• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی زمین و مسکن

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
ایرنا : ایران در بالاترین رتبه حقوق شهروندی در دنیا قرار دارد
ایسنا : تحریم ها هیچ اثری روی کشور و مردم نگذاشته است

خبر تو ام مثل همینه
دقیقا نزدیک یک ماه پیش یه ملک قولنامه ای یه منطقه کلا قولنامه ای در استان البرز ۱۵۰ میلیون بود یعنی ۱۴۵ میلیون میشد معامله کرد پا معامله

الان رفتیم برا یکی از آشناها بخریم همون جا همون منطقه همون خیابون الان زیر۱۹۰ میلیون نیست
شما فقط میگید داره می‌ریزه داره می‌ریزه داره می‌ریزه
اونی که شماها میگید یه چیز دیگه اس که داره میریزه ، ما هر چی میبینیم قیمت بیشتر شده و بنگاه ها داره خرید و فروش میشه

حتی دیروز به یکی از رفیقام که تو تهران منطقه ۲۲ دم دریاچه یه ملک گرفته زنگ زدم
گفت تا ۲ ماه پیش افت قیمت داشتیم و ۳ میلیون کاهش قیمت حتی تو پیش خریدی ها اما این ۲ ماهه دوباره فروش خوب شده الان قیمت بالاتر رفته
دوست عزیز متوسط قیمت ملک در شهری مثل تهران رو نمیشه با قیمت یک منطقه سنجید..
گفتم قبلا جلوی کاهش قیمتها همیشه مقاومت وجود داره..مخصوصلا دلالها و املاکی هایی که تو سقف خریدن..
اگر آدم یک ذره عقل داشته باشه نمیره ملکی که در دلار 33 تومنی قیمتش مشخص بوده رو الان با دلار 25500 گرونتر بخره..(بهانه گرونی مسکن بالا رفتن قیمت دلار بود)
اگر اینجور آدمی پیدا بشه نوش جان دلالها

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
ملکی که در دلار 33 تومنی قیمتش مشخص بوده
ملک با دلار 33 تومنی هنوز در نیومده حتی با دلار 25 تومنی هم الان این قیمتها مفت بزارید سال 1400 آپارتمان صفر دربیاد بعد بشینید غصه این روزهارو بخورید

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
ملک با دلار 33 تومنی هنوز در نیومده حتی با دلار 25 تومنی هم الان این قیمتها مفت بزارید سال 1400 آپارتمان صفر دربیاد بعد بشینید غصه این روزهارو بخورید
دوست عزیز ملک با دلار 50 تومنی هم بیشتر در اومده و رد کرده..بعدشم خدا رو شکر من به اندازه کافی تو اوج ارزونی مسکن و زمین خریدم که نیاز به غصه خوردن تا آخر عمر نداشته باشم..

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ایرنا : ایران در بالاترین رتبه حقوق شهروندی در دنیا قرار دارد
ایسنا : تحریم ها هیچ اثری روی کشور و مردم نگذاشته است

خبر تو ام مثل همینه
دقیقا نزدیک یک ماه پیش یه ملک قولنامه ای یه منطقه کلا قولنامه ای در استان البرز ۱۵۰ میلیون بود یعنی ۱۴۵ میلیون میشد معامله کرد پا معامله

الان رفتیم برا یکی از آشناها بخریم همون جا همون منطقه همون خیابون الان زیر۱۹۰ میلیون نیست
شما فقط میگید داره می‌ریزه داره می‌ریزه داره می‌ریزه
اونی که شماها میگید یه چیز دیگه اس که داره میریزه ، ما هر چی میبینیم قیمت بیشتر شده و بنگاه ها داره خرید و فروش میشه

حتی دیروز به یکی از رفیقام که تو تهران منطقه ۲۲ دم دریاچه یه ملک گرفته زنگ زدم
گفت تا ۲ ماه پیش افت قیمت داشتیم و ۳ میلیون کاهش قیمت حتی تو پیش خریدی ها اما این ۲ ماهه دوباره فروش خوب شده الان قیمت بهتر شده
@s.david.s
بازار ملک کلا با همه بازار ها تفاوت های اساسی داره
مثلا شما میگی قیمت خودروی X چنده ؟ من میگم 1 ماه قبل N تومن و الان M تومن . یک عدد مشخص داره . خودرو خودرو هستش و خودروی X تهران با خودروی X کرمان هیچ تفاوتی نداره . پس میشه یک محدوده دقیق برای خودرو ها مشخص کرد
یا مثلا میگی سهام X چنده ؟ من میگم 1 ماه قبل N تومن و الان M تومن . سهام سهامه و قیمتش مشخصه
سکه ، ارز و بقیه اقلام مشابه اینا هم مشخص هستن

ولی یکسری چیزا هستن که واقعا نمیشه براشون قیمت دقیق گذاشت . مثلا قیمت یک دست کت شلوار چند ؟! :p

کت شلوار از 500 هزار تومن داریم تا 200-300 میلیون تومن . نمیشه میانگین براش مشخص کرد که یک ماه قبل کت شلوار N تومن بوده و الان M تومنه و در نتیجه تغییرات قیمتی برای این کالا مشخص کرد
ملک هم مثل کت شلواره

