• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
بعضی از دوستان دلسر شدن و فکر کردن اینجا شده دیکتاتوری والا به این شکل نیست . ببینید 90% پست ها توی همین حالت داره تائید میشه . صحبت کنید تحلیل کنید ، همفکری بگیرید ولی میزگرد سیاسی نشه . یکی از همین فروم هایی که دقیقا موقعی که اینجا تاپیک ارز بسته شد دوستان رفتن اونجا هم به همین سرنوشت قبلی این تاپیک دچار شد و ادمین همون سایت هم تاپیک ارز رو قفل کرد چرا ؟

چون شد میز گرد سیاسی و تحلیل مسائل سیاسی از ریشه سیاسی . یه فاکتور کلیدی بدم به همه دوستان اینجا بازار ارز تاثیر پذیر از مسائل سیاسی هست ولی ! مساله ارز در این مملکت همیشه راه و روش خودش رو داشته و برای فعالان این بازار رک و راست (البته در ایران) تحلیل تکنیکال و فاندامنتال بکار نمیاد . این بازار بر اساس تجربه و شناخت سیاست کلی جناح های مختلف هست .

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,509
دکتر جواب این پست بنده رو ندادید!!
دکتر در حال حاضر من دارم تمام سرمایه ام رو در حالت ریال نگه میدارم به این امید که حداقل بعد از انتخابات دلار 30% کاهش پیدا کنه!!
نظرتون چیه؟ بنظر شما بهتر از این نیست که پس اندازی که میخوام تا 8 ماه دست بش نزنم به رو به دلار تبدیل کنم؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
دکتر جان برای نزول فکر میکنی تا حدود چه قیمتی نزول کنه ؟

mkhr2max

Registered User
لایک‌ها
138
دکتر جان برای نزول فکر میکنی تا حدود چه قیمتی نزول کنه ؟

نهایتا تا 2900 برسه ؛ کمتر با این شرایط بعیده برسه .مگر یک شک روانی ؛
چون واقعا کفگیر دولت به ته دیگه خورده .

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
دکترجان چه شما وسایر دوستان که همیشه حضور داشتید لطفا ادامه بدید من خودم هیچ وقت تو بحث ها شرکت نکردم اما همیشه مباحثو پیگیری کردم که اتفاقا تو بازار خیلی هم بکارم اومده!!!

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دکتر جان یه سوال
بعد از این وقایع شایعه 2012 که میگن
به نظرت وضعیت دلار در جهان بهتر میشه؟؟

Emad721

Registered User
لایک‌ها
67
دکتر من الان سرمایم ریاله!
یه مشاوره کلی بدید! چون الان یه نفر دیگه هم وضعیت من رو داره!
با تشکر. قبلا هم گفتم ولی توجهی نکردید و جواب ندادین!

Bahram0110

Registered User
لایک‌ها
4
عزیز والا یکی از دلایلی که توی بحث شرکت نمیکنم چون اومدم گفتم نظرم رو و حتی دقیقا روزی که از بازار نواسان گیری خارج شدم . حالا الان هرچی بگم استاتید میان میگن که نه این جوری نیست 4000 و 5000 رو هفته بعد یا در میان مدت میزنه . اصلا هم بزنه این سقف قیمت ها رو مهم اینه که الان کسی که این کار رو کرده وقتی میاد با همچین پستی مواجه میشه باز روی حرف خودش وا می ایسته !

نواسان گیری یعنی خرید به موقع و از اون مهمتر فروختن در زمان دقیق . وقتی افت کرد کسی که توی وقت درست نفروخته حالا 1000 تا دلیل هم بیاره فایده نداره . دیگه وقت و انرژی نمیزارم والا چون دوست ندارن گوش کنن . اصلا

سلام
لطفا همه رو به یه چشم نبینید. ما از پست های شما استفاده می بریم. حالا شاید یکی مثل من سواد نداشته باشه تحلیل کنه چیزی نمی گه

saadeq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آفرین به دکتر، عجب پیش بینی کرد! حالا چه بر مبنای دسترسی به منابع اطلاعاتی ویژه! باشه چه تحلیل با استفاده از پارامترهایی که برای همه مشخص هست.

کسانی که اینجا بودن اکثرا رفتن جای جدید.

هنوز کسی به طور کل نرفته
هنوز هم بچه ها سر میزنن پس جو سازی نکنین!!!

