مواظب اون روز باشین که روسیاهی واسه زغال بمونه
البته با شما نیستما با غرب هستم
شما دوست ماهستین
ولی این طور صحبت کردن به جز ریختن آب تو آسیاب نیس
اینم بگم تحریم برا ما هیچی نبود اگر یه تعدادی از دولتی ها بی عرضگی نمی کردن

به حول قوه الهی هم این مشکلاتم تموم میشه

زیاد هم داغش نکنین هفته بعد ایشالا دلار رو زیر 2000 ببینید
من دیگه رشتمه

تحلیل بسیار جالبی کردید :lol: مضاف بر اینکه اگر این اقتصاد رشته شما باشه دیگه باید به حال تحصیل کرده های اقتصاد این مملکت گریه کرد
دور زدن تحریم با استفاده از اسم کشورهای دیگه نمیشه بی عرضه گی اون کشور ها باید دید این تحریم ها بر اساس گند کاری کدامین مسئول و به خاطر چی به بار اومد . در ضمن وقتی دارید بحثی رو شروع میکنید و دارید از جانب اقتصاد و رشته های وابسته اون صحبت میکنید :

اول : کامل به اون رشته و علی الخصوص بازار وارد باشید چون ممکن هست که اگر شانتاژ دارید میایید یک نفر از شما مطلع تر باشه
دوم : جنس تحریم ها رو بشناسید که چون ایران کشوری هست مثل ترکمنستان که شخصیت پرستی توی این بی داد میکنه عموم این تحریم ها دست گل اقایون هست برای کل ایرانی های ساکن ایران که حتی این تحریم ها گریبان گیر ایرانیان خارج از کشور هم شده
سوم : ذوب در چیزی و در عقایدی در اقتصاد نباشید . در هیچ کجای دنیا رشته ای به نام : اقتصاد دولتی و اسلامی وجود نداره

در مورد اینکه دلار رو اگر بکنن زیر 2000 تومن بشخصه دستشون رو میبوسم و مطمئن باش هر چی می تونم میخرم حتی وام 30% در سال هم از بانک میگیرم و میرم ارز میخرم چون اگر شما تحصیل کرده این اقتصاد مثل بنده تا سطح دکترا باشید میدونید که ارز به صورت مصنوعی در ایران پائین نگه داشته شده و چون دولت متولی این کار هست . بازار ارز بازار عرضه و تقاضا هست هر کسی هم می تونه بخره و بفروشه این بامبول ها برای ادبیات و افکار هست بسیار مسموم که بیام بگیم ارز برای مردم عادی نیست و کسی که ارز رو میخره و توی خونه نگه میداره به اقتصاد صدمه میزنه . بلی از لحاظ بانکداری به اینا میگن سپرده سمی چون سرمایه هست که خارج از سیستم بانکی میشه و بلوک میشه تقصیر خود **** بانکداری ج.ا هست چرا ؟ این شامورتی بازی و دزدی و خوردن سرمایه های مردم باعث و بانی این کار همون بانک مرکزی ایران بود که اومد به بانک ها اجازه داد در حد توانشون بیان اسکناس بدن و بتونن با اون نرخ خواب و خیال مزخرف 1220 تومنی به مردم ریال بدن . خب بیان مثل آدم اسکناس میگیرن اسکناس بدن . وقتی خودشون دوست دارن عملا از مردم دزدی کنن و پول و سرمایه مردم رو بالا بکشن اونم بر اساس استناد به بند های قانونی که خودشون بوجود اوردن خب کدوم عاقلی میره بانک سپرده ارزی باز میکنه ؟ مگه دیوانه هست ؟

وقت گذاشتم با شما بحث کردم چون می بینیم متاسفانه قشر به قول خودشون تحصیل کرده این مملکت هم متاسفانه نمی تونن از زاویه اقتصاد به وضع اقتصاد ایران که بیمار نیست بلکه محتضر هست نگاه کنه . متاسفانه این محتضر هم بودن هم به خاطر بی لیاقتی و مدیر نبودن این سیستم هست از کوچکش تا بزرگترینش که مدیر های مهم این اقتصاد مملکت هست .

پی نوشت 1 : تمامی پست هایی که بی ربط به تاپیک بودن پاک شدن .
پی نوشت 2 : رسما عرض میکنم خدمت همه کاربران اگر 1 کاربر تحت هر شرایط در این تاپیک لفظ دلال رو بکار ببره برای فعالان این بخش و تاپیک به صورت دائم بن میشه . همچنین هر کاربر بیاد و بخواد در این بخش به قول خودش امر به معروف کنه و بگه این کار به اقتصاد کشور صدمه میزنه . خلاصه از این ارجیف بود در جا بن میشه . بارها تعریف دلال و همچنین مخل بازار رو خودم شرح دادم
پی نوشت 3 : کاربران عزیز اگر شخصی اومد به هر دلیلی پستی با مضمون اینکه اینکه قیمت دلار فلان شده بیچاره شدیم و .......یا اینکه نحصیت کردکه ارز نخرید شما با این کار چه میدونید به برادر فلانی اوباما یا هر کوفت دیگه ...... داد لطفا نه کوت کنید پستش رو نه جوابش رو بدید . فقط پست رو به عنوان اسپم ریپورت کنید .

