• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سهام شرکت پدیده شاندیز (گشان)

لندن 2012

Registered User
لایک‌ها
228
من میگم انشاالله فردا به این کف 5100 واکنش نشون میده و مثبت میشه. اما نهایت 20 درصد میاد بالا و بعد اصلاح و پولبک زمانی. (نوسان گیری کنید.) یا میانگین کم کنید
اینو یادگاری داشته باشین
دقیقا این اتفاق افتاد و حوالی 5000 و 5100 واکنش نشون داد و مثبت شد.( چقدر پایدار میمونه این وضعیت بستگی به بازار و بازگردان سهم داره)
من گشان ندارم اما 3 سناریو برای سهامدارا توصیه میکنم:

اول اینکه سهم به سهم بشید و سهمی رو انتخاب کنید که خیالتون رو راحت میکنه.

دوم اینکه میانگین کم کنید (مثلا سهمی روی 7000 ت ورود کردید حالا با ریزشی که داشته شده 5000 ت شما در این قیمت میتوانید تا حد توان یا برابر با تعداد سهمی که قبلا خرید کردید یا دو برابر آن اقدام به خرید کنید تا به قیمت سر به سر شما نزدیک شود یا سر به سر شود.

سوم اینکه بذارید کنار نگاهش نکنید تا سهم راهشو بره.

اینا توصیه های شخصیه تصمیم با شماست. (من اگه نیاز نداشته باشم مورد دوم رو انتخاب میکنم)

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
امروز برای اولین بار به زیر قیمت بازگشایی اولیه در اردیبهشت ماه سقوط کردیم !

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
امروز رو منفی 4 یکم خریدم ببینم چقدر ازم نوسان میگیره :rolleyes:

همین حوالی باید روند سهم برگرده به قول گفتنی دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره :دی

پ.ن : پولی واسم نمونده وگرنه امروز میانگین کم میکردم :دی
1611477922008-png.1220189

این نیز بگذرد :دی

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
تا جایی که اطلاع دارم در تاریخ بورس ایران سابقه نداشته سهمی بیاد زیر قیمت بازگشایی اولیه ! نمیدونم تا چه قیمتی میتونه پایین بره !
اعتراضات چند روز اخیر برخی سهامداران پدیده هم به نظرم چیزی در حد خودزنی ـــه ! حاشیه برای سهم هیچ سودی نداره حتی ممکنه دردسر هم درست کنه و سهم رو بیشتر بکشه پایین

لندن 2012

Registered User
لایک‌ها
228
تا جایی که اطلاع دارم در تاریخ بورس ایران سابقه نداشته سهمی بیاد زیر قیمت بازگشایی اولیه ! نمیدونم تا چه قیمتی میتونه پایین بره !
اعتراضات چند روز اخیر برخی سهامداران پدیده هم به نظرم چیزی در حد خودزنی ـــه ! حاشیه برای سهم هیچ سودی نداره حتی ممکنه دردسر هم درست کنه و سهم رو بیشتر بکشه پایین
بله اون مال زمانیه که عرضه اولیه گران نباشه.
دیگه رویه عوض شده.
سیتا عرضه اولیه رو گران به ملت فروختن اینو همه تحلیل گران گفتن. سیتا 1000 ت میارزه نه 1550 که به ملت فروختن . چون بازار خوب بود و سیتا هم زیرمجموعه شستا و رانت دولتی.

یا وسپهر هم به همین منوال.... هیچکی نمیخره چون قیمت هر سهم بانک صادرات 250 ت بعد زیرمجموعه اش 1100 ت .

آقا بورس مدت ها رنج خواهد زد.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
ریز معاملات به خوبی نشون میده بعضی ها قیمت سهم رو با اردرهای مصنوعی میکشن پایین ! معلوم نیست دارن چیکار میکنن ! جالبته قیمت کارشناسی دادگستری در سال 94 حدود 12800 بوده ! قیمت امروز گشان بعد از 5 سال حدود 11800 ! ملت رو اسیر خودشون کردن ! انصاف نیست سهامدار 7 / 8 ساله رو اینقدر اذیت کنن !

لندن 2012

Registered User
لایک‌ها
228
ریز معاملات به خوبی نشون میده بعضی ها قیمت سهم رو با اردرهای مصنوعی میکشن پایین ! معلوم نیست دارن چیکار میکنن ! جالبته قیمت کارشناسی دادگستری در سال 94 حدود 12800 بوده ! قیمت امروز گشان بعد از 5 سال حدود 11800 ! ملت رو اسیر خودشون کردن ! انصاف نیست سهامدار 7 / 8 ساله رو اینقدر اذیت کنن !
گشان رو دیگه باید به دید یکساله نگهدارید

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
تو کانال تلگرام پدیده یه خبر خیلی خیلی بی ربط قرار دادن !

آخه من نمیفهمم این به سهم پدیده چه ارتباطی داره ! بازیگر جدید سهم ـــه ؟! سهم داره تو بدترین شرایط منفی میخوره اونوقت روابط عمومی شرکت داره چرندیات به خورد سهامدار میده !

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
تو کانال تلگرام پدیده یه خبر خیلی خیلی بی ربط قرار دادن !

آخه من نمیفهمم این به سهم پدیده چه ارتباطی داره ! بازیگر جدید سهم ـــه ؟! سهم داره تو بدترین شرایط منفی میخوره اونوقت روابط عمومی شرکت داره چرندیات به خورد سهامدار میده !
باید افشا اطلاعات الف رو کدال بزنن.اینطوری با اعلام فقط توی کانال تعلیق میشن :D:rolleyes:

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
نمیدونم تا کی میخوان اینجوری قیمت سهم رو بکشن پایین ! فقط میخوان سهامدار پیاده کنن !

photo_2021-02-13_15-38-33.jpg

لندن 2012

Registered User
لایک‌ها
228
دیگه گشان به چاه نفت رسید.
این راهی که یک کله منفی خورد. شاید حداقل 6 ماه طول بکشه بتونه به اون قله قبلی برسه.
من سهامدارش نیستم ولی اطرافیان ک سهامداران واقعا ناراحت کننده هست. بازارگردان هم نباشه بهتر از بودنشه.

timsar1

Registered User
لایک‌ها
133
دیگه گشان به چاه نفت رسید.
این راهی که یک کله منفی خورد. شاید حداقل 6 ماه طول بکشه بتونه به اون قله قبلی برسه.
من سهامدارش نیستم ولی اطرافیان ک سهامداران واقعا ناراحت کننده هست. بازارگردان هم نباشه بهتر از بودنشه.
قله قبلی را فعلا فراموش کنید
تپکو هم وضع مشابهی داره

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
به نظرم شاید تا محدوده 3000 تومن هم پایین بیاد ، موافقی ؟
( البته من این سهمو ندارم ولی برام جذابه )

به نظرم مابین 3500 الی 3700 امکان جمع شدن داره ولی این سهم تا به اینجا نشون داده تکنیکالی نیست و ممکنه هر لحظه بازیگر اصلی سهم رو جمع کنه . واقعا هیچ نظر قطعی نمیشه داد

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
روابط عمومی پدیده یه چیزی ـــش میشه !

برکت و سلامتی و آرامش برای سهامداران پدیده آرزو میکنه ! طلب آمرزش هم میکنه واسمون :دی کم مونده بگه انا لله و انا الیه راجعون :دی

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
کل افتخار ـــشون جفت کردن اعداد ــــه !

1613801088602.png

بالا