سلام دوستان
لطفا آدرس سایت هایی که دوستان تاپیک ارز و سکه در آنجاها هستند را برایم در پیغام خصوصی ارسال کنید
باتشکر

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
دوستان وضعیت بازار رو چطور میبینید؟بخریم؟

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
خدمت دکتر و بقیه دوستان

از اواسط اذر و دی ماه ببختی ملت ایران شرو خواهد شد

امیدوارم مثه زمان جنگ نشه

ولی میدونم وضعیت فاجعه باری در انتظار ماس

این پست منو سیو کنید ...دی ماه اپدیتش میکنم

peyman90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازار این روزها افت کرده و دلیل اصلی هم بحث مذاکره ایران و آمریکا و به اصطلاح سوپرایز اکتبره. اگه گفتگوی بین ایران و آمریکا با شکست روبرو بشه و تحریمای جدید هم شروع بشه بدون تردید قیمت دلار میتونه به مرز 5000 تومان یا فراتر هم برسه. اما اگه مذاکرات پیشرفت داشته باشن ، تاثیر روانیش بازار رو تحت تاثیر قرار میده و احتمالا دلار دوباره به کانال 2000 تومان برمیگرده.به هرحال باید منتظر ماند و دید که آیا این بحث ها صحت دارد یا نه.

SASAN-BSE

Registered User
لایک‌ها
167
یه تحلیل ساده و کوتاه به وسیله اطلاعاتی که این چند روزه خوندم و بدست آوردم:

اول یه آمار کوتاه:
ببینید از سال 1351 و 1352 تا به الان حدود 1.2 تریلیارد دلار درآمد نفتی + گازی بوده که این 10 سال آخر میانگین 70 میلیارد دلار سالانه در آمد بوده
از همون سال های 1360~1365 هم خیلی از کشور ها دلار نمیدادن به ایران یا بیشتر جنس و واحد پول خودشونو میدادن ، یعنی به اون صورت در آمدی نداشتیم و نداریم

توی 5 سال اخیر حدود 600 میلیارد دلار درآمد نفتی و غیر نفتی بوده و 400 میلیارد دلار هم واردات یعنی 200 میلیارد دلار میمونه این وسط !

این 2 سال آخر هم که نفت تحریم شده ، اکثر فروشی هم که تحریم شده دلار توش بوده یعنی اونایی که میخریدن دلار میدادن
حدود 50تا60% صادرات نفتی کم شده که حدود 80تا90% اون باعث شده که ارز های مهم و کم داخل کشور کمتر بشه مثله یورو و دلار و....

با توجه به چیز های که گفتن ! صادرات غیر نفتی تو این 2 سال حدود 20% افزایش یافته (حالا میگیم 10%) که تقریبا 95% اون ها در آمد ارز های مهم مثله دلار و یورو و ... داشته

خب اینارو گفتم تا قیمت واقعی دلار رو حدس بزنیم که باتوجه به درصد های بالا گفتم میشه اینجوری:

60-10+15(دیگر) مساوی -65% یعنی 65% در آمد کمتر ارز های مهم....

حالا اگه قیمت 1 سال پیش رو 1500 تومن بگیریم باید 65% روش ببریم که میشه 2475 تومن !

البته این % ها ماه به ماه بالا پایین میشه !

این تحلیل من بود از قیمت واقعی که شاید مشکلات و اشتباهات زیادی توش باشه:)
اینم تازه شاید بخشی از معادله ها باشه !!

Last edited:

Hombre

Registered User
لایک‌ها
365
سلام دوستان
لطفا آدرس سایت هایی که دوستان تاپیک ارز و سکه در آنجاها هستند را برایم در پیغام خصوصی ارسال کنید
باتشکر
سلام
برای من هم لطفا بفرستید

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
دوستان احساس میکنید این هفته روند روی همون 3200-3300 ثابت باشه یا احتمال افزایش هست ؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
خدمت دکتر و بقیه دوستان

از اواسط اذر و دی ماه ببختی ملت ایران شرو خواهد شد

امیدوارم مثه زمان جنگ نشه

ولی میدونم وضعیت فاجعه باری در انتظار ماس

این پست منو سیو کنید ...دی ماه اپدیتش میکنم

سلام
بر فرض درست

یه علتی یه تحلیلی چیزی هم میشه در موردش بگید