خوراکی اصلا بیخیال ماهی آکواریومی بهش فکر کردم اما نمیدون بازارش چطوری مشتری داره سودش چقدره مونتاژي الکترونیک هم که گفتی مثلا چه مونتاژی همشون قالب میخواد و طراحی کلی هزینه دیگه که اشباع هم شدهسبزی پاک کنی و خرد کردن و بسته بندی خورد شده و نشده و....نیازم نیست خودتون انجام بدید می تونید خانم استحدام کنید
شیرینی و انواع دسر و....خانگی
پرورش ماهی آکواریومی
کاراگاه مونتاژ الکترونیک و کم کم خودتون چیزهای ساده تولید کنید
کارگاه دوخت از لباس و چادر و جانماز و روکش صندلی تا.........
اما بدون تخصص هیچ کاری شدنی نیست باید برید یک زمینه کاری پیدا کنید و درش متخصص بشید مثلا یکی از کارهای مناسب به نظر من شیرینی و غذا و دسر خانگی است.
نظرتون گذاشتن پول تو بانک برای بالای یکسال با توجه به شرایط موجود ، خوبه یا ن ؟
از سود بانکی کسی پولدار نشده تو این مملکتنظرتون گذاشتن پول تو بانک برای بالای یکسال با توجه به شرایط موجود ، خوبه یا ن ؟
یکی از روش های پولدار شدن در ایران با استفاده از شبکه اجتماعی اینستاگرام هست
در این روش شما باید با ماشین های لوکس و ویلاهای دوستانتون عکس بندازید و ترجیحا یک داف کوتوله و زشت هم داشته باشین تا بیشتر توی چشم باشید
البته میتونید از خودتون فیلم بگیرید و یکم قر بدید و بزارید اینستاگرام شخصیتون تا مردم ما رو ببینن و سوژه بشید وقتی سوژه بشید معروف میشید
مثلا فلان شخص توی اینستاگرام که به آقای لمینت معروف هست روزی یک میلیون تومان از تبلیغاتی که در پیجش قرار میده درآمد داره واقعا درآمد خوبیه بشینی توی خونت و چند تا پارتی هم بری و سر برج 20 تا 30 میلیون پول به جیب بزنی حالا ببینید ارزشش رو داره به خاطر این پول سوژه بشید یا نه
امثال این افراد زیاد هستن که ما مسخرشون میکنیم ولی الان درآمد میلیونی دارند از تبلیغات کی میگه کار نیست اینم کار![]()
اتفاقا از صحبت ها و پست های این تاپیک ایده های خوبی میشه گرفت! کسی انتظار نداره طرف بیاد روش پولدار شدنش رو مو به مو بگهاین تاپیک تخیلی رو آپ نکنید بهتره یا اینکه اگه کسی چیزی شده بیاد بگه "تخیلی نبود من به اون هدف رسیدم" ولی می بینید که دروغه کسی به جایی نرسیده
وضع کاسبی سالهای بعد اگه همین روند ادامه پیدا کنه افتضاح تر هم میشه مثلا من چون لاستیک فروشی دارم امسال از سال قبل خراب تر شده دلیلشم چیزی نیست جز افزایش قیمت ها و نچرخیدن پول تو بازار بزار مثال بزنم دستت بیاد قیمت لاستیک پراید ارزون ترین مارک سایز فابریک ائل عید چهار حلقه بود 330 هزار تمون ولی از برج 9 به این ور همون 4حلقه در میاد 500 هزار تومن خوب معلومه قدرت خرید کم میشه ,اگه قیمت ها پایین نیاد با این وضع رکود بدتر هم میشهوضع بازار امسال برخلاف پیش بینی ها خوب نشد! یعنی خراب تر شد که بهتر نشد!
با این وضع کرایه ها و هزینه های جاری (آب برق گاز تلفن) آدم فعلا فقط بایستی کاسبی اش را سرپا نگه داره تا آینده چی بشه!
اما من در کل امیدوارم به آینده... بالاخره کاسبی همیشه خاک خوری هم داره!
