• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سنتوری

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
قصه تلخ سنتوری که نا خواسته صدایش را به تاراج بردند!

فیلم علی سنتوری آخرین ساخته ی داریوش مهرجویی با هنرمندی بهرام رادان و گلشیفته فراهانی با اتفاقات ناگواری که برایش رقم خورد شاید پایانی بهتر ازاین در تقدیرش پیدا نبود.

بهترین فیلم جشنواره سال گذشته ی فیلم فجر نه جایی روی پرده های تاریک سینما پیدا کرد وگویا تا حتی برای اکران در خانه ها هم قامتش به روی دی وی دی ها سنگینی میکرد.

چند روزیست که جسد بی جان علی سنتوری را روی دستان کفتارهای اینترنتی دست به دست و خیابان به خیابان طواف بی کسی و مظلومیت میدهند ؛ آری این عاقبت یکی از پر مخاطب ترین و پر هیاهو ترین فیلم دهه ی گذشته ی سینمای ایران در همان 2 بار اکران جشنواره ی فجر بود.

برخی تولیدات سینمایی خصوصا در بازارنیمه آشفته ی سینمایی ایران تا حدی در حد نازل و زیر کیفیت استاندارد هسستند که مخاطبان فیلمهای فارسی در بعضی فصول این تولیدات دچار یک زدگی و سر خوردگی میشوند و تصحیح ونقد این قبیل تولیدات یک روند فرسایشی را میطلبد .

هرچند که نمیتوان زحمات و تلاشهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسولان فرهنگ این مرز و بوم را در راستای ارتقاء فرهنگ و هنر جامعه نادیده گرفت ؛ همانطور که به راحتی با مقیاس فیلم و موسیقی در یک فرجه ی زمانی از قبل تا بعد از انقلاب ؛ این امر پر واضح است که همسانی تولیدات هنر و فرهنگ با شریعت اسلام و موازین دینی و اعتقادی مردم و تغییر سلیقه ی مخاطب با تولیداتی سالم و پر محتوا از تلاشهای روز افزون همین عزیزان بود.

اما یک اما..!

اما در این میان گاه سولاتی در اذهان مطرح و همواره بی پاسخ باقی میماند و چراهای بزرگی که تا بدین لحظه پاسخی منطقی و قانع کننده برای آنها از مراجع مسوول دریافت نکردیم؟؟؟

بگذریم که مجال کنکاش در این گونه مسایل در حیطه ی فعالیتهای ما نیست اما چگونه بعضی از دکانهای اینترنتی به خود اجازه میدهند که هر کاری را که دوست دارند انجام دهند و چنین افتضاح فرهنگی را به بار آورند بدون اینکه کسی جلودار این گستاخی آنها و تو دهنی زدن به تمامی کسانی که برای ارتقا هنر تلاش میکنند باشد؛ آیا بهتر نبود پیشتر ها برای ارتقا امنیت اجتماعی ازادامه ی فعالیت این اراذل و اوباش و سارقان و متعرضان به حریم خصوصی و شخصی هنر و هنرمندان جلوگیری میکریم؟

کاش کمی تامل کنیم و با پرهیز از سختگیریهای گاه نا به جا ؛ راه را برای رشد و ترقی فرهنگ و هنر جامعه هموار تر کنیم تا به جای دوری کاربلد ها از گود هنر؛ آنها را بیشتر با مردمی که عاشقانه آنها را دوست دارن آشتی دهیم.

آری ! این خود فقر فرهنگی است، اینجا آگاهانه هنر دار می زنند ، هنر می فروشند ، هنر می کشند، هنر می سوزانند. این واقعه ی تاسف بر انگیز کمر ما را در کنار مسئولان فیلم سنتوری و جامعه ی هنری ایران و خصوصا محسن چاووشی خم کرده . از تمامی عزیزان و هوادارانی که محسن چاووشی را دوست دارند تقضا داریم تا در کنار محسن چاووشی این کار ناپسند اخلاقی را محکوم کنند و با در انزوا قرار دادن این سارقان آن ها را به خدائی وا گذار کنند که خود آگاه در همه ی امور است.

www.mohsenchavoshi.ws

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
این سند تو ال داشته باشید
hk_******: filme santori meydone enghelab tehran 500 toman midan har ki khast bere begire

questions2.gif

بعد میگن چرا پیشرفت نمیکنیم؟!
pain.gif

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
بهترین کیفیت این فیلم رو از کجا میشه دانلود کرد؟؟؟
کسایی که دانلود کردند میشه بگند کیفیت و رزولوشن تصویر در چه حد هستش؟؟