قیمت ملک هیچوقت ارزون نمیشه ولی نسبت به چی ؟
یه زمانی هست که یک ماه قبل فروشنده ها توهم برداشته بودن که قیمت ها بالاتر میره بعد هرچی میخواستن میگفتن :D
طرف دستش رو جیبش میکرد میگفت خونم اینقدره !! بر چه اساسی ؟ هیچی ...
مثلا خونه ای که با دلار 12 تومنی متری 15 میلیون بود ، الان با دلار 24 تومنی باید 30 الی 35 میلیون باشه نه بیشتر
حالا دو ماه قبل ممکنه طرف متری 50 میلیون میگفته !
خوب این آدم با مغز معیوب خودش قیمت ملکش رو بالا برده بود ولی واقعا اینقدر قیمت نداشت :p
خبرگزاری ها میان از این چیزا استفاده میکنن . یعنی نمیگه قیمت ملک توی این منطقه باید 30 تا 35 باشه ، میگه فلانی 50 تومن قیمت گذاشته بوده الان 30 تا 35 گذاشته پس کاهش داشته ...
درصورتی که همون موقع هم 30 تا 35 بوده !
نمیدونم منظورم رو درست میرسونم یا نه ولی سیستم ملک این مدلیه

بعد مورد دیگه اینه که ملک رقابتی نیست . یعنی شما پراید صفر رو بخوای بفروشی ، قیمت میگیری که بقیه چند گذاشتن و متناسب با همونا قیمت فروش مشخص میکنی . ولی ملک این مدلی نیست
من توی همون منطقه که متری 30 تا 35 هستش ، یدونه واحد داشته باشم ، موقعیتش رو اگه خاص ببینم قیمتم رو متری 40 اعلام میکنم ، کسی خواست بیاد جلو ، نخواست هم بره دنبال یه ملک دیگه بگرده ...
مثل همون کت شلوار ! خوب اگه شما یک دست برند بخوای بخری فروشنده بگه 100 میلیونه ، شما باید بگیی فلان مغازه 5 تومنه ؟ خیر ! چون برند ، مدل و ده ها عامل دیگه توی قیمت اون کت شلوار تاثیر داره . ملک هم همینه نمیشه قیمت دقیقی گذاشت

برای قیمت گذاری ملک اصولی وجود داره که چند صفحه قبل با یکی از جوگیرهای ملکی بحثم شده بود بهش گفتم :p
از همون باید استفاده بشه . بیشتر گفتن نباید بخرید !
دو سه ماه قبل ما جوگیر زیاد داشتیم که ملک با دلار 40 تومنی رو پیش خور میکردن ! اون جوگیر ها رفتن . الان قیمت ها منطقی شده ، یعنی همون 2 ماه قبل هم من میخواستم خرید بکنم ، اون فروشنده ها رو در نظر نمیگرفتم و اگه کسی با قیمت مدنظر من نمیفروخت ، خریدار نبودم

Last edited:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
بازار ملک کلا با همه بازار ها تفاوت های اساسی داره
مثلا شما میگی قیمت خودروی X چنده ؟ من میگم 1 ماه قبل N تومن و الان M تومن . یک عدد مشخص داره . خودرو خودرو هستش و خودروی X تهران با خودروی X کرمان هیچ تفاوتی نداره . پس میشه یک محدوده دقیق برای خودرو ها مشخص کرد
یا مثلا میگی سهام X چنده ؟ من میگم 1 ماه قبل N تومن و الان M تومن . سهام سهامه و قیمتش مشخصه
سکه ، ارز و بقیه اقلام مشابه اینا هم مشخص هستن

ولی یکسری چیزا هستن که واقعا نمیشه براشون قیمت دقیق گذاشت . مثلا قیمت یک دست کت شلوار چند ؟! :p

کت شلوار از 500 هزار تومن داریم تا 200-300 میلیون تومن . نمیشه میانگین براش مشخص کرد که یک ماه قبل کت شلوار N تومن بوده و الان M تومنه و در نتیجه تغییرات قیمتی برای این کالا مشخص کرد
ملک هم مثل کت شلواره

قیمت ملک هیچوقت ارزون نمیشه ولی نسبت به چی ؟
یه زمانی هست که یک ماه قبل فروشنده ها توهم برداشته بودن که قیمت ها بالاتر میره بعد هرچی میخواستن میگفتن :D
طرف دستش رو جیبش میکرد میگفت خونم اینقدره !! بر چه اساسی ؟ هیچی ...
مثلا خونه ای که با دلار 12 تومنی متری 15 میلیون بود ، الان با دلار 24 تومنی باید 30 الی 35 میلیون باشه نه بیشتر
حالا دو ماه قبل ممکنه طرف متری 50 میلیون میگفته !
خوب این آدم با مغز معیوب خودش قیمت ملکش رو بالا برده بود ولی واقعا اینقدر قیمت نداشت :p
خبرگذاری ها میان از این چیزا استفاده میکنن . یعنی نمیگه قیمت ملک توی این منطقه باید 30 تا 35 باشه ، میگه فلانی 50 تومن قیمت گذاشته بوده الان 30 تا 35 گذاشته پس کاهش داشته ...
درصورتی که همون موقع هم 30 تا 35 بوده !
نمیدونم منظورم رو درست میرسونم یا نه ولی سیستم ملک این مدلیه

