اگه شرایطش داشتم میومدم تهران، ..
شرایطش چیه ؟ شرایطش اینه که بتونی در تهران خونه اجاره کنی، مغازه بخری، وسایل بخری، خرج زندگیت رو بدی تا کارت رونق پیدا کنه. قبول ؟ ... به اینا میگن ریسک کار در تهران. اگر یکسال این خرج ها رو بدی و کارت هم رونق پیدا نکنه، بدبخت میشی، باید دست از پا درازتر برگردی شهرتون، سرمایه ات هم از بین رفته ... توی شهر کوچک، با همون سرمایه و همون شرایط، تا ورشکسته شدن 4 سال وقت داری

، بنابراین میتونی جلوی ضرر رو بگیری
استخدامم میکنی بیام ورِ دلت؟
اگه استخدامت کنم، باید ماهی 1.5 تا 2 تومن بهت حقوق بدم. 50 درصد حقوقت هم بابت هزینه جاری مستقر شدن شما در شرکت و بیمه بدم. شما به من اثبات کن که ماهی 3 تا 4 تومن برای من درآمد زایی میکنی، بیا بشین رو سر من
انگار بهت نساخته،
یه میز خالی بزاری مغازه همین جوری درامدی نداره، از چوب پول در میاد؟؟ باید دونسته هات رو روی اون میز اجرا کنی، مثلاً خدمات نرم افزاری موبایل
اون میز رو هم به هرکسی اجاره نمیدن ...
خنگ بازی در نیار جان مصطفی

. میز یا مغازه، مثال انتزاعیه ... منظورم از میز و درآمد بالا، یک شرایط خاص تجاریه که بشه ازش پول راحت در آورد
از رو هم نمیره ...
پول دراوردن 2-3 میلیون در ماه با 30-40 میلیون در ماه یکی هست؟
یکی تو شهر ماه میگفت درامد زیادی ندارم. رفت تهران الان بچه ها میگن وضعش خیلی خوبه
خودت از رو نمیری:general108:. من دارم اینجا زندگی میکنم. حداقل به اندازه دو برابر شما اینجا سابقه کاری دارم. خداییش من در عجبم که این اعتماد به نفست از کجا نشات میگیره که میخوای به من یاد بدی زندگی و پول در آوردن در تهران چطوریه:general509:
بچه ها میگن، شما چرا باور میکنی ؟

اگر تعدادی از همشهری هاتون وضعشون خوب شده، تعداد دیگری از همشهری هاتون، سر چهارراه های تهران نشستن و منتظر کار کارگری هستن. اگر 10 تاشون در زعفرانیه خونه خریدن، 1000 تاشون در حاشیه شهر با بدبختی زندگی میکنن.
عزیز کسی با شما دشمنی نداره که . برای من چه فرقی میکنه که شما بیای تهران یا نیای. یه مقداری از این غرورت کم کن، بجای پافشاری روی حرفت سعی کن اطلاعات جدید بگیری و توی کارت استفاده کنی
.............
خود تو اصلاً چرا کارت رو نمیاری شهرستان؟ مگه نمیگی همه جا میشه پول در آورد
برای اینکه مهاجرت سخته

. من راحتی زندگی در شهر خودم رو به سود بیشتر ترجیح میدم:general406: