میگم با عرض معذرت تمام
انگاری یه عده بدرقم جو گرفتتشون
یا به تعبیر بهتر باید بگم که مترجم برادر باراک شدن
مواظب اون روز باشین که روسیاهی واسه زغال بمونه
البته با شما نیستما با غرب هستم
شما دوست ماهستین
ولی این طور صحبت کردن به جز ریختن آب تو آسیاب نیس
اینم بگم تحریم برا ما هیچی نبود اگر یه تعدادی از دولتی ها بی عرضگی نمی کردن
به حول قوه الهی هم این مشکلاتم تموم میشه
زیاد هم داغش نکنین هفته بعد ایشالا دلار رو زیر 2000 ببینید
من دیگه رشتمه
تحلیل بسیار جالبی کردید :lol: مضاف بر اینکه اگر این اقتصاد رشته شما باشه دیگه باید به حال تحصیل کرده های اقتصاد این مملکت گریه کرد
دور زدن تحریم با استفاده از اسم کشورهای دیگه نمیشه بی عرضه گی اون کشور ها باید دید این تحریم ها بر اساس گند کاری کدامین مسئول و به خاطر چی به بار اومد . در ضمن وقتی دارید بحثی رو شروع میکنید و دارید از جانب اقتصاد و رشته های وابسته اون صحبت میکنید :
اول : کامل به اون رشته و علی الخصوص بازار وارد باشید چون ممکن هست که اگر شانتاژ دارید میایید یک نفر از شما مطلع تر باشه
دوم : جنس تحریم ها رو بشناسید که چون ایران کشوری هست مثل ترکمنستان که شخصیت پرستی توی این بی داد میکنه عموم این تحریم ها دست گل اقایون هست برای کل ایرانی های ساکن ایران که حتی این تحریم ها گریبان گیر ایرانیان خارج از کشور هم شده
سوم : ذوب در چیزی و در عقایدی در اقتصاد نباشید . در هیچ کجای دنیا رشته ای به نام : اقتصاد دولتی و اسلامی وجود نداره
در مورد اینکه دلار رو اگر بکنن زیر 2000 تومن بشخصه دستشون رو میبوسم و مطمئن باش هر چی می تونم میخرم حتی وام 30% در سال هم از بانک میگیرم و میرم ارز میخرم چون اگر شما تحصیل کرده این اقتصاد مثل بنده تا سطح دکترا باشید میدونید که ارز به صورت مصنوعی در ایران پائین نگه داشته شده و چون دولت متولی این کار هست . بازار ارز بازار عرضه و تقاضا هست هر کسی هم می تونه بخره و بفروشه این بامبول ها برای ادبیات و افکار هست بسیار مسموم که بیام بگیم ارز برای مردم عادی نیست و کسی که ارز رو میخره و توی خونه نگه میداره به اقتصاد صدمه میزنه . بلی از لحاظ بانکداری به اینا میگن سپرده سمی چون سرمایه هست که خارج از سیستم بانکی میشه و بلوک میشه تقصیر خود **** بانکداری ج.ا هست چرا ؟ این شامورتی بازی و
دزدی و خوردن سرمایه های مردم باعث و بانی این کار همون بانک مرکزی ایران بود که اومد به بانک ها اجازه داد در حد توانشون بیان اسکناس بدن و بتونن با اون نرخ خواب و خیال مزخرف 1220 تومنی به مردم ریال بدن . خب بیان مثل آدم اسکناس میگیرن اسکناس بدن . وقتی خودشون دوست دارن عملا از مردم دزدی کنن و پول و سرمایه مردم رو بالا بکشن اونم بر اساس استناد به بند های قانونی که خودشون بوجود اوردن خب کدوم عاقلی میره بانک سپرده ارزی باز میکنه ؟ مگه دیوانه هست ؟
وقت گذاشتم با شما بحث کردم چون می بینیم متاسفانه قشر به قول خودشون تحصیل کرده این مملکت هم متاسفانه نمی تونن از زاویه اقتصاد به وضع اقتصاد ایران که بیمار نیست بلکه
محتضر هست نگاه کنه . متاسفانه این محتضر هم بودن هم به خاطر بی لیاقتی و مدیر نبودن این سیستم هست از کوچکش تا بزرگترینش که مدیر های مهم این اقتصاد مملکت هست .
پی نوشت 1 : تمامی پست هایی که بی ربط به تاپیک بودن پاک شدن .
پی نوشت 2 : رسما عرض میکنم خدمت همه کاربران اگر 1 کاربر تحت هر شرایط در این تاپیک لفظ دلال رو بکار ببره برای فعالان این بخش و تاپیک به صورت دائم بن میشه . همچنین هر کاربر بیاد و بخواد در این بخش به قول خودش امر به معروف کنه و بگه این کار به اقتصاد کشور صدمه میزنه . خلاصه از این ارجیف بود در جا بن میشه . بارها تعریف دلال و همچنین مخل بازار رو خودم شرح دادم
پی نوشت 3 : کاربران عزیز اگر شخصی اومد به هر دلیلی پستی با مضمون اینکه اینکه قیمت دلار فلان شده بیچاره شدیم و .......یا اینکه نحصیت کردکه ارز نخرید شما با این کار چه میدونید به برادر فلانی اوباما یا هر کوفت دیگه ...... داد لطفا نه کوت کنید پستش رو نه جوابش رو بدید . فقط پست رو به عنوان اسپم ریپورت کنید .