kafkamedia
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 137
- لایکها
- 0
به به .. اينجا هم هنوز وجود داره !
به نقل از MojtabaGol. :هه! سلام!
آقا اين قضيه ی اکران گاوخونی و باد... سر کاری بود ديگه؟!
راستی اين سينماتک موزه هنرهاي معاصر باحاله ها فيلمای خوبی نشون می ده. شنبه ها و پنجشنبه ها ساعت 4:30 نمايش فيلمه. «تار زندگی» چن کايگه و «بدو لولا بدو» تم تيکور که خيلی باحال بودن... قراره فيلم 11 سپتامبر رو هم بزودی نشون بدن. همون 11 قسمتيه که سميرا مخملباف هم يکيشو ساخته!
ما که مخلصيم بابا داش حسين. راستش يه مدت نبودم (اينترنت) وگرنه حتما خبر می کردم. ازين به بعد هم قول می دم خبری شد اين جاها اعلام کنم. البته سينماتک برنامه ی مرتب داره. فيلم بعديش "جمعيت مهاجر"ه. شنبه 16ام ساعت چهار و نيم...به نقل از Sajjadi :بابا داش مجتبي مثلا ما رفيق ديرينه ايما...اين برنامه ها رو به ما ميگفتي زودتر.
به نقل از Sajjadi :كيفيت فيلماش وضعيت نمايش و كيفيت صدا چجوريه اونجا؟
به نقل از MojtabaGol. :کيفيت فيلما معمولا عاليه (خب قديميا طبعاً کيفيتشون خيلی خوب نيس... آخه اينا فيلمای برادران لومير رو هم نشون داده بودن!!) کيفيت صدا ای بدک نيس... وضعيت نمايش هم که آپاراتشون مال زمان مظفرالدين شاهه فکر کنم. وسط فيلم خاموش می کنن و نگاتيو رو عوض می کنن (به شيوه پدربزرگ هامون که وسط فيلم خوراکی می فروختن!) البته بعضی فيلم ها رو که سی دی/دی وی دی باشه با ويدئوپروجکتور نشون می دن، اون هم خوبه...
در کل خوبه!
من هم.......هستم.به نقل از en2fa :به اين ميگن حرف درست درمون....ول کنيد اين تهرانی های مرفه بی دردو رنجو....
من که هستم...
به نقل از en2fa :به اين ميگن حرف درست درمون....ول کنيد اين تهرانی های مرفه بی دردو رنجو....
من که هستم...
آقا خوبه بیایم؟؟؟به نقل از hmn :خوب قربون همه كرجيا. آقا قرار جمعه ساعت 16 چطوره؟
نه داشتيم !به نقل از en2fa :به اين ميگن حرف درست درمون....ول کنيد اين تهرانی های مرفه بی دردو رنجو....
من که هستم...