• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سلام روشهای پولدار شدن تو ایران بگین تا بقیم بتونن پولدار بشن

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
:general304:
آقا بیخیال
اون بنده خدا یه چیزی گفت . حالا اینقدر اذیتش بکنید که روش نشه با این یوز بیاد و بره یه یوزر بسازه :general208::D

بجون خودم و خودت باید اینقد اذیتش بکنم تا مردم رو چیز فرض کنه
گربه واسه رضای خدا موش میگیره داداش؟؟؟

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
بجون خودم و خودت باید اینقد اذیتش بکنم تا مردم رو چیز فرض کنه
گربه واسه رضای خدا موش میگیره داداش؟؟؟
یه چیزی احتمالا به ذهنش رسیده ( ایده :D ) فکر کرده میتونه پول پارو بکنه . بعد مثل خیلیای دیگه اومده تاپیک زده بلکه کسی بیاد باهاش کار بکنه :D . یه چند ساعتی جو گیر شده دیگه . بچست :general509:

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
یه چیزی احتمالا به ذهنش رسیده ( ایده :D ) فکر کرده میتونه پول پارو بکنه . بعد مثل خیلیای دیگه اومده تاپیک زده بلکه کسی بیاد باهاش کار بکنه :D . یه چند ساعتی جو گیر شده دیگه . بچست :general509:

حالا من بهش پ خ ندادم ببینم چی میگه
چون از این میترسم بیاد بگه سایت با پرداخت عالی پیدا کردم بیا زیر مجموعه ی من شو عضو بشی پول گیرت میاد
اونجاس که من حفت لگد میرم تو لپ تاپ واسه این ایده :D

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
حالا من بهش پ خ ندادم ببینم چی میگه
چون از این میترسم بیاد بگه سایت با پرداخت عالی پیدا کردم بیا زیر مجموعه ی من شو عضو بشی پول گیرت میاد
اونجاس که من حفت لگد میرم تو لپ تاپ واسه این ایده :D
:D:D:general304:
خدا رو چه دیدی شاید با 5000 تومن , شونصد میلیارد تنها با 10 دقیقه کار در روز درووردی و جزء 10 نفر برتر دنیا شدی :general105:

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دو صفحه قبل کاربر nimaapps یه نمونه واقعیه اگه توجه کنید، اگه یکم بیشتر به حرفاشون دقت کنید میبینید که میگه افراد ایرانی زیادی توی این کار هستن اما نمیان که راز موفقیتشون رو برای شما فاش کنن. ببین الان شما خیلی راحت میتونید برنامه ای که برای ios و آندروید ساختید رو توی مارکت های خارجی مثل google play و apple store قرار بدید و از همین راه کسب درامد کنید. فقط نگید نمیشه چون الان خیلیا اکانت پیپال وریفای شده میسازن و گرفتن یه vps هم اصلا کاری نداره. فقط لازمه سالی یه مقدار پول بدید که اگه از درامد زا بودن نرم افزارتون مطمئن باشید اصلا چیزی نیست. باور کنید هیچ کاری نشد نداره فقط ما ایرانی ها تنبلیم منتظریم همه چیز آماده حاضر بیاد جلومون و راحت پول دربیاریم...

من خودم فعلا هیچ کاری نکردم ولی قصد دارم برم برنامه نویسی یاد بگیرم و یکم که حرفه ای شدم شروع به ساخت بازی و برنامه بکنم، میدونید خوبی همچین کارایی چیه؟ اینه که خودتون رئیس خودتون هستید و لازم نیست از کسی دستور بگیرید و بخاطر یه حقوق کم کلی منت سرتون بزارن و قوانین شرایط کاری بد رو تحمل کنید! هر وقت بخواید میتونید برید مسافرت و پیش خانوادتون هستید همیشه. قبول دارم کار آسونی نیست، ولی اگه اون سختی های اولش رو تحمل کنید مطمئنا به نتیجه خیلی خوبی میرسید.
سپاس از اظهار نظرتون من نمی گم شما اشتباه میگید من منظورم درامد بالای 1 میلیونی در ماه از راه نرم افازاهای به جز برنامه نویسیه مثل نرم افزارهای گرافیکی صوتی تصویری انیمیشن سازی و ....

