• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سنتوری

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
خود زنی مهرجویی

حدود شش ساعت پیش بود که فیلم سنتوری داریوش مهرجویی برای دانلود روی اینترنت قرار گرفت. بطور یقین تا چند روز دیگه هم سر چهاراه ها میبینیمش و کف پیاده رو ها رو فرش میکنه. بله. اون چیزی که نباید میشد شد و یک ضربه سنگین دیگه بخاطر کج سلیقگی ها به سینمای ایران وارد شد.بگذریم از لذت دیدن سنتوری در سینما که از ما تماشاگران گرفته شد اما جواب هزینه ها و زحمات فیلمسازان رو کی میخواد بده؟ همین چند روز پیش بود که مهرجویی لب به انتقاد باز کرد و گفت : “با هنر نمیشود کشتی گرفت” . به این فکر میکنم شاید مهرجویی با این مقدمه میخواسته زمینه نمایش سنتوری رو هرچند غیر قانونی آماده کنه و با این خودزنی ثابت کنه که نه! واقعا با هنر نمیشه کشتی گرفت.

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
واقعا باید افسوس خورد برای ارشاد اونم خیلی خیلی
به راحتی اب خوردن اومد سیدی تو اینرنت بدون اینکه یه قرون سودی بره تو جیب تهیه کننده و بهترین کارگردان ایران
حالا نمیدونم ارشاد میخواد با دسته گلی که به اب داده چیکار کنه
یه فکری که من میکنم اینه که احتمال داره سریع فیلم اکران کنن باید منتظر بمونیم

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
کار خودش که نیست حکما
//
/

ولی کیفیت پرده ای نیست
من به اصطلاح ساند تراکشو دانلود کردم
آهنگها کیفیتشون خوب بود

//

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
حرف دل یکی
راستش دقیقا یکسال قبل 22 بهمن 85 در آخرین روز جشنواره 25 فیلم فجر توانستم با بدبختی بلیط سانس 1 بامداد!!! فیلم سنتوری داریوش مهرجویی رو گیر بیاورم و این فیلم رو ببینم.
فیلم رو دیدیم عالی بود و صدای محسن چاووشی هم روی فیلم بود و قرار شده بود تابستان 86 این فیلم اکران بشود. که ابتدا از وجود صدای چاووشی ایراد گرفتند برای عدم پخش این فیلم بسیار زیبا و بعد هم کلا گفتند این فیلم با ارزش هایی فرهنگی و فکری مردم کشور همخوانی ندارد و از اکران آن جلوگیزی کردند.
تا به امروز کسی از سرنوشت این فیلم خبر نداشت و جز چند اکران در آمریکا و کانادا دیگر جایی اکران نشده بود تا...
تا امروز دوشنبه 22 بهمن 86 وقتی در میدان ولی عصر بودیم یک سی دی فروش داد می زد فیلم "علی سنتوری"!!!
اول رفتم گفتم حاجی خالی نمی بندی که!!!! طرف گفت نمی خواد پول بدی سیدی رو بگیر برو تست کن و بعد بیا پولش رو بده و من هم رفتم سیدی فروشی نزدیک میدان ولی عصر تست کردم و با کمال تعجب دیدم خود خود جنس بود!!!!!
بله بالاخره سیدی غیر مجاز سنتوری هم به بازار آمد تا فیلمی که می توانست در گیشه نیز با فروش خوب روبرو شود پس از عدم گرفتن مجوز اکران این بلا بر سرش نازل شود.
راستش هنوز هم از عصر تا الان نمیدانم خوشحال باشم یا ناراحت؟!! من این فیلم رو پارسال دیدم و دوست داشتم باز هم در اکران عمومی ببینمش نه سیدی غیر مجازش رو !!!! واقعا چه دارد بر سر سینمای ما می اید. فیلمی که با اکرانش فروش و بازتاب خوبی در انتظارش بود آنقدر اکران نشد تا بالاخره سیدی غیر مجازش بیرون آمد...
حیف از سینما

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
:eek::eek::eek:
آها! من تازه فهمیدم که تو از اون نظر که من میگم نمیگی!! از اون یکی نظر میگی! ولی اگه از این نظر که تو میگی باشه باید بگیم مهرجویی خدابیامرز! :hmm:
چون پرده ای نیست میگم که ربطی به نمایش خارج از کشور نداره
منظورم انتقام گیری از مهرجویی بود
biggrin.gif

//

حالا کسی دانلود کرد بگه کیفیتش چجوریاس چون حجمش کمه
کیفیت صداش که خوب بود

//

الان خبری اومد که میگه از سایتی در روسیه لو رفته :لول

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
دو تا خیانته ، دوتا رخم ، دو تا سنگ صبور ، یدونه "چه خوبه "

از رو فیلم برداشتن
هیچکدوم ترک کامل نیست
2753.gif
چه خوبه مظلوم واقع شده اینجا اونم دو تا میذاشتن
supergrin.gif

از هر کدوم دو ورژن ؟
این adsl ما هم دست کمی از دیال اپ نداره
biggrininvert.gif

کیفیت فیلمش خوبه ... چون من از این سایت پرشین هاب حدود 50 تا فیلم ایرانی دان کردم کیفیتشان خوبه...

