• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سلام روشهای پولدار شدن تو ایران بگین تا بقیم بتونن پولدار بشن

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
حل معادلات پیچیده ریاضی با 4 عمل اصلی ریاضی , منجر به رسیدن جواب نهایی خواهد شد .
معادلات پیچیده = مسیر ثروتمند شدن
4 عمل اصلی = قواعد ساده کار
جواب نهایی = ثروت
!​

PremiumDomains

Registered User
لایک‌ها
117
ایده زیاده !
تو همین بخش هر روز چند تا سوال پرسیده میشه و کلی هم جواب براشون می دن ولی در عمل کمتر کسی جدیت داره دنبالشون بره

مثلا من خودم مدنظرمه یه سایت بزنم و اجناس از همه نوع رو ارزونتر از همه جا بفروشم ولی این تا بیاد عملی بشه کار زیادی لازم داره که سمتش نمیرم

Bxyz

Registered User
لایک‌ها
49
ایده زیاده !
تو همین بخش هر روز چند تا سوال پرسیده میشه و کلی هم جواب براشون می دن ولی در عمل کمتر کسی جدیت داره دنبالشون بره

مثلا من خودم مدنظرمه یه سایت بزنم و اجناس از همه نوع رو ارزونتر از همه جا بفروشم ولی این تا بیاد عملی بشه کار زیادی لازم داره که سمتش نمیرم
خوب این همه فروشگاه هست برو روی یکیش کارتو شروع کن چرا نمیکنی!!!!

PremiumDomains

Registered User
لایک‌ها
117
خوب من مثالش رو زدم که ببینی انجام همون نیاز داره چندین سال بگذره تا نتیجه بده
چون لازمه اولا وارد کننده باشی که بدونی پایینترین قیمت عرضه می کنی ثانیا همه جنسی داشته باشی که سرمایه می بره و ثالثا باید اعتبار کسب کرده باشی یعنی مشتری که ازت عمده خرید می کنه بدونه چند سال بعد هم مشغول همین کاری و هر جنسی بخواد داری

این کار یه مقدار خاص هست برای همین اسمش رو ایده می ذاریم یعنی میخوایم متفاوت از بقیه کار کنیم در نتیجه ایده می شه یه کسب و کار تجربه نشده و غیرقابل پیشبینی. یعنی ریسک بالاتر نسبت به مشاغل معمولی

توی مثالی که زدم در واقع داریم از همه جا ارزونتر میفروشیم و مشتری ها زیاد میشن از طرفی با ارزون فروختن سود کمی میگیریم اینها آدم رو به شک میندازه

حالا شما می پرسی چرا انجامش نمی دم. یکی از دلایلش اینه که که ریسک پذیری کار سختیه و کمتر کسی حاضره خودشو به دردسر بندازه برای ایده ای که احتمال شکستش زیاده

moj1rayaname

Registered User
لایک‌ها
111
دوستان این سایت کسب درآمد آنلاین http://make-money-online.ir/ راه اندازی شده ( مطالب از مبتدی تا حرفه ای قراره درج بشه )

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
راهش آخر پیدا کردید؟:general105:

leily_17

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
82

shakhs

Registered User
لایک‌ها
48
راهش خیلی آسونه:فقط فقط دانش و هوش
نیاز ب هیچگونه سرمایه اولیه هم نداره بخصوص تو بیرون از فضای مجازی اونم تو ایران ک میشه راحت پولدار شد
تنها سرمایه ای هم ک لازم هس اخلاق خوبه و یکم اعتبار

rahmat29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
نمی خوام نا امیدت کنم تو ایران بجز حروم خوری کار نیست برا پولدار شدن!!!!

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
نمی خوام نا امیدت کنم تو ایران بجز حروم خوری کار نیست برا پولدار شدن!!!!
تو ایران میشه پولدار شد ولی وقت و زمان +اینکه این را باید بدونی تو کشوری میخوای سرمایه گذاری کنی که همه چیزش رو هواست خیلی باید تلاش کنی و منتظر باشی و نخوای یه شبه بالا بری ووو....

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
ایده زیاده !

الان دیجی کالا هست خودشم واردکننده است

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
الان دیجی کالا هست خودشم واردکننده است
تا اونجا که من اطلاع دارم دیجی هیچی وارد نمی کنه شاید سفارش واردت بده اما وارد کننده نیست مدیرشم در یک جایی خوندم گفته بود اصلا و ابدا نمی خواهیم خودمون را درگیر واردات کنیم فقط با شرکتهای تامین کننده کار می کنیم
البته درستش هم همینه شما برای واردات هر جنسی باید راه و چاه کار را بلد باشی حالا دیجی باید کلی کارمند وارد به این کار استخدام کنه کلی هزینه بده که شاید بتونه زیر قیمت وارد کننده جنسو تامین کنه که اصلا ارزش نداره

بالا