gafaneh

Registered User
لایک‌ها
286
سپاس از اظهار نظرتون من نمی گم شما اشتباه میگید من منظورم درامد بالای 1 میلیونی در ماه از راه نرم افازاهای به جز برنامه نویسیه مثل نرم افزارهای گرافیکی صوتی تصویری انیمیشن سازی و ....
نگاه جامعه ما به نرم افزار و کاربران نرم افزار نگاه درستی نیست. همه فکر میکنند که کاربر نرم افزار چهارتا کلید میزنه و خود نرم افزار بقیه کارها را انجام میده! به خاطر همین فکر میکنند کار راحتی هست و حاضر نیستند پول زیادی به کسیکه که این نرم افزارها را استفاده میکنه بپردازند .
در بازار کار کسانیکه کاربر حرفه ای یک نرم افزار هستند (نرم افزارهایی مثل تری دی مکس ، مایا، اینونتور ، کتیا ، سالیدورکز و اتوکد و ...) در چشم کارفرما مثل کاگر ساده هستند که ابزار کارشون کامپیوتر هست (حتی کارفرماها معتقدند که چون اینها پشت میز و زیر سایه نشسته اند باید حقوق کمتری بگیرند!) و در مشاغل آزاد هم که به چشم مشتری اینها فقط تق تق دوتا کلید زده اند و الان میخوان کلی پول بگیرند!
اینجورکارها یک آفت بزرگ هم داره اونم کسانیکه با خوندن یک پی دی اف و رفتن یک دوره کلاس خودشون را استاد اینکار می دونند و میخوان از اینکار پول دربیارن و چون اکثرا هم دانش آموز هستند و پولی که درمیارن خرج کارت شارژ و ... میشه یک قیمتهای نجومی زیر قیمت بازار میدن که هیچ شخص حرفه ای حاضر نیست با این قیمتها کارکنه و مشتری ها بعد از اینکه کارشون توسط این نوباوگان نابود شد دیگه حاضر نیستند بروند سراغ حرفه ای ها!

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
نگاه جامعه ما به نرم افزار و کاربران نرم افزار نگاه درستی نیست. همه فکر میکنند که کاربر نرم افزار چهارتا کلید میزنه و خود نرم افزار بقیه کارها را انجام میده! به خاطر همین فکر میکنند کار راحتی هست و حاضر نیستند پول زیادی به کسیکه که این نرم افزارها را استفاده میکنه بپردازند .
در بازار کار کسانیکه کاربر حرفه ای یک نرم افزار هستند (نرم افزارهایی مثل تری دی مکس ، مایا، اینونتور ، کتیا ، سالیدورکز و اتوکد و ...) در چشم کارفرما مثل کاگر ساده هستند که ابزار کارشون کامپیوتر هست (حتی کارفرماها معتقدند که چون اینها پشت میز و زیر سایه نشسته اند باید حقوق کمتری بگیرند!) و در مشاغل آزاد هم که به چشم مشتری اینها فقط تق تق دوتا کلید زده اند و الان میخوان کلی پول بگیرند!
اینجورکارها یک آفت بزرگ هم داره اونم کسانیکه با خوندن یک پی دی اف و رفتن یک دوره کلاس خودشون را استاد اینکار می دونند و میخوان از اینکار پول دربیارن و چون اکثرا هم دانش آموز هستند و پولی که درمیارن خرج کارت شارژ و ... میشه یک قیمتهای نجومی زیر قیمت بازار میدن که هیچ شخص حرفه ای حاضر نیست با این قیمتها کارکنه و مشتری ها بعد از اینکه کارشون توسط این نوباوگان نابود شد دیگه حاضر نیستند بروند سراغ حرفه ای ها!
ولی در مورد برنامه نویسی اینجوری نیست درسته؟نظزتون در این مورد چیه؟

