• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سریال ماتادور

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
مگه 24 رو دیدی؟:D ای دشمن **** :p

خیر بنده این سریال را ندیده ام.
من نه مثل شماها وطن فروش و خودباخته فرهنگی هستم و نه آنقدر بیکارم که بنشینم 80 - 90 ساعت وقتم را صرف دیدن یک سریال چرت آمریکایی بکنم.
فقط در مورد این سریال چیزهایی شنیده ام و چون در این تاپیک اسمش آمد به آن اشاره کردم.

MoHaMMaD . KH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
68
خیر بنده این سریال را ندیده ام.
من نه مثل شماها وطن فروش و خودباخته فرهنگی هستم و نه آنقدر بیکارم که بنشینم 80 - 90 ساعت وقتم را صرف دیدن یک سریال چرت آمریکایی بکنم.
فقط در مورد این سریال چیزهایی شنیده ام و چون در این تاپیک اسمش آمد به آن اشاره کردم.

عنصار اورین بتو که خودباخته فرهنگی نیستی و فرهنگ عرب خودت را حفظ کردی.بتو میگن یه وطن پرست
اره بابا مگه بیکاری بشینی این سریال ها را ببینی وقتی سریال های ابدوغ خیاری ضرغامی هست
میشینی اونا را میبینی و به به چه چه میکنی

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
الان تکرارش شروع شد

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
دوستانی که نتونستن این قسمت رو تماشا کنن اصلا خودشون رو نارحت نکنن تو چند کلمه فیلم رو توصیف میکنم :
آدم بدا اومدن بمب تو هتل بتروکونن که آدم خوبا خنثی کردن .
و من الله توفیق
به نظرم آبرومندانه تر هست که دیگه این سریال رو نشون ندن:wacko:

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
ماتادور نگاه مردم را دور میزند

اشکالات موجود در این سریال آنقدر پیش پا افتاده و ابتدایی اند که اندک تأملی بر آنها، موجبات انبساط خاطر مخاطبان این «اکشن ترین سریال تاریخ ایران»(!) را فراهم خواهد آورد!

ساخت سریال های پلیسی و جنایی در کشور ما چندان مسبوق به سابقه نیست. چه اگر اکثریت تولیدات سینمایی کشور در اواخر دهه 60 و اوایل دهه 70 را آثاری با مضمون پلیسی تشکیل می دانند اما ساخت این دست مضامین در سریال های سیمای جمهوری اسلامی، اعتنایی را نیانگیخته و مورد توجه نبود.
این رویه اما دوام چندانی نیافت و پس از ساخت مجموعه جنایی «سرنخ» در اواسط دهه 70، وضعیت به‌کلی دگرگون شد و اقبال مدیران رسانه ملی به سمت و سوی تم‌های پلیسی/جنایی شدتی مضاعف یافت.
تولید مجموعه های تقریباً موفقی چون؛ سه گانه «کلانتر»، «خواب و بیدار»، دوگانه «هوش سیاه» و ...، را می توان از جمله ثمرات این تغییر نگرش در توجه بیش از پیش به ساخت آثار جنایی عنوان نمود.
در همین راستا اخیراً شاهد پخش سریال پلیسی «ماتادور» از شبکه یک سیما، به مناسبت هفته نیروی انتظامی هستیم. مجموعه ای که با صرف هزینه های میلیاردی قرار بود برای پخش در هفته نیروی انتظامی سال گذشته تولید می شد که این مهم تحقق نیافت . سریالی که با مراجعه به بخش "About The Film" در سایت رسمی آن، با تعریفی عطارگونه(!) از خود، چنین می‌گوید: «به گفته منتقدین، ماتادور اکشن‌ترین سریال تاریخ ایران است که مهمترین ویژگی آن ساختار متفاوت می‌باشد.»!

شاید بتوان در نگاه نخست بر تفاوت این اثر با دیگر آثار هم سنخ خود اذعان نمود و آن را از سایرین تمیز داد؛ چراکه این تفاوت فاحش، به‌وضوح در ضعف فیلمنامه و سطح نازل این سریال قابل مشاهده است!
سریالی که سعی ویژه بر آن دارد تا اشکالات متعدد و ضعف‌های پرشمارش را در لفافه بازی گرفتن از سوپراستارهای سرشناس و ایضاً استفاده از جلوه‌های ویژه تکراری و شگردهای بصری نخ‌نماشده، پنهان کند و چهره ای موجه از خود را در معرض دید بینندگان به نمایش بگذارد!

