• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سریال ماتادور

vimax

Registered User
لایک‌ها
60
فیلمی که زنهای بازیگرش حوله حموم دور خودشون انداختن و با این شکل و شمایل عجیب غریب اکشن هم بازی میکنن باید کمدی جالبی باشه :D
یادم باشه حتما نگاه کنم دلم شاد شه

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
امشب قسمت آخرشه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سریال بعدی سیمای جمهوری عسلامی:
نام سریال: ترامادول
کارگردان: مهدی ضخیم زاده
قسمتی از تیزر سریال:
*موسیقی لاست کاری از کارن همایونفر در پس زمینه* *صدای شکسته شدن در با لگد توسط پرسنل غیور نیروی عنتظامی* دستا بالا همه چی تموم شد!
:D :D :D

SerialDownload.IR

Registered User
لایک‌ها
199
سریال بعدی سیمای جمهوری عسلامی:
نام سریال: ترامادول
کارگردان: مهدی ضخیم زاده
قسمتی از تیزر سریال:
*موسیقی لاست کاری از کارن همایونفر در پس زمینه* *صدای شکسته شدن در با لگد توسط پرسنل غیور نیروی عنتظامی* دستا بالا همه چی تموم شد!
:D :D :D

دانلود سریال نسبتا زیبای ماتادور :))
دانلود سریال ماتادور با لینک مستقیم

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
سریال بعدی احتمالا بچه های نسبتا بد از سیروس مقدم هست.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
اون قسمت از مستربین رو یادتونه که میخواست تو ماشین مسواک بزنه آجر رو گذاشت رو گاز؟ یادتونه مستر بین برای ما نماد خنگ بازی و هوش خیلی ضعیف بود؟
پلیس متخصصی که اندازه ی مستربین هم نبود رو دیدید؟

حس شهادت طلبی چی میشه پس ؟

این بود عارمین های ما ؟

مثلا خواهر گلشیفته با اسلحه ای که داشت میتونست از پس طفل کیمیایی بربیاد ولی خودکشی کرد تا به شهادت نایل بشه

9372

Registered User
لایک‌ها
224
دوستان مزخرف رو با ز می نویسن نه با ض
قصد غلط گیری ندارم ولی می بینم هر چی می گذره افراد بیشتری این اشتباه رو مرتکب می شن که باعث میشه چشم آدم خود به خود به این املای اشتباه عادت کنه و فراگیر بشه

Sent from my SGPT12 using Tapatalk 2

karaj24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
راستی چرا از ماشین نپرید بیرون وقتی میدونست منفجر میشه
حالا میپرید بیرون هالیوودی میشد!
فکر کنم قصه جور دیگه ای بوده
سام درخشانی با گروه به مشکل می خوره قصه اینجوری میشه

fanoseshab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
312
واکنش سام درخشانی به سوال علی ضیا

سام درخشانی بازیگر سینما و تلویزیون دیروز (چهارشنبه 24 مهر) مهمان ویژه برنامه «ویتامین3»با اجرای سید علی ضیا بود.

خبرگزاری فارس: سام درخشانی بازیگر سینما و تلویزیون دیروز (چهارشنبه 24 مهر) مهمان ویژه برنامه «ویتامین3»با اجرای سید علی ضیا بود.

او در پاسخ به این پرسش که مدتی است این حرف پیچیده است که بنا به درخواست خودش خواسته که نقشش در سریال «ماتادور»تمام شود، گفت: بله بنا بر پاره‌ای از مسائل از تهیه‌کننده و کارگردان خواستم که من در قسمتی از این سریال شهید شوم و نقشم در سریال تمام شود که با بزرگواری آقای جواد نوروز بیگی تهیه کننده سریال و فرهاد نجفی کارگردان این اتفاق افتاد.

او ادامه داد: خوشحالم که مردم این شب ها سریال «پژمان» را می‌بینند و کار کردن با گروهی که همگی از دوستان خوبم هستند لذت بخش بود.

درخشانی در ادامه از پرویز پرستویی به دلیل لطفی که به او داشته است تشکر کرد و گفت: ممنونم از پرویز پرستویی که سریال «پژمان» را می بیند و همیشه به من لطف دارد و با من تماس گرفتند و از من تعریف کردند. برای من افتخار بزرگی است که بازیگر توانمندی مثل پرویز پرستویی که الگوی من در بازیگری است از من تعریف می‌کند.

بالا