وضع کاسبی سالهای بعد اگه همین روند ادامه پیدا کنه افتضاح تر هم میشه مثلا من چون لاستیک فروشی دارم امسال از سال قبل خراب تر شده دلیلشم چیزی نیست جز افزایش قیمت ها و نچرخیدن پول تو بازار بزار مثال بزنم دستت بیاد قیمت لاستیک پراید ارزون ترین مارک سایز فابریک ائل عید چهار حلقه بود 330 هزار تمون ولی از برج 9 به این ور همون 4حلقه در میاد 500 هزار تومن خوب معلومه قدرت خرید کم میشه ,اگه قیمت ها پایین نیاد با این وضع رکود بدتر هم میشه
ما که کارمون امسال همش ضرر لاستیک فروختم طرف دوماهه مثلا پس آورده بعد قیمت رفته بالا دیدم سود که نکردم ی پولی هم باید بذارم دوباره جنس بیارمخودم 6 ماه اخیر حداقل 4میلیون ضرر کردم که عمدتا مربوط به کرایه و هزینه های جاری بوده... حالا غیر از این چند میلیون، وقتم هم هدر رفته. البته خدا را شکر سالهای گذشته خیلی خوب کار کردم و این ضرر اصلا برام مهم نیست اما نهایتا تا یکسال بشه این وضع را تحمل کرد در غیر اینصورت آدم مجبور میشه تا اطلاع ثانوی شرکتش را کلا تعطیل کنه![]()
مشکل اقتصاد البته گرونی و تورم نیست زمان محمود تورم بسیار شدیدتر بود ولی اقتصاد میچرخید چون پول میچرخیدوضع کاسبی سالهای بعد اگه همین روند ادامه پیدا کنه افتضاح تر هم میشه مثلا من چون لاستیک فروشی دارم امسال از سال قبل خراب تر شده دلیلشم چیزی نیست جز افزایش قیمت ها و نچرخیدن پول تو بازار بزار مثال بزنم دستت بیاد قیمت لاستیک پراید ارزون ترین مارک سایز فابریک ائل عید چهار حلقه بود 330 هزار تمون ولی از برج 9 به این ور همون 4حلقه در میاد 500 هزار تومن خوب معلومه قدرت خرید کم میشه ,اگه قیمت ها پایین نیاد با این وضع رکود بدتر هم میشه
ما تو اقتصاد هیچ مشکلی نه تنها نداریم بلکم بهترین مغزهای اقتصادی منطقه داریم مشکل ما اینه که یسری ها نونشون تو ایجاد مشکل تو اقتصاد هست و دلال این کارن خلاصه از مشکلات مردم ثروت دارن بهم میزنن و راضی نیستن حتی یه ریالم از دست بدن!!تا زمانی که این ز الو ها هستند...مشکل اقتصاد البته گرونی و تورم نیست زمان محمود تورم بسیار شدیدتر بود ولی اقتصاد میچرخید چون پول میچرخید
مشکل اصلی الان اینه که دولت به هر قیمتی شده سعی در کنترل تورم داره... که در اون هم زیاد جدی نیست و میبینیم که هر چند وقت اجازه گرونی رو به یه سری از کالا ها میده و این روند رو تکرار میکنه
این کنترل دستوری تورم ایجاد رکود شدیدی کرده که دائما در جال سرایط به بخش های دیگه هست و مثل یک گلوله برفی غلطان هر روز هم بزرگتر میشه و کنترلش سخت تر
پول هست...ولی دپو شده... یا تو بانک یا تو مسکن یا تو کالا یا تو دلار یا طلا.... اینا باید مردم رو تشویق به فعالیت اقتصادی کنن که با موشک هوا کردن و مالیات رو افزایش دادن و سرک کشیدن به حساب مردم و ترامپ و تحریم و... جور در نمیاد...
فعال اقتصادی امنیت میخواد که الان نیس...
دفتر طراحی ساختمان. امسال مجوزش را گرفتم. خیلی خرجش کردم چندماه هم برای مجوزش دوندگی کردم اما فعلا کار هیچیچه شرکتی داری؟
زمان محمود دوسال آخرش خراب شد که اونم وقتی میچرخید بخاطر طمع مردم بود ک اگه نخرم گرون تر میشه ,این چیزایی ک شما میگی دقیقا حرفای دولته ک میگه تورم کم شده رکود کم شده رشد اقتصادی داشتیم و...... در حالی ک رشد اقتصادی در جیبه مردمه,دقیقا مشکل اقتصاد گرونیه وقتی قیمت لاستیک گرون میشه طرق قدرت خریدش کم میشه قدرت خرید منم کم میشه اگه ارزون تر بشه اون میتونه بهتر بخره منم فروشم بهتر میشه کل اقتصاد همینطوریه ب هم وصله ,دپو شدن پول هم پول مردم نیست پول سرمایه داراست مردم خیلی هاشون پولی واس دپو ندارنمشکل اقتصاد البته گرونی و تورم نیست زمان محمود تورم بسیار شدیدتر بود ولی اقتصاد میچرخید چون پول میچرخید
مشکل اصلی الان اینه که دولت به هر قیمتی شده سعی در کنترل تورم داره... که در اون هم زیاد جدی نیست و میبینیم که هر چند وقت اجازه گرونی رو به یه سری از کالا ها میده و این روند رو تکرار میکنه
این کنترل دستوری تورم ایجاد رکود شدیدی کرده که دائما در جال سرایط به بخش های دیگه هست و مثل یک گلوله برفی غلطان هر روز هم بزرگتر میشه و کنترلش سخت تر
پول هست...ولی دپو شده... یا تو بانک یا تو مسکن یا تو کالا یا تو دلار یا طلا.... اینا باید مردم رو تشویق به فعالیت اقتصادی کنن که با موشک هوا کردن و مالیات رو افزایش دادن و سرک کشیدن به حساب مردم و ترامپ و تحریم و... جور در نمیاد...
فعال اقتصادی امنیت میخواد که الان نیس...