در این میان اما اشکالات موجود در این سریال آنقدر پیش پا افتاده و ابتدایی اند که اندک تأملی بر آنها، موجبات انبساط خاطر مخاطبان این «اکشن ترین سریال تاریخ ایران»(!) را فراهم خواهد آورد!
در ابتدای قسمت اخیر این سریال، پخش شده در یکشنبه شب 14 مهرماه، می بینیم چهار تفنگدار(!) یا همان شخصیت های اصلی فیلم در حالی که نوای «آمدم ای شاه پناهم بده ...» استاد کریمخانی بدرقه راهشان است به مزار شهدای گمنام در یکی از امام زادگان شهر تهران سری می زنند و برای تداوم فعالیت های اکشن‌شان در ادامه سریال از ایشان رخصت می‌طلبند.
حال آنکه ربط قطعه زیبای «آمدم ای شاه ...» -که در وصف علی بن موسی الرضا(ع) سروده شده- با شهدای گمنام و امام زاده ای در تهران چیست، سوالی است که می‌باید از کارگردان این سریال فاخر پرسید!
جالبتر اما بخش تعقیب و گریز ماشین پلیس با تانکر حمل سوخت بمب‌گذاری شده در همین قسمت از سریال است.
نکته قابل توجه در این سکانس آنکه تعقیب کنندگان تانکر که تا پیش از رسیدن به آن آژیر خود را خاموش نگه داشته بودند، درست به محض رویت تانکر که می بایست بی‌سروصدا بدان نزدیک شوند، آژیر و چراغ گردان خود را روشن کرده و راننده را از حضور خود در محل مطلع می سازند!!!

پس از آن زمانی که ماشین پلیس قصد سبقت گرفتن از تانکر را دارد، بدیهی است که راننده مانع از سبقت تعقیب کنندگان شود؛ اما نکته جالب آنکه در این منع از سبقت، سر سوزنی خراشیدگی و خسارت به هیچ‌یک از این دو وارد نمی آید و ایضاً گاردریل کنار جاده و تمیز و شسته و رفته در سر جایش باقیست!!!
اما مضحک‌تر آنجاست که متخصص خنثی کردن بمب پس از آگاهی یافتن به حساسیت زمان سنج ماده منفجره با سرعت تانکر، با فداکاری – شما بخوانید خودکشی(!) – در تانکر می‌ماند و بدون بیرون پریدن از آن، خود را به کشتن می دهد!
جالب آنجاست که مسیح احدی – متخصص خنثی کردن بمب – پیش از انفجار بمب، درحالیکه همکارانش در فاصله چند متری تانکر در حال حرکتند می خواهد که مسیری انحرافی و بدون سکنه را به منظور متوقف کردن تانکر به او معرفی کنند تا مردم اطراف آن آسیبی نبینند.
اولاً براساس تصاویر فیلمبرداری شده بجز ماشین پلیس و تانکر هیچ جنبده دیگری در اتوبان یافت نمی شد؛ ثانیاً اگر این بمب آنقدر قوی بود که اطرافیان تانکر را نیز به کام مرگ بکشاند، چرا هیچ آسیبی به ماشین پلیسی که در نزدیک ترین فاصله به تانکر حرکت می کرد، وارد نیاورد؟!
این خود تنها تحلیلی مختصر از مثنوی هفتاد من اشکالات غیر قابل اغماض این سریال 13 قسمتی بود که اگر مجال اجازه می‌داد، می‌توانست بیش از اینها باشد!

در پایان اما می باید از مدیران ارشد رسانه ملی این سوال را داشت که آیا بواقع صرف اینهمه وقت و هزینه و انرژی برای چنین سریال نازلی - که گویا در رده کیفیتی "الف" از تولیدات صداوسیما نیز قرار داشته است – ارزشش را داشت؟!

منبع:صراط

Eddiy

Registered User
لایک‌ها
505
سریال ماتادور ، سريالي پرهزينه

وي ضمن رد مقايسه‌ي سريال‌هاي "ماتادور" و "هشدار براي كبري 11" تصريح كرد: هيچ‌وقت نگفتم "ماتادور" شبيه سريال "هشدار براي كبري 11" بوده اما براي رسيدن به استانداردهاي جهان تلاش كرديم.
كارگردان سريال "ماتادور" با اشاره به امكانات ايران و هاليوود اظهار داشت: امكانات ما نسبت به هاليوود صفر است پس اصل چنين مقايسه‌اي اشتباه بوده ولي اگر امكاناتي در حد هاليوود به من سپرده شد و ما غفلت كرديم، قضاوت افراد مدعي درست خواهد بود.
وي ادامه داد: "ماتادور" با حداقل امكانات و با كمك ناجا ساخته شد ولي به دليل علاقه‌ام به ژانر اكشن، معتقدم ريسك بزرگي انجام دادم.
"نجفي" با اشاره به ترس از دست دادن مخاطب افزود: شايد مورد حمله‌ي نقدها و نظرات متفاوتي قرار بگيرم ولي اگر قرار بود، بترسم من هم مثل عده‌اي از كارگردانان به سراغ ساخت سريال‌هاي آپارتماني بي‌دردسر مي‌رفتم.
وي ادامه داد: 13 سال از عمر خود را وقف آثار اكشن كرده‌ام و خواستم به عنوان يك كارگردان، آغازگر ساخت اين‌گونه آثار باشم.
اين كارگردان در خصوص عشق خود به خطر كردن، اظهار داشت: خطر كردن و متفاوت بودن در كنار تدبير و فكر جزء اهداف هميشگي‌ام بوده است و بدون تفكر و انديشيدن كاري را انجام نمي‌دهم.

