• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سنتوری

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
داریوش مهرجویی در بی‌خبری
از «سنتوری» در ارمنستان استقبال شد اما خبری از فعالیت‌های بعدی‌ام ندارم!

داريوش مهرجويي كار گردان سينما گفت :پس از استقبال خوبي كه از فيلم سنتوري در جشنواره زرد آلوي طلايي ارمنستان صورت گرفت اين فيلم براي حضوردر چندين جشنواره معتبر دعوت شد.
مهرجويي گفت: استقبال بسيار خوبي از اين فيلم از سوي مردم ارمنستان صورت گرفت. مهرجويي در پاسخ به سوال ايلنا درباره ساخت فيلم جديد يا سريال تلويزيوني گفت: هنوز هيچ خبري درباره فعاليت هاي سينمايي و تلويزيوني ام ندارم.
سینمای ما

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
دی‌وی‌دی فیلم سنتوری به سایت آمازون هم رسید !

در سایت معتبر آمازون، نسخه دی‌وی‌دی فیلم <سنتوری> موجود است. به گزارش سایت سینمای ما، بالاخره نسخه‌ای از فیلم اکران‌نشده داریوش مهرجویی برای خرید در سایت آمازون با عنوان Santuri: The Music Man قرار گرفت. این دی‌وی‌دی با قیمت 26/99 دلار به فروش می‌رسد و در مشخصات فیلم در بخش نام بازیگران اینطور آمده است: <گلشیفته فراهانی، رویا تیموریان، مسعود رایگان و بهرام رادان>.
علاوه بر مشخصات فیلم، یک ریویو درباره سنتوری و فهرستی از فیلم‌های مرتبط که در آمازون قابل خریدن است وجود دارد که مجموعه نامرتبطی از فیلم‌های گاو و لیلا(داریوش مهرجویی)، باران (مجید مجیدی)، طلای سرخ (جعفر پناهی) و لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند (بهمن قبادی) را شامل می‌شود و وجه اشتراک‌شان فقط ایرانی‌بودن فیلم‌هاست

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
سلام علیکم

چه کنیم با این سینمای شیطانی

سینمای ایران بدتر از سینمای هالیوود است

دختران سینمای ایران بی حیا تر از هلیوود اند

فیلم سنتوری ماهیت امریکایی و پلید سینمای ایران را

ثابت کرد... .

گارگردان های سینما ی ایران از امریکا پول می گیرند ؟؟؟؟؟؟؟ ما نمی دانیم .شاید می گیرند.

سینما ی ایران نه تنها اسلامی نیست بلکه ایرانی هم نیست.

محمد رضا گازار تبلیغ استیل زندگی امریکایی (AMERICAN LIFE STYLE)

می کند و صدا و سیما هم به عنوان بت او را می پرسد... .

یا ایها الناس بت محمد رضا گلزار را نپرستید

، خدا را بپرستید ( فقط)

سینمای ایران دشمن مهدویت است و تبلیغ مدنیت می کند.

سینما ی ایران فرهنگی نیست ؛ضد فرهنگی است...

این ها خیال می کنند فرهنگی هستند اما ...

اگر منظور این ها از فرهنگ ؛فرهنگ اسلامی است

که 100% خلاف اسلام عمل می کنند و فرهنگ

شیطانی را ترویج می کنند ؛مثلا فیلم شیطانی سنتوری.

اگر منظور این جماعت از فرهنگ؛ فرهنگ ایرانی

است که 100% خلاف آن عمل می کنند..

مثلا نان فانتزی می خورند نه نان ایرانی...

غذای غربی ها را می خورند مثلا پیتزا یا ...

لباس غربی ها را می پوشند...

دیر ازدواج می کنند مثلا اکثر بازیگران سینمای

ایران در 36 ،38،یا 45سالگی ازدواج می کنند

یا آنکه اصلا ازدواج نمی کنند که نشان از فساد

موجود در سینمای ایران است.

