من برای تست مجموعه میخوام یه 100 گیگ رو شروع کنم ازتون بگیرم
فقط اعتماد سازی به چه صورته؟ میدونم شرکتتون معتبره ولی توی پی تی سابقه خاصی ندارین. و زبونم لال بلا نسبت شما. دیده شده افراد معتبر خارج از فروم در داخل فروم خوب عمل نکردند و اینا.
نمیگم شما هم اینجوری هستین ولی یه نحوی یه اعتماد سازی چیزی میتونین داشته باشین؟
و سوال دومم اینکه مثلا فرض کنین من از ایران فیلم یا تاینی بخوام دانلود کنم (مثال زدم) اینها یوزر و پس اکانت من رو میخوان. میشه با اون ها هم دانلود کرد دیگه؟
هارد رو قبل از شروع دانلود باید بدیم شما طبیعتا دیگه؟دفتر کجاست؟
با سلام و احترام
حرفتون کاملا متین هست اما متاسفانه راهی در این زمینه هم اکنون نیست فقط باید مشترکینی که به مرور زمان خرید میکنند پاسخ دهند در همین انجمن در مورد این نوع سرویس و نمیدانستیم که دید انجمن به این گونه هست و گرنه حتما فکر اعتماد سازی در انجمن هم از قبل میکردیم.
در مورد آدرس دفتر و ... (کلا آشنایی با ما) :
http://www.roobinaserver.ir/contact.php
البته محل ارسال هارد برای هر مشترک با توجه به تعداد بالای دیتاسنتر روبینا سرور متفاوت میباشد و برای هر مشترک جداگانه اعلام میگردد.(ارسال به : مراکز داده ، دفاتر نمایندگی آنها(ISP) ، دفتر یا مرکز داده روبینا سرور و ...)
در مورد دانلود با درخواست رمز :
اگر با کامپیوتر خود بتوانید موقع دانلود کردن نام کاربری و رمز بدهید و دانلود کنید با سرور هم همان کار را میتوانید بکنید و هیچ فرقی ندارد - سرور همان کامپیوتر شما به صورت اینترنتی (مجازی) با سرعت نت بالا میباشد، فکر کنم با کمک IDM و بخش نام کاربری و رمز آن به راحتی بتوانید این مورد را هندل کنید.
باتشکر