• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سریال ماتادور

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
یاده فیلم اکشن های هندی آدم میوفته, اونم مال 20-30 سال پیششون

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
من گفتم حالا پوریا و اون دختره میمرن :دی ، دیدم نه حالا حالا ها داریمشون .. قسمت چندمش بود ؟

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
اقا سریالش خوبه؟!

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
خواستن مثلا سریال ضد تروریستی بسازن . مسخره کردن نداره :)

با این چیزی که ساختن ، فصل 9 سریال 24 اعلام شکست میکنه دیگه پخش نمیشه :)

نویسنده اش آرش قادری نویسنده هوش سیاه هست

Last edited:

radicalboy

Registered User
لایک‌ها
61
چرا حالا اسمشو گذاشتن ماتادور؟
یعنی اسپانیایین؟

Broken Heart

Registered User
لایک‌ها
122
واقعاً خیلی سریال به گفته ی دوستان آبکی هست و ارزش دیدن نداره ...
صد رحمت به هوش سیاه

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
نمیدونم اینا ملت رو (بلانسبت شماها) خر فرض کردن و یا خودشون رو
دو تا قسمت قبلی که مال این بمب گذاری مسخره بود رو دیدم.انقدر حالم بد شد که دیگه دستشویی و توالت جوابگو نبود.میخواستم یه شاتگان پیدا کنم و خودم رو خلاص کنم از دست اینا
بمبه زیر صندلیه.بعد از کلی وقت گذاشتن به قول خودشون.لحظه ی آخر پرتش میکنه بیرون :/
اون یکی که تو لوکوموتیو بود که خنده دار تر بود.طرف اومده از بقلش عکس انداخته فرستاده برای یارو.بعد یه دفعه عکسه از روبه رو شده.کیفیتش رفته بالا.اصن انگار نه انگار داشته آفتاب از روبه رو بهش میخوره :/
بعد اسکل خانشون میگه این بمبه ساختارش فرق میکنه.این خازنو میبینی؟ این باید اون طرف برد باشه :/
به اون ماموره میگه چند تا سیم هست و چه رنگیه.آخه تا کی میخواین این دیالوگ مسخره رو ادامه بدید؟مگه اون کسی که این بمب رو طراحی کرده انقدر گاگول بوده که رو حساب رنگ سیم ها چاشنی و خنثی کردنش رو مشخص کرده؟
راه رفتنشون هم رو قطار که غوغا بود.انقدر لبه های کادر ضایع بود که کم مونده بود پرده ی کروماکی مشخص بشه :/ جدا از این اصن اگه دقت میکردین صحنه ی ریل قطارها و در کل مکانش هیچ ربطی به همدیگه نداشت
بعد آقایون یالقوزآبادی اسکل نژاد دارند تو محوطه ی پلیس با اون لباس گرم و داغون عملیات قدم میزنن.تا یکی رو میبینن طرف میگه ایشالا تو عملیات ها شرکت داشته باشم باهاتون :/ طرف هم میگه پلیس باید تو مغز آدم ها باشه و نه تو رفتارشون و از این چرندیات.

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
نمیدونم اینا ملت رو (بلانسبت شماها) خر فرض کردن و یا خودشون رو
دو تا قسمت قبلی که مال این بمب گذاری مسخره بود رو دیدم.انقدر حالم بد شد که دیگه دستشویی و توالت جوابگو نبود.میخواستم یه شاتگان پیدا کنم و خودم رو خلاص کنم از دست اینا
بمبه زیر صندلیه.بعد از کلی وقت گذاشتن به قول خودشون.لحظه ی آخر پرتش میکنه بیرون :/
اون یکی که تو لوکوموتیو بود که خنده دار تر بود.طرف اومده از بقلش عکس انداخته فرستاده برای یارو.بعد یه دفعه عکسه از روبه رو شده.کیفیتش رفته بالا.اصن انگار نه انگار داشته آفتاب از روبه رو بهش میخوره :/
بعد اسکل خانشون میگه این بمبه ساختارش فرق میکنه.این خازنو میبینی؟ این باید اون طرف برد باشه :/
به اون ماموره میگه چند تا سیم هست و چه رنگیه.آخه تا کی میخواین این دیالوگ مسخره رو ادامه بدید؟مگه اون کسی که این بمب رو طراحی کرده انقدر گاگول بوده که رو حساب رنگ سیم ها چاشنی و خنثی کردنش رو مشخص کرده؟
راه رفتنشون هم رو قطار که غوغا بود.انقدر لبه های کادر ضایع بود که کم مونده بود پرده ی کروماکی مشخص بشه :/ جدا از این اصن اگه دقت میکردین صحنه ی ریل قطارها و در کل مکانش هیچ ربطی به همدیگه نداشت
بعد آقایون یالقوزآبادی اسکل نژاد دارند تو محوطه ی پلیس با اون لباس گرم و داغون عملیات قدم میزنن.تا یکی رو میبینن طرف میگه ایشالا تو عملیات ها شرکت داشته باشم باهاتون :/ طرف هم میگه پلیس باید تو مغز آدم ها باشه و نه تو رفتارشون و از این چرندیات.

آقا میگم ما هم بریم یه سریال بسازیم :دی
میخوام فرار از زندان رو تو ایران بازسازی کنم:D تو فکر بازسازی سریال لاست هم هستم ولی بخاطر یه سری کارهای بوووووووووق نمیشه تو ایران انجامش داد:p چون اصلا جذابیتش به همون کارهای بوووووووقشه

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
بسیار سریال زیبا و مهیجی می باشد.
24 خر کیست؟
هالیوود کدام قبرستانیست؟

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
منم يه قسمتش رو به اجبار ( خوب وقتي دارن تو خونه ميبينن من چيكار ميتونم بكنم ؟ ) ديدم ... خيلي مزخرفه .. ببينيد بودجه ي مملكت واسه چه چيزايي حروم ميشه ... اون قسمتي كه من ديدم عين آب خوردن داشتن رو قطار در حال حركت راه مي رفتن ! من رو زمين صاف بدون هيچ اصطكاك و باد و .. هم نميتونم اونهمه ريلكس را برم !! همش داشت دو ثانيه از جريان اصلي سريال رو نشون ميداد دو دقيقه قطار رو از آسمون نشون ميداد !! يعني 90 درصد سريال به ديدن قطار از آسمون اختصاص داشت !! نه اينكه خيلي شاهكار بود !!!

خوب اينكه اين سريال با بودجه ي مملكت ساخته شده و سفارشي هست درش حرفي نيست... من نميدونم اين به اصطلاح بازيگرا چرا ميان تو اين فيلما بازي مي كنن !!! تازه فرداشم ميان تو مصاحبه هاشون ميگن ما هر فيلمنامه اي رو قبول نمي كنيم و حاضر نيستيم تو هر فيلم و سريالي بازي كنيم !!

بالا