باید منتظر خرد کردن ارشاد از سوی روزنامه ها و افراد و منتقدان باشیم

امیر قادری به خصوص...

دو تا خیانته ، دوتا رخم ، دو تا سنگ صبور ، یدونه "چه خوبه "

از رو فیلم برداشتن
هیچکدوم ترک کامل نیست
2753.gif
اهنگ چه خوبه هم محشر بود مثل بقیه

این قدر سر و صدا میکردن نفهمیدیم چی شد...دعوا شد
biggrininvert.gif

بقیشون هم که با کیفیت ترش قبلا همه داشتن...

aurora

Registered User
لایک‌ها
6
دیدم دانلودیش رو! پرده ای است صد در صد... البته هرکی گرفته کارش خوب بوده... ولی خب خب بعضی از صحنه های تیره توی این نسخه دانلودی تیره تر بود... بعدم زیرنویس داره دیگه تابلوه... نسخه ی اصلی رو که زیر نویس نمیزنن. این زیرنویس مختص آمریکا-کاناداس... کلمه هاش و ...
اما بازم خاک بر سر ارشاد که اجازه داد یک فیلمی زاقارته مزخرفه بدون بازی مثل آتش بس بشه صدر ایران اونوقت این فیلم که زندگی کلی ها توی ایران بود ...:(

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
میگم یه خواهش

میشه این آهنگه آخری رو خودشو تنها یه جا آپلود کنید من دانلود کنم آخه اونی که گذاشتن 18 مگه سرعت منم جوابگو نیست ممنون

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
دیدم دانلودیش رو! پرده ای است صد در صد... البته هرکی گرفته کارش خوب بوده... ولی خب خب بعضی از صحنه های تیره توی این نسخه دانلودی تیره تر بود... بعدم زیرنویس داره دیگه تابلوه... نسخه ی اصلی رو که زیر نویس نمیزنن. این زیرنویس مختص آمریکا-کاناداس... کلمه هاش و ...
اما بازم خاک بر سر ارشاد که اجازه داد یک فیلمی زاقارته مزخرفه بدون بازی مثل آتش بس بشه صدر ایران اونوقت این فیلم که زندگی کلی ها توی ایران بود ...:(
پرده ای پس؟!
من از ساعت 2 داره دانلود میکنه تازه شده 60 درصد
biggrininvert.gif

واقعا خاک بر سرشون به مقدار زیاد... در ضمن اخراجی ها اول شد
supergrin.gif

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
پرده ایه ؟
پس چرا صداش اینقدر خوبه ؟
//
از کجا دانلود کردی ؟
biggrin.gif

aurora

Registered User
لایک‌ها
6
دانلود نکردم! ایران پراود آنلاین گذاشته واسه دیدن! کیفیتش خوبه بابا! می ارزه!!! ولی بازم به نظرم پرده ای ه! برای اینکه یکی دوجا یک چیزایی 2 صدا میشه !

میگم حالا که همه دیدن به نظر شما کار هانیه درست بود یا نه؟

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145

خواهش عزیز...
پرده ایه ؟
پس چرا صداش اینقدر خوبه ؟
//
از کجا دانلود کردی ؟
biggrin.gif

من دیروز گذاشتم تا ساعت 12 شب 75 درصد شد که دیدم داداشم خاموش کرده کامپیوتر...بعد کامپوتر گذاشتم رو ساعت رفتم مدرسه اینقدر هول بودم سریع اومدم خونه الان اومدم زدم یه تیکه ای از فیلم کیفیتش خوب بود ... من که از پرشین هاب گرفتم ایران پرود نمیدونم کیفیتش چطور بوده
دانلود نکردم! ایران پراود آنلاین گذاشته واسه دیدن! کیفیتش خوبه بابا! می ارزه!!! ولی بازم به نظرم پرده ای ه! برای اینکه یکی دوجا یک چیزایی 2 صدا میشه !

