• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی زمین و مسکن

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
پستهای بعضی از دوستان از پستهای دلالهای سایت ایران جیب هم جالبتره..هیچ نوع کاهشی رو قبول ندارن[emoji23][emoji23]هنوزم در توهم رای آوردن ترامپ و گرونی بیشتر هستن[emoji2]

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
همه ما تو یک مملکت هستیم و با هم جلو میریم..وضعیت اقتصادی جوری شده که واقعا جا برای گرونی بیشتر نمونده..خیلی از خانواده ها نابود شدن..پدرا شرمنده فرزنداشون شدن..باید امیدوار باشیم این کاهش قیمتها ادامه دار باشه تا انشالا مردم بتونن زندگی بهتری داشته باشن..اون شخصی هم که از گرونی استقبال میکنه و فکر میکنه سرمایه اش زیادتر میشه در نهایت دودش تو چشم خودش میره..وقتی جامعه از نظر اقتصادی خراب بشه ناامن میشه و برای کل جامعه ضرر داره.در کل بازم میگم با توجه به شرایط حال حاضر کشور میشه به کاهش بیشتر قیمتعا در اکثر خوزه ها امید داشت...انشالا که تداوم داشته باشه..این قیمتهای کاهشی که میزنم دقیقا مال بازار هستن و میتونی از سایتهای معتبر تاییدشون رو بگیری
سعید جان،،،،ما که چیزی نگفتیم،،،،،،جبهه میگیری !!!!

ما استقبال میکنیم از ریزش،،،،،،،دیگه مفت داره میشه خونه و غیره،،،،کی بدش میاد ؟؟،،،،،

(( من شاید یکم سخت باشه برام،،،،میخوام اعتراف بکنم،،،یه چند تا با اجازت مسکن خریدم رو دلار 33 تومنی و یه ویلا هم گرفتم البته و طلا هم خریدم متاسفانه حجم خیلی خیلی بالا،،،همش هم تو دلار 33 تومنی خریدم،،،،دیگه خودت سر انگشتی حساب کنی چند میلیاردی تو ضرر هستم،،،،،تو ضرر هستم شدیدا :) :(:)،،،)) ولی باز استقبال میکنم از ریزش ها قطعا،،،،،،مستقیم داری با یه دلال بزرگ صحبت میکنی سعید جان،،،،، ;) :D

منتطر انتخاب ترامپ هستیم ما ؟؟،،،،ههههههههههه

من به شخصه منتظر دستگیریش هستم بعد از پایان کارش حدود یک ماه دیگه،،،،،،!!!!

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
قیمت مسکن در تهران حدود 15 درصد کاهش یافت

رئیس اتحادیه مشاوران املاک از افزایش 72 درصدی قراردادهای مسکن کشور طی 9 ماه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داد و ... [emoji3596]

https://www.iranjib.ir/shownews/78629//t [emoji118][emoji118]

[emoji723] @iranjib_ir

signore

Registered User
لایک‌ها
636
اتفاقا دلار شبانه ۳۰۰ تومن اومد پایین.
داداش بیدار شو صبح شده. دلار صبحانه هم الان ۳۵۰ تومن از دیروز بالاتره :D
فقط خواهشن به اعصاب خودت مسلط باش :D حرص مال دنیا رو هم نخور ، دنیا دو روزه ارزش حرص خوردن نداره :p:D

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
عجله نکن عزیزم..قرار نیست یک روزه بیاد پایین..فعلا که خودرو و مسکن کاهش قیمت خوبی داشتن..خبراشم تو تایپیکشون گذاشتم..دلارم بزودی..آسیاب به نوبت.فعلا کاهش قیمت ماشین و مسکن رو داشته باش.نوبت دلارم میرسه.
فقط خواهشن به اعصاب خودت مسلط باش :D حرص مال دنیا رو هم نخور ، دنیا دو روزه ارزش حرص خوردن نداره :p:D

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اگرم در نزدیکات دلال میشناسی بگو نقد کنن وضعیت خطریه..هر جای جلوی ضررو بگیرن منفعته

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
هیچ اشتباهی رخ نداده.شما باور نمیکنی مشکل خودته..وقتی دلار ۲۰ درصد ریزش کرده کاهش قیمت مسکن هم طبیعیه
مسکن 15 درصد ریزش داشته ؟؟!!!!!