پ.ن: نظر من نيست ها!!! منبع : http://forums.aviny.com/forums/6429/ShowThread.aspx#6429

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
این الان نگاهی تازه اس ؟
xpeople_llover.gif

تازه كه چه عرض كنك:cool: ولي خوب در نوع خودش جالبه !

عجب عتیقه ایه یارو !
دقيقا بفرمائيد كدوم يارو ؟!

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
الان دقیقا نمیدونم باید چیکار کنم و چی بگم !
این طرفی که اینو گفته نه جمله بندی بلد بوده ، نه شعور درست حسابی داشته ، نه درک درست از شرایط ، نه منطق ، نه عقل ، نه فهم ، نه ......
اصلا ارزش بحث کردن در مورد یه همچین صحبت هایی از خود نقل قول پایین تره !
به نظر من وقتی شما این نقل قول رو اینجا میذاری فقط داری به رشد این طرز فکر غلط کمک می کنی ، چون تالاری به وسعت اینجا توی موتورهای جستجو تقریبا جزو اولین هاست و این کار باعث میشه این صحبت ها از طریق این سایت در دسترسی بیشتری قرار بگیره که ....
اصلا حرفی نزنم بهتره !

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
والا هدف من از آوردن اين مطلب اصلا تاييد اين مطلب نبود ! فقط خواستم با نگاه بسته افرادي كه خودشون و "مذهبي" معرفي مي كنند كمي آشنا بشيم !
بدبختانه نويسنده اين مطلب (و بقيه كاربران همون فروم) از نگاه هاي افراطي-مذهبي اي برخوردارند كه كمي تا قسمتي با حقيقت واقعي دين هم حتي فرق داره (كمي تو اون فروم بچرخيد لطفا !)
البته مقصر اين بنده خدا نيست ! مقصر ساز و كاريه كه اين طرز فكر غلط رو به اون ياد داده

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
مثلا نان فانتزی می خورند نه نان ایرانی...

غذای غربی ها را می خورند مثلا پیتزا یا ...

راس ميگه آخه چرا نون باگت مي خورن؟ http://************/files/denr68pc00k877lcf7pu.gif

پيتزا مگه حروم نيس؟
bud.gif

آمريکا شونصدمين شاتلشو فرستاد هوا. ما کجاييم. اي خداااااااااا

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
خطاب به دوستي كه تاپيك رو منتقل كردند !
اين تاپيك صرفا در مورد نقد و بررسي "سنتوري " نبوده و نيست !
هدف بنده بررسي افكار نگارنده اين مطلب بوده ؛ ولاغير !

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
حالا یکی یه شعری گفته باید تحلیلش کنیم ؟
4743.gif

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
حالا یکی یه شعری گفته باید تحلیلش کنیم ؟
4743.gif
آخه برام خیلی جالب بود چه چیزی ملاکش برای زدن این حرف بوده...خواستم نظر دوستان رو در این باره جویا بشم..

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
واكنش تازه داريوش مهرجويي به توقيف «سنتوري» و شرايط سينماي ايران:
داريوش مهرجويي: «سنتوري را برداشتند قيمه قيمه كردند و سوزاندند»