میگم حالا که همه دیدن به نظر شما کار هانیه درست بود یا نه؟

من که هنوز ندیدم نیم ساعت دیگه میبینم ولی یه دقیقه از فیلم دیدم کیفیتش خوب بود...بازم اگر پرده ای باشه خیلی توپ فیلمبرداری کرده...
کار گلی جون همیشه درسته
biggrininvert.gif

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
فیلم دیدم
چه فیلمی بود محشر گریه ادم و درمیورد
سلطان چه کرده بود

ولی یه نکته ای که خیلی حرص ادم در میورد وقتی فیلم تموم شد اولین کسی که تشکر شده بود ازش وزارت ارشاد بود که ............................................................!

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
محمد علي طالبي:«چرا بايد استادي مانند داريوش مهرجويي يك سال تمام خانه نشين باشند ؟»

سينماي ما- با اين‌كه يكي از كارگرداناني بودم كه در بيست و ششمين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر شركت داشتم، اما به نظرم جشنواره جالبي نبود. به‌گونه‌اي در هم ريخته برگزار شد. رفتار خوبي از سوي برگزاركنندگان جشنواره با كارگردانان و فيلم‌هاي آنها نشد. رفتاري كه با فيلم خود من، دايره زنگي پريسا بخت آور، صد سال به اين سال‌هاي سامان مقدم، آن جا عبدالرضا كاهاني، سه زن منيژه حكمت و آتشكار محسن امير يوسفي شد، برخورد مناسبي نبود و باعث كنار گذاشته شدن بخشي از اين فيلم‌ها شد. در هيچ جاي دنيا پيش از برگزاري جشنواره پيشداوري نمي‌كنند و در حين برگزاري نيز بخشي از فيلم‌ها را حدف نمي‌كنند. به نظرم اين نگاه و سانسور آثار در حين جشنواره به نوعي سياسي بود. شايد بهترين درد دل فيلمسازان در نامه اصغر فرهادي و يادداشت داريوش مهرجويي در روزنامه اعتماد ملي آمده بود. حرف دل خيلي از سينماگران و از جمله خود من بود. چرا بايد استادي مانند داريوش مهرجويي كه استاد سينما هستند و قابل احترام، يك سال تمام خانه نشين باشند و وضعيت فيلم‌شان مشخص نباشد. فيلمي كه در جشنواره به نمايش در آمده است. بي‌نظمي و سردرگمي يكي ديگر از مواردي بود كه باعث عدم جذابيت اين دوره از جشنواره بود. مردم بلا‌تكليف بودند و تكليف‌شان با فيلم‌ها روشن نبود. فيلمسازان سردرگم بودند و نمي‌دانستند كه آيا مجال نمايش آثارشان را پيدا مي‌كنند يا خير. وضعيت بد پخش آثار و امكانات ضعيفي كه در سينماها وجود داشت معضل ديگري بود كه به آشفتگي دامن مي‌زد. اينها و مجموعه ديگري از عوامل دست به دست هم داده بودند تا جشنواره‌اي برگزار شود كه جذابيت زيادي نداشته باشد و فيلمسازان و مخاطبان به جاي شركت در جشن سينماي ايران با اعصابي خرد آثار را ببينند.

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
فکر کنم الان مسئولین باید خوشحال باشن که یه تهیه کننده دیگه رو هم ناامید کردن !
من الان دیدم که نسخه فیلم برای دانلود اومده ! هم ناراحت شدم هم خوشحال !
خواستم آنلاین ببینم ولی خیلی سرعتم پایینه ! گفتم اگه دوستان کسی دانلود کرده و براش امکان داره که برام بفرسته پی ام بده و شماره حسابش رو برام بزاره
باز هم ممنون امیدوارم این اوضاع افتضاح سینما به پایان برسه !

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
فکر کنم الان مسئولین باید خوشحال باشن که یه تهیه کننده دیگه رو هم ناامید کردن !
من الان دیدم که نسخه فیلم برای دانلود اومده ! هم ناراحت شدم هم خوشحال !
خواستم آنلاین ببینم ولی خیلی سرعتم پایینه ! گفتم اگه دوستان کسی دانلود کرده و براش امکان داره که برام بفرسته پی ام بده و شماره حسابش رو برام بزاره
باز هم ممنون امیدوارم این اوضاع افتضاح سینما به پایان برسه !
سلام عزیز

صد در صد خوشحالن چون که دیگه کسی نیست هی بهشون بگه چرا این فیلم اکران نمی کنید و از این حرفا.... حالا 100 درصد طلبکار هم میشن حالا میگه نه نگاه کن...

CD ش تو همه جا ریخته اکثر دست فروش ها و مغازه ها بساطشون پهن کردن و با 500 تومن ناقابل cD فیلمی رو که براش مطمئننا زحمات زیادی « خصوصا معنوی » کشیده شده رو میفروشن...

بالا