• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالاتی در مورد N73 ٠

Nokia_My_Life

Registered User
لایک‌ها
1
1: حالا هنگ که نه!!(به خاطر اینکه ناراحت نشی) اما کند بودنش که معروفه!! منو دوستم سینا رفتیم خریدیم رم 1 گیگ انداختیم اصلان بالا نه اومد( روش نوشته ارتقا تا 2 گیگ)(الکی نیست که انتظار داشتین بهترین گوشی دوربین دار بشه نشد که هیچ اسمش تو اسم بد ها هم نبود)!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------
2:کی گفت حرف آخره من به حرف شما ربط داره!! یه حرفی گفته شده!! کسی که احساس می کنه اشکال داره به اون جواب می ده!!

فدات بشم!!!

:p
من از خیلی ها پرسیدم که هنگ میکنه اما گفتن نه این طور نیست
دیگه من نمیدونم احتمالا" بهت انداختن جیگر :p
فدای تو !! :D

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
باید از کسی بپرسی که فیرمور گوشیشو آپدیت کرده باشه. نمونه های قدیمی هنگ میکنه باید دید فیرم ور های جدید چطوره

آپدیتی که من کردم مال 1 ماه و نیم پیش بود! جدید ترم اومده مگه؟

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
من از خیلی ها پرسیدم که هنگ میکنه اما گفتن نه این طور نیست
دیگه من نمیدونم احتمالا" بهت انداختن جیگر :p
فدای تو !! :D

اولا گوشی من 810 هست من سرم بره این بیل کلنک های نوکیا رو نمی خرم با لنزی که از یه شرکت امانت می گیره!!:p در حالی که سونی اریکسون خودش همشو درست و طراحی می کنه!!

دوما این که 1 نفر نیست که !!! کند بودنش رو حداقل 10 نفری شنیدم گفتن!!!

سوم الکی نیست که کا 800 بهترین گوشی دوربین دار انتخاب شد و ان 73 از نظر دوربین تو لیست بد ها هم انتخاب نشد!!

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
چی بگم والا! اونهایی که N73 ندیدند و سونی اریکسون دستشونه که هی میگن هنگ میکنه!
:rolleyes:

کی میگه ندیدیم !! با دوستم 1 ماه عوض کردم!!:p حالم به هم خورد با اون کند بودنش!! با اون قیافش !! :wacko:

با هندسفریش:) (تو زمون شاه سونی اریکشون از این هندس فری ها می زد)

جالب اینه رفتم گیم بازی کنم با ان 73 (حتی با گوشی آقا روزبه که بالا تاپیک زدند!!! و منم نمیشناسند!!!و داد گیم بازی کنم خودم دیدم که واقعا این جی اس ام ارنا الکی نگفته که جوی استیکش خیلی افتضاحه)

در تاپیک دیگه هم چند نفر هم ان 73 داشتن حرفه منم تایید کردند!!!!

!
در اخر سر که عیدتون مبارک

بگید و بخندید!!!:lol:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
کی میگه ندیدیم !! با دوستم 1 ماه عوض کردم!!:p حالم به هم خورد با اون کند بودنش!! با اون قیافش !! :wacko:

جالب اینه رفتم گیم بازی کنم با ان 73 (حتی با گوشی آقا روزبه که بالا تاپیک زدند!!! و منم نمیشناسند!!!و داد گیم بازی کنم خودم دیدم که واقعا این جی اس ام ارنا الکی نگفته که جوی استیکش خیلی افتضاحه)

!

الان بیشتر مطمئن شدم که ندیدیش:rolleyes:

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
فقط بلدین ندیدین بگین!!

نه دلیلی نه منطقی !!!!

من تو این موندم خود کسی که صاحب ان 73 هست میاد میگه من ان 73 دارم جوی استیکش افتضاحه نمیشه باهاش کار کرد!!

منم میام حرف اونو می گم!!

آخر سرم من که از خودم نمی گم هر چی گفتم همش از جی اس ام ارنا یا چیز های که با چشم خودم دیدم!!

حالا هر چی صلاح می دونید!!! :( :lol: :lol: :lol:

وقتی دوست شما میگه هر چی جی اس ام ارنا می گه چرته!!! تو هم می گی همش ندیدی ندیدی نباید تعجب کرد!!!

اما اینو بدون هر وقت حرفه منو باور نکردی برو سایت جی اس ام ارنا!! می بی نی من هر چی می گم از سایت های معتبری که تست کردند می گم!!!

شایدم اونا چرت می گن!!(شما راست می گی!!!!!!!!!!!!!!!!)

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2

!

شناختمت مهرداد هستی!
بنا به درخواست pixma ادیت شد!

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
عجب قدرت داریم!!

ادیت هم می کنیم!!!

