• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرویس دانلود فایل توسط خود مشترک با قیمت ارزان

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
من برای زمان خیلی مهم هستش میخوام 2.3 روزه انجام بشه
یا میخواین من صورت پارت پارت بدم
فقط حدود 2 ماه بعد هم بازم میخوام برام اپلود کنید

من دیتا رو چه جوری باید بدم شرمنده اعتماد سازی به چه صورت هستش؟

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
من میخوام رو سرور بریزم
از سرور که شما میدین چه جوری به سرور خودم انتقال بدم؟
شما کلا فروش سرور دارین؟ که هارد که من میدم رو روی سیستمم قرار بدین دیگه اپلود نخواد؟

Roobinaserver

Registered User
لایک‌ها
41
من برای زمان خیلی مهم هستش میخوام 2.3 روزه انجام بشه
یا میخواین من صورت پارت پارت بدم
فقط حدود 2 ماه بعد هم بازم میخوام برام اپلود کنید

من دیتا رو چه جوری باید بدم شرمنده اعتماد سازی به چه صورت هستش؟
با سلام مجدد
ذکر کردم خدمتتون هیچ کسی نمیتواند به شما زمان مشخص اعلام کند سرعت آپلود بستگی به موقعیت جغرافیایی سرور اصلی شما و لینک سالم یا ... به سمت شما دارد.
میتوانید یک ftp از سرورتون در تیکت سایت اعلام فرمائید تا سرعت انتقال تست شود و خدمتتون اعلام گردد.
همانطور که در بند های بالای پکیج ذکر شده هارد را به روبینا سرور تحویل میدهید و بعد رسید دریافت میکنید یا از طریق تیکتینگ از راه دور با پست به محلی که اعلام میشود ارسال میکنید و در تیکت تاییدیه دریافت میکنید.
سابقه 8 سال گذشته ما را جهت اعتماد سازی در نت جستجو فرمائید کار اصلی ما فروش فایل نیست قبلا ذکر شده است.

من میخوام رو سرور بریزم
از سرور که شما میدین چه جوری به سرور خودم انتقال بدم؟
شما کلا فروش سرور دارین؟ که هارد که من میدم رو روی سیستمم قرار بدین دیگه اپلود نخواد؟
یک هارد ارسال میکنید و ما یک سرور به همراه هارد متصل شده خودتان به شما ارائه میکنیم که به آن ریموت بزنید و فایلهاتون را هر کجا خواستید خودتان آپلود کنید(در اصل ما سخت افزار و پهنای باند به شما تحویل میدهیم و هیچ دید و کنترلی هم روی فایل ها نیست - کسانی که حساس هستند و موارد خانوادگی یا هر نوع فایل شخصی و مهمی دارند این پکیج ها به دردشان میخورد)

موفق و موید باشید

house.of.learn2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
لطفا سرعت دانلود از ادرسهای زیر را اعلام کنید
http://s6.uploadsa.net/zikzak/E09/Zik.Zak.E09.720p_IranFilm.mp4

http://dl2.soft98.ir/soft/r/Rosetta.Stone.3.4.7.rar

توجه داشته باشید سرعت دقیق مدنظر نیست فقط محدوده سرعتی که فایل ها دانلود میشود
یا در بهترین حالت با پرسرعت ترین لینک ها که در سرور های اسیاتک هستن سرعت دانلود چقدر خواد بود
میشود بگویید در 8 ساعت حداقل دانلود چقدر خواهد بود
ممنون

Roobinaserver

Registered User
لایک‌ها
41
سلام
لطفا سرعت دانلود از ادرسهای زیر را اعلام کنید

توجه داشته باشید سرعت دقیق مدنظر نیست فقط محدوده سرعتی که فایل ها دانلود میشود
یا در بهترین حالت با پرسرعت ترین لینک ها که در سرور های اسیاتک هستن سرعت دانلود چقدر خواد بود
میشود بگویید در 8 ساعت حداقل دانلود چقدر خواهد بود
ممنون
سلام

8 ساعت رو نمیشه گفت دقیقا.
لینک هاتون چون حجم کمی داشتند نشد دقیق گفت مثلا لینک اولی تا زدیم نهایت چیزی که دیدیم همین حدود بود و سریع تمام شد.

