• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سنتوری

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
امروز و پس از وارد شدن 5 ميليارد خسارت

«حجت - ف» عامل اصلي توزيع غير قانوني فيلم «سنتوري» دستگير شد

خبرگزاري فارس: امروز پس از دستگيري «حجت - ف» عامل اصلي توزيع غير قانوني فيلم «سنتوري» مرتضي شايسته خسارت وارده به تهيه‌كنندگان آن را 5 ميليارد تومان ارزيابي كرد.

به گزارش خبرنگار سينمايي خبرگزاري فارس پس چند روز از توزيع غير قانوني فيلم «سنتوري» ساخته داريوش مهرجويي با تلاش نيروهاي انتظامي عامل اصلي توزيع غيرقانوني اين فيلم در حوالي ميدان انقلاب تهران دستگير شد.
پس از اين دستگيري در پليس امنيت نشستي برگزار شد و رييس اتحاديه تهيه‌كنندگان به خبرنگاران گفت:سالانه 600 ميليارد تومان كه حدود 25 تا 30 برابر گردش مالي كل سينماي ايران است توسط توسط شبكه قاچاق كه متاسفانه هنوز به كار خود ادامه مي‌دهد به صنعت سينماي ايران خسارت وارد مي‌شود كه در اقدام اخير حدود 4 تا 5 ميليارد تومان به تهيه‌كننده و صاحب فيلم "سنتوري" خسارت مالي وارد شده است.
گفتني است در يك سال اخير با همكاري سينماگران كشور و نيروهاي امنيتي -انتظامي فعاليت‌هاي خوبي براي مبارزه با قاچاقچيان فيلم و محصولات فرهنگي صورت گرفت اما توزيع گسترده سي دي قاچاق فيلم سنتوري نشان داد اين مساله نيازمند توجه جدي‌تر و همكاري نزديك سينماگران و نيروهاي زحمتكش انتظامي و امنيتي كشور است.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
بالاخره امروز ديدم'ش - جدا مهرجويی چه فکری کرده (!?) - اکران عمومی
3550.gif
؟!
واقعا فيلم خوبی بود و لذت برديم (
2ajzz13.gif
)
يکی از سکانس های زيبا :

afjz8l.jpg

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
مگه چیه ؟ حالا یه چند تا فحش میدن دیگه اینا هم که بدتر از اینا رو اکثرا میدن « البته من بچه خوبی ام :d »
با چند تا برخورد بدنی جزیی که اصلا مشکلی نداره با .....

مشکلی نداره برای اکران عمومی شه...

Majid Eghbal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مگه قرار نبود سایتهای که فیلم سنتوری رو برای دانلود میذاشتن فیلتر بشه
الان توی راپیدشر فیلم آپلود شده
من که نمی‌تونم دانلود کنم با این سرعت لاک پشتی ولی دوستم میگفت دو تا پارت آخرش مخصوص آهنگهای فیلم و عکسه
فکر کنم یه چند وقت دیگه بگذره special feature سنتوری هم میاد

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
دانلود نکنید
دی وی دی شو بخرید به صرفه تره
f_crazyminifrm_0d668cf.gif

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
راست میگه...
میگن dvd ش خیلی کیفیش محشره...من از اینترنت گرفتم دادم دوستم دید بعد گفت داداشش DVD ش گرفته از زمین تا اسمون کیفیتش فرق میکرده...

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
من امروز فیلم رو دیدم واقعا خیلی خیلی عالی ساخته شده بود,تمام فیلم یک طرف بازی فوق العاده بهرام رادان هم یک طرف! صدای محسن چاووشی هم خیلی به این فیلم میومد و زیباترش کرده بود
*فیلم رو هم روی DVD دیدم کیفیت و صدا خیلی خوب بود

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
کسی لینک داره از فیلم؟!

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
من امروز فیلم رو دیدم واقعا خیلی خیلی عالی ساخته شده بود,تمام فیلم یک طرف بازی فوق العاده بهرام رادان هم یک طرف! صدای محسن چاووشی هم خیلی به این فیلم میومد و زیباترش کرده بود
*فیلم رو هم روی DVD دیدم کیفیت و صدا خیلی خوب بود
پولم ریختی به حساب مهرجویی؟ :دی

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
راست میگه...
میگن dvd ش خیلی کیفیش محشره...من از اینترنت گرفتم دادم دوستم دید بعد گفت داداشش DVD ش گرفته از زمین تا اسمون کیفیتش فرق میکرده...
یه آدم خیر پیدا بشه با کیفیت DVD آپلود کنه !!!