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
بهترین کیفیت این فیلم رو از کجا میشه دانلود کرد؟؟؟
کسایی که دانلود کردند میشه بگند کیفیت و رزولوشن تصویر در چه حد هستش؟؟
فکر کنم این دست فروش ها که میفروشن با کیفیتش باشه

این که من گرفتم 352 *208 بود ...

emadorandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی هنوز خبری نداره از واکنش مهرجویی؟!
من وسوسه شدم گرفتم از یه یارویی ولی دلم نمیاد ببینم،تیریپ باشعور بازی نیست،امروز نشستم مهمان مامان رو دوباره گرفتم دیدم،یه جورایی صمیمیت اون فیلم باعث عذاب وجدانم میشه.البته امیدی به اکرانش نیست ولی میگم بهتر نیست حداقل صبر کنیم تا ببینیم نظر خود مهرجویی در این رابطه چیه؟من خودم دوست ندارم فردا این فیلمو ببینم پس فردا مهرجویی بگه از مردم خواهش میکنم این نسخه رو نگیرن.

aurora

Registered User
لایک‌ها
6
:(
راهش اینه که حالا این نسخه هارو ببینین بعد "اگر" در اومد تو سینما اونجام برین 3-4 بار ببینین بشه پر فروشترین فیلم سال! جهت حرص ارشادیها! :lol:
من که دین خودم رو ادا کردم 2 بار دیدم شد 32 دلار دیگه نباید از من یکی توقع داشت.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
مطمئن باشید این فیلم پاش به اکران نمیرسه! به هر حال تا وقتی وزیر عوض نشه !
به هر حال مخالف فیلم خود وزیر ارشاد هست که قدرتش بیشتر از بقیه هست !
به رنگ ارغوان حاتمی کیا هم مجوزارشاد داشت اما وزارت اطلاعات بهش گیر داد!
اما حاتمی کیا ترجیح داد که اکران نشه تا اینکه اون طوری برسه دست مردم

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
100 درصد تایید میشه دیگه رنگ اکران نمیبینه سنتوری

حیف که نشد بریم سینما تا وقتی صدای محسن چاووشی پخش میشد تو سینما جیغ و هوار بکشیم ...

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
داستان داره جالب میشه ... باید منتظر خبرای داغ تر باشیم...