داريوش مهرجويي در ادامه انتقادهايش به توقيف فيلم سنتوري گفت: جناب وزير عملاً ما را از نان خوردن انداخت و فيلمسازان ما احساس نا امني مي كنند. به نقل ازپايگاه اطلاع رساني هيات اسلامي هنرمندان ، مهرجويي گفت: والله ما آن قدر گفته ايم كه ديگرخسته شده ايم. هر چه هم بگوييم تكراري است. الان جلوي 105 فيلم را گرفته اند، اين به آن معناست كه لاقل 105 كارگردان ناراضي هستند. چطور ممكن است كسي ناراضي نباشد؟ در مورد فيلم "سنتوري"، آن را برداشتند قيمه قيمه كردند و سوزاندند؛ آن هم بدون هيچ دليلي، فقط به دليل غرض شخصي. من اينجا نكته اي را يادآوري كنم. براي اينكه فيلمي ساخته شود، اول از همه بايد سه تا فيلمنامه به بخش فرهنگي فارابي بدهيد. بعد سه نسخه از فيلمنامه را هم به وزارت ارشاد بفرستيد. وزارت ارشاد، هيأتي دارد كه مي نشينند و فيلمنامه را مي خوانند. فارابي هم هيأتي دارد كه كارشان همين است. بعد از بالا و پايين كردن هاي متعدد، بالاخره مجوز مي دهند. بعد كه كارگردان شروع به ساخت فيلم كرد، هيأتي مي آيد و مجوز ساخت مي دهد. بعد كه ساخت فيلم تمام شد، هيأتي ديگر اثر را بررسي مي كند و به آن مجوز نمايش مي دهد. بعد فيلم به جشنواره مي رود. در جشنواره هيأت ديگري فيلم را مي بيند، آن را بالا و پايين مي كند و مجوز مي دهد. بعد از آن هيأت داوران فيلم را مي بينند و به آن جايزه مي دهند و ... مي خواهم بگويم يك فيلم دو هزار مرحله را طي مي كند تا ساخته شود! اين چه صيغه اي است كه مي گويند فلان فيلم مجوز نداشته يا قابل نمايش نبوده؟! هر فيلمي تمام اين مراحل را طي مي كند تا ساخته شود. به هر حال با اينكه سنتوري از تمام اين مراحل عبور كرد ولي اجازه نمايش پيدا نكرد. جناب وزير عملاً ما را از نان خوردن انداخت! همين طور در خانه نشسته ايم. فيلمسازان ما احساس نا امني مي كنند. ديگر دست و دل كسي به كار نمي رود چون شما امروز مجوز مي دهيد، فردا به راحتي زيرش مي زنيد. وقتي مجوز مي دهيد يعني آقا، جمهوي اسلامي پشت سر تو است؛ برو كارت را انجام بده و فيلمت را بساز. حتي وام هم مي دهيد. بعد نمي دانم به علت خواب نمايي يا غرض شخصي، اجازه نمايش را مي گيريد. در اين صورت ديگر مي شود فيلم ساخت؟
ایلنا

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
1222154542big.jpg

مهرجويي مي‌گويد كه در حال برآورد حساب‌‏هاي مربوط به «سنتوري» هستيم
خسارت عدم نمايش عمومي «سنتوري» پرداخت خواهد شد؟

داريوش مهرجويي گفت :هم اكنون كارهاي مقدماتي مربوط به دريافت خسارت توقيف فيلم سنتوري درحال انجام است. مهرجويي در پاسخ به سوالي درباره وضعيت دريافت خسارت مربوط به فيلم سنتوري گفت: اين مساله در حال طي كردن مراحل قانوني خود است و در حال برآورد حساب‌‏هاي مربوطه هستيم.
فيلم سنتوري آخرين ساخته داريوش مهرجويي است كه قرار بود سال گذشته در سينماها اكران شود ولي يك هفته مانده به اكران ، اين فيلم توقيف شد و از نمايش عمومي بازماند و بعدها نسخه غير قانوني اين فيلم درشبكه غير مجاز كشور توزيع شد. مسوولان سينمايي تا كنون در صحبت‌هاي خود بارها از پرذاخت خسارت توقيف اين فيلم سخن گفته اند.

منبع خبر : ايلنا

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
«سنتوری» هنوز زنده است؛
مهرجویی: معتادها برایم نامه‌ نوشته‌اند.../ حرف‌های گل‌شیفته درباره شباهت‌های ریدلی اسکات و مهرجویی!

