توقف نماد (گشان1) - اطلاعات با اهمیت گروه ب
کارگزاران محترم عضو فرابورس،به اطلاع میرساند: نماد معاملاتی (گشان1) به دلیل افشای اطلاعات با اهمیت مصادیق گروه (ب) برای شرکت توسعه بین المللی پدیده شاندیز متوقف شد. بدیهی است نماد مذکور حداکثر دو روز کاری پس از توقف و با اعلام این مدیریت، از طریق حراج ناپیوسته با محدودیت دامنه نوسان قیمت بازگشایی خواهد شد. مدیر عملیات بازارهای خارج از بورس فرابورس ایران
احتمال اینکه با منفی باز بشه دوتا سناریو وجود داره.تصمیم هیات مدیره در خصوص افزایش سرمایه
هیات مدیره در جلسه مورخ 1399/10/20 خود تصمیم گرفت با توجه به رفع برخی از بند های گزارش حسابرسی در صورت های مالی پایان شهریور ماه نسبت به افزایش سرمایه از محل سود انباشته پس از تهیه گزارش توجیهی ، اخذ نظر حسابرس و کسب مجوز های لازم اقدام نماید
ببینید تجربه میگه بعد از ریزش باید رنج بزنه.خیلی دوست دارن قیمت سهم رو بکشن پایین ! ریز معاملات امروز رو برید نگاه کنید ! این وسط هم که ناظر هیچ ـــه !
ببینید تجربه میگه بعد از ریزش باید رنج بزنه.
دقیقا راهی ک شستا یک ماه پیش رفت حالا نوبت گشان.
یا نمودار سبزوا رو ببینید یک مدت رنج میزنن .
ورود رو من مناسب نمیبینم تا تکلیف سهم روشن تر بشه.
نظر شخصی عزیزان
پول داره پودر میشه خسته چیهبه نظرم دارن سهامداران خسته رو پیاده میکنن تا سهم راه خودش رو پیدا کنه
فردا هم سهم 4 درصدی ــــه ممکنه از منفی به مثبت بیاد
من میگم انشاالله فردا به این کف 5100 واکنش نشون میده و مثبت میشه. اما نهایت 20 درصد میاد بالا و بعد اصلاح و پولبک زمانی. (نوسان گیری کنید.) یا میانگین کم کنیدپول داره پودر میشه خسته چیه
مگه بازار کل برگرده وگرنه این منفی ها ادامه داره.
انشاالله بیاد سهامداران تمامی سهم ها منتظر مثبت شدنن
گشان نباید این حمایت رو از دست بده 51,000 وگرنه اوضاع بد میشه.
حق دارید. عرض کردم نمودار شستا و سبزوا الگو بردارید برا گشان. البته این یک تحلیل شخصیه. پرسود باشیدخیر سرم یه پله بیشتر نخریده بودم : ))
ظاهرن بعد 2تا مثبت باید بفروشم. اگه مثبت بشه
هنوز ب این نقطه نرسیده واکنش نشون بده.من میگم انشاالله فردا به این کف 5100 واکنش نشون میده و مثبت میشه. اما نهایت 20 درصد میاد بالا و بعد اصلاح و پولبک زمانی. (نوسان گیری کنید.) یا میانگین کم کنید
اینو یادگاری داشته باشین