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
گزارش "اعتماد ملي" از بازتاب‌هاي طرح واريز پول به حساب تهيه كنندگان "سنتوري"

گيسو فغفوري- از روز يكشنبه كه ايده حمايت مردمي از فيلم سنتوري در روزنامه مطرح و شماره حساب كارگردان و تهيه‌كننده در روزنامه منتشر شد و گفتيم هر شخصي كه سي‌دي يا دي‌وي‌دي سنتوري را خريده، پول بليتش را به حساب واريز كند، تلفن‌هاي زيادي داشتيم. همچنين در سايت‌هاي مختلف نيز اين موضوع واكنش‌هاي زيادي داشته و بحث‌هاي زيادي مطرح شده است. يكي از خوانندگان روزنامه تماس گرفته بود كه وقتي ما پول خريد سي‌دي يا دي‌وي‌دي را داده‌ايم، ديگر چه پولي بايد بپردازيم‌؟ اول خيال كرديم سر به سرمان مي‌گذارند، اما تلفن‌هاي ديگري با مضموني شبيه اين تكرار شد. ما توضيح مي‌داديم كه شما مال دزدي خريده‌ايد و از دزدي بودن آن هم خبر داشته‌ايد، چون اگر خبر نداشتيد كه سراغ سنتوري نمي‌رفتيد. كارگردان و تهيه‌كننده هم اعلا‌م كرده‌اند كه مال دزدي است. به هر حال اين حداقل كاري است كه مي‌شود كرد. اما برخي از تماس‌گيرندگان از موضع ديگري منتقد اين ايده بودند و نگران بودند كه مبادا اين كار قبح دزدي را بريزد و نه‌تنها كمكي به كارگردان و تهيه‌كننده نكند كه وجدان‌هاي ما را نيز آسوده كند. ما هم وقتي اين موضوع مطرح شد، اين نگراني را داشتيم، اما واقعيت تلخ اين بود و هست كه به هر حال عده زيادي اين فيلم را خريده‌اند و ميزان تماس‌ها و واكنش‌ها نيز خبر از اين واقعيت دارد. در فراخوان هم تاكيد كرديم كه اين ايده به اين معني نيست كه پس حالا‌ از اين به بعد مي‌توانيم برويم با خيال راحت فيلم را تهيه كنيم و پولش را به حساب بريزيم و خيالمان هم راحت باشد. ما فكر مي‌كرديم كه تعداد زيادي اين فيلم را تهيه كرده‌اند و ديده‌اند. اين ايده در واقع براي جبران شركتمان در اين ماجراست، نه مجوز حضور بعدي. موضوع ديگر اين بود كه مگر چند نفر به اين حساب پول خواهند ريخت‌؟ به نظر كساني كه اين بحث را مطرح مي‌كنند، تعداد خيلي كم خواهد بود. نه ما و نه تهيه‌كننده و كارگردان انتظار نداريم كه از اين راه بتوانيم خسارت‌هاي وارد‌شده را جبران كنيم، اما اين راهي است براي نشان دادن همدلي و همدردي با آنان و اگر تعدادمان خيلي كم باشد (‌البته با توجه به تعداد كساني كه از اين راه مي‌توانند از موضوع مطلع شوند)، آن وقت آينه‌اي است روبه‌روي ما تا خود و جامعه خود را بهتر بشناسيم. يك كنجكاوي هم در تلفن‌ها مطرح مي‌شود كه تا به حال چقدر پول واريز شده است‌؟ اگر تهيه‌كننده و كارگردان صلا‌ح دانستند و اعلا‌م كردند، ما هم اطلا‌ع مي‌دهيم. دوستاني معتقدند بايد به جاي اين كار ما به وزارت ارشاد انتقاد كنيم كه چرا بايد چنين فيلمي با سانسور روبه‌رو شود‌؟ يا برخي معتقدند كه بايد به مساله اصلي‌تر يعني عدم رعايت كپي‌رايت در ايران پرداخت. اما سوال ما اين است كه مگر اينها با هم منافات دارد‌؟ مگر نمي‌شود همه اينها را در كنار هم مطرح كرد؟ نقد ما به وزارت ارشاد سرجاي خودش، درباره بحث كپي‌رايت هم سر جاي خودش. ما زورمان به وزارت ارشاد نمي‌رسد. آنها استدلا‌ل‌هاي امثال ما را قبول ندارند، همان‌طور كه استدلا‌ل‌هاي سينماگران را قبول ندارند. يادمان نرفته كه هنگام توقيف سنتوري كلي از نهادهاي غيردولتي بيانيه دادند و از ارشاد انتقاد كردند، اما تاثيري نداشت. خوب در اين شرايط ما خودمان بايد به فكر خودمان باشيم. يكي از بحث‌ها اين است كه چرا درباره فيلم‌هاي خارجي چيزي نمي‌گوييم و چرا فقط سنتوري؟ در اينكه پديده قاچاق فيلم فقط محدود به سنتوري نمي شود و فيلم‌هاي خارجي را نيز در برمي‌گيرد، ترديد نداريم و در اينكه حق معنوي صاحبان اثر چه خارجي و چه ايراني بايد محترم شمرده شود هم شكي نيست، اما مگر اين اقدام به معني تاييد قاچاق فيلم‌هاي ديگر است؟ براي ما فيلم <سنتوري> يك نماد است. اين فيلم پس از اينكه مجوز نمايش گرفت، به دستور وزارت ارشاد توقيف شد و پيش از اينكه اكران شود، قاچاق شده است. ما فيلم ديگري را با اين مشخصات سراغ نداريم. ضمن اينكه قاچاق فيلم در ايران تنها يك معضل اقتصادي نيست و تاثيرات فرهنگي نيز دارد و مي‌تواند به نابودي سينماي مستقل و فرهنگي بينجامد. اما بيشترين تماس‌ها به‌خصوص از روز دوم درباره شماره حساب است. خيلي‌ها زنگ مي‌زنند و شماره حساب را مي‌پرسند و مي‌پرسند بايد چقدر بريزيم و گاه به كنايه مي‌گويند <شنبه‌ها بريزيم نصف قيمته ديگه.> مبلغش را چه بگوييم، نمي‌دانيم، شايد همت عالي بهتر باشد، اما شماره حساب را يك بار ديگر مي‌نويسيم و از خوانندگان محترم مي‌خواهيم كه به ديگران هم اعلا‌م كنند. شماره حساب‌: 0116407795 (بانك تجارت شعبه چهارراه پارك كد 032 ) به نام فرامرز فرازمند و داريوش مهرجويي