بعد مورد دیگه اینه که ملک رقابتی نیست . یعنی شما پراید صفر رو بخوای بفروشی ، قیمت میگیری که بقیه چند گذاشتن و متناسب با همونا قیمت فروش مشخص میکنی . ولی ملک این مدلی نیست
من توی همون منطقه که متری 30 تا 35 هستش ، یدونه واحد داشته باشم ، موقعیتش رو اگه خاص ببینم قیمتم رو متری 40 اعلام میکنم ، کسی خواست بیاد جلو ، نخواست هم بره دنبال یه ملک دیگه بگرده ...
مثل همون کت شلوار ! خوب اگه شما یک دست برند بخوای بخری فروشنده بگه 100 میلیونه ، شما باید بگیی فلان مغازه 5 تومنه ؟ خیر ! چون برند ، مدل و ده ها عامل دیگه توی قیمت اون کت شلوار تاثیر داره . ملک هم همینه نمیشه قیمت دقیقی گذاشت

برای قیمت گذاری ملک اصولی وجود داره که چند صفحه قبل با یکی از جوگیرهای ملکی بحثم شده بود بهش گفتم :p
از همون باید استفاده بشه . بیشتر گفتن نباید بخرید !
دو سه ماه قبل ما جوگیر زیاد داشتیم که ملک با دلار 40 تومنی رو پیش خور میکردن ! اون جوگیر ها رفتن . الان قیمت ها منطقی شده ، یعنی همون 2 ماه قبل هم من میخواستم خرید بکنم ، اون فروشنده ها رو در نظر نمیگرفتم و اگه کسی با قیمت مدنظر من نمیفروخت ، خریدار نبودم
احسنت..بازم مثل همیشه توضیحات عالی و کامل..
الانم مشکل همون جوگیرهایی هست که ملک با دلار 40 تومنی رو پیشخور کردن..به شدت دارن مقاومت میکنن..ماشالا روحیه ی خوبی هم دارن :D

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
قیمت ملک با اون سرعتی که طلا و دلار رفت بالا نرفت بالا
و بنابراین با اون سرعت هم نمییاد پایین
بعد هم ملک مثل طلاو دلار نیست
اگه ببینه داره ارزون میشه طرف میتونه بده اجاره یا رهن از کنارش هم پول در میاره تا چندسال چون ایران هم کشور تورمی چند سال بعد ده برابر همون قیمت بفروشه
بنابراین عجله ای که تو فروش طلا و دلار دارن تو فروش خونه ندارن
ضمنا دلال اصلی دولته نه مردم مگه یک دلال چقدر سرمایه داره که بتونه چندتا خونه بخره نگه داره هرخونه هم کم کم دو میلیارد هست اگه کسی دلال معاملات ملکی باشه مثل اونایی که من از نزدیک دیدم خونه قدیمی میخرن نوساز میکنن میفروشن زیر یک ماه هم کل پولش با سودش برمیگرده میره سراغ خونه بعدی نه اینکه خونه بخره یک جا بشینه تا خونش گرون بشه
چون اگه این خونه گرون بشه خونه های بعدی هم هم گرون میشه و عملا سودی نکرده که اینو بفروشه خونه دیگه بخره اسم این دلال این اسگله
اما چرا دلال اصلی دولته به هزار و یک دلیل
فقط یک دلیل اش شما ببینید مبلغی که برای پروانه ساخت و خلافی طبقات بیشتر و پایانکار میگیرن از دوسال قبل چندده برابر شده
وقتی طرف خلافی طبقه پنجم را که قبلا تو همون میلان و محله برا ساختمان میداد 32تومن
دو سال بعد میده سیصد تومن انتظار دارید خونه را ارزون تر بدهد؟

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ضمنا دلال اصلی دولته نه مردم مگه یک دلال چقدر سرمایه داره که بتونه چندتا خونه بخره نگه داره
اصلا علت گرون شدن خونه دلال نیست . حداقل من ندیدم دلال خونه رو گرون بکنه

ارزش پول پایین میاد و متناسب با همونم خونه قیمتش بالا میره

گرون شدن قیمت خونه به هیچ وجه به نگهداری ملک ارتباط نداره . تورم قیمت زمین رو افزایش میده ، سیمان و بتن بالا میره ، میلگرد و فولاد بالا میره ، تعرفه خدمات مهندسی بالا میره ، هزینه پیمانکارا بالا میره ، حقوق و دستمزد ها بالا میره ، مصالح بالا میره و در نهایت خونه گرون میشه