راستی پیشا پیش عید قربان رو هم به همه عزیزان تبریک می گم!!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

حالا جدی وضعیت جوی استیکش چطوره؟! از بس میگن آدم به شک میوفته.
من 6681 رو فروختم الان 6600 عهد بوق دستمه هنوز جوی استیکش مشکلی نداره اینها چی میگن!؟!

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
نمی دونم هر کی دهنش رو باز می کنه به انتقاد همه فکر می کنند که این عشقش اینه از فلان مارک اشکال بگیره!!

الان من می گم جوی استیکش خرابه!!! همه می گن تو پدر گشتگی دار ی با نوکیا!!

در حالی که من خودم در تاپیک ان 73 دیدم آقا روزبه از بد بودن جوی استیک ناله می کنه!! خودم هم رفتم خونش امتحان کردم!! دیدن آره سایت جی اس ام راس می گه ها!!

حالا کسی می پرسه زودی می گم که اینم بدونید!! باور کنید ربطی به تعصبی بودن نداره!!!

همین!!

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
نمی دونم هر کی دهنش رو باز می کنه به انتقاد همه فکر می کنند که این عشقش اینه از فلان مارک اشکال بگیره!!

در حالی که من خودم در تاپیک ان 73 دیدم آقا روزبه از بد بودن جوی استیک ناله می کنه!! خودم هم رفتم خونش امتحان کردم!! دیدن آره سایت جی اس ام راس می گه ها!!

حالا کسی می پرسه زودی می گم که اینم بدونید!! باور کنید ربطی به تعصبی بودن نداره!!!

همین!!

من اگه گفتم بده به گور تو خندیدم مهرداد جان! :lol:
کدوم تاپیک بود؟ میشه نوشته خودم رو نشون بدی که گفتم جوی استیکش خرابه؟؟؟:D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

همین!!

حالا دیده بودیم سونی اریکسونی که نوکیا رو ندیده راجبش نظر میده ولی دیگه این نوبره! به جای دیگران هم حرف میزنند! لابد نظر روزبه رو در مورد N73 رو هم شما بهتر از خودش میدونی!
چه دور و زمونه ای شده

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
حالا دیده بودیم سونی اریکسونی که نوکیا رو ندیده راجبش نظر میده ولی دیگه این نوبره! به جای دیگران هم حرف میزنند! لابد نظر روزبه رو در مورد N73 رو هم شما بهتر از خودش میدونی!
چه دور و زمونه ای شده
جالب تر از این میدونی چیه داریوش؟ :lol: میگه گوشی من یه ماه دستش بوده!:lol: :lol: :lol: :lol:

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
مهرداد جان من تو گوشیم گیم دارم؟؟؟؟؟؟؟ گیمم کجا بود که بدم تو بازی کنی؟؟؟ :lol: :lol: تروخدا گرفتی مارو؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
حالا جدی وضعیت جوی استیکش چطوره؟! از بس میگن آدم به شک میوفته.
من 6681 رو فروختم الان 6600 عهد بوق دستمه هنوز جوی استیکش مشکلی نداره اینها چی میگن!؟!

جدی؟!!!!!!!!!! مگه تا حالا داشتی شوخی میکردی... ببین جوی استیک n73 مشکلی نداره ولی ایول به این همه مستند صحبت کردن:D .......:cool: :cool: سه صفحه دلیل و مدرک آوردی حالا......:p :f34r: اونوقت به ما میگی مثل فروشنده مغازه جمهوری حرف میزنی

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
جدی؟!!!!!!!!!! مگه تا حالا داشتی شوخی میکردی... ببین جوی استیک n73 مشکلی نداره ولی ایول به این همه مستند صحبت کردن:D .......:cool: :cool: سه صفحه دلیل و مدرک آوردی حالا......:p :f34r: اونوقت به ما میگی مثل فروشنده مغازه جمهوری حرف میزنی

از هر 1000 تا حرفتون 999 تاش چرنده! این یکی مونده بود که یکم شک داشتم به اینهم مطمئن شدم. گوشی روزبه N73 است و بیشتر از هر کسی صلاحیت داره در موردش حرف بزنه متاسفانه افرادی مثل شما بدون اینکه هیچ اطلاعاتی از گوشی که دارند در موردش حرف میزنند داشته باشند خیلی با قاطعیت از هنگ کردن و کند بودن و خراب شدن جوی استیکش(اونهم ظرف یکماه!) حرف میزنند! جالب اینکه خرابی جوی استیک K750 رو هم با بی شرمی هر چه تمامتر از دیگران مخفی میکنند. خلاصه خجالت بکشید و یجای اینکه بیوفتید توی فاز کل کل با دیگران 4 تا حرفی بزنید که صحت داشته باشه.
دیگه حوصله افراد بی جنبه ای مثل شما که مثل بچه ها میوفتند تو فاز لج بازی ندارم.
خوش باشی

بالا