اعتماد ملي

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از خبری که گذاشتید. من شماره حساب رو برداشتم و میخوام پول فیلمی که گرفتم رو بریزم
بخاطر زحمتی که برای درست کردن این فیلم زیبا کشیده شده حداقل سهم خودم رو میدم,امیدوارم بقیه هم این کار رو انجام بدن...

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
اگر واقعا مردم پول رو به حساب بریزن نشون میده به مردم هنوز جای امیدواری هست! و خیلی کار جالب و حمایت خوبی میشه
اونوقت دماغ! اون کسانی میسوزه که سعی دارن با اینکار این جور فیلم ها و کارگردان ها و تهیه کننده ها رو که فیلم هایی میسازن که حرف جدیدی داره رو با مشکل مواجه کنن.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
مردم اگر از فیلم خوششون بیاد و بگن فیلم خوبی هست که اهمیتی نداره. چون ماها نمیفهمیم! :eek:

ماها اصلا نباید نظرمون رو بگیم. باید ببینیم اگر بعضی از آقایون گفتن خوبه قبول کنیم که خوبه و اگر هم گفتن خوب نیست باز هم قبول کنیم.

یکی نیست بگه بابا! این فیلم برای مردم ساخته شده و علف هم باید به دهن بزی شیرین بیاد!

دیگه نمیدونم فیلم خوب چیه !!!!!!!!!!!!

همه کف کردن از این فیلم...

آقاجون کل فیلم سیاه نمایی و دروغه و هیچ جای فیلم واقعیت نداره. البته این رو هم بگم که من دیروز از مریخ اومدم :fez:

میشه یکی از ضعفای فیلمنامه رو بگی؟
یک نمونه سیاه نمایی هم بگو .
می خوام بدونم .

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
اینم جواب مهرجویی
واقعا ناراحت کننده اس ....
352nmsp.gif

وزیر ارشاد: این نسخه تنها در اختیار عوامل فیلم بوده
نقش عوامل فیلم "سنتوری" در قاچاق آن مورد بررسی جدی است