فکر نمیکنم عزیز،،،،،اشتباهی رخ داده،،،،،،خود سیمای میلی دو سه روز پیش داشت میانگین میگفت حتی گرون تر هم شده مقداری بعضی مناطق،،،

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
به به..معلومه مدیر گروهش دلال بوده و تو سقف دلار خریده..بایدم جو افزایشی بده..طبیعیه حال دلالها این روزا خوب نباشه و جو بدن
عزیز من یه تحلیل خوندم تو گروهی در تلگرام،،،،گفتش هدف بعدی دلار بین 32 تا 35 هست،،،،،!! یعنی سقف خودش رو که میزنه بازم صعود داره،،،

سیگنال صعودی داده بود برای اواخر دی تا اخر سال،،،،،،قبلش هم چند تا تحلیل داده بود که همه درست بودن،،،،حرفش خریدار داشت،،،

سکه رو هم گفته بود بین 18 تا 20 فیکس بشه،،،

باز نمیدونم درست میگه یا نه،،،،یعنی هیچ کس نمیدونه،،،،،،همینه که باید منتظر باشیم فقط تا زمان معلوم کنه،،،،

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
بهش بگو اگر میدونه دلار اینقدر میشه الان که زیر ۲۶ تومنه بره بخره برداره که سود کنه.اگه خرید کرد اون وقت حرفشو باور کن..این دلالها کارشون همینه..فقط جو میدن.شما هم اگر دلار ۳۳ تومنی خریده بودی مطمین باش همین کارو میکردی
مدیر نبود،،،،،عضو عادی بود،،،،،و بر حسب سوابقی که ازش بود تو گروه همه حرفش رو قبول داشتن و دارن،،،،،((قبلا درست پیش بینی کرده بود))

باید منتظر موند ببینیم درست گفته یا نه،،،،،

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
آقا زدی جاده خاکی ها..الان کاهش قیمت مسکن چه ربطی به این خبری که شما زدی داره..خدایی چه ربطی داره..
این لینک خدمت اقا سعید عزیز،،،،اونم از چه سایتی،،،،تسنیم نیوز که حرف نداره،،،،

اول اذر ماه،،،،

این تازه بخشی از گرانی های جدید هست،،،مهم هارو فقط این سایت زده،،،،،کل اجناس افزایش قیمت داشتیم،،،،

خودت مطالعه کن،،،،،ببین چجوریاست،،،،

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
مقاومتت در مقابل کاهش قیمتها ستودنیه..احسنت
حداقل چیزی که با چشم دارم میبینم این نیست،،،،،با پرس و جو از املاکیها،،،،،

متری 12 اپارتمانی بود که کماکان هست منطقه ما،،،،،و متری 20 به بالا بود ویلایی که همچنان هم هست،،،،،

عزیز زیاد درگیر ریزش دلار نباش،،،،این یه شوک بود فقط،،،باور کن،،،،،هیچ ریزشی در کار نیست،،،،زمان مشخص میکنه،،،

اگه واقعا عزیز ریخته بود باید تاثیرش رو میدیدیم تو بازار ها و روی اجناس توی این دو ماه،،،،دو ماه کم نیستااااااا،،،از اذر ماه کلیه اجناس ضروری افزایش قیمت داشتن،،،،!!!!

نه گوشی ارزون شده،،،،نه تبلت نه هیچی دیگه،،،فقط مسکن محله شما ریزش داشته و خلاص،،،

دلار ریخته ولی افزایش قیمت داشتیم روی اغلب اجناس ضروری،،،،که لینک هم میذارم الان خودت ببینی از سایت ها داخلی !!!!

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
شما ربط کاهش قیمت مسکن رو اون خبری که گذاشتی مشخص کن من دیگه چیزی نمیگم..چرا همه چیزو با هم قاطی میکنی خدایی...چه ربطی داره آخه اون خبر به قیمت مسکن..مسکن با دلار ۳۳ تومنی یک قیمت داشته الان با دلار ۲۶ تومنی یک قیمت...فکر نکنم درک این موضوع خیلی سخت باشه..همونجور که با افزایش دلار قیمت مسکن رفت بالا الانم با کاهش قیمت دلار قیمت مسکن میاد پایین.یک معادله خیلی ساده اس..به بچه ۵ ساله هم بگی راحت متوجه میشه
عجب !!!!!!!!!!!!

دوستان قضاوت کنن کی زده به جاده خاکی،،،،،،،

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خواب اون کسی هست که موقعی دلار رفت بالا افزایش قیمت مسکن رو قبول داشت..ولی الان که دلار اومده پایین کاهش قیمت مسکن رو قبول نمیکنه
عزیز چه مقاومتی،،،،؟؟!