gafaneh

Registered User
لایک‌ها
286
ولی در مورد برنامه نویسی اینجوری نیست درسته؟نظزتون در این مورد چیه؟
در مورد نرم افزار هم یکی از اقوام بعد از چندسال شرکت خودش را نیمه تعطیل کرد رفت توی یک شرکت بزرگتر مشغول کار شد و اونم اتفاقا از همین افت می نالید که دانشجوها و دانش آموزها کارها را با قیمتهای خیلی کم میگیرند که مشتری ها فکر می کنند ماها دزد هستیم و میخواییم جیبشون رو بزنیم و بعد که دانشجوها نمیتونند کارها را درست انجام بدن بازهم چوبش را حرفه ای ها میخورن چون این نوباوگان تازه برنامه نویس شده با شرکتهای معتبری که چندساله توی اینکار هستند به یک چشم دیده میشن و اعتبار قدیمی ها هم زیر سوال میره
یک مشکل دیگه که اون اشاره میکرد این بود که توی ایران مشتری ها در نظر نمیگیرند که نرم افزاری برای نیازهای اونها به طور خاص طراحی شده و پشتیبانی کامل داره و ... و توقع دارند نرم افزاری سفارشی اونها هم قیمت ویندوز کرک شده و ... قیمتش باشه! و یا میگن من کامپیوترش را فلان قدر خریدم حالا بیان اینقدر بدم برای نرم افزار؟!!
(در مورد کارهای اینچنینی اگر انجمن صنفی به عنوان مرجع قیمت گذاری و تعیین سطح فعالین بازار و حکمیت در مورد مشکلات بین کارفرما و کارگر (شاید هم بشه گفت کاربر ) وجود داشته باشه خیلی از مشکلات حل میشه و واقعا توانایی کسب درامد بالایی هم هست ولی متاسفانه بازار ول و چلی داره که سریع توش غرق میشی ! در مورد کارهای انیمیشن و طراحی سه بعدی و امثالهم توی انجمن مجید انلاین گهگاه فعالین این رشته پیشنهاداتی برای راه اندازی مرجع صنفی مطرح می کنند ولی تا الان که متاسفانه موفق نبوده اند)

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
در مورد نرم افزار هم یکی از اقوام بعد از چندسال شرکت خودش را نیمه تعطیل کرد رفت توی یک شرکت بزرگتر مشغول کار شد و اونم اتفاقا از همین افت می نالید که دانشجوها و دانش آموزها کارها را با قیمتهای خیلی کم میگیرند که مشتری ها فکر می کنند ماها دزد هستیم و میخواییم جیبشون رو بزنیم و بعد که دانشجوها نمیتونند کارها را درست انجام بدن بازهم چوبش را حرفه ای ها میخورن چون این نوباوگان تازه برنامه نویس شده با شرکتهای معتبری که چندساله توی اینکار هستند به یک چشم دیده میشن و اعتبار قدیمی ها هم زیر سوال میره
یک مشکل دیگه که اون اشاره میکرد این بود که توی ایران مشتری ها در نظر نمیگیرند که نرم افزاری برای نیازهای اونها به طور خاص طراحی شده و پشتیبانی کامل داره و ... و توقع دارند نرم افزاری سفارشی اونها هم قیمت ویندوز کرک شده و ... قیمتش باشه! و یا میگن من کامپیوترش را فلان قدر خریدم حالا بیان اینقدر بدم برای نرم افزار؟!!
(در مورد کارهای اینچنینی اگر انجمن صنفی به عنوان مرجع قیمت گذاری و تعیین سطح فعالین بازار و حکمیت در مورد مشکلات بین کارفرما و کارگر (شاید هم بشه گفت کاربر ) وجود داشته باشه خیلی از مشکلات حل میشه و واقعا توانایی کسب درامد بالایی هم هست ولی متاسفانه بازار ول و چلی داره که سریع توش غرق میشی ! در مورد کارهای انیمیشن و طراحی سه بعدی و امثالهم توی انجمن مجید انلاین گهگاه فعالین این رشته پیشنهاداتی برای راه اندازی مرجع صنفی مطرح می کنند ولی تا الان که متاسفانه موفق نبوده اند)
قبلا منم در مورد این مشکل توی پی تی گفته بودم
تو ساخت و سازم هست . ( توی همه کار ها هستن همچین افرادی ! )
طرف میاد یه ساختمون که چه عرض کنم گور چند طبقه میسازه زیر قیمت میفروشه . خریدار هم اینو میبینه و بعد مال مارو " تعجب میکنه و دلیل میخواد " ما هم تنها چیزی که میتونیم بگیم اینه که " اگه واقعا کیفیت کار و جونتون مهم نیست برید از اون بخرید چون بصرفه تره " !