حالا ملت هم فکر میکنن خونه رو دلال گرون میکنه

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
دوست عزیز ملک با دلار 50 تومنی هم بیشتر در اومده و رد کرده..بعدشم خدا رو شکر من به اندازه کافی تو اوج ارزونی مسکن و زمین خریدم که نیاز به غصه خوردن تا آخر عمر نداشته باشم..
من برای شخص شما غصه خوردنو نگفتم (خدا را شکر), در کل گفتم چون مردم فکر میکنن مسکن ارزان میشه و با واقعیتی که در پیش فاصله دارن و همش منتظرن قیمت مسکن بیاد پایین در بدترین رکود دوره احمدی نژاد چیز ملموسی در پایین اومدن قیمت ندیدیم چه برسه به الان
قیمت زمین و قیمت مصالح ساختمانی به شدت بالا رفته خروجی مسکن چطوری میخواد ارزون بشه؟؟؟

signore

Registered User
لایک‌ها
636
حالا ملت هم فکر میکنن خونه رو دلال گرون میکنه
کلا ملت عادت کردن که به جای متهم کردن اصل کاری همدیگه رو متهم کنند و جفنگیات بار همدیگه بکنن. بعد مثلا طرف همه داراییش ریال و سهامه. رفته به فرض سهام مرغداری خریده داره دعا می‌کنه قیمت مرغ و تخم مرغ بره بالا که سود کنه ولی از اون طرف ژست مردم‌دوستی میگیره و دعا می‌کنه که دلار بیاد پایین. بعد همین آدم رو دلار که بیاد پایین ، اول صف خرید دلار میبینی. زیبا نیست؟!

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
من برای شخص شما غصه خوردنو نگفتم (خدا را شکر), در کل گفتم چون مردم فکر میکنن مسکن ارزان میشه و با واقعیتی که در پیش فاصله دارن و همش منتظرن قیمت مسکن بیاد پایین در بدترین رکود دوره احمدی نژاد چیز ملموسی در پایین اومدن قیمت ندیدیم چه برسه به الان
قیمت زمین و قیمت مصالح ساختمانی به شدت بالا رفته خروجی مسکن چطوری میخواد ارزون بشه؟؟؟
اگر یادت باشه همون رکود دوران احمدی نژاد هم افت قیمت داشتیم..حتی خیلی از بساز بفروش ها رو من میشناسم که مجبور شدن زیر قیمت بفروشن و نقد کنند..در مورد گرونی مصالح هم درسته که مصالح گرون شده ولی بازم هزینه ای که بابت ساخت (جدای هزینه زمین)از خریدار گرفته میشه خیلی بیشتر از قیمت تمام شده هست

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
کلا ملت عادت کردن که به جای متهم کردن اصل کاری همدیگه رو متهم کنند و جفنگیات بار همدیگه بکنن. بعد مثلا طرف همه داراییش ریال و سهامه. رفته به فرض سهام مرغداری خریده داره دعا می‌کنه قیمت مرغ و تخم مرغ بره بالا که سود کنه ولی از اون طرف ژست مردم‌دوستی میگیره و دعا می‌کنه که دلار بیاد پایین. بعد همین آدم رو دلار که بیاد پایین ، اول صف خرید دلار میبینی. زیبا نیست؟!
الان شما هم به نوعی تولید کننده و سهامدار رو محکوم میکنی دیگه :p
داستان از این قراره هیچکدوم از مردم مقصر نیستن . ما تورم داریم و این تورم دلایلی داره که خیلیامون دیگه میدونیم چیه
از طرفی هم ماهیت تورم چیز بدی نیست و باعث رونق و گردش پول توی بازارها میشه و از طرفی برای اینکه ما توی کشور بتونیم تولید داشته باشیم نیاز به این تورمه داریم ...

مشکل اصلی اینه میزان تورم با میزان رشد حقوق و دستمزد ها متاسفانه نمیخونه
اینم علتش دخالت های سازمان های دولتی توی قیمت گذاریه . به جای اینکه اجازه بدن عرضه و تقاضا قیمت ها رو بسازه ، قیمت ها رو دستوری میکنن و نظم بازار بهم میریزه

خیلی راحت بخوام بگم یکی از بازارهایی که بدون قیمت دستوری چندین ساله بدون مشکل جلو رفته ، بازار مسکنه ! همیشه به اندازه ای که تورم داشتیم ملک هم گرون شده ...
بخش ساخت و ساز سود ده هستش ، صنایع مرتبط با ساختمون هم سود ده هستن
ولی شما برو تو صنعت دام و طیور و دامپروری ، برو توی صنعت سیمان ، صنعت شکر ، خودرو و .... همه چیز دستوریه ! و دقیقا همین دستورات بازارها رو بهم میریزه

به همین علت حقوق و دستمزدها نمیتونه بالا بره . توی 1 مثال موضوع رو خیلی ساده میگم :
شما فرض کن بنده کسب و کاری دارم . 5 نفر برام کار میکنن . مواد اولیم رو تامین میکنم . بعد از اون طرف برای حمایت از حقوق مصرف کننده بهم میگن نمیتونی هر نرخی که بازار کشش داره بفروشی ...
اگه ضرر نکنم ، سود خیلی کمی میکنم . سر سال اجاره ملک با تورم بالا میره ، مواد اولیه با تورم بالا میره ! از جیب کی میتونم بزنم که کارم ضرر ده نشه ؟ درسته از جیب کارمندهام ! سود خودمم تازه کم میشه:D