لینک های شما هم اکنون :
60 مگابایت

35-42 مگابایت (ظاهرا بیشتر قدرت ندارد سرور که بفرستد تا ما دریافت کنیم یا لیمیت هست)

نکته : معمولا به کاربران بین 1 تا 2 هزار مگابیت ارائه میگردد به صورت رندمی با توجه به ترافیک پکیج و ... محدودیت سرعتی نداریم پهنای باند اصلی 10 گیگابیت میباشد.

house.of.learn2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
واقعا خوب هست سرعتش
هارد هم میتوانید خودتان تهییه کنید؟

drh4m3d

Registered User
لایک‌ها
429
سرعت 1 تا دو هزار مگابایت در ثانیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Roobinaserver

Registered User
لایک‌ها
41
سرعت 1 تا دو هزار مگابایت در ثانیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیر مگابیت

به مگابایت میشود

1 الی 256 مگابایت

در کل برای کاربران زیاد مهم نیست در نهایت توان میتوانید فایل دانلود کنید سرویس خواستید در خدمتیم.

باتشکر

ahmadsalar

Registered User
لایک‌ها
24
امکان سفارش دادن حجم به جز این آفرها نیست؟ مثلا 300 گیگ؟(فاصله 100 تا 500 خیلی زیاده)

HULK2

Registered User
لایک‌ها
98
من برای تست مجموعه میخوام یه 100 گیگ رو شروع کنم ازتون بگیرم
فقط اعتماد سازی به چه صورته؟ میدونم شرکتتون معتبره ولی توی پی تی سابقه خاصی ندارین. و زبونم لال بلا نسبت شما. دیده شده افراد معتبر خارج از فروم در داخل فروم خوب عمل نکردند و اینا.
نمیگم شما هم اینجوری هستین ولی یه نحوی یه اعتماد سازی چیزی میتونین داشته باشین؟
و سوال دومم اینکه مثلا فرض کنین من از ایران فیلم یا تاینی بخوام دانلود کنم (مثال زدم) اینها یوزر و پس اکانت من رو میخوان. میشه با اون ها هم دانلود کرد دیگه؟
هارد رو قبل از شروع دانلود باید بدیم شما طبیعتا دیگه؟دفتر کجاست؟

Roobinaserver

Registered User
لایک‌ها
41
امکان سفارش دادن حجم به جز این آفرها نیست؟ مثلا 300 گیگ؟(فاصله 100 تا 500 خیلی زیاده)
سلام

خیر - این پکیج ها به صورت خرید عمده قیمت گذاری شده اند ریزتر بخواهد بشود گرانتر میشود.

مانند قیمت پکیج 100 گیگ که نسبت به بقیه گرانتر هست.

باتشکر

Roobinaserver

Registered User
لایک‌ها
41
من برای تست مجموعه میخوام یه 100 گیگ رو شروع کنم ازتون بگیرم
فقط اعتماد سازی به چه صورته؟ میدونم شرکتتون معتبره ولی توی پی تی سابقه خاصی ندارین. و زبونم لال بلا نسبت شما. دیده شده افراد معتبر خارج از فروم در داخل فروم خوب عمل نکردند و اینا.
نمیگم شما هم اینجوری هستین ولی یه نحوی یه اعتماد سازی چیزی میتونین داشته باشین؟
و سوال دومم اینکه مثلا فرض کنین من از ایران فیلم یا تاینی بخوام دانلود کنم (مثال زدم) اینها یوزر و پس اکانت من رو میخوان. میشه با اون ها هم دانلود کرد دیگه؟
هارد رو قبل از شروع دانلود باید بدیم شما طبیعتا دیگه؟دفتر کجاست؟
با سلام و احترام

حرفتون کاملا متین هست اما متاسفانه راهی در این زمینه هم اکنون نیست فقط باید مشترکینی که به مرور زمان خرید میکنند پاسخ دهند در همین انجمن در مورد این نوع سرویس و نمیدانستیم که دید انجمن به این گونه هست و گرنه حتما فکر اعتماد سازی در انجمن هم از قبل میکردیم.