وقتی کاهشی نیست چی مقاومتی باید بکنیم،،؟؟،،،ههههههههههههههههههه

کدوم کاهش ؟!!!!! شما خواب هستی انگار،،،،،،یه نگاه بنداز دور و برت حداقل عزیز،،،،،ببین چه خبره،،،،،خبر داری اصلا از تورم شما ؟؟!!!

کدوم کاهش؟؟!!!!،،،،،ههههههههه

تو خیال شما خونه متری 1 میلیون شده،،،،و دلار هم هزار تومن،،،،بیخیال عزیز
فایده نداره بحث کنیم،،،،،خدا کنه کاهش ها ادامه دار باشه،،،،،ههههههه

signore

Registered User
لایک‌ها
636
اگرم در نزدیکات دلال میشناسی بگو نقد کنن وضعیت خطریه..هر جای جلوی ضررو بگیرن منفعته

حرص و جوش نخور داداش. به فکر سلامتی خودت اگه نیستی لااقل به فکر اطرافیانت باش. اگه با پایین اومدن دلار و خونه و ماشین حالت خوب میشه من دعا میکنم دلار و خونه و ماشین ارزون بشه تا شما مال‌باختگان بورس که از دلار جا موندید و نتونستید بخرید یا خونه و ماشین زیر پاتونو فروختید ریختید توی بورس و در ب در شدید بتونید سوپرضرری که بورس بهتون زد و جاش حالا حالا ها درد می‌کنه و خوب نمیشه یکم جبران کنید. :D :)

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
خدا رو شکر من عقلم کار کرده و تو بهترین موقع مسکن و ماشین خریدم..الانم تا آخر عمر بی نیازم..فقط نگران شما دلالها هستم که رکب بدی خوردید و حسابی رفتید تو شوک..اما در کل ناامید نباشید..شاید بایدن فوت کرد و دوباره ترامپ شد رئیس جمهور..امیدوار باشید هنوز..امیدواری خیلی خوبه
حرص و جوش نخور داداش. به فکر سلامتی خودت اگه نیستی لااقل به فکر اطرافیانت باش. اگه با پایین اومدن دلار و خونه و ماشین حالت خوب میشه من دعا میکنم دلار و خونه و ماشین ارزون بشه تا شما مال‌باختگان بورس که از دلار جا موندید و نتونستید بخرید یا خونه و ماشین زیر پاتونو فروختید ریختید توی بورس و در ب در شدید بتونید سوپرضرری که بورس بهتون زد و جاش حالا حالا ها درد می‌کنه و خوب نمیشه یکم جبران کنید. :D :)

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
اگه خواستی عکس از سبد بورسیم بفرستم برات ببینی تو سودم یا ضرر[emoji23][emoji23]

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
پایین امدن دلار به نفع همه است حتی به نفع شما عزیزانی که دلار و سکه و ..خریدید و منتظر گرون شدنش هستین

دلیل نمیشه هر کسی منظر ارزونی دلاره مالباخته بورس باشه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
دوستان دلال ظاهرا خیلی ناامید شدن..دست به هر کاری میزنن جلوی ریزش رو بگیرن..فکر کردن با دو تا پست گذاشتن تغییری تو بازار ایجاد میشه..بازار راه خودشو میره..

اینقدری که ترامپ بین دلالهای داخلی طرفدار داشت تو خود آمریکا نداشت[emoji23][emoji23]
خود ترامپ کوتاه اومده دلالهای داخلی هنوز نه
پایین امدن دلار به نفع همه است حتی به نفع شما عزیزانی که دلار و سکه و ..خریدید و منتظر گرون شدنش هستین

دلیل نمیشه هر کسی منظر ارزونی دلاره مالباخته بورس باشه

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
[emoji843]رییس اتحادیه مشاوران املاک: پس از کاهش نرخ ارز در هفته های اخیر قیمت مسکن در تهران ۱۵ درصد افت کرده است
akharinkhabar

انشالا که دوستان دلال از این خبر ناراحت نشن..[emoji1]
این خبرو رئیس اتحادیه مشاوران املاک اعلام کرده..
اگر اینم قبول ندارید که حتمن ..........

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
باشه..موفق باشی..اینم دروغ میگه..فقط شما درست میگی
تا با چشم خودت ندیدی قبول نکن،،،،برو بپرس محلتون ببین واقعا افت داشته یا نه،،،،،منابعت همه فیک هستن عزیز متاسفانه،،،!!!

این منابع همشون یک ریال نمی ارزن،،،،خودت باید بری ببینی و بپرسی،،،،

بالا