تنها چیزی که از اول تا الان حباب نداشته
زمین و ملک بوده ، بخصوص زمین چون استهلاک نداره
تا حالا ندیدم ریالی ارزونتر بشن!
موافقم که عزیز مسکن بسیار کم ریسک هست برای سرمایه گذاری و خیلی خیلی سخت شاید اصلاحی بخوره در قیمتش،،،،،!!
تنها چیزی که از اول تا الان حباب نداشته
زمین و ملک بوده ، بخصوص زمین چون استهلاک نداره
تا حالا ندیدم ریالی ارزونتر بشن!
الان دیگه حباب ندارهدوستان سال بعد وضع خرید مسکن بهتر میشه؟
حبابشو تا سال بعد میتونن کنفیکون کنن؟
این مالیاتم تاثیر نداره؟همه تحلیلا میگن سال بعد اثر میزارهالان دیگه حباب نداره
نه ملک ، نه ارز
همشون یه جورایی کف قیمتی هستن
هرچقدر کم شده ، همینه دیگه ، پایینتر نمیاد مگه اینکه فروشنده پول لازم پیدا بکنی ، تو سر مال بزنی![]()
والا شهرستان رو نمیدونماین مالیاتم تاثیر نداره؟همه تحلیلا میگن سال بعد اثر میزاره
ی حس شدیدی دارم مسکن از این افتش میاد پایینتر..البت من شهرستانم اینجا کلا فروشنده خیلی زیاد شده الان تو سر هم میزنن
نمونش ی زمینی بود بود طرف متری دو دویست قیمت میداد دو هفته قبل الان کرده یک و هشتصد تو شهرمون
تو رشتم یکی از بستگان مسکن مهر ب قیمت هفتصد برام پیدا کرد الان خبر اومده ششصدم میده
من خودم شخصا برزخم چون ی زمین حتما نیاز دارم تا سال بعد
الان یه رکود داریمدوستان سال بعد وضع خرید مسکن بهتر میشه؟
حبابشو تا سال بعد میتونن کنفیکون کنن؟
حالا ابر ریزش که نمیشه گفت !این میزان رشد منفی بیانگر «سقوط» یا همان ابرریزش قیمت مسکن در ماه پایانی پاییز است![]()
البته این 8 درصد در رقمهای بالا خیلی مبلغ سنگینی میشه..حالا ابر ریزش که نمیشه گفت !
150% رشد در برابر 8% کاهش ، در حقیقت 8% کاهش رو اصلاح جزئی نشون میده
ولی در کل حبابه از بین رفته . همون میزانی که تورم داشتیم و همه چیز گرون شده
دلار زیر 20 تومن ( که اصلا احتمالش رو هم نمیدم ) ، باعث کاهش بیشتر میشه
از نظر من محدوده قیمتی مناسب برای دلار همون 20-23 هستش یا به عبارت دیگه 20 تا 25 بازی میکنه . تا چه زمانی ، نمیدونم![]()
تا کی؟دوستان توی این شرایط کسی که نقد داشته باشه میتونه با قدرت چونه زنی ملک های خوبی رو زیر قیمت بخره
این فرصت ها عالی هستن![]()
والا شهرستان رو نمیدونم
ولی شهر بزرگ باشه ، مثل تهران ، کرج ، قزوین ، اصفهان ، تبریز ، شیراز و ... ، رشد نقدینگی و کاهش ارزش پول قدرتش به نظرم بیشتر از اثر مالیاته
شاید یکی دو سال در جا بزنه ولی از این بیشتر کاهش پیدا نمیکنه
توی رکود میشه ارزون خرید ولی کسی که پول لازم نباشه نمیفروشه
مالیات هم داستان داره . مالیات خونه خالی واقعا سنگینه ولی کسی بخواد اونو دور بزنه ، با یکی از دوستان یا اقوام قرارداد ظاهری میبنده و مالیات بر اجاره میده . مثلا یک ملک 3 میلیاردی ، مالیات 1 سالش حداکثر 20 میلیون میشه ، واقعا پولی نیست !همون ملک 3 میلیاردی کمسیون املاکش 20 تا 30 میلیون تومن بود !
دیگه طرف برای 20 میلیون مالیات بر اجاره ظاهری ، نمیاد بیشتر از 30 میلیون ارزون تر بفروشه ، یعنی مالیات تقریبا 0.6% قیمت ملک رو میتونه کاهش بده
توی نقل قول بالا نظرم رو گفتم گفتمتا کی؟
بحثی ک میگید کاملا درسته.الان کامل فشار عرضه رو میشه حس کرد شما حدستون چیه؟
قیمت ها داره هر روز شکسته میشه تو شمال فقط بحثی ک میمونه بهترین زمان خرید کی هست؟
اقا کلا رفتم تو فکر ، یک بنده خدایی که خبررانتی برام میاره می گه دولت تصمیم داره زیر ۱۵ بیاره دلار رو برا انتخابات .
چه کنم حالا ، خونه رو آخر شهریور فروختم تا تعویض کنم هنوز دو دل موندم .
نظر شما چیه ؟
منتظر این قیمت ها نباشیداقا کلا رفتم تو فکر ، یک بنده خدایی که خبررانتی برام میاره می گه دولت تصمیم داره زیر ۱۵ بیاره دلار رو برا انتخابات .
چه کنم حالا ، خونه رو آخر شهریور فروختم تا تعویض کنم هنوز دو دل موندم .
نظر شما چیه ؟
سرمایه گذاری روی ملک در ایران همیشه در بلند مدت مثبت هستدوستان خرید زمین در شهرک های رو به توسعه رو شما توصیه میکنین؟ احتمال داره قیمتشون در آینده جهش کنه؟
تا قبل از عیدتا کی؟
بحثی ک میگید کاملا درسته.الان کامل فشار عرضه رو میشه حس کرد شما حدستون چیه؟
قیمت ها داره هر روز شکسته میشه تو شمال فقط بحثی ک میمونه بهترین زمان خرید کی هست؟
بله درسته البته از یک جهت دیگه منظورم بود منظورم اینه که بعضی شهرک ها هستن قیمت زمین نسبت به سایر شهرها خیلی پایین تره چون رو به توسعه هستن و میشه با مبالغ خیلی پایین تر از حد متوسط زمین خریداری کرد امکان داره که مثلا این شهرها بعد از یکی دو سال با موج مهاجرت مواجه بشن و قیمت زمین یهو چند برابر بشه؟سرمایه گذاری روی ملک در ایران همیشه در بلند مدت مثبت هست
حتما همینطورهبله درسته البته از یک جهت دیگه منظورم بود منظورم اینه که بعضی شهرک ها هستن قیمت زمین نسبت به سایر شهرها خیلی پایین تره چون رو به توسعه هستن و میشه با مبالغ خیلی پایین تر از حد متوسط زمین خریداری کرد امکان داره که مثلا این شهرها بعد از یکی دو سال با موج مهاجرت مواجه بشن و قیمت زمین یهو چند برابر بشه؟