حالا اگه همه چیز آزاد بود ، من فروشم رو بالا میبردم ، بقیه کاسب ها هم همینطور و کم کم کل اقتصاد به تعادل میرسید . دیگه کسی حاضر نبود واس ماهی 5 تومن کار بکنه ! قشنگ ماهی 30 میلیون حقوق میگرفت . هر سال هم حقوق و هزینه ها و سود متناسب با تورم زیاد میشد
همین آزاد سازی قیمت ها خودش عمده مشکلات رو حل میکنه

مثلا شما میگی مرغ و تخم مرغ گرون میشه ! وقتی تولید کننده داره به مرز زیان سازی میرسه چرا نباید گرون بکنه ؟:D باید بکنه ! بعد اون تولید کننده اگه ورشکست بشه ، فقط سهامداراش ضرر نمیکنن ! کلی آدم بیکار میشن ، اقتصاد تضعیف میشه و در نهایت به خاطر کمبود مرغ و تخم مرغ مردم باید نون و دوغ بخورن :rolleyes:
این خیلی فرق داره با اینکه یه دلال فقط برای منفعت شخصی خودش بدون اینکه برای اقتصاد ارزش افزوده ای ایجاد بکنه ، از گرونی خوشحال بشه

البته میگم که گرونی ملک کار دلال نیست . توی بخش خودرو یا ارز هم ما دلال نداریم که تاثیری روی قیمت ها داشته باشه و همشون قطعا مردم عادی با سرمایه های خرد هستن . اما خوب همین مردم یکم در برابر هر حرفی که بگن قیمت افزایش پیدا نمیکنه یا ارزون میشه جبهه میگیرن

یه زمانی دلار 33 بود میگفتم دلار ارزون میشه ، همه گله میکردن ، الان 25 شده ، قیمت 23 رو هم دیده
یه زمانی هم میگفتم ملک حباب داره بیخودی نخرید ، الان اون حبابه ترکیده ! یکی همین 4 یا 5 صفحه قبل با من کل کل میکرد که آره تا آخر سال حداقل خونه 2 برابر میشه الان متوجه شد که ملک وارد فاز رکود شده:p

Last edited:

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
نسبت به اون جو که مردم فکر میکردن تا آخر سال دلار 40 و سال بعد 50 یا 60 تومن میشه ، حبابش تخلیه شده
نسبت به اون حبابه بخوایم نظر بدیم ، آره ارزون شده ولی از نظر من کسی که با اون قیمت ها خریدار ملک بود باید توی شیوه زندگی و تصمیمات مالیش ، تغییراتی رو بده :D
به وضوح به قیمت های نجومی به ملت مینداختن ...
همونجایی که میگم باید متری 30 تا 35 میبود ، تا 40 و 45 تومن هم قیمت اعلام میشد . خریدار باید عاقل باشه و اون قیمت ها رو نخره ....
حالا مگه اینکه مصرف کننده باشه یه چیزی
ولی اونایی که با هدف سود دهی و دلالی خریده بودن حسابی رفته تو پاچشون و شاید تا دو یا سه سال دیگه نتونن به قیمت دلخواهشون بفروشن :p
من خودم بخوام بخرم توی همون منطقه متری 30 تا 35 ، از کسی که پول لازمه توی رنج 25 تومن میخرم ، حالا شما فرض کن یکی چند ماه قبلش خونه رو اونجا متری 45 تومن خریده یعنی تقریبا 2 برابر قیمت خرید من:D
خوب منم بخوام دلالی بکنم ، متری 25 میخرم و متری 30 الی 35 میفروشم ! هرچند که دیدم به ملک بلند مدته و نمیفروشم ولی همون دلالی که روی 45 تومن خریده باید حالا حالا ها صبر بکنه که قیمت ها بالا بره . بگذریم که توی همین سود بقیه جاها رو از دست داده

signore

Registered User
لایک‌ها
636
الان شما هم به نوعی تولید کننده و سهامدار رو محکوم میکنی دیگه
به هیچ وجه من قصدم محکوم کردن تولیدکننده و سهامدار نیست‌. منظورم رو واضح گفتم.
فقط این پارادوکس واسه من قابل قبول نیست: برید تو تاپیک بورس ببینید طرف داره خدا خدا می‌کنه که قیمت فلان فرآورده یا محصول که این بابا سهام مربوط به اون گروه رو خریده بره بالا و اگه نره بالا به زمین و زمان بد و بیراه میگه و به بورس برچسب دستوری بودن میزنه ولی همون آدم می‌ره تو تاپیک ارز و میگه هر کی ارز داره خدا ازش نگذره! شما به همچین موجوداتی چی میگی؟!

به من ربطی نداره که چه کسی روی چه آیتمی سرمایه گذاری کرده و داره سود میگیره. اگه در نتیجه گرون شدن گوشت و مرغ و قیر و مفتول و رنگ و سیمان و دارو و ... تو بورس سود میگیره نوش جونش. اما دیگه نره واسه ما جای دیگه نعل وارونه بزنه!