داريوش مهرجويي: فيلم را سريع اکران کنید

سينماي ما - با اينکه چند ماهي مي شد ديگر خبري از عرضه سي دي قاچاق فيلم هاي اکران نشده ايراني نبود، اما ورود نسخه قاچاق فيلم «سنتوري» ساخته داريوش مهرجويي به بازار، نشان از فعاليت دست هايي براي ضربه زدن به سينماي ايران دارد. عرضه نسخه قاچاق فيلم تحسين شده داريوش مهرجويي، تير خلاصي است بر تمامي رايزني ها و صحبت هايي که براي حل مشکل اکران اين فيلم صورت گرفته بود. «سنتوري» فيلمي است که با پروانه وزارت ارشاد ساخته شد و بعد از جشنواره فجر به نمايش درآمد. اما چند روز مانده به اکران عمومي با وجود داشتن پروانه نمايش، از اکرانش به دلايلي نامعلوم جلوگيري کردند. اما حالا فيلم داراي پروانه نمايش از وزارت ارشاد دست به دست مي چرخد و خيلي ها که شايد در سال پايشان هم به سينما نرسد، اين فيلم را تماشا مي کنند. تنها اتفاقي که در اين ميان رخ مي دهد، بر باد رفتن ميليون ها تومان سرمايه تهيه کننده يي است که تنها بازنده اين آشفته بازار خواهد بود. داريوش مهرجويي درباره جلوگيري از نمايش «سنتوري» به اعتماد گفت؛ «در جريان جلسه يي که قبل از سوم مرداد برگزار شد، آقاي جعفري جلوه به شخصه صرفاً به خاطر سليقه و خواست خودش تصميم گرفت جلوي نمايش اين فيلم را بگيرد. الان تکنولوژي جديد نمايش طوري است که فقط منوط به سالن نمايش سينما نمي شود و يک فيلم وقتي ساخته مي شود، امکانات متعدد براي پخش و نمايش آن وجود دارد. يکي از اينها همين مساله سي دي است که همه مي دانيم چه بلايي به سر سينما آورده است. آن زمان گفتم اگر اين کار را بکنيد خواه ناخواه روزي سي دي قاچاق و دي وي دي فيلم بيرون مي آيد. فيلم وقتي از لابراتوار بيرون آمد ديگر سرنوشتش دست ما نيست. فيلمي که 10 بار در جشنواره روي پرده مي رود و در محافل مختلف نمايش داده مي شود، معلوم است که ديگر سرنوشتش دست ما نيست و نسخه يي از اين فيلم بالاخره يک جور به بيرون راه پيدا مي کند.»مهرجويي درباره نحوه ورود «سنتوري» به بازار قاچاق گفت؛ «همين يکي، دو روز گذشته اين اتفاق افتاده است. گويا از جايي درز پيدا کرده و آن را فروخته اند. يک سًرور ايراني در روسيه که قاچاق فيلم مي کند اين فيلم را به طور قاچاق وارد اينترنت کرده است. همين سرآغاز ورود سي دي قاچاق فيلم شده و جالب اينکه «سنتوري» از ايران به بيرون فرستاده شده است يعني فيلم بدون زيرنويس بوده و رفته آنجا و بعد آنها کادرش را عوض کرده و يک زيرنويس جديد برايش گذاشته اند.» مهرجويي درباره تصميماتي که باعث جلوگيري از اکران فيلمش در ايران شد، معتقد است؛ «باعث تاسف است که چنين تصميماتي گرفته مي شود و لطمه بزرگي به سينما مي زند. آن هم درباره فيلمي که مي توانست خيلي معقول و درست روي پرده بيايد و اکران شود. همان طور که در جشنواره به نمايش درآمد و هيچ کس درباره اش حرفي نزد.» مهرجويي درباره سرنوشت فيلمش مي گويد؛ «سرنوشت «سنتوري» هم اکنون در دست ارشاد است. آنها بايد اقدامي سريع انجام دهند و زمينه اکران فوري فيلم را فراهم کنند. لازم است يک درخواست همگاني از جانب فيلمسازان به ارشاد و آقاي جعفري جلوه ارسال شود که اين فيلم را هر چه سريع تر اکران کنند. سود اين فيلم مي بايست به سرمايه گذاران آن، تهيه کنندگان، پخش کنندگان و سينماداران برسد. پخش کننده اين فيلم حدود 50 کپي از فيلم را براي سينماها فرستاد، کلي تبليغات کرد و پوستر و بيلبورد چاپ کرد، ولي يکباره جلوي نمايش آن را گرفتند. ما هنوز پروانه نمايش داريم و اين پروانه هنوز لغو نشده. هنوز هيچ نامه کتبي به دست ما نرسيده که از نمايش اين فيلم خودداري کنيد. ما فقط به احترام وزارت ارشاد فيلم را اکران نکرديم.» مهرجويي در ادامه درباره اقداماتي که براي حل مشکل اين فيلم انجام داده، گفت؛ «ما چند هفته پيش نامه يي به مقامات کشور نوشتيم و تمام ماجرا را توضيح داديم. گفتيم که چه اجحافي به اين فيلم شده است.گفتند که برويد گزارش جامعي از فيلم تهيه کنيد. حاج آقا رفيعا هم که مسوول رسيدگي به اين قضيه بود، رفتند و اين گزارش را از ارشاد و فارابي و ديگر دستگاه هاي مربوط تهيه کردند. نتيجه گزارش آنها نامه اعتراض آميز ما را تاييد کرد و حق را به ما دادند. حتي من شنيده ام که وزارت اطلاعات هم با اين فيلم موافق است و دائم از ما مي پرسند چرا سنتوري اکران نمي شود. اما آقاي جعفري جلوه هيچ اقدامي انجام نمي دهد.»مهرجويي در پايان اعلام کرد که هم اکنون با اقداماتي که از سوي نيروي انتظامي و با هماهنگي آقاي فرحبخش انجام شده، تا حدودي جلوي پخش اين سي دي را گرفته اند. او از همه کساني که براي کارهايش احترام قائلند درخواست کرد که سي دي قاچاق «سنتوري» را خريداري نکنند و مال دزدي به خانه شان نبرند.هنوز وزارت ارشاد و معاونت سينمايي هيچ گونه موضعي درباره جلوگيري از عرضه غيرقانوني سي دي فيلم «سنتوري» اتخاذ نکرده اند.

منبع: اعتماد - نگار باباخاني

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بله هنوز هم در كانادا رو پرده هست اين فيلم!
در نتيجه لينكهاي دانلودش بيشتر ميشه!

یعنی سینماهای اونجا هم امنیت نداره؟
bored.gif

یعنی میشه نسخه پرده ای بیاد؟

بله!