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: شواهد و قرايني در دست است كه براساس آن مي‌توان نقش عوامل فيلم «سنتوري» در توزيع قاچاق آن را مورد بررسي جدي قرار داد.
محمد حسين صفارهرندي كه پس از افتتاح فرهنگسراي شهيد آويني بندرعباس در جمع خبرنگاران رسانه‌هاي جمعي سخن مي‌گفت، ادامه داد: نسخه قاچاقي كه هم‌اكنون در كشور پخش شده از روي نسخه‌اي تكثير شده‌ي است كه تنها در اختيار عوامل دست‌اندركار اين فيلم بوده است.
وي ادامه داد:اكران اين فيلم در خارج از كشور و نيز فرستادن آن روي شبكه اينترنت از طريق يكي از كشورهاي همسايه تخلف بوده، به همين دليل از دستگاههاي قضايي و امنيتي مي‌خواهم عوامل آن را شناسايي و مجازات كنند.
وي اظهار داشت: در حالي كه عوامل سنتوري،فيلم را به صورت غيرقانوني از كشور خارج و آن را به نمايش گذاشته‌اند اما مسئولان دولتي را متهم مي‌كنند، كه اين موضوع به لحاظ قضايي و حقوقي قابل پيگيري است.
او ضمن دفاع از عملكرد معاونت سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در عدم صدور مجوز اكران به اين فيلم تاكيد كرد كه اين تصميم امري قانوني و مسبوق به سابقه بوده است.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با تقدير از عملكرد جعفري جلوه به عنوان يك مدير توانمند فرهنگي و داراي سابقه طولاني در اين حوزه، از كساني كه با موضع‌گيري در برابر مديران به گونه‌اي وانمود مي‌كنند كه مديران فرهنگي در ساحتي جداي از اهالي هنر و فرهنگ قرار گرفته‌اند، انتقاد كرد.
صفار هرندي افزود:از اصحاب فرهنگ انتظار مي‌رود با بلوغ فرهنگي خود را در مقابل اين‌گونه امواج منفي فرهنگي محافظت كرده و از چيزي دفاع كنند كه نقطه عزيمت فرهنگ و هنر براي رسيدن به اوج و تعالي فرهنگي است.
همچنين به گزارش ديگري از خبرنگار ايسنا از هرمزگان صفارهرندي گفت: اگر قرار باشد تمام فيلم‌ها مجوز بگيرند، پس مديريت فرهنگي يعني چه؟!
وي با انتقاد از برخي از اظهارنظرات در مورد اين فيلم تصريح كرد: بعضي از آقايان ادعاي روشنفکري مي‌کنند و فکر مي‌کنند که حرفهاي زيادي براي گفتن در عرصه سينما و فرهنگ دارند.

منبع خبر : ایسنا

ali_tk

Registered User
لایک‌ها
19
من با وجود اینکه این فیلمو ندیدم و هرگز هم سی دیشو نمیبینم ولی میرم و پولو واریز میکنم. اگه ما از سینماگرانی مثله داریوش مهرجویی حمایت نکنیم آقای مسعود ده نمکی پا میشه میره فیلم میسازه! بعد هم فکر میکنه چه فیلمه خوبی ساخته باید 34 تا سیمرغ بلورین بهش بدن!!

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
مهرجویی یه استاد مسلمه و حرفی هم توش نیست ولی ...
...
می خواستم بگم این بهترین فیلم مهرجویی نیست هر چند یه سر و گردن از تمام فیلمای ایرانی الان بهتره ...درست نیست با فیلم گاو مقایسه کنیم ... من گاو و هامون و اجاره نشینها و حتی مهمان مامان رو بالاتر از سنتوری می دونم
...
البته مهرجویی تو یه روند عالی داره پیش می ره و فیلم بد نداره ولی دیگه اینطوری نیست که سنتوری بهترین فیلم مهرجویی باشه ...
...
راستی حرام حرامه ... چه فیلم سنتوری باشه چه شارلاتان چه همه فیلمایی که از اینترنت دانلود می شن و می بینیم ...چه فیلم مثل اسپایدرمن که 500 میلیون دلار فروش می کنه چه سنتوری که اصلا اکران نمی شه.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
مهرجویی یه استاد مسلمه و حرفی هم توش نیست ولی ...
...
می خواستم بگم این بهترین فیلم مهرجویی نیست هر چند یه سر و گردن از تمام فیلمای ایرانی الان بهتره ...درست نیست با فیلم گاو مقایسه کنیم ... من گاو و هامون و اجاره نشینها و حتی مهمان مامان رو بالاتر از سنتوری می دونم
...
البته مهرجویی تو یه روند عالی داره پیش می ره و فیلم بد نداره ولی دیگه اینطوری نیست که سنتوری بهترین فیلم مهرجویی باشه ...
...
راستی حرام حرامه ... چه فیلم سنتوری باشه چه شارلاتان چه همه فیلمایی که از اینترنت دانلود می شن و می بینیم ...چه فیلم مثل اسپایدرمن که 500 میلیون دلار فروش می کنه چه سنتوری که اصلا اکران نمی شه.

مثلا فیلم مهمان مامان! از چه نظر برتر از این فیلم بود؟
و من به عنوان یک نفر که میخوام پول رو بریزم زیاد کاری به حروم و این حرفاش ندارم چون آره اگه از این جهت ها بخوای نگاه کنی هیچ فیلم خارجی نباید ببینی چون DVD فیلم برای سازنده بیشتر از 700 تومان میارزه! از این ویندوز دزدی هم logout شید که حرام است!
من اول برای تشکر از فیلم زیبا دوم برای نشون دادن قدر دانیم از عوامل فیلم به اون افراد کوچیکی که ایقدر به این فیلم گیر دادن تا این شکلی پخش شد سهم خودم رو میپردازم.

بالا