درود. شما که از گذشته سهامدار گشان هستید میشه یه توضیح بدهید که گشان شامل چه دارایی هایی از پدیده شاندیز هست ابنیه شامل چی میشه و eps از چه محلی تامین میشه ؟سود تقسیمی هم تا حالا داشته(DPS)؟ این ساختمان های نیمه کاره قراره با چه بودجه ای ساخته بشن ؟
(حوصله گشتن تو نت و کدال رو نداشتم گفتم از شما بپرسم هم اینکه شما بهتر حتما اطلاع دارید از شرایط و شاید این اطلاعات به درد بقیه هم بخوره

)
در مورد ریز املاک و دارایی ها یه مقدار شفافیت پایین ــه ! این اطلاعاتی هم که من دارم شاید کمی قدیمی باشه
شاندیز ( هتل , ساختمان اداری , باغ گل , پارک آبی , مرکز فرهنگی , مرکز خرید , واحدهای اقامتی , آپارتمان های میان مرتبه لورایز با زیر بنای 46000 , زمین خیابان شقایق , زمین حاشیه بلوار , زمین پمپ گاز , زمین جنوب مسکن مهر و زمین های حاشیه پدیده شاندیز و ... ) - انبار حسن اباد مشهد چناران , زمین های ابتدای دولت آباد (50 هکتار) , زمین معصوم آباد , زمین تربت حیدریه , زمین رباط کریم , زمین رامسر (که جدیدا تعیین تکلیف شده قبلا یادم میاد 30 هکتار بوده الان شده 14 هکتار !) , شهر رویایی پدیده کیش - زمین های شیراز - زمین های تنکابن , زمین های تهران و ...
در کل
545 فقره ملک شامل اسناد رسمی و عادی در مالکیت شرکت های ابنیه ، توسعه ، تجارت الکترونیک ، پدیده کیش ، آریا دوام و موسسه پشتیبانی ـــه (حدود 6 ماه پیش اعلام شد)
سود تقسیمی تا به الان نداشته ولی تو مجمع امسال حدود 114 تومن تصویت شده و اواخر خرداد ماه 1400 پرداخت میشه
تا جایی که اطلاع دارم
گشان سهامدار 52 درصد
ابنیه است و اگر
ابنیه وارد فرابورس بشه (احتمالا تا یک ماه دیگه) از این راه بتونه درآمد کسب کنه و ساختمان های نیمه کاره رو تموم کنه . یه جای دیگه خوندم میخوان زمین های بلااستفاده رو بفروشن و برای تکمیل پروژه ها هزینه کنن متاسفانه شرکت تو این جور موارد کمی غیر شفاف عمل میکنه و کسی اطلاع دقیقی نداره
پ.ن : در این حد تخصصی نیستم دیگه :دی یکی باید پیداش بشه به من اطلاعات بده :دی