gafaneh

Registered User
لایک‌ها
286
قبلا منم در مورد این مشکل توی پی تی گفته بودم
تو ساخت و سازم هست . ( توی همه کار ها هستن همچین افرادی ! )
طرف میاد یه ساختمون که چه عرض کنم گور چند طبقه میسازه زیر قیمت میفروشه . خریدار هم اینو میبینه و بعد مال مارو " تعجب میکنه و دلیل میخواد " ما هم تنها چیزی که میتونیم بگیم اینه که " اگه واقعا کیفیت کار و جونتون مهم نیست برید از اون بخرید چون بصرفه تره " !
در مورد ساخت و ساز یکی از دوستان میگفت توی جلسات سازمان **** مهندسی این موضوع مطرح هست و اونها هم از اینکه قصاب و بقال و نونوا و ... بساز بفروش شده اند ناراحت هستند و قرار هست کارهایی بکنند که فعالین این صنف مشخص باشند و در مورد کیفیت کار هم میگفت قرار هست دفترچه فنی ساختمان اجباری بشه

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
در مورد ساخت و ساز یکی از دوستان میگفت توی جلسات سازمان **** مهندسی این موضوع مطرح هست و اونها هم از اینکه قصاب و بقال و نونوا و ... بساز بفروش شده اند ناراحت هستند و قرار هست کارهایی بکنند که فعالین این صنف مشخص باشند و در مورد کیفیت کار هم میگفت قرار هست دفترچه فنی ساختمان اجباری بشه
ای کاش که کاری بکنن .
ولی خوب سازنده های هر منطقه تا حدودی شرایط رو کنترل میکنن و اگه کسی بخواد بر خلاف اصول کار بکنه جوری گزارششو میدن که طرف دیگه سمت ساختمون سازی نیاد . شما هم اگه همچین کاری رو توی وب انجام بدید خیلی از مشکلات حل میشه .

alinonor

Registered User
لایک‌ها
389
نگاه جامعه ما به نرم افزار و کاربران نرم افزار نگاه درستی نیست.
در چشم کارفرما مثل کارگر ساده هستند که ابزار کارشون کامپیوتر هست (حتی کارفرماها معتقدند که چون اینها پشت میز و زیر سایه نشسته اند باید حقوق کمتری بگیرند!) و در مشاغل آزاد هم که به چشم مشتری اینها فقط تق تق دوتا کلید زده اند و الان میخوان کلی پول بگیرند!
شدیدا با شما موافقم
سر همین موضوع با کارفرما کلی جروبحث کردیم ، آخرش گفت مگه به جز 4 تا کلید فشار دادن کار دیگه ای میکنی که انتظار داری حقوق بیشتری بهت بدم

Sarrow

Registered User
لایک‌ها
75
دوستان نظر شما درسته ولی واقعا تا آدم خودش میتونه مستقل باشه و نرم افزارهاش رو توی استورهای Apple و Samsung قرار بده یا مثلا برای شرکت های خارجی برنامه بنویسه چرا باید کسی بره زیر دست کارفرمای ایرانی که بخواد اینطوری بهش توهین بشه؟

Bxyz

Registered User
لایک‌ها
49
دوستان نظر شما درسته ولی واقعا تا آدم خودش میتونه مستقل باشه و نرم افزارهاش رو توی استورهای Apple و Samsung قرار بده یا مثلا برای شرکت های خارجی برنامه بنویسه چرا باید کسی بره زیر دست کارفرمای ایرانی که بخواد اینطوری بهش توهین بشه؟
اینجوریا راحت نیست

Last edited:

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
ببین این مدلی نیس پی پال اگه شک کنه سیریع بلاک میکنی کلا حساب رو و حتی ممکنه گوگل حسابت رو کامل ببنده
خوب ببنده . فوقش اینه که چند میلیون ضرر میکنی دیگه !
عوضش چند برابر حقوقی رو که میتونستی بگیری در میاری . یکم ریسک پذیر بودن مشکلات رو حل میکنه

Bxyz

Registered User
لایک‌ها
49
خوب ببنده . فوقش اینه که چند میلیون ضرر میکنی دیگه !
عوضش چند برابر حقوقی رو که میتونستی بگیری در میاری . یکم ریسک پذیر بودن مشکلات رو حل میکنه
من نظرمو گفتم

gafaneh

Registered User
لایک‌ها
286
شما وقتی تونستید با شرکت خارجی قرارداد ببندید و یا تونستید از طریق فروش نرم افزار توی استورهای خارجی پول دربیارید حتما توی این تاپیک به بقیه هم خبر بدید!

zilan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ممنون از دوستان استفاده کردم از این تاپیک

بالا