به نقل از Kako :الان مشکلتونه یعنی ؟ بخاطر درساس نه ؟ همه هم که محصل و دانشجو ان ماشالله ! واه واه ! ول کنید بابا !
من که روم نمیشه به hmn عزیز که چند دفعه اس میگه بیاین نه بگم . بغلمونم هست . منم میرم . هر کس میتونه بیاد ! هر کس هم نمیتونه ایشالله بعدا ! در ضمن برای تحریک دوستان من در نظر دارم بصورت حضوری انجمن فیلم شیرینگ رو راه اندازی کنم و بعد از طریق فروم پیش بریم ! دیگه هر کس نیومد عقبه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
پی ام زدم حسین جون . فقط فردا من تا حوالی 2و3 نیستم ! شرمنده ! با ستوده هماهنگ کن .به نقل از Sajjadi :اي كرجي ناسيوناليست
آقا يه شماره تماس از خودتون به من بدين كه اگر فردا تونستم بيام زنگ بزنم آدرس بگيرم.
ميخوام ثابت كنم ما هم پايه هستيم..نه اصلا سه پايه!!!
دشمنت شرمنده عمو ! فیلم جبران شدنیه . این هفته نشد هفته بعد ! تازه اکثر بچه ها مشکل داشتن . ولی هفته بعدو اوکی کنین . میترسم مشمول مرور زمان بشه این قضیه ها !به نقل از hmn ::blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
سلام. من شرمنده همه دوستان مخصوصا داش كاكو هستم . يه مشكلي پيش اومد نتونستم به موقع بيام. قول ميدم دوباره رديفش كنم بازم شرمنده
:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
به نقل از en2fa :هان..چی...کی..کجا...منو کسی صدا کرد؟نيکول ديگه کی بيد؟منظورتون زن من که نيستش؟
:blink: يعني اينقدر بد گفتم :lol:به نقل از en2fa :يک 6-7 دقيقه طول کشيد مرتضی کشف رمز کنم پستتو(اونم ساعت 3 شب!)