سینمای ما - داريوش مهرجويي كار گردان مطرح سينما گفت:فيلم سنتوري تاثيرات بسيار زيادي برروي معتادان داشته است . مهرجويي كه در برنامه اي در جشنواره سوئد سخن مي گفت ضمن بيان اين مطلب افزود : سنتوري به واسطه تكثير غير قانوني آن، در ابعاد نسبتا وسيعي ديده شده است . نامه‌هايي از افراد معتاد به دست من رسيده كه برايم بسيار جالب هستند. يك نفر براي من نوشته است با ديدن اين فيلم حتي سيگار را ترك كرده است. پس فيلم و رويكرد انتقادي‌ آن، جنبه آموزشي هم دارد و شايد كساني هستند كه خوششان نمي‌آيد چنين فيلم‌هايي به نمايش دربيايد.." وحيده محمدي‌فر، همسر و همكار مهرجويي در نگارش فيلمنامه فيلم سنتوري، با اشاره به لايه‌هاي اجتماعي آن، تاكيد كرد كه اين فيلم درباره تنهايي و بحران روابط انساني در جامعه امروز است.
مهرجويي پس از نمايش فيلم در پاسخ به اين سوال كه چرا سنتوري در ايران نمايش نداشته، گفت: اين فيلم سرنوشت عجيبي داشت. با وجود داشتن تمامي مجوزها و شروع تبليغات، سه روز مانده به اكران به ما گفتند در حال حاضر صلاح نيست كه اين فيلم اكران شود و بعد از مدتي سي‌دي قاچاق فيلم در مسكو دانلود شد و در سراسر دنيا پخش شد و اميد تهيه‌كنندگان فيلم كاملا از بين رفت.
به گزارش پايگاه فيلم كوتاه ،گلشيفته فراهاني هم در پاسخ به اين سوال كه شما هم تجربه كار با داريوش مهرجويي و هم رايدلي اسكات را داريد اين دو را چطور با هم مقايسه مي‌كنيد؛ گفت: اين سوال خيلي سختي است! مثل اينكه بپرسيد كي از كي خوشگل‌تر است. البته آقايان اسكات و مهرجويي به شدت به هم شبيه هستند از نظر رفتاري. هر دو خونسردي بيش از اندازه‌اي دارند. ولي به نظر من اگر امكانات سينماي آمريكا دست كارگرداني مانند مهرجويي باشد واقعا آپولو هوا مي‌كند!
فراهاني افزود: اگر سينماگران را با شناگران مقايسه كنيم سينماي ايران مانند شنا كردن در رود كارون است و سينماي آمريكا مانند دراز كشيدن روي يك تشك بادي در يك درياچه آرام و خوردن نوشيدني. پس مي‌شود نتيجه گرفت ايراني‌ها شناگران بهتري هستند!
در ادامه فريده محمدي‌فر فيلمنامه‌نويس در پاسخ به اين سوال كه چرا نقش معتاد را به يك موزسين داديد گفت: ما مي‌خواستيم مشكل اعتياد را مطرح كنيم. بگوييم معتاد بيمار است و احتياج به كمك دارد. اين كاراكتر مي‌توانست هر شغلي داشته باشد ولي ما داشتيم قصه علي سنتوري را مي‌گفتيم كه يك موزيسين بود.
ایلنا

ali-agha1368

Registered User
لایک‌ها
5
فیلم سینمایی "سنتوری" که اکران آن از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ممنوع اعلام شده بود، سرانجام با اعمال اصلاحات مسئولان از سوی کارگردان مجوز اکران گرفت.

تهیه کننده فیلم سنتوری با اعلام این خبر به خبرنگار ما افزود: «سرانجام با تغییرات مختصری در فیلمنامه و فیلمبرداری برخی از صحنه های مشکل دار، فیلم سنتوری از وزارت ارشاد مجوز اکران گرفت و از هفته آینده در تمام سینماهای ایران به روی پرده خواهد رفت.»

فیلم سنتوری به کارگردانی داریوش مهرجویی و با بازی گلشیفته فراهانی و بهرام رادان پیش از این از وزارت ارشاد مجوز ساخت گرفته بود که پس از ساخت و اکران آن در جشنواره فیلم فجر، وزارت ارشاد مجوز آن را پس گرفت. بنابراین گزارش، سرانجام پس از کسب تکلیف نهایی سازندگان این فیلم، با اعمال نظر مستقیم صفارهرندی وزیر ارشاد، موارد مشکل دار در این فیلم مشخص شد و فیلمنامه اصلاح شده توسط فیلمنامه نویسان وزارت ارشاد (به سرپرستی جواد شمقدری) در اختیار داریوش مهرجویی قرار گرفت.