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
آقا والا ما هم داریم همینو میگیم..آدم باید خودش عقل داشته و گرونتر از حد نخره..اگر خرید نوش جان دلالها..بعد دوستان جلوی ما جبهه میگیرن..
تو یک گروه دلالی عضوم..اول شب که آرای الکترال ترامپ جلو بود چه هیاهویی بینشون افتاده بود..همش میگفتن از فردا پرواز قیمت داریم..الان که بایدن افتاد جلو کلا گروهو بستن[emoji2][emoji2]
نسبت به اون جو که مردم فکر میکردن تا آخر سال دلار 40 و سال بعد 50 یا 60 تومن میشه ، حبابش تخلیه شده
نسبت به اون حبابه بخوایم نظر بدیم ، آره ارزون شده ولی از نظر من کسی که با اون قیمت ها خریدار ملک بود باید توی شیوه زندگی و تصمیمات مالیش ، تغییراتی رو بده :D
به وضوح به قیمت های نجومی به ملت مینداختن ...
همونجایی که میگم باید متری 30 تا 35 میبود ، تا 40 و 45 تومن هم قیمت اعلام میشد . خریدار باید عاقل باشه و اون قیمت ها رو نخره ....
حالا مگه اینکه مصرف کننده باشه یه چیزی
ولی اونایی که با هدف سود دهی و دلالی خریده بودن حسابی رفته تو پاچشون و شاید تا دو یا سه سال دیگه نتونن به قیمت دلخواهشون بفروشن [emoji14]
من خودم بخوام بخرم توی همون منطقه متری 30 تا 35 ، از کسی که پول لازمه توی رنج 25 تومن میخرم ، حالا شما فرض کن یکی چند ماه قبلش خونه رو اونجا متری 45 تومن خریده یعنی تقریبا 2 برابر قیمت خرید من:D
خوب منم بخوام دلالی بکنم ، متری 25 میخرم و متری 30 الی 35 میفروشم ! هرچند که دیدم به ملک بلند مدته و نمیفروشم ولی همون دلالی که روی 45 تومن خریده باید حالا حالا ها صبر بکنه که قیمت ها بالا بره . بگذریم که توی همین سود بقیه جاها رو از دست داده

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
به من ربطی نداره که چه کسی روی چه آیتمی سرمایه گذاری کرده و داره سود میگیره. اگه در نتیجه گرون شدن گوشت و مرغ و قیر و مفتول و رنگ و سیمان و دارو و ... تو بورس سود میگیره نوش جونش. اما دیگه نره واسه ما جای دیگه نعل وارونه بزنه!
شما تولید کننده رو با دلال یکی میکنی ؟
دلال چه ارزش افزوده ای ایجاد میکنه ؟!:rolleyes:

تورم بهای تمام شده محصولات یک شرکت رو زیاد میکنه ، اون شرکت هم باید افزایش نرخ بده که بتونه همچنان سود بسازه ! هم برای اقتصاد مفیده هم چند هزار نفر حقوق میگیرن . سهامدارهم سود نمیکنه !!!! :D سهامدار فقط حاشیه سودش اضافه میشه
ولی دلال هیچ غلطی نمیکنه برای اقتصاد هم مضره ! اشتغال زایی هم نمیکنه ...
مقایسه اینا با هم اشتباهه
منظور منم از دلال ، دلال مضره !
یه دلال هستش که کار پخش مواد غذایی ، میوه ، کالا و ... رو انجام میده ، این مفیده
اما یکی دیگه پراید رو از کارخونه یا دست میخره و گرون میفروشه ! یا دلار میخره میزاره گوشه خونش ! اینا چه منفعتی برای اقتصاد داره ؟!:p
اون تولیدکننده برای اینکه ضرر نکنه و اشتغال زایی پا برجا بمونه افزایش نرخ میگیره

کارخونه سال 98 ، 100 میلیارد بهای تمام شده داشته ، 120 میلیارد فروش و 20 میلیارد سود شناسایی میکرده ! افزایش نرخ که میگیره به خاطر اینه بهای تمام شده 200 میلیارد شده و فروش 240 میلیارد و 40 میلیارد سود شناسایی میکنه که ارزشش همون 20 میلیارد سال 98 هستش ! صرفا عملیات سود ساز حفظ میشه
سهامدار یا تولید کننده ضرر بکنه ، مشاغل نه تنها اضافه نمیشه ، از بین هم میره ، بعد ملت گشنه زن و بچه همون دلال رو گوشه خیابون خفت میکنن ! :p

ولی در کل نه تولید کننده و سهامدار اون شرکت ها و نه کاسب ها باعث گرونی هستن نه اون دلال ! فرقشون اینه تولید کننده و سهامدار و کاسب واقعا سود میکنه و پیشرفت داره ولی دلال ها توهم سود دارن ، اکثرا هم از قشر بیسواد و رده پایین جامعه هستن و توانایی درک این موضوع رو ندارن که سود نمیکنن و فقط دارن موقعیتشون رو حفظ میکنن

signore

Registered User
لایک‌ها
636
شما تولید کننده رو با دلال یکی میکنی ؟
دلال چه ارزش افزوده ای ایجاد میکنه ؟!:rolleyes:

