PremiumDomains
Registered User
منظورت رو واضحتر میگی؟كاش ميشد به يكي اعتماد كرد تا بشه دانش پولدار شدن رو باهاش به اشتراك گذاشت
ایده زیاد هست باید دید کی حاضره درست انجامش بده
منظورت رو واضحتر میگی؟كاش ميشد به يكي اعتماد كرد تا بشه دانش پولدار شدن رو باهاش به اشتراك گذاشت
مثلا؟منظورت رو واضحتر میگی؟
ایده زیاد هست باید دید کی حاضره درست انجامش بده
ایده زیاده !مثلا؟
خوب این همه فروشگاه هست برو روی یکیش کارتو شروع کن چرا نمیکنی!!!!ایده زیاده !
تو همین بخش هر روز چند تا سوال پرسیده میشه و کلی هم جواب براشون می دن ولی در عمل کمتر کسی جدیت داره دنبالشون بره
مثلا من خودم مدنظرمه یه سایت بزنم و اجناس از همه نوع رو ارزونتر از همه جا بفروشم ولی این تا بیاد عملی بشه کار زیادی لازم داره که سمتش نمیرم
تو ایران میشه پولدار شد ولی وقت و زمان +اینکه این را باید بدونی تو کشوری میخوای سرمایه گذاری کنی که همه چیزش رو هواست خیلی باید تلاش کنی و منتظر باشی و نخوای یه شبه بالا بری ووو....نمی خوام نا امیدت کنم تو ایران بجز حروم خوری کار نیست برا پولدار شدن!!!!
الان دیجی کالا هست خودشم واردکننده استایده زیاده !
تو همین بخش هر روز چند تا سوال پرسیده میشه و کلی هم جواب براشون می دن ولی در عمل کمتر کسی جدیت داره دنبالشون بره
مثلا من خودم مدنظرمه یه سایت بزنم و اجناس از همه نوع رو ارزونتر از همه جا بفروشم ولی این تا بیاد عملی بشه کار زیادی لازم داره که سمتش نمیرم
ذهن شما بسته استنمی خوام نا امیدت کنم تو ایران بجز حروم خوری کار نیست برا پولدار شدن!!!!
خخخخخخدوستان این سایت کسب درآمد آنلاین http://make-money-online.ir/ راه اندازی شده ( مطالب از مبتدی تا حرفه ای قراره درج بشه )
تا اونجا که من اطلاع دارم دیجی هیچی وارد نمی کنه شاید سفارش واردت بده اما وارد کننده نیست مدیرشم در یک جایی خوندم گفته بود اصلا و ابدا نمی خواهیم خودمون را درگیر واردات کنیم فقط با شرکتهای تامین کننده کار می کنیمالان دیجی کالا هست خودشم واردکننده است