بر اساس این فیلمنامه اصلاح شده، علی سنتوری که یک نوازنده و آهنگساز معتاد است، پس از ورود به خانه پدری که در هنگام برپایی روضه مادرش می باشد، تحت تاثیر مواعظ روضه خوان قرار می گیرد و به جای جار و جنجال و طلب پول، در پای منبر ایشان می نشیند. او که به شدت تحت تاثیر سخنان واعظ قرار گرفته، سعی می کند که زندگی خود را اصلاح کند.

علی سنتوری سپس به خانه خود رفته و تمام لوازم لهو و لعب (سازهای) خود را می شکند و به این ترتیب جواز ورود به خانه مادری را می یابد. او سپس با شرکت مداوم در جلسات روضه موفق به ترک اعتیاد شده و پس از اندکی با یکی از دختران محجبه که بطور مداوم در روضه شرکت می کند (طاهره سادات خانم صبیه حاج مرتضی سیمانی)، ازدواج می کند.

او سپس در حجره پدرش حاج آقا بلورچی مشغول به کار می شود و پس از کسب شرایط لازم به عضویت حزب موتله اسلامی درآمده و سرانجام به توصیه یکی از اعضای بلندپایه این حزب به هنر والا و فاخر نوحه خوانی رو می آورد و در این راه به موفقیت های شایانی می رسد.

بنابراین گزارش، داریوش مهرجویی برای نسخه اصلاح شده "سنتوری" از بازی کسانی چون صادق آهنگران، حبیب الله عسکراولادی مسلمان، محسن قرائتی و فاطمه رجبی (در نقش مادر علی) استفاده کرده است. همچنین به جای نسخه ای از روزنامه شرق، حاجی بلورچی نسخه ای از روزنامه کیهان را در سکانس مربوطه در دست می گیرد.

هنوز برای این فیلم ارشاد شده نامی در نظر گرفته نشده است ولی تغییر نام آن قطعی بوده و احتمالا از میان نام های "نوحه خوان"، "مداح"، "عاقبت سوء موسیقی" و "طوفان شن 2" یکی برای جایگزینی با نام سنتوری انتخاب می شود.

همچنین به احتمال قوی از صدای مداح و ژیمناستیک کار معروف، عبدالرضا هلالی به جای صدای محسن چاووشی استفاده شده و رادان بر روی صدای وی لب خواهد زد.

Billy_Jason

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر شما این هنرپیشه ها که تو این فیلم ها بازی می کنند زیبا هستند ؟

یعنی اعصاب شما را خورد نمی کنند ؟

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
حمايت مشاور رئيس جمهور از بازگشت گلشيفته فراهاني

