Haj_Ehsan
Registered User
به قران شیرین ترین قیمت ها برای خرد ملکه
سعی میکنم تو یکی دو ماه آینده یه واحد یا یه تیکه زمین بگیرم
مشکل اینجاست آبدارچیا رو جمع کردن : ))) همش با پست شده، فرمو میزنن تو کامپیوتر میگن برو با پست میاد منتها اصلا یادم نبود بپرسم چقدر طول میکشه
به قران شیرین ترین قیمت ها برای خرد ملکه
عهالان هرکی داره باید بجنبه. ما هم کارو یکسره کردیم رفت xD
عه
به به .... مبارکه ... همین اندیشه خودمون؟
ما ملکی داریم که طرفای سال 70 خریده شده توسط پدرم.سندش یه پوشه هست با چند تا کاغذ توش:wacko:
میشه به سند تک برگ تبدیل کرد؟
برای سند سیم سرب باید چکار کنیم؟
و هزینش چقدر میشه.
چندسال پیش یکی از دوستان برای سیم سرب 700 خرج کرد.الان چقدره؟
تشکر./.
الان با توجه به بالا بودن قیمت خونه کسی نمی تونه خونه بخره.........................نتیجه اش رانده شدن مردم به بازار اجاره..........................منیجه اش بالا رغتن وحشتناک اجاره ها.....................نتیجه اش انواع معضلات مختلف.........
سال دیگه این موقع به نظرتون ملک چطور میشه بالا میره پایین میاد؟ خرید و فروش زیاد میشه نمیشه ؟
ساخت بهتره یا خرید زمین و باغ
شما بهترین کاری که می تونی انجام بدی اینه که وکیل بگیری اون برات انجام بده.هزینه به نظر من حدود 2 تومن بشه اگه مشکل دیگه ای نباشه ولی باز هم بستگی به وکیلت داره و شرایط ملک.
خود شما هم می تونی بری دنبالش ولی دوندگی زیاد داره نمی دونی باید پیش چه کسی بری و اشنا هم که نداری هم کارت عقب می مونه و هم ممکنه مشکلات دیگه درست شه.
سلام.مدارک دست نویسی هست.البته مدارک استعلامات و.. هست.
طوری هست که هر وقت نگاشون میکنم خودم میترسم:f34r:
به غیر از وکیل؟
سلام
الان با 80 تومن یه واحد 70-80 متری آینده دار کجای کرج میشه خرید ؟؟
سلام.
جای آینده دار که نمیشه.(تقریبا مورد خاصی هم با این مبلغ من سراغ ندارم.)
اجازه بدید باز هم فردا هم یه نگاهی بندازم و از همکارا بپرسم.
من پیشنهاد می کنم با این پول کم شما یه زمین یا مغازه بخری.خیلی بعید می دونم که موردی که مدنظرتون هست با اون مبلغ پیدا بشه.شاید پیش فروش(جای آینده دار) متری 1.5 گیر بیاد ولی واحد نوساز و تحویلی نه.
سلام.
جسارتا ببخشید که من دخالت می کنم (به عنوان برادر کوچیک شما).
مدارک دستنویس مورد قبول نیست.وکیل هم در چنین مواردی حداقل درخواست نصف مالکیت را دارد.
توصیه:مجرب ترین وکیل آشنا به منطقه را پیدا کرده و با هر مبلغی که پیشنهاد داد موافقت کنید(چون بالاخره انقدر بالا پایینتون می کنه که مبلغ درخواستی اولیه رو به زور ازتون بگیره پس چه بهتر که با دل خوش کارها جلو بره).
حداقل 2 تا 3 سال زمان برای پیگیری و نتیجه بخشی این مورد زمان می بره.اگر از وکیل واقعا مجرب و کار بلد استفاده نکنید حتی با این که شما قطعا مالک حقیقی و قانونی هستید امکان صلب مالکیت وجود دارد پس یا کلا اقدامی نکنید یا فقط وکیل توپ.
بازم ببخشید که من دخالت کردم و امیدوارم موجب ناراحتی و نا امیدی نشده باشم.