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
دینار عراق رو از کجا میشه تهیه کرد ؟ شهر مشهد ؟

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
سلام دکتر جون رسیدن به خیر
پست عالی بود استفاده کردیم
یه سوال داشتم به نظرتون با ایجاد جو روانی تزریق بورس ارز پیش فروش سکه و یا انجام اونها به نظرتون کف قیمت دلار تا چقدر خواهد بود که واسه خرید اقداک بشه؟
ضمنا با توجه به سیاست انبساطی در امریکا احتمال سقوط ارزش دلار چقدر هست و برای خرید ارز آیا دلار ضرر ایجاد نمیکه نسبت به ارز های دیگه؟ اگر اره چه ارزی مناسب تر هست با تشکر

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام دکتر جون رسیدن به خیر
پست عالی بود استفاده کردیم
یه سوال داشتم به نظرتون با ایجاد جو روانی تزریق بورس ارز پیش فروش سکه و یا انجام اونها به نظرتون کف قیمت دلار تا چقدر خواهد بود که واسه خرید اقداک بشه؟
ضمنا با توجه به سیاست انبساطی در امریکا احتمال سقوط ارزش دلار چقدر هست و برای خرید ارز آیا دلار ضرر ایجاد نمیکه نسبت به ارز های دیگه؟ اگر اره چه ارزی مناسب تر هست با تشکر

سلام به روی گلت

دوست عزیز هستم والا ولی توی بحث شرکت نمی کنم چون نظر خودم رو اوایل اینکه دلار - یورو و ..... بخواد ترقی کنه گفتم و دیگه هیچ حرفی نمیزنم . چون جنس بازار رو میدونم و همچنین جنس معاملات رو . در باره کف قیمت من خودم منتظر این می مونم که وقتی اینا در اتاق تزریقات رو باز کردن تا چند می خوان بیارن پائین البته فقط مهندسی معکوس در ارزش پولی یک کشور رو بدونید که مواقعی که دولت یه کشور در مضیقه قرار میگیره مجبور میشه برای اینکه اقتصاد روی خودش برنگرده ارزش پول ملی رو تنزل بده این یه اصل در اقتصاد هست . دلار ارز ثابت هست به این زودی ها هم هیچ واحد پولی جاشو نمیگیره بزرگترین دلیلش حجم هیولایی در گردش دلار هست بعدا هیچ موقع آمریکا و اقتصادش رو با کشور دیگه ای مقایسه نکنید . اگر برناکه هم میاد حرفی میزنه دلیل داره چون مقداری از مقامات ....... انگاری روش اثر گذاشته و داران یاد میگرن :lol: دلیل : بزرگترین بدهکار آمریکا هست و بزرگترین طلبکار از آمریکا چین ;) وقتی ارزش دلار کاهش پیدا میکنه در واقع بدهی های آمریکا هم پائین میاد و سیاست چین که سالیان سال هست که ارزش پولی خودش رو به صورت مصنوعی داره پائین نگه میداره به چین این جوری فشار میاره . پس وقتی برناکه داره حرف میزنه پشت حرف هاشو ببنیند .

با شروع سفر حجاج دلار 3000 تومانی رونمایی خواهد شد...

این خودش یعنی تقاضا . ارز هم بازار عرضه و تقاضا هست ;) خودتون تا آخر داستان رو میتونید حدس بزنید

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
سلام به روی گلت

دوست عزیز هستم والا ولی توی بحث شرکت نمی کنم چون نظر خودم رو اوایل اینکه دلار - یورو و ..... بخواد ترقی کنه گفتم و دیگه هیچ حرفی نمیزنم . چون جنس بازار رو میدونم و همچنین جنس معاملات رو . در باره کف قیمت من خودم منتظر این می مونم که وقتی اینا در اتاق تزریقات رو باز کردن تا چند می خوان بیارن پائین البته فقط مهندسی معکوس در ارزش پولی یک کشور رو بدونید که مواقعی که دولت یه کشور در مضیقه قرار میگیره مجبور میشه برای اینکه اقتصاد روی خودش برنگرده ارزش پول ملی رو تنزل بده این یه اصل در اقتصاد هست . دلار ارز ثابت هست به این زودی ها هم هیچ واحد پولی جاشو نمیگیره بزرگترین دلیلش حجم هیولایی در گردش دلار هست بعدا هیچ موقع آمریکا و اقتصادش رو با کشور دیگه ای مقایسه نکنید . اگر برناکه هم میاد حرفی میزنه دلیل داره چون مقداری از مقامات ....... انگاری روش اثر گذاشته و داران یاد میگرن :lol: دلیل : بزرگترین بدهکار آمریکا هست و بزرگترین طلبکار از آمریکا چین ;) وقتی ارزش دلار کاهش پیدا میکنه در واقع بدهی های آمریکا هم پائین میاد و سیاست چین که سالیان سال هست که ارزش پولی خودش رو به صورت مصنوعی داره پائین نگه میداره به چین این جوری فشار میاره . پس وقتی برناکه داره حرف میزنه پشت حرف هاشو ببنیند .

این خودش یعنی تقاضا . ارز هم بازار عرضه و تقاضا هست ;) خودتون تا آخر داستان رو میتونید حدس بزنید

واقعاً اوضاعی داریم البته باید بگم حتی وام هایی با سود 27-30 درصد در عرض 6 ماه میشه سودشونو صفر کرد من این تجربه رو داشتم که این تورم زیاد رو نشون می ده و بی ثباتی اقتصاد رو
به هر صورت من منتظر کاهش قیمت هستم انگاری همه هم هستن در فرصت و کمین واسه خرید

بالا