تورم بهای تمام شده محصولات یک شرکت رو زیاد میکنه ، اون شرکت هم باید افزایش نرخ بده که بتونه همچنان سود بسازه ! هم برای اقتصاد مفیده هم چند هزار نفر حقوق میگیرن . سهامدارهم سود نمیکنه !!!! :D سهامدار فقط حاشیه سودش اضافه میشه
ولی دلال هیچ غلطی نمیکنه برای اقتصاد هم مضره ! اشتغال زایی هم نمیکنه ...
مقایسه اینا با هم اشتباهه
منظور منم از دلال ، دلال مضره !
یه دلال هستش که کار پخش مواد غذایی ، میوه ، کالا و ... رو انجام میده ، این مفیده
اما یکی دیگه پراید رو از کارخونه یا دست میخره و گرون میفروشه ! یا دلار میخره میزاره گوشه خونش ! اینا چه منفعتی برای اقتصاد داره ؟!:p
اون تولیدکننده برای اینکه ضرر نکنه و اشتغال زایی پا برجا بمونه افزایش نرخ میگیره

کارخونه سال 98 ، 100 میلیارد بهای تمام شده داشته ، 120 میلیارد فروش و 20 میلیارد سود شناسایی میکرده ! افزایش نرخ که میگیره به خاطر اینه بهای تمام شده 200 میلیارد شده و فروش 240 میلیارد و 40 میلیارد سود شناسایی میکنه که ارزشش همون 20 میلیارد سال 98 هستش ! صرفا عملیات سود ساز حفظ میشه
سهامدار یا تولید کننده ضرر بکنه ، مشاغل نه تنها اضافه نمیشه ، از بین هم میره ، بعد ملت گشنه زن و بچه همون دلال رو گوشه خیابون خفت میکنن ! :p

ولی در کل نه تولید کننده و سهامدار اون شرکت ها و نه کاسب ها باعث گرونی هستن نه اون دلال ! فرقشون اینه تولید کننده و سهامدار و کاسب واقعا سود میکنه و پیشرفت داره ولی دلال ها توهم سود دارن ، اکثرا هم از قشر بیسواد و رده پایین جامعه هستن و توانایی درک این موضوع رو ندارن که سود نمیکنن و فقط دارن موقعیتشون رو حفظ میکنن
بیا چندتا سهامدار بهت معرفی کنم که دلال هم هستن. اونم نه دلال مفید دلال به قول شما مضر. اگه خواستی بیا تولید کننده ای هم بهت معرفی میکنم که در عین حال دلالی هم می‌کنه .مورد هم دارم که تولید کننده ست و محصولشم تو بازاره اما دلار ۴۲۰۰ گرفته واسه واردات مواد اولیه ولی جنس با قیمت خیلی پایین تر وارد کرده و مابه التفاوتش رو خورده یه آبم روش . هزاران مورد مثل اینا هست. حالا باز شما برو اون راننده تاکسی رو محکوم کن که رفته ۵۰۰ دلار از صرافی خریده!
من این بحث رو ادامه نمیدم.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بیا چندتا سهامدار بهت معرفی کنم که دلال هم هستن. اونم نه دلال مفید دلال به قول شما مضر. اگه خواستی بیا تولید کننده ای هم بهت معرفی میکنم که در عین حال دلالی هم می‌کنه .مورد هم دارم که تولید کننده ست و محصولشم تو بازاره اما دلار ۴۲۰۰ گرفته واسه واردات مواد اولیه ولی جنس با قیمت خیلی پایین تر وارد کرده و مابه التفاوتش رو خورده یه آبم روش . هزاران مورد مثل اینا هست. حالا باز شما برو اون راننده تاکسی رو محکوم کن که رفته ۵۰۰ دلار از صرافی خریده!
عزیز دل اینا رو هم خودم میشناسم نیاز به معرفی ندارم !
ما قاتلِ مدرسه ساز نداریم ؟ :p

شما مشکلت اینه فکر میکنی من دلال رو محکوم میکنم ! گیر کار شما اینه متاسفانه
من نه دلال رو محکوم میکنم نه میگم کار اشتباهی میکنه !
اصلا خودمم دلالی کردم ، ولی کار اصلیم نیست
حالا باز شما برو اون راننده تاکسی رو محکوم کن که رفته ۵۰۰ دلار از صرافی خریده!
داداش چرا شما توهم داری ؟ :rolleyes:
من کجا راننده تاکسی رو محکوم کردم که 500 دلار خریده !
آقا جان ، عزیز دل ، شما بگو اصلا دلال 1 میلیون دلار خرید کرده ! من محکومش کردم ؟ من گفتم دلال کار اشتباهی میکنه ؟

والا شما یه چیزی تو ذهنته ، فکر میکنی دلال محکوم شده !:D
من فقط گفتم دلال سطحش پایینه و قطعا هم همینه ! اونی که سطح بالایی داره و دودوتا چهارتا بلد باشه و بفهمه سود واقعی چیه ، قطعا دلالی کار اصلیش نیست !!
خوب کسی که به مسائل اقتصادی آگاهی نداره ، بهش بگم با سواد ؟ :D
بیسواده دیگه بیسواده !