"نجفي"‌با اشاره به حضور و انتخاب ستاره‌هاي سينماي ايران در "ماتادور" تصريح كرد: در يك اثر اكشن پربازيگر بايد همه‌ي هنرمندان آن چهره باشند در غير اين صورت كسي باور نمي‌كرد كه "سام درخشاني" شهيد شود.
وي افزود: در "ماتادور" چهار پليس داشتم كه بايد طبق فيلم‌نامه و ژانر اكشن از ميان ستاره‌ها انتخاب مي‌شوند در غير اين صورت كسي شهادت "سام درخشاني" را باور نمي‌كرد.
"نجفي" در خصوص فيلم‌نامه‌ي "ماتادور" ادامه داد: فيلم‌نامه از قبل به نگارش در آمده بود و بدون تغييري در آن، "ماتادور" را ساختم.
وي با اشاره به پرش مخاطبان مبني بر نبود انفجارهايي در سكانس‌هاي مختلف "ماتادور" تصريح كرد: سيستم امنيتي ما اجازه‌ي منفجر كردن بسياري از وسايل كه از جمله‌‌ي آنها مي‌توان به واگن قطار اشاره كرد را نمي‌دهد ولي با وجود همه‌ي محدوديت‌ها و حمايت نيروي انتظامي، توانستيم تا اين حد پيش رويم.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
این سریال نمیدونم راجع به پلیس کدوم کشور ساخته شده
پلیس کشور من فقط زورش به دخترا میرسه و فقط با اونا کار داره
خدارو شکر یه قسمت حتی یه دقیقه از این آشغالو ندیدم

LG L7 II

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
یه سریال خوب خفن عین لاست رو دوبله مشتی کنن خیلی بهتر تا این لوس بازیا

Sent from my Awesome LG P713

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
اون قسمت از مستربین رو یادتونه که میخواست تو ماشین مسواک بزنه آجر رو گذاشت رو گاز؟ یادتونه مستر بین برای ما نماد خنگ بازی و هوش خیلی ضعیف بود؟
پلیس متخصصی که اندازه ی مستربین هم نبود رو دیدید؟
دیدین وقتی رفته بودن ماتادور رو دستگیر کنند با گلی گرد و خاک و ... رفتند و بعد پلیسه پشت در خونه ی طرف میگه بی سر و صدا برین داخل؟
یه کم به خودتون بیاین و ببینین مشکل کجاست که این ها فکر کردند همه ی ما گاگولیم؟

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
اون قسمت از مستربین رو یادتونه که میخواست تو ماشین مسواک بزنه آجر رو گذاشت رو گاز؟ یادتونه مستر بین برای ما نماد خنگ بازی و هوش خیلی ضعیف بود؟
پلیس متخصصی که اندازه ی مستربین هم نبود رو دیدید؟
دیدین وقتی رفته بودن ماتادور رو دستگیر کنند با گلی گرد و خاک و ... رفتند و بعد پلیسه پشت در خونه ی طرف میگه بی سر و صدا برین داخل؟
یه کم به خودتون بیاین و ببینین مشکل کجاست که این ها فکر کردند همه ی ما گاگولیم؟

تو خونهبه برو بچه ها گفتم این یارو جا عربه کشیدن که جان بچت بگو خاکی کجاس جان مادرت بگو یه فاکی میزاشت تو پدال گاز گورشو از ماشین گم میکرد بیرون :D

Sent from my Awesome LG P713

Shayan_Shomal

Registered User
لایک‌ها
371
متاسفانه وقت دیدن این سریال رو ندارم. ! و نمیتونم اظهار نظر بکنم.:D

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
والا ما که این سریالو ندیدیم قصد هم نداریم ببینیم.ولی خواهشن حداقل کسایی که دیدن بیان در موردش نظر بدن.

بالا