behnam_2000
Registered User
- نوشتهها
- 1,767
- لایکها
- 2,016
یاده فیلم اکشن های هندی آدم میوفته, اونم مال 20-30 سال پیششون
من گفتم حالا پوریا و اون دختره میمرن :دی ، دیدم نه حالا حالا ها داریمشون .. قسمت چندمش بود ؟
ایران دوتا دیگه از این سریال ها بسازه، هالیوود با سر میخوره زمین.باور کن
چرا حالا اسمشو گذاشتن ماتادور؟
یعنی اسپانیایین؟
یعنی اسپانیایین؟
یعنی اسپانیایین؟
نمیدونم اینا ملت رو (بلانسبت شماها) خر فرض کردن و یا خودشون رو
دو تا قسمت قبلی که مال این بمب گذاری مسخره بود رو دیدم.انقدر حالم بد شد که دیگه دستشویی و توالت جوابگو نبود.میخواستم یه شاتگان پیدا کنم و خودم رو خلاص کنم از دست اینا
بمبه زیر صندلیه.بعد از کلی وقت گذاشتن به قول خودشون.لحظه ی آخر پرتش میکنه بیرون :/
اون یکی که تو لوکوموتیو بود که خنده دار تر بود.طرف اومده از بقلش عکس انداخته فرستاده برای یارو.بعد یه دفعه عکسه از روبه رو شده.کیفیتش رفته بالا.اصن انگار نه انگار داشته آفتاب از روبه رو بهش میخوره :/
بعد اسکل خانشون میگه این بمبه ساختارش فرق میکنه.این خازنو میبینی؟ این باید اون طرف برد باشه :/
به اون ماموره میگه چند تا سیم هست و چه رنگیه.آخه تا کی میخواین این دیالوگ مسخره رو ادامه بدید؟مگه اون کسی که این بمب رو طراحی کرده انقدر گاگول بوده که رو حساب رنگ سیم ها چاشنی و خنثی کردنش رو مشخص کرده؟
راه رفتنشون هم رو قطار که غوغا بود.انقدر لبه های کادر ضایع بود که کم مونده بود پرده ی کروماکی مشخص بشه :/ جدا از این اصن اگه دقت میکردین صحنه ی ریل قطارها و در کل مکانش هیچ ربطی به همدیگه نداشت
بعد آقایون یالقوزآبادی اسکل نژاد دارند تو محوطه ی پلیس با اون لباس گرم و داغون عملیات قدم میزنن.تا یکی رو میبینن طرف میگه ایشالا تو عملیات ها شرکت داشته باشم باهاتون :/ طرف هم میگه پلیس باید تو مغز آدم ها باشه و نه تو رفتارشون و از این چرندیات.
شما منو یاد تبلیغات سایت دکتر رهام میندازی که یهویی میاد وسطبسیار سریال زیبا و مهیجی می باشد.
24 خر کیست؟
هالیوود کدام قبرستانیست؟
بسیار سریال زیبا و مهیجی می باشد.
24 خر کیست؟
هالیوود کدام قبرستانیست؟