در مورد آدرس دفتر و ... (کلا آشنایی با ما) : http://www.roobinaserver.ir/contact.php

البته محل ارسال هارد برای هر مشترک با توجه به تعداد بالای دیتاسنتر روبینا سرور متفاوت میباشد و برای هر مشترک جداگانه اعلام میگردد.(ارسال به : مراکز داده ، دفاتر نمایندگی آنها(ISP) ، دفتر یا مرکز داده روبینا سرور و ...)

در مورد دانلود با درخواست رمز :

اگر با کامپیوتر خود بتوانید موقع دانلود کردن نام کاربری و رمز بدهید و دانلود کنید با سرور هم همان کار را میتوانید بکنید و هیچ فرقی ندارد - سرور همان کامپیوتر شما به صورت اینترنتی (مجازی) با سرعت نت بالا میباشد، فکر کنم با کمک IDM و بخش نام کاربری و رمز آن به راحتی بتوانید این مورد را هندل کنید.

باتشکر

Francis Drake

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید سایتتون برای من باز نمیشه. با مخابرات هستم ولی با 3g باز میشه!

Roobinaserver

Registered User
لایک‌ها
41
ببخشید سایتتون برای من باز نمیشه. با مخابرات هستم ولی با 3g باز میشه!
با سلام

احتمال دارد تداخلی باشد از دی ان اس داخلی استفاده کنید برای نت مخابراتتون باید باز شود.

موفق باشید

Francis Drake

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

احتمال دارد تداخلی باشد از دی ان اس داخلی استفاده کنید برای نت مخابراتتون باید باز شود.

موفق باشید
سلام
من پک 100 گیگی رو خریداری کردم باید منتظر تماس باشم؟ چجوری آدرس رو بهم میگین که هارد رو بیارم؟؟

Roobinaserver

Registered User
لایک‌ها
41
سلام
من پک 100 گیگی رو خریداری کردم باید منتظر تماس باشم؟ چجوری آدرس رو بهم میگین که هارد رو بیارم؟؟
با سلام
از طریق تیکت باید با ما در ارتباط باشید و شماره سریال هارد خود را ابتدا اعلام فرمائید و بعد مجدد درخواست ارسال هارد را تیکت نمائید تا محل تحویل شما و زمان آن هماهنگ شود.
کلا از طریق تیکت با شما ارتباط برقرار میگردد.

باتشکر

LORD.SPY

Registered User
لایک‌ها
117
دوست عزیز ، سلام

نوع هارد فرق میکنه چی باشه ؟ یا هر هاردی باشه موردی نیست ؟ برند ، نوع ، حجم و ...

Roobinaserver

Registered User
لایک‌ها
41
دوست عزیز ، سلام

نوع هارد فرق میکنه چی باشه ؟ یا هر هاردی باشه موردی نیست ؟ برند ، نوع ، حجم و ...
با سلام و احترام
خیر طبق همان موردی که در سایت ذکر شده است میتوانیم هارد ها را میزبانی کنیم چه نوع اکسترنال چه اینترنال

فقط اکسترنال ADATA و نوع پاوردار نباشد بهتر هست چون محدودیت پاور در مرکز تا حدودی هست و ممکن هست در نوبت قرار گیرد و ADATA نیز روی سرور با سیستم عامل های موجود کمی ناسازگار هست که به زودی این مشکل را حل خواهیم کرد وگرنه بقیه برند ها که مشترکین فرستادند تا کنون مشکلی نبود.

باتشکر

بالا