من این بحث رو ادامه نمیدم.
بنده هم بحث رو ادامه ندادم
شما یه چیز اشتباه رو بیان کردی ، منم اشتباهت رو گرفتم ، همین
قرار نیست کسی رو اینجا قانع بکنم

یه بنده خدایی خونه خریده با این هدف که تا آخر سال 2 برابر بشه ، من دلایلم رو گفتم ، اهمیت نداد ، به جهنم :p
من میرم از امثال اونا خونه رو ارزون میخرم ، موقع پول دادن هم اذیت میکنم ، به ریششون هم میخندم . چیکار به کارش دارم . بره بخره:p

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
((الان دیدم این تاپیک رو))

به به

اقا سعید عزیز اینجا هم فعالیت دارن :);) و استفاده میکنیم از پستهاشون،،،و مثل همیشه ریزش های شدید قیمت مسکن و زمین هم که خبر هاشو میذارن،،،،و لطف میکنن ریزش های ارز هم میگن لحظه ای،،،،و صد البته ریزش های پی در پی قیمت ماشین،،،،،ممنون عزیز

خونه هم داره مفت میشه واقعا اقا سعید،،،،خدا کنه این ریزش های شدید همچنان ادامه دار باشه،،،،،،!!!

متری دو سه تومن ببشتر نباید باشه قیمت مسکن در نقاط متوسط تهران برای ویلایی و ته تهش متری یک تا یک و نیم برای اپارتمانی :mad: !!!! بقیه حباب هست،،،،،،:):D

ارزانی داره میاد،،،،،،روز های طلایی در پیشه ;):eek::eek:

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
مشکل بعضی از دوستان اینه دوست دارن چیزی که باب میل خودشون هست رو بشنون..مخالف میلشون نظر بدی سریع جبهه میگیرن.انگار سود یا ضررشون به ما میرسه..به قول شما اگر کسی دوست داره بره هر چی دوست داره گرونتر از حدش بخره..اصلا مالش هست و اختیار داره..ولی بعدا که متوجه اشتباهش شد چهره اش دیدنی میشه..
عزیز دل اینا رو هم خودم میشناسم نیاز به معرفی ندارم !
ما قاتلِ مدرسه ساز نداریم ؟ [emoji14]

شما مشکلت اینه فکر میکنی من دلال رو محکوم میکنم ! گیر کار شما اینه متاسفانه
من نه دلال رو محکوم میکنم نه میگم کار اشتباهی میکنه !
اصلا خودمم دلالی کردم ، ولی کار اصلیم نیست

داداش چرا شما توهم داری ؟ :rolleyes:
من کجا راننده تاکسی رو محکوم کردم که 500 دلار خریده !
آقا جان ، عزیز دل ، شما بگو اصلا دلال 1 میلیون دلار خرید کرده ! من محکومش کردم ؟ من گفتم دلال کار اشتباهی میکنه ؟

والا شما یه چیزی تو ذهنته ، فکر میکنی دلال محکوم شده !:D
من فقط گفتم دلال سطحش پایینه و قطعا هم همینه ! اونی که سطح بالایی داره و دودوتا چهارتا بلد باشه و بفهمه سود واقعی چیه ، قطعا دلالی کار اصلیش نیست !!
خوب کسی که به مسائل اقتصادی آگاهی نداره ، بهش بگم با سواد ؟ :D
بیسواده دیگه بیسواده !

بنده هم بحث رو ادامه ندادم
شما یه چیز اشتباه رو بیان کردی ، منم اشتباهت رو گرفتم ، همین
قرار نیست کسی رو اینجا قانع بکنم

یه بنده خدایی خونه خریده با این هدف که تا آخر سال 2 برابر بشه ، من دلایلم رو گفتم ، اهمیت نداد ، به جهنم [emoji14]
من میرم از امثال اونا خونه رو ارزون میخرم ، موقع پول دادن هم اذیت میکنم ، به ریششون هم میخندم . چیکار به کارش دارم . بره بخره:p

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اتفاقا دلار شبانه ۳۰۰ تومن اومد پایین.خودرو هم امروز چند تومن ریزش داشته..همینطور مسکن.البته شما اختیار مالت رو داری.میتونی با پولت هر چی دوست داری در هر قیمتی بخری..سودش هم نوش جانت..اگرم گرون خریدی نوش جان دلال..
به به

اقا سعید عزیز اینجا هم فعالیت دارن :);) و استفاده میکنیم از پستهاشون،،،و مثل همیشه ریزش های شدید قیمت مسکن و زمین هم که خبر هاشو میذارن،،،،و لطف میکنن ریزش های ارز هم میگن لحظه ای،،،،

خونه هم داره مفت میشه واقعا اقا سعید،،،،خدا کنه این ریزش های شدید همچنان ادامه دار باشه،،،،،،!!!

متری دو سه تومن نباید باشه قیمت مسکن در نقاط متوسط تهران :mad: !!!! بقیه حباب هست،،،،،،:):D

ارزانی داره میاد،،،روز های طلایی در پیشه ;):eek::eek:

بالا