گروه فرهنگي، شيما شهرابي؛«مساله برگشت به وطن در گام اول حق هر ايراني است اما هر کس نسبت به خطايي که انجام داده بايد هزينه بپردازد. به عقيده من گلشيفته فراهاني بخش عمده يي از خطايش را در جشنواره برلين جبران کرد. آن شکل از حضور او در برلين خودش نشانه پشيماني است. من فکر مي کنم سعه صدر جامعه اسلامي شامل همه مي شود.» مشاور هنري رئيس جمهور پس از مدت ها در يک برنامه راديويي درباره گلشيفته فراهاني سخن گفت. جواد شمقدري که در ايام جشنواره از اکران فيلم «درباره الي...» حمايت کرد و براي مجاب کردن وزارت ارشاد دستور و عقيده رئيس جمهوري را ضميمه سخنانش کرد در برنامه سينما صداي راديو گفت وگو که به مناسبت موفقيت فيلم «درباره الي...» در برلين در جشنواره فجر برگزار مي شد روي خط راديو حاضر شد و از مشکل بازيگر اين فيلم سخن گفت؛ «تصميم گيري درباره بازگشت يا برخورد با اين بازيگر در حيطه اختيارات من نيست اما اگر در اختيار من بود مي گفتم ايشان همين الان برگردد. تا آنجا که مي دانم آقاي احمدي نژاد هم همين نظر را دارند. خانم فراهاني خطايي کرده و بعد پشيمان شده است.» او در ادامه حرف هايش به نقش هاي قبلي گلشيفته اشاره کرد و گفت؛ «خانم فراهاني از خانواده هنرمندي است. پدرش آقاي فراهاني سال هاي زيادي در عرصه فرهنگ کشور خدمت کرده است. خود گلشيفته فراهاني در فيلم «ميم مثل مادر» مرحوم ملاقلي پور نقشي را بازي کرد که دل ميليون ها ايراني را به درد آورد. حالا خطايي کرده و بعد پشيمان شده است. فکر مي کنم مسوولان جامعه اسلامي بايد با سعه صدر با اين موضوع برخورد کنند.» اين حرف ها در شرايطي از سوي مشاور هنري رئيس جمهور بيان شد که چندي پيش وزير ارشاد درباره اين بازيگر گفت؛ هر کس قانون را زير پا بگذارد خودش هم زير پا گذاشته مي شود. مشاور فرهنگي رئيس جمهور که تاکنون مجادلات زيادي با وزير ارشاد و معاونت سينمايي ارشاد داشته است درباره اظهار عقيده محمدحسين صفارهرندي هم سخن گفت؛ «خطايي انجام شده و خطاکار بايد هزينه يي بابت آن بپردازد اما من فکر مي کنم ممکن است روزنامه ها حرف هاي آقاي صفار را بالا، پايين کرده باشند. در هر صورت اين بازيگر بخش عمده يي از خطايش را در جشنواره برلين جبران کرد.» شمقدري در بخش ديگري از حرف هايش درباره دفاع از اکران فيلم «درباره الي...» سخن گفت؛ «من احساس کردم فارغ از اينکه فيلم چه هست يا خطاي بازيگر چيست، عدم اکران فيلم غلط است چراکه هر فيلم حقوق مادي و معنوي دارد. ما هم فيلمساز هستيم پس فردا ممکن است بازيگر ما خطايي انجام دهد اين درست نيست که يک فيلم به خاطر خطاي يک بازيگر توقيف شود.» او با اعلام اين موضوع که فيلم درباره الي... را در موقع حمايت نديده بوده، گفت؛ «من نفس عمل را غلط مي دانستم. فيلم را هم نديده بودم به خاطر همين دست به کار شدم، يک ديدار کوتاه با رئيس جمهور داشتم و حرف ها را مکتوب کردم، ايشان هم وارد عمل شدند.» شمقدري با بيان اينکه من يک بار ديگر هم در اين عرصه قدم برداشته ام، گفت؛ «شيوه توقيف فيلم شيوه غلطي است.

من معتقدم دليلي براي توقيف فيلم سنتوري وجود نداشت. اين موضوع فقط براي **** ايجاد هزينه کرد و تصوير نادرستي در خارج از کشور نشان داده شد. بالاخره مهرجويي فيلم «گاو» را ساخته است. فيلمساز قديمي و ارزشي است نبايد با فيلمش اين گونه برخورد شود.» او با اشاره به ديدار کارگردانان و احمدي نژاد حرف هايش را اين گونه ادامه داد؛ «در آن ديدار گفتم به جاي آوردن سوبسيد در توليد بهتر است فيلم ها در مسير اکران قرار گيرند. فيلمي که پروانه ساخت گرفته و حمايت شده بايد مسير خودش را طي کند.» او بار ديگر در اين برنامه راديويي که اجراي آن را فرزاد حسني بر عهده دارد با طعنه به سياست هاي وزارت ارشاد گفت؛ «توقيف هر فيلم غير از خسارت مادي، خسارت معنوي فيلمساز و هنرمندان را هم دربر مي گيرد. نبايد فيلم را نگه داريم به دليل اينکه به مذاق مان خوش نيامده است.»

اعتماد

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بالا