ديدي كميل جان چه زود نسخه پرده اي اين فيلم اومد!!!!

اميدوارم اگر روزي اين فيلم اكران شد همه اونهايي كه اينجوري ديدنش و خوششون اومد به سينما هم برن تا ثابت كنن از اين آثار استقبال خوبي ميشه! ;)

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان من تهران نیستم ولی باز هم میرم نگاه میکنم ببینم اومده یا نه !

100 ...
حیف که نشد بریم سینما تا وقتی صدای محسن چاووشی پخش میشد تو سینما جیغ و هوار بکشیم ...

با جیغ زدن موافقم ولی به نظر من صدای خود بهرام رادان خیلی ناز تر از صدای محسن چاووشیه ! البته خودم طرفدار چاووشیم ولی رادان هم صدای قشنگی داره ! و البته دلیل اولیه ورودش به سینما صداش بوده !!!
ممنون

emadorandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هش اینه که حالا این نسخه هارو ببینین بعد "اگر" در اومد تو سینما اونجام برین 3-4 بار ببینین بشه پر فروشترین فیلم سال! جهت حرص ارشادیها!
نه راهش این نیست،راهش اینه که این فیلمو نبینیم روی سیدی برای اینکه طرف رک و راست اومده گفته نبینین.
فعلا که میبینید خود مهرجویی "اینطوری به دست مردم رسیدن" رو تائید نکرده،خودمون رو گول نزنیم.

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
بچه ها این خبر تو کامنت های سینمای ما دیدم:

مهرجويي از مردم خواسته كه سي‌دي غيرمجاز سنتوري را نخرند تا حق آنها تضييع نشود. اين درحالي است كه كلاغ‌هاي چاهي مي‌گويند انتظارها به سر رسيده و سنتوري سه‌شنبه هفته آينده، 30 بهمن 86 اكران خواهد شد ...

ادامه اين خبر را فردا در اين سايت بخوانيد:

http://sangepa.mihanblog.com/

من که فردا نیستم امیدوارم شنبه اومدم این خبر واقعی بودنش تایید شه...

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
بچه ها این خبر تو کامنت های سینمای ما دیدم:

مهرجويي از مردم خواسته كه سي‌دي غيرمجاز سنتوري را نخرند تا حق آنها تضييع نشود. اين درحالي است كه كلاغ‌هاي چاهي مي‌گويند انتظارها به سر رسيده و سنتوري سه‌شنبه هفته آينده، 30 بهمن 86 اكران خواهد شد ...

ادامه اين خبر را فردا در اين سايت بخوانيد:

http://sangepa.mihanblog.com/

من که فردا نیستم امیدوارم شنبه اومدم این خبر واقعی بودنش تایید شه...

جدا اگه اکران بشه من شاید بیام تهران برا دیدنش :blink:

ولی فکر را نمیکنم:wacko:

شایدم اکران در خارج از کشور مقدمه ایی بوده برا داخل کشور :eek:

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145

یعنی اکران شه چی میشه صد درصد رکورد فروش کل تاریخ سینمای ایران میشکونه...
من و رفیقام که یه 4-5 باری میریم میبینیم:دی

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145

یه احتمالی هم من میدم که نگم بهتره
میترسم وزیر ارشاد بیاد اینجا رو ببینه...

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
یه احتمالی هم من میدم که نگم بهتره
میترسم وزیر ارشاد بیاد اینجا رو ببینه...

نه بابا اینجا فعلا فیله 50 تنی تر افتاده روش هیچکی غیر خودمون نمیتونه بیاد توش خیالت راهت خودمون داریم زورکی از زیرش نفس میکشیم

پ ن : ولی خودمونیما من استعدادم بالاساتا اون اولا اصلا نمیدونستم فیل تر چیه حالا مثل آب خوردن میترکونمش به خودمان افتخار در میکنیم
icon6.gif

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان اگه خبر اکران جدیه لطفا اطلاعات کامل بدید
من هنوز نرفتم بگیرم و اگه اکران بشه نمیرم !
من منتظر خبر اکرانش هستم
ممنون

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
اکران این فیلم بازی باخت - باخت برای ارشاده ...
کاشکی مهرجویی کمی مراعات می کرد ... داستان های فرعی فیلم فدای داستان اصلی فیلم شده (از لحاظ فیلمنامه نمی گم)...درست چیزی که ارشاد رو وادار کرد که به بهانه های مختلف فیلم رو توقیف کنه .

aurora

Registered User
لایک‌ها
6
من موندم که کی به این فیلم اجازه داده